View Full Version : Сива 156 СА4477 -- търси се за въпрос
Stefan Caromov
26-12-2014, 16:52
Ако влиза тук, ще съм благодарен, ако ми каже, заяждат ли се с него, заради предните тъмни прозорци, ако се заяждат, съответно, как се оправя ?
Ранобудниче
26-12-2014, 17:13
С тоя номер (изглежда ми познат, но не включвам), нищо чудно да е от заяждащите се :)
Stefan Caromov
26-12-2014, 18:52
Днес го видях в Слатина по Слатинска два пъти. Направи ми впечатление, че и предните му прозорци бяха затъмнени, но не колкото задните, въпреки това от вън - вътре не можеш да видиш нищо ,освен силует. А стои много красиво от страни погледнато.
Ако нямаш някоя служебна карта в джоба - забрави!
Дори парите не помагат понякога....
Ако нямаш някоя служебна карта в джоба - забрави!
Дори парите не помагат понякога....
Ама много си прав....въпросната алфа е кара едно ченге, ако не се лъжа в номера....
....въпросната алфа е кара едно ченге
Как за ченгелите може а за другите-не....и аз познавам 3-4 ченгела дето си джиткат с тъмни предни джамци :/
То за тях може и да е позволено. Гледат да не се набиват на очи, когато не са с униформа:laughing1:
Е, па може....какво съм виновен Аз, когато дойдат избори....и Вие си ги избирате упрвлявашите за три кебапчета с гарнитура, ........и след това пискаме, ...защо така....е па на.....честито...:furious:
в Македония братята затъмняват и предните. всички може да са затъмнени там без челното,само че се ходи да се регистрира това нещо на съответното място и се разделят със съответната сума от 100 евро и всичко си е законно. процента на затъмнение е доста висок,не нещо минимално дори отпред :) тук е кой както го спипат и са на кеф ченгетата. в Гърция не е шега изобщо.в Италия един карабиниер ми искаше разрешение за моите задни стъкла и му показах синия талон :) не че можеше да ме глоби но айде от мен да мине да му обарна внимание :)