Log in

View Full Version : предно стъкло

iavkata
24-03-2007, 21:18
Леле днес се набих в една дупка и ми се спука предното стъкло може ли някои да ми каже колко струва
в Кобра да ли ще го имат
предварително благодаря

dievx
24-03-2007, 22:25
Скоро и аз пукнах моето към 10/15 см цепка, но ми го спряха с дупка в края на пукнатото. Иначе за ново ми искат 166.00лв. със смяната. Това е в един сервиз за стъкла в Бургас. В Кобра не съм питал колко ще излезе.

fiat 127
24-03-2007, 22:49
Леле днес се набих в една дупка и ми се спука предното стъкло може ли някои да ми каже колко струва
в Кобра да ли ще го имат
предварително благодаря

Ако имаш каско може да кажеш, че си слезнал на паркинга и си го видял така. Може да ти го признаят като щета.

ALFA CORSE
24-03-2007, 23:26
В Кобра е 120лв + 40лв за поставяне.

chico
25-03-2007, 10:31
А свестни ли са тия стъла в Кобра? Чувал съм че са предимно турски, да не станат на точки за 2-3 месеца...

iavkata
25-03-2007, 16:47
Благодаря за инфото.
Имам каско, пък и щом ги има в кобра сигурно ще ги навестя,
а това да ли са читави ммммммммм кво да ви кажа на брат ми на толедото там го сменяха и вече мина една година и все още нищо му няма, а след това ще трябва да сменя и маслото че е време.

ALFA CORSE
25-03-2007, 18:07
А свестни ли са тия стъла в Кобра? Чувал съм че са предимно турски, да не станат на точки за 2-3 месеца...
Моето май стана на повече от две години, има леки драскотини от чистачките, но то е такава мръсотия в целия град, че няма как да се опази.

Lucky
26-03-2007, 22:39
Скоро и аз пукнах моето към 10/15 см цепка, но ми го спряха с дупка в края на пукнатото. Иначе за ново ми искат 166.00лв. със смяната. Това е в един сервиз за стъкла в Бургас. В Кобра не съм питал колко ще излезе.

За това можеш да отнесеш или акт или в по лошият вариянт спиране на колата от движение :roll: :evil: Аз го изпитах с предишната ми кола,за цепнатина повече от 5 см те режат :frown:

allberti
27-03-2007, 08:23
и моето се спука от камъче преди месец.Застрахователите го признаха но започнаха да хитруват като настояваха да си го сменя а те ще ми възстановят сумата до 22 раб дни.Та чак след няколко телефона ми дадоха някакъв лист но несъм доволен от лепенето на автомивката се оказа,че тече. :?

JAMAL
27-03-2007, 08:50
И аз преди година и половина сменях предното стъкло в кобра и съм доста доволен. Не знам какви са по народност стъклата, но преди няколко месеца на едната чистачка се беше заголил метал и доста разкраси с едни големи полукръгове :? След време ми направи впечатление, че драскотините в по-голямата част са понамаляли и си мисля, че стъклото има защитен пласт именно срещу подобни драскотини. :)

rtfm
27-03-2007, 09:39
Аз когато сменх на Астрата стъклото в кобра имаше 2 вида турско и другото май австрииско да беше взех австрииското и вече втора година си е идеално.

capricorn
27-03-2007, 11:08
да в кобра имат два вида едното казват че е ЕВРОПЕЙСКО според мен понякога е испанско понякога е италианско и турско. Разликата е под 10 лв. аз останах много доволен от кобра които са долу до ДЗИ на военна рампа и има едни в сухата река там ми правиха на алфата

общо съм сменил 4 стъкла и все предни ... и все при кобра, и съм доволен.

съвет като ти го сменят наистина остави 24ч на силикона да си стегне и изсъхне като хората.

успех

rtfm
27-03-2007, 18:14
Забравих да кажа задължително в кобра трябва да им кажеш да внимават с тапицерията на тавана и с таблото понеже на баща ми му бяха изпорязали тапицерията на тавана спукали таблото общо взето откъм изработка пълна скръб.

Galeano
27-03-2007, 21:36
да в кобра имат два вида едното казват че е ЕВРОПЕЙСКО според мен понякога е испанско понякога е италианско и турско. Разликата е под 10 лв. аз останах много доволен от кобра които са долу до ДЗИ на военна рампа и има едни в сухата река там ми правиха на алфата

общо съм сменил 4 стъкла и все предни ... и все при кобра, и съм доволен.

съвет като ти го сменят наистина остави 24ч на силикона да си стегне и изсъхне като хората.

успех

Приятелю колко струва предното на 156 и колко вида са?

capricorn
27-03-2007, 21:42
120 - 130 лв

с уплатение и труд ми взеха 170лв за предното потъмнено и рефлексно каквото е и оригиналното ...

iavkata
05-04-2007, 12:39
Смених го в кобра 120 лв е стъклото, работа силикон и уплътнение още 50 лв. , но не са ми сложили декоративни лаисни май се плащат допълнително