Log in

View Full Version : Как ме изчукаха днеска...

mordohy
05-02-2015, 18:51
Сутринта като тръгнах на работа, срещнах една личност, за ко се убеждавам, че видя ли я първа сутрин, направо трябва да се връщам и да си лягам.
На околовръстното на Перник ме настигна някакъв джип или ван и започна да ми присвятква и свирка. Движението е такова, че няма никакъв шанс, преди да минеме отбивката за "Стомана". От мантинелата изскочи куче и всички ударихме спирачките. Тоя кретен издебна една дупка мина в дясно и преди да изпревара колата, движеща се в дясната лента, директно ме удари в задната дясна врата. Още не мога да си обясня, как от завъртането не стана някоя голяма катастрофа при това движение. Запомних му номера, поне сигурно двете първи цифри. Автомобила не ми беше познат.
Дойде полиция и се започна. Нямаше никакъв джип или бус с такъв номер. Само една Зафира. Е сега си седнах на задника и се порових в нета и.....
Оппа! Била е нова Зафира. За това не съм я познал.
Ха сега да ви видя, какво според вас да правя!?:shoot:

pyle
05-02-2015, 19:03
Подай сигнал в милицията, ако не саморазправа...

V@K@T@
05-02-2015, 19:13
Всичко, което знаеш за автомобила или имаш съмнения трябва да се знае в милицията ... от там на татъка божа работа. Ще търсят такива ударени зафири по сервизите ... щот все някъде трябва да я направят или да купят броня от някой морга ... нещо такова ... тук поне са много малко такивата случаи в които да не се намери виновника ... един път на мястото на катастрофата имаше само парчета от фара и от мигача и го намериха. Успех

Ladjov
05-02-2015, 19:15
Ако ще с летяща чиния да е бил няма право да бяга от мястото на ПТП

code
05-02-2015, 19:16
Утре в полицията и после на адрес - за 1 нощ няма да свари да я изпъне и боядиса ;)

Bobo Markov
05-02-2015, 20:05
Сутринта като тръгнах на работа, срещнах една личност, за ко се убеждавам, че видя ли я първа сутрин, направо трябва да се връщам и да си лягам.
На околовръстното на Перник ме настигна някакъв джип или ван и започна да ми присвятква и свирка. Движението е такова, че няма никакъв шанс, преди да минеме отбивката за "Стомана". От мантинелата изскочи куче и всички ударихме спирачките. Тоя кретен издебна една дупка мина в дясно и преди да изпревара колата, движеща се в дясната лента, директно ме удари в задната дясна врата. Още не мога да си обясня, как от завъртането не стана някоя голяма катастрофа при това движение. Запомних му номера, поне сигурно двете първи цифри. Автомобила не ми беше познат.
Дойде полиция и се започна. Нямаше никакъв джип или бус с такъв номер. Само една Зафира. Е сега си седнах на задника и се порових в нета и.....
Оппа! Била е нова Зафира. За това не съм я познал.
Ха сега да ви видя, какво според вас да правя!?:shoot:
глей са - в събтъ имам почивен ден викай ни да търсим из Перник таз Зафира и да бием наред току що си подковах кубинтите с нови налчета а и съм сигурен че ма мен Кайо ще се отзове! - демек - идем бием и бегаме ! в краен случай - трОшим !!!

---------- Post added at 20:05 ---------- Previous post was at 20:03 ----------

Утре в полицията и после на адрес - за 1 нощ няма да свари да я изпъне и боядиса ;)

Исо Исооо, ма бро как за ена нош няма да я боядиса бре - моя човек Дани на който кръстих сина си за една нощ не само боядиса ами сглоби служебната лада ама не е една нош ами от 23:00 до 05:00 сутринта ;)

mordohy
05-02-2015, 20:24
Има леко развитие на нещата. Всъщност дойдоха милиционерите и търсихме по това, което успях да видя от номера, но излезе само една Зафира от всичките коли с тия комбинации от цифри. Всичко останало беше нормални коли. То, че ще я намеря-ще я намеря. Няма сто такива коли в Перник, а и да има-ще ги обходя!
Преди малко казах на единия от милиционерите и това го ентусиазира.
Аз си мисля, че тоя идиот ще обяви в някоя застрахователна компания, че е ударен на паркинг и не е зле и там да поровя.
Ако някой се сеща нещо друго да свирка.
За бой и трепане има време! Сега е време за :hump:

