PDA

View Full Version : Tarnovo Hills?!?!?!

MaRcHeV
24-03-2007, 11:59
Здравейте, да ви попитам знаете ли за новият квартал във ВТ, който трябва да бъде построен до 2009 година, казва се Tarnovo Hills? Вярно ли е, че там няма да се продават къщи и апартаменти на Българи, а само на Евреи? Чух, че дори нямало да допускат никакви хора освен Евреи в квартала, това вярно ли е, защото ако е вярно не знам за вас, но на мен няма да ми е приятно, аз като Българин, да не мога да ходя където си поискам България, и още по малко във родният ми град.
:? :evil:
http://youtube.com/watch?v=Y-2cvWFy8Gg за това става въпрос.

RoMeO_156_GTA
24-03-2007, 14:03
То от тоя кмет всичко може да очакваме :twisted: появи ли се малко място и айде за продан и след това на блокове :twisted: ако наистина се продават само къщи на евреи ,най-малкото ще им трябва стабилна охрана инъче няма да оцелеят :!: :twisted:

Според клипчето квартала поне изглежда добре ,ама кой знай къде ще го забутат :idea:

MaRcHeV
24-03-2007, 14:33
Квартала ще се намира на изхода към варна. И ще има хубав изглед към старата част на града на 22.03.2007 направиха първата копка, а за това, че ще продават само на евреи, ако е така, каквато и охрана да имат ми се струва, че няма да са там дълго време. Но си има и хубава страна това са инвестиции за града на стойност 50 000 000 евро. Но не ми се вярва да продават само на евреи, защото има и българи, които са бизнес партньори на евреите. Да се надяваме, че нещата ще са по добри, междо другото чух, че ще правят и Arbanassi Hills ама май ще го започват 2009 г. :)

reptli
24-03-2007, 16:18
пичове това е невъзможно според мене :shock:

как че стане тоя номер такъв проект и да е с ограничен достъп :evil:

:gruebel:

абе след сичките красиви места които направиха на нищо колко му е да направят и тоя номер :lol:

AlfaRomeo
25-03-2007, 01:11
Абе кви са тез глупости които иска ще си купува апартаменти там,само където казаха че цената ше е около 650 евро на квадратен,така че ако желаеш ти си купуваи.Нема такива измишлиотини да са само Еврей.Рязаните нема да идат при нас :wink: :lol:

MaRcHeV
25-03-2007, 10:35
Ами да и аз така мисля, защото все пак сме в България а не в Израел. А това за 650 евро на квадратен метър, въобще не ме изненадва, защото преди една година цените бяха 300-350 евро на квадрат, и постоянно растат, няма да се изненадам ако до края на годината станат по 1000 евро на квадрат.

Yon
26-03-2007, 10:11
На фона на всичките циреи дето построиха това изобщо не ме учудва.
Само едно не ми е ясно :roll: :roll: Парите дето искат за всичките тия апартаменти новопостроени в града надхвърля банкнотите напечатани от БНБанка :?: дебиш....

Pinky
26-03-2007, 13:49
btw това с ограничаването да се продава само на евреи е противоконституционно.