View Full Version : Информация за автомобила ни
Здравейте,
Бих искал да науча повече за Алфата си.Преди време някой беше писал някъде,до някакъв регистър ли беше не знам.Но от там му бяха върнали информация кога е произведена колата, кога е продадена на кой и т.н.
Ако някой знае да драсне два реда моля.
Bobo Markov
01-02-2015, 21:39
Лъки, брат тва беше отдавна и не съм сигурен дали сега тука има някой, който може да ти помогне иначе и аз търся такова инфо но май следващия път като се видим ще питаме Гиги той знае мисля :) а и защо направо не му се обадиш?!
Иначе не ти звъня щото съм адски зает напоследък и нямам никакво време а и да ти кажа лампичката работи перфектно!!!
А със здраве и ако намериш инфото свиркай за да видя и аз !
old alfist
01-02-2015, 22:11
Аз пък не бих искал да зная, какво е станало с някоя от бившите ми - колкото пъти ми се е случвало да видя някоя от тях случайно, винаги съм се разочаровал от вида им.
Единствения начин за който се сещам (не съм го пробвал) е споделен от колегите от британския форум: - пиши мейл с вина на един от долните
centrodocumentazione@alfaromeo.com
Marco Fazio
Tel. +39 02 444 29 115
Mob +39 334 62 95 381
Fax +39 02 444 28 152
marco.fazio@alfaromeo.com
Automobilismo Storico Alfa Romeo
Centro Direzionale
Viale Alfa Romeo
20020 Arese (MI) Italy
М да мейлите работят,отговориха ми вече.кога е произведена къде е продадена и колко бройки са.
Аз мислех че са повече а то само 959.
Благодаря.
angelovi69
02-02-2015, 21:41
Караш бутикова кола, трябва да си горд!
Linkestis
03-02-2015, 02:43
Много хора точеха лиги за нея,включително и аз, ама само Лъки-то имаше та.аци да я вземе :)