Tedo
05-02-2015, 20:31
Дай целия ДКН да видим в коя фирма е застрахован
На л.с. де

old alfist
05-02-2015, 22:44
Благодари се, че не са те изчукали в прекия смисъл и, че си жив и здрав.
Може търсения автомобил да е бил с откраднат номер и да търсите нещо ненамираемо.
Ако ти се занимава, по-добре си направи собствено разследване - ще има по-голям ефект от работата на т.нар.органи.
Интересното е когато намериш олигофрена, какви ще са твоите действия.

кученцетоОгиитаткоДоги
05-02-2015, 22:56
Мой роднина имаше същия случай.Както си му седяла колата на паркинга зад блока,някакъв пишлигар се правил на пилот, отнесъл му задната броня и избягъл.Някакъв комшия видял,че било само сив металик тойота нищо друго.И те така в малак град като Перник,та бързо открили въпросната тойота.Човека даже не си направил труда да си оправи неговата кола и да замажи следите,макар че имал цели 5 дена за това.Моя роднина отишъл културно да се разберат,пишлигара викнал куките под предлог че са дошли да го бият,държал се и нагло, и моя роднина като поп си плати нова броня поради липса на свидели.

mordohy
05-02-2015, 23:39
Веско, само ти не знаеш, че съм стар милиционер и няма да направя глупостта да го ловя за гушата . Ако ще се саморазправям, то ще го шибна така, че да не може повече да отговори.
А за Перник....
Печелил съм много басове. По-голям по площ от Перник е само София. Пловдив, Бургас, Варна и Русе нямат дори и половината от Перник. Перник се простира на седем общини и наистина е огромен. Който не вярва, да го види на сателита. На дължина само Смолян му се опъва, ама не съвсем. Тука можеш да скриеш всичко. 96% са къщи, а не блокове.

кученцетоОгиитаткоДоги
05-02-2015, 23:51
Веско, само ти не знаеш, че съм стар милиционер и няма да направя глупостта да го ловя за гушата . Ако ще се саморазправям, то ще го шибна така, че да не може повече да отговори.
А за Перник....
Печелил съм много басове. По-голям по площ от Перник е само София. Пловдив, Бургас, Варна и Русе нямат дори и половината от Перник. Перник се простира на седем общини и наистина е огромен. Който не вярва, да го види на сателита. На дължина само Смолян му се опъва, ама не съвсем. Тука можеш да скриеш всичко. 96% са къщи, а не блокове.

Идеята е да си вземеш парите,ако можеш да се докопаш до адресите на тия зафири,колко да са в целия град Перник,говорим ако е само за града не и за околията,които спадат към него.Ако си спомняш цвета на зафирата,може да погледнеш и в мобилето,може и да се продава.

divine
06-02-2015, 00:01
Може и да не съм прочел всичко правилно, но не видя ли поне цвета на вана? И ако е зафира, нова, това значително стеснява кръга на идиотите, които с мърсна газ се изнасят от произшествието.

