View Full Version : Проблемче
hristiqn
26-03-2007, 23:14
Така след вси4ки ремонти , смяна на шарнири, носачи , нови джанти и т.н. вибрациите във волана ми си останаха. Получават се при всякаква скорост при преминавабе през неравности . Днес пак бях на предница и ми казаха луфтове по рейката , и луфт от кормилния прът към нея :evil: Дали е възможно да е само от нея ? Предлагат ми ремонт за около 180 лв
Споразомей се да ти направят ремонта и ако го поправят тогава им дай 200 лева. Ако не не им плащай
hristiqn
27-03-2007, 13:03
Не е от рейката !
Според теб е от.... кормилният прът е сменен , на старият му бяха заминали лагерите и пак тресе! Рейката не чука , но ми казаха , че имала големи луфтове !
hristiqn
27-03-2007, 14:25
Абе в Сливен я изпаваха ама и от това не е :wink: До 200 я карах няма проблеми , неравностите я баркат :evil: Волана ми като от Газка.
Начи кот каже Бобо тва е!!!
hristiqn
27-03-2007, 14:29
Ми чакам да ме зарадва , че и път с нея до София няма мамка му :lol:
Е как да те зарадвам като обеснението ти за вибрации само баба ванга може да каже кво става :idea: Ма на неравности вибрации си има особенно със спортни пружини и нормални амортесьори :wink:
hristiqn
27-03-2007, 14:47
В купето нямам вибрации само във волана ... и преди беше така :wink:
Абе то хубаво ма аз как да разбера от далече кви са тия вибрации от рейката може да имаш луфт на волана и тропане ма вибрации ако имаш начи ше се разпадне всеки момент :wink:
hristiqn
27-03-2007, 15:37
Абе то хубаво ма аз как да разбера от далече кви са тия вибрации от рейката може да имаш луфт на волана и тропане ма вибрации ако имаш начи ше се разпадне всеки момент :wink:
Значи луфта си го имам :wink: кое да чякам да се разпадне :roll: Ако имам възможност за откриването на Божура ще дойда с нея да я погледнеш :wink:
Потрай малко тъкмо сервиза на БОБО ще е готов и тогава алфите ща бъдат на пътя, се само си мечтаем да ги караме....