View Full Version : Малък въпрос към хакерите
ivailo rachev
24-01-2015, 11:47
Здравейте колеги,имам един малко тъп въпрос.Така търся програма за разговори между компютър и андроид.Нещо новите скайпове нищо не става от тях,а старите версии не тръгват.Та има ли някаква програма като изключим вайбър,понеже лицето,което ще ползва компютъра няма вайбър на телефона и няма как да се ползва.Ако няма хубава програма кажете добра версия на скайп.На новите версии въобще не ме пуска да създам профил.Благодаря предварително.
Колега пробваѝ с това http://tango.bg.softonic.com/
кученцетоОгиитаткоДоги
24-01-2015, 12:22
Не може да не става със скайп. Явно вие нещо не правите както трябва.Скайп се наложи тотално като програма за конферентни връзки.Има и други предполагам,но едва ли качеството е същото.Ако кажеш по подробно, какво точно имаш предвит под "новите скайпове нищо не става от тях" може да разрешим проблема със тях.
...
Отговор от нехакер:
1. Viber , но ти го изключваш като вариант. Не е невъзможно да се инсталира на windows , дори да нямаш viber на телфона. Но и не е толкова просто.
2. Skype
Едно уточнение - има 2 варианта на скайп :
модерен - там не можеш да използваш старото ти име и парола, а трябва да използваш microsoft account. Не е проблем да се направи, но ще отнеме няколко минути.
desktop - пускаш търсене за "skype for desktop" , сваляш ,инсталираш и можеш да си ползваш старото ти скайп име и парола.
3. Почти всички телефони с Android (без тези купени от китайски online магазини ) имат вградена програмата Hangout. Тя позволява гласови и видео разговори.
Т.е. на телефона е много вероятно да го има. На компютъра се инсталира Chrome и след това Hangout for Chrome. Разбира се ще ти трябва google account.
ivailo rachev
24-01-2015, 12:56
Благодаря за отговорите,то реално аз си имам скайп на телефона и искам да инсталирам такъв на компютъра на баба ми за да можем да разговаряме,но не ми дава да и направя нов профил аз със стария си влизам без проблем на телефона.Да като се замисля иска ми майкрософт акаунт,ще пробвам да и направя един.Иначе ако не стане ще пробвам това танго или hangoust.Веско може би си прав,но инсталирах всички версии от 6.0 нагоре и на никоя не мога да направя нов профил.
П.П.С майкрософт акаунт стана.Благодаря на отзовалите се.
кученцетоОгиитаткоДоги
13-03-2016, 00:51
Колеги имам следния проблем.Свалих си клип от тубата и го конвертирах на мp3 след това го записах на диск за колата,обаче ми дава ERORR 3.Файла е един с продължителност 1:30ч.Някой можели да помогне как да го запиша или какво може да се направи за да го подкарам на кастуфона в колата.Кастуфона подържа Mp3 пробвах и други дискове тръгват,обаче имаше един оригинален на Преслава и той дава ерор 3,къде е проблема?
Колеги имам следния проблем.Свалих си клип от тубата и го конвертирах на мp3 след това го записах на диск за колата,обаче ми дава ERORR 3.Файла е един с продължителност 1:30ч.Някой можели да помогне как да го запиша или какво може да се направи за да го подкарам на кастуфона в колата.Кастуфона подържа Mp3 пробвах и други дискове тръгват,обаче имаше един оригинален на Преслава и той дава ерор 3,къде е проблема?
Проблемът е в конвертирането.