V@K@T@
06-02-2015, 10:58
дай да видим ся алфата на ко мяза

mordohy
06-02-2015, 18:02
Тъмносиня или черна. Би трябвало да кажа мръсна. Това за продаването е идея!

pa4ito
06-02-2015, 19:38
Има леко развитие на нещата. Всъщност дойдоха милиционерите и търсихме по това, което успях да видя от номера, но излезе само една Зафира от всичките коли с тия комбинации от цифри. Всичко останало беше нормални коли. То, че ще я намеря-ще я намеря. Няма сто такива коли в Перник, а и да има-ще ги обходя!
Преди малко казах на единия от милиционерите и това го ентусиазира.
Аз си мисля, че тоя идиот ще обяви в някоя застрахователна компания, че е ударен на паркинг и не е зле и там да поровя.
Ако някой се сеща нещо друго да свирка.
За бой и трепане има време! Сега е време за :hump:
Обади се на всичките си познати да търсят зафирата из Перник, по описание горе-долу на щетите. Като я намериш, иди с 2-3 човека и си поговори с "шофьора". Ако не реагира адекватно, свирни да ти припомня как не се оставят следи при следващия "разговор", който ще му проведем... :)

old alfist
06-02-2015, 19:45
Не ми се иска да се тълкува като вмешателство в разследването, но прословутата Зафира може изобщо да няма нищо общо с Перник, а само да е преминала транзитно, през и около града.

кученцетоОгиитаткоДоги
06-02-2015, 20:05
Ако познаваш,някое от момчета,които пълнат на най-натоварените бензиностанции в Перник,кажи им да се оглеждат за такава зафира със щета понея и да и запомнат номера.Ако човека е от Перник,в близките няколко дена има голяма вероятност да зареди на някои от тия бензиностанции.Иначе не разчитай на родната милиция.Те ако са искали да свършат адекватна работа,досега да са проверили всички зафири в Перник,и всички сервизи които се занимават с карусерии.

dimitar_vd62
06-02-2015, 20:45
Абе наборе, земи си монтирай една борд камера да помни вместо тебе, то и аз си пия апчетата само с камера щото след малко забравям и повтарям.Лошото е че работата отива на - таз камера за кво беше.Обаче майтапа на страна една камера върши чудесна работа в такива случаи пък има и евтини вече.Не знам важат ли като доказателство пред органите ама да го скиваш кой е помага, после орган ти не требе.

pa4ito
06-02-2015, 20:55
Абе наборе, земи си монтирай една борд камера да помни вместо тебе, то и аз си пия апчетата само с камера щото след малко забравям и повтарям.Лошото е че работата отива на - таз камера за кво беше.Обаче майтапа на страна една камера върши чудесна работа в такива случаи пък има и евтини вече.Не знам важат ли като доказателство пред органите ама да го скиваш кой е помага, после орган ти не требе.

Не важат Митак, от опит го знам - занесохме на полицаите запис на хората, които бяха вандалствали. Имаше натрошени стъкла на автомобили и изкривени ламарини. Наглеците даже бяха минали с открити лица пред камерата и нарочно се бяха снимали. Полицаите изгледаха записа и казаха - пичове, нищо не можем да направим, ако те не направят самопризнание, или не докараш свидетели да ги идентифицират, защото това не е доказателство...
1-во районно в София.

old alfist
06-02-2015, 21:23
Камерите важат толкова, доколкото да разпознаеш познати муцуни и после да отидеш с приятели и да ги пребиеш, ако можеш.

dimitar_vd62
06-02-2015, 21:38
Значи викаш, камерата ако ще да е монтирана в парламента, ако ида и се нагъзя и пръдна няма ма осъдят, ммм?

кученцетоОгиитаткоДоги
06-02-2015, 21:44
Значи викаш, камерата ако ще да е монтирана в парламента, ако ида и се нагъзя и пръдна няма ма осъдят, ммм?

Офицялно във българското правосъдие видеозаписите не са приемат като веществени доказателства,но има доста случаи в парктиката когато те са взимани под внимание от съдиите,при постановяване на присъда.

old alfist
06-02-2015, 21:51
Камерите имат само насочващо действие - ако няко иска да използва техните функции, може да постигне завидни резултати, ако се реагира своевременно.

mordohy
07-02-2015, 02:08
Това го мислех отдавна, защото всеки ден минавам по около 100 км и все в трафик, където всички карат на живот и смърт. Днеска си взех една прехвалена, от сайтовете, но въпреки уверенията , че е фул ХД се оказа, че е пълен боклук. как ли не я настройвах, нищо свястно не излиза. Утре ще им я очукам в главите и ще я върна. Сега се чудя, каква да взема.

