View Full Version : Проблем с движението на чистачките
Като включа чистачките да работят с интервал, прибирането до изходно положение е накъсано, нещо явно не е наред...
Някой да е имал подобен проблем?
Иначе, когато работят постоянно (без прекъсване по време) - проблем няма.
Да не е някакво реле?
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=4162
Аз също имам такъв проблем :evil: На интервал накъсва. Лошото е че и аз не знам какво е...
Ей, страхотно обяснение!
БЛАГОДАРЯ МНОГО!
Като включа чистачките да работят с интервал, прибирането до изходно положение е накъсано, нещо явно не е наред...
Някой да е имал подобен проблем?
Иначе, когато работят постоянно (без прекъсване по време) - проблем няма.
Да не е някакво реле?
Аз имах такъв проблем. Демонтирах цялата система и след разглобяването се оказа че единственото, което изглежда подозрително е липсата на смазка м/у валовете за които се захващат рамената на чистачките и техните стойки. Като цяло се въртяха доста трудно но след поставянето на смазка и монтажа вече всичко е ОК.
Аз имах такъв проблем. Демонтирах цялата система и след разглобяването се оказа че единственото, което изглежда подозрително е липсата на смазка м/у валовете за които се захващат рамената на чистачките и техните стойки. Като цяло се въртяха доста трудно но след поставянето на смазка и монтажа вече всичко е ОК.
Това е много често срещан проблем при НЕМСКИТЕ АВТОМОБИЛИ, и не само явно. Смазване му е майката, че да няма поле за ново моторче.
Ами според мен линка който е дал колегата важи много за 155 но за 145 проблема съм го описвал даже имаше и спорове по-темата ... само намерете темата за чистачките с търсачката :wink: Проблема не е в пистите на моторчето а в релето :wink: