View Full Version : Проблем със бензинова помпа алфа 145 1.4
niki_boksa
15-12-2014, 19:24
Колеги помагайте , проблема е следния колата е алфа 145 1.4 боксер днес ми изгоря бензиновата помпа и купих чисто нова от магазина на стамболийски в София и понеже нямаше точно същата ми дадоха някаква която казаха че е заместител и така смених я аз но колата много трудно пали и като запали трудно се форсира и във ход постоянно прекъсва и придърпва. Та питането ми е който е изпатил като мен да каже от къде да си купя нова помпа.
mimouzunov
15-12-2014, 23:02
Колеги помагайте , проблема е следния колата е алфа 145 1.4 боксер днес ми изгоря бензиновата помпа и купих чисто нова от магазина на стамболийски в София и понеже нямаше точно същата ми дадоха някаква която казаха че е заместител и така смених я аз но колата много трудно пали и като запали трудно се форсира и във ход постоянно прекъсва и придърпва. Та питането ми е който е изпатил като мен да каже от къде да си купя нова помпа.
Тия там двамата са малко дръпнати продавачите в тоя магазин!!! Преди време се опитаха да ми набутат гарнитура която грам нее за моята кола ама удариха на камък! Иди и им кажи еи така че са ти продали нещо което нестава, без значение какво ще стане но поне да си знаят да не се правят на много велики!!!
ivan dimitrov
20-12-2014, 18:40
---