ShoxXx
07-02-2015, 12:27
Я пусни линк да видя какво си взел. И аз обмислям покупката на видео регистратор, защото нещата у нас напоследък заприличват на Русия и скоро ще има и компилация от клипчета с битки по кръстовищата в БГ.

Аз гледах няколко такива от ebay, но единственото, което не ме кефи е че трябва да се прокарва кабел под тапицерията до огледалото за задно виждане.

dimitar_vd62
07-02-2015, 15:48
Нищо страшно няма, подпъхваш кабела под кората на тавана без да я демонтираш.Може и плафона за осветление да снемеш, на щипки е, и оттам да си помагаш.Леко с пръсти я повдигаш има достатъчно място и не повдига после.След това слизаш надолу като махнеш кората на едната предна колонка и остава достатъчно място да влезеш в таблото.После я монтираш и толкоз

pa4ito
07-02-2015, 16:40

Ще те осъдят, за използване на химически оръжия в разрив с женевската(или която там беше..) конвенция за неупотребата им. Но ще те осъдят не заради видеото, а по свидетелските показания на 10-ината свидетели от пленарна зала. Предполагам, че там искаш да извършиш този акт... :)
Помня, че навремето след случката се ровчих из законите и намерих, че трябва да е налице тежко престъпление(убийство...?!?!?) и тогава вече съдията разрешава използването на записа от камерата и то като се снеме на хартия...

dimitar_vd62
07-02-2015, 18:31
Аз да си изразя отношението пък после да ме таковат ако искат, за общото благо шса жертвам.

old alfist
07-02-2015, 23:03
Другари, току що видях и продължавам да ги следя едни, даже ги и снимах, как един от тях с качулка излезе от едно БМВ пета серия, спряло пред съседния блок, мина покрай блока на съседите и започна да заглежда и снима с телефона си колите зад блока - разположението на терасата ми е такова, че виждам както пред така и зад съседния блок.
Демонстративно ги снимах със светкавица за да може да ме забележат, но изобщо не не им пука и си стоят там, а ония с качулката постоянно влиза и излиза.
Дори и да се обада на ограните, те все още не са извършили никакво престъпление, а ако им разкажа това, което вие четете няма да ми обърнат внимание.

_power_
07-02-2015, 23:11
Напротив, ако извикат патрул и патрула ги провери и пусне по станцията и кола изчезне в близките дни познай кои първи ще бъдат привикани. То си е контингент :ban:

old alfist
07-02-2015, 23:17
Е, да но те си стоят пред блока и не са извършили никакво престъпление все още, може би ще го направят след време - сега проучваха.
Само ония с качулката излизаше и влизаше често в колата - може снимат и търсят купувачи и когато се намерят такива със сигурност, ще направят бързо удара.

_power_
07-02-2015, 23:47
Е, да но те си стоят пред блока и не са извършили никакво престъпление все още, може би ще го направят след време - сега проучваха.
Само ония с качулката излизаше и влизаше често в колата - може снимат и търсят купувачи и когато се намерят такива със сигурност, ще направят бързо удара.Да де ама проверката не е свързана с нарушение на закона а по скоро по сигнал за съмнителни лица.
И също така и автомобила с който са ще бъде проверен.

old alfist
08-02-2015, 00:58
Да де ама проверката не е свързана с нарушение на закона а по скоро по сигнал за съмнителни лица.
И също така и автомобила с който са ще бъде проверен.
Съгласен съм с теб, че трябва да се сигнализира и по всякакъв начин да се пречи на такива лица - всичко това ме накара да си заключа колата в гаража с дистанционното от терасата.

_power_
08-02-2015, 01:01
Споко надали някой вече слага главата в торбата за кола за 3-4к лв:drinking: Знаеш немско се търси от тоя контингент. Първо аЛди после БМВ и останалите вагини и мерцове.:bg:

old alfist
08-02-2015, 01:08
Народа толкова е изпростял, особено в Северозападна и Централна Северна България, че няма да се учудя да се крадят коли за такива смешни суми, но ме изуми технологията на проучването, ставащо пред очите ми, и как не им пука, и продължаваха с проучването, въпреки, че забелязаха, че ги виждам.

mordohy
08-02-2015, 01:30
Aми не им пука, защото никой не си мърда пръста и най-вече гражданите. Колегата правилно каза. Ако си се обадил в полицията и ги проверят и им запишат данните, то тия юнаци ви стават пожизнени пазачи на паркинга, защото знаят, че първо тях ще ги друсат.
Камерата вече я върнах. Беше някакъв Блаупункт, но само на име. Цената му от 300, беше се понижила на 79 на промоцията, но не струва и три лева.
Като гледам, никой няма идея за видеорегистратор. Има разбира се хубави, но са за по над 300 и сигурно гледат и деца. На мене ми трябва нещо, което прави добро видео.

old alfist
08-02-2015, 01:56
Това с полицията със сигурност ще стане, ако забележа, че проучванията продължават, защото си пуша на чист въздух на терасата и гледам.
За видеонаблюдението от колата ти трябва система от камера със записващо устройство, което е над 500лв., а като се има предвид стойността на колата ти, просто се обезмисля.

mordohy
08-02-2015, 02:20
То при мене няма нищо логично. Само аудиосистемата ми е за над 1200 лева. Има и други джунджурии, които ако ги разпродадеш на парче ще добавят още няколко хиляди. Все пак сигурността няма цена.

Аз сега се замислям, че имам една камера с голям хард диск и може директно нея да си монтирам. Не е голяма, а има добро качество.

Drag0
08-02-2015, 02:40
Hard disk в кола не работи дълго време. Пробвано от много хора с еднакъв трагичен резултат.

old alfist
08-02-2015, 02:42
Не е задължително, записващото устройство да е дисково.

Drag0
08-02-2015, 02:51
че имам една камера с голям хард диск и може директно нея да си монтирам.

Не е задължително, записващото устройство да е дисково.

Колегата не е уточнил , но като се каже хард диск се има предвид само 1 нещо. Другите носители на данни си имат други имена.

pa4ito
08-02-2015, 19:53
...
Като гледам, никой няма идея за видеорегистратор. Има разбира се хубави, но са за по над 300 и сигурно гледат и деца. На мене ми трябва нещо, което прави добро видео.

Виж предпоследния пост, дето е с два линка:
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?p=4251402#p4251402

angelovi69
08-02-2015, 21:06
Иво, аз ползвам фотоапарат Сони, слагам го на клип 640STD и с 2гигабайта карта прави запис около 1ч. и 30 мин. Ако го сложа на 640fine чувствителност, прави 30-тина минути клип, със звук и 30 кадъра в секунда. Фотоапаратите из ОЛХ са около70-90лв. Апарата отдолу има женска резба, а имам стойка с вендуза за предния джам с мъжка резба. Дерта ми е, че клипа става обърнат с главата надолу, на 180 градуса, а тия нови технологии не ги чаткам, да си го обърна. Това е евтино решение. И аз бях с видеорегистратор-китайче, живя само 3 месеца. Успех с издирването.

old alfist
10-02-2015, 00:03
Споко надали някой вече слага главата в торбата за кола за 3-4к лв:drinking: Знаеш немско се търси от тоя контингент. Първо аЛди после БМВ и останалите вагини и мерцове.:bg:

Ти си оказа напълно прав - обекта на вниманието е било Ферари-то на един комшия в друг съседен двор.
Забравил е да го вкара в гаража с устройствата и веднага хиените са тръгнали.

Извинявам се на автора на темата за отклонението.

voododoll
10-02-2015, 10:05
вчера на един познат е открадната тойотата, кола за 5к в автокъщите. да се върнем на въпроса крадат ли се коли за малко пари?

