View Full Version : Най- добрата колата в световен мащаб!!!
За тези, които искат да не ходят по майстори! Вижте описанието и тихо! Успех!!! :afro: http://www.cars.bg/c934957
Mind_Control
22-12-2014, 14:02
човекът се е превъзбудил малко
Най ме изкефи момента в който е спукал гума и е имало мъгла, хлъзгав път, остър завой, камион, вулкан , виелица , лавина и на края камшичен удар.... а той едвам достигал педалите..
А и по някое време явно някой го светнал че може и на кирлица да пише......
dimitar_vd62
22-12-2014, 21:51
"Германците си подържат колите до последно."....след тва сме ний.
:rotfl: хахахахаххаха тоз направо ме съсипа отивам да си я купя надъхах се честно :rotfl:
Бав това Субаро,при нулева видимост,обратен завой и мокър път пича поддържа 100 км/ч. при това напълно отписал педалите!Алфата това го не може.Дали да не я сменя с това Субаро?:big_whoops:
Бав това Субаро,при нулева видимост,обратен завой и мокър път пича поддържа 100 км/ч. при това напълно отписал педалите!Алфата това го не може.Дали да не я сменя с това Субаро?:big_whoops:
Още малко въображение ти трябва...и си Ти:))))
Tова момче продавача го знам, Пепо му казват; той си живее в негов свят, понаболява си го главата
По-интересно е обаче че от няколко години все пак успява да се издържа с (пре)продажба на коли - значи все пак има хора които му се връзват...
alfa_romeo_forever
25-12-2014, 09:08
Ще ми предложа бартер за Фиестата ми :cheers: ха-ха :roll2:
Murderer
25-12-2014, 23:58
Снимката с винетката е голяма екстра при положение,че ЧНГ е след седмица ;)..,по-добре да беше снимал стикера за ГТП на тая "ретро-ракета"..,ама пък след такова пълноценно разяснение за състоянието на Супер-Субаруто,явно нема нужда :)))))))
кученцетоОгиитаткоДоги
02-02-2015, 23:37
Мене най ме изкефи изразът ''Доказън Милионник'':D