на 59ката не са и намерили цаката иначе като знам колко са апетитини за търсещите, ще почнат и те да изчезват от паркинги.

преди работех като охрана на кино арена, преди 7-8 години. и на една коледна блъсканица изчезна голф 3ка от паркинга, точно под камерата. джамбазина си се приближи до колата, извади си необезпокояван пластината, и си отвори вратата, запали и потегли. всичко това в рамките на 47 секунди. на камерата му се виждаше лицето и всичко. милицията взе записите, казаха, че ако го хванат, записа ще се има в предвид. това беше тогава, сега не вярвам да е по зле. май зависи на кой попаднеш и колко му се работи

кученцетоОгиитаткоДоги
10-02-2015, 19:52
вчера на един познат е открадната тойотата, кола за 5к в автокъщите. да се върнем на въпроса крадат ли се коли за малко пари?

на 59ката не са и намерили цаката иначе като знам колко са апетитини за търсещите, ще почнат и те да изчезват от паркинги.

преди работех като охрана на кино арена, преди 7-8 години. и на една коледна блъсканица изчезна голф 3ка от паркинга, точно под камерата. джамбазина си се приближи до колата, извади си необезпокояван пластината, и си отвори вратата, запали и потегли. всичко това в рамките на 47 секунди. на камерата му се виждаше лицето и всичко. милицията взе записите, казаха, че ако го хванат, записа ще се има в предвид. това беше тогава, сега не вярвам да е по зле. май зависи на кой попаднеш и колко му се работи

Аз мисля че в момента такива коли са хита на сезона,като я разцепат ала минут в някой гараж много бързо и взимат парите. Чаркулята също заминават ала минут по каналния ред.Ако живеех в България със сигурност щях да намера начин да си охранявам колата на паркинга където живея.

voododoll
10-02-2015, 21:06
Аз мисля че в момента такива коли са хита на сезона,като я разцепат ала минут в някой гараж много бързо и взимат парите. Чаркулята също заминават ала минут по каналния ред.Ако живеех в България със сигурност щях да намера начин да си охранявам колата на паркинга където живея.

мислил съм го. но за съжаление дори на охраняем паркинг нямаш гаранция. аз нямам такъв наблизо иначе задължително щеше да е в такъв. а не всяка сутрин да се моля да не е ударена, разбита, надрана и прочие

кученцетоОгиитаткоДоги
10-02-2015, 21:24
мислил съм го. но за съжаление дори на охраняем паркинг нямаш гаранция. аз нямам такъв наблизо иначе задължително щеше да е в такъв. а не всяка сутрин да се моля да не е ударена, разбита, надрана и прочие

Колега идеята ми е по- скоро,за вариянт за постоянно видео наблюдение, и ако не е осветен паркинга,и общината не желае да го освети,то живущите могат да съберат по някой лев по между си,и сами да си измислят начин той да е добре усветен и с постоянно видео наблюдение.

mordohy
10-02-2015, 21:41
Пачо, трябва ми някой проверен модел. От линка не ми стана ясно от кой модел е клипа. Иначе е добре.
Камерата, която имам е с 40 гБ хартн диск или поне така твърди. Малко по-стар модел е, но си е Панасоник, произведена в Япония и ѝ личи. Но все пак не е регистратор и има някои неща, които ще създават неудобство.
За видеонаблюдение на паркига не е необходимо осветление. На нашия завод имаме камери, които чудесно виждат в тъмното. Техниката много бързо върви напред.

Bobo Markov
10-02-2015, 22:03
Пачо, трябва ми някой проверен модел. От линка не ми стана ясно от кой модел е клипа. Иначе е добре.
Камерата, която имам е с 40 гБ хартн диск или поне така твърди. Малко по-стар модел е, но си е Панасоник, произведена в Япония и ѝ личи. Но все пак не е регистратор и има някои неща, които ще създават неудобство.
За видеонаблюдение на паркига не е необходимо осветление. На нашия завод имаме камери, които чудесно виждат в тъмното. Техниката много бързо върви напред.

да ви припомня ли, че видеорегистраторите в БГ не важат:( пртивоконституцонно е да снимаш някого без негово съгласие или той да бъде предупреден че го снимаш

voododoll
10-02-2015, 22:44
да ви припомня ли, че видеорегистраторите в БГ не важат:( пртивоконституцонно е да снимаш някого без негово съгласие или той да бъде предупреден че го снимаш

има вратичка. ти не снимаш конкретен човек а снимаш принципно. виж пред полицията вече тоя запис се предава с адвокат. и той ти подготвя документите така, че да не излезеш ти балъка.

Bobo Markov
10-02-2015, 22:50
има вратичка. ти не снимаш конкретен човек а снимаш принципно. виж пред полицията вече тоя запис се предава с адвокат. и той ти подготвя документите така, че да не излезеш ти балъка.

има да

кученцетоОгиитаткоДоги
10-02-2015, 23:17
Днес един приятел ми каза,че миналата седмица някакво девойче го чукнала и му счупила задния стоп.Има си видеонаблюдение към паркинга в дома му.И я засякъл на камерите.Ама понеже той има сервиз и е автомеханик,вика не ми се разправяше да я търся за един стоп,всех си един от моргата и си го сложих.Иначе аз обмислям вариянт да си сложа камери на терасата,която има изглед директно срещу паркинга.Наскоро бях свидетел как пак така една млада девойка,която изглежда че наскоро е взела книжка са опитва да направи маневра за паркиране с много голям пинис:D тип ,,профисионалист с 35 годишен стаж,, И резултата беше брутално намачкана задна броня на един много нов пасат,който явно беше на един от там живущите.И девойката съвсем спокойно си слезна,заключи си колата и се прибра в къщи.:wow::wow:Все едно нищо не се беше случило.

dimitar_vd62
11-02-2015, 01:48
А ти бил ли си свидетел как под носа ти некъв селски тарикат опитва да си намести ударената броня до твоята така че да изглежда че ти си го ударил като си давал на заден.Тва няколко пъти слиза гледа и я намества накрая се приближих щото помислих и че ще ме бутне за да си личи и му викам - ся ако извадиш и парчетата от багажника направо ти я плащам.Качи се и замина.

кученцетоОгиитаткоДоги
11-02-2015, 02:07
Лоша работа,един съвет до всички колеги.Избягвайте да паркирате до коли паркирани с навит волан.Често,такива хора просто тръгват с газ на зад,забравят че волана им е навит и си готов ала минут.Или паркиране на завои зимно време.

Maximus
11-02-2015, 20:11
Чета тази тема и се чудя, как е възможно в БГ хората така да се "филмират".
По записа могат безпроблемно да открият извършителя, никой няма да го ползва в съда.
Снимам коли и пътни пейзажи, това не е противоконст....
Онзи дето ще бие с кубинки ми е най-забавен. Никога не се заканвай с бой на непознат човек:)))
Не знаеш кой е и какви са възможностите му.
Към автора имам въпрос.
Колега, Вие засякохте ли го при изпреварването?
Не оправдавам бягството, но ми стана интересно.

Bobo Markov
11-02-2015, 20:43
По записа могат безпроблемно да открият извършителя, никой няма да го ползва в съда.
Онзи дето ще бие с кубинки ми е най-забавен. Никога не се заканвай с бой на непознат човек:)))
Към автора имам въпрос.

мен, ми ако не скоча на бой на непознат :) на познат ли да скоча :):) начи скачам на бой на всички - бием яко и ако няма пиниз да бием - газим !!! така сме ние в квартал Крива река фсимитли да знаш :):)
начи преди време тука в квартала някво шефче ми са отвори и аз понеже си крия фкубинките по един сатър и като метнаф аз едния сатър и оно как беше курназ избага кът ракета Пършинг ;)

---------- Post added at 20:43 ---------- Previous post was at 20:38 ----------

Максимус ей бро :) ти ако познаваш Иво Мордохай не би задал таков въпрос :)
а и ти мое си рОмънец ма немаш нищо с преторианците бро а ние сме си такива и ако някой скочи на някой от нас трее да има наистина добри кинти да се откупи от ревенгата !!!
Tormentvm en dvm demens !!!!

Linkestis
11-02-2015, 20:51
Троле,ела моля те в 159 раздела..

Drag0
11-02-2015, 21:34
Никога не се заканвай с бой на непознат човек:)))
.

https://www.youtube.com/watch?v=CceSRMmhv3w

Bobo Markov
11-02-2015, 21:35
Троле,ела моля те в 159 раздела..

а ? кво станА? ;)

Linkestis
11-02-2015, 21:38
Изчука ни,какво стана :)

Bobo Markov
11-02-2015, 21:42
https://www.youtube.com/watch?v=CceSRMmhv3w

мОрееее тоя негер аз че го хейтна ногу яко :) мой чичу е имал идея за тия негери и аз имам едно покана за Ку кЛукс клан ама се разсеяф и тя изтече :( иначе ако тоя негер ми са отвори с тва девическо SUV-че така че го бием че и той нема знае как го е газил нощния валяк :)

---------- Post added at 21:42 ---------- Previous post was at 21:41 ----------

Изчука ни,какво стана :)

е дансъм бил крив? вия прекалифте :( баси тва 159 е убава кола бре, не е раздел за кой кви изкуствени цици си е сложил :( басимо :(

dimitar_vd62
11-02-2015, 21:43
Един тир засякал една мутра с мерц оня го изпревпва стопира и отива са разпрява наежен .Ма от тира слиза един бабанка с ръце кат фурнаджийски лопати и пита - кво има? И мутрата респектирран от вида му вика - аз таковата един ключ 19 ми трябва...Тиражията отвърнал - ми нямам, аз до 27 ги завивам с пръсти.

Drag0
11-02-2015, 21:47
мОрееее тоя не*ер аз че го хейтна ногу яко :) мой чичу е имал идея за тия не*ери и аз имам едно покана за Ку кЛукс клан ама се разсеяф и тя изтече :( иначе ако тоя не*ер ми са отвори с тва девическо SUV-че така че го бием че и той нема знае как го е газил нощния валяк :)
СаНу бес расизаН омля !
Иначе не ти вярвам , че ще го набиеш ... дори с бухалка да си а той с голи ръце . :no:

Bobo Markov
11-02-2015, 22:01
СаНу бес расизаН омля !
Иначе не ти вярвам , че ще го набиеш ... дори с бухалка да си а той с голи ръце . :no:

нема да го бия аз дансъм разиз :) ааа аз че го овъртолим в приказки и той сам шсе набие :) няколко пъти съм го правил та имам опит ;)

---------- Post added at 22:01 ---------- Previous post was at 21:58 ----------

Един тир засякал една мутра с мерц оня го изпревпва стопира и отива са разпрява наежен .Ма от тира слиза един бабанка с ръце кат фурнаджийски лопати и пита - кво има? И мутрата респектирран от вида му вика - аз таковата един ключ 19 ми трябва...Тиражията отвърнал - ми нямам, аз до 27 ги завивам с пръсти.

шефа на мутрите ги пратил на Орлов мост да чакат няккъв в 7.15 да го убиват и те се натоварили с калашници, РПГ-та, секви бомби и пищови и отиват там скриват са в храстите и го чакат да мине и бре то 7.15 часа минава става 7.20 после 7,30 и мутрите се обаждат на шефа си - абе шефее тоя го нема дан му се е случило нещо лошо бе шефе :D

lordliness
11-02-2015, 22:10
Майтап ви се струва, ама аз веднъж се бях заблял и блъснах един отзад и той слезе и тръгна да се бие. Когато аз излязох от колата, без да казвам нищо тоя започна да ми се извинява, че бил спрял. :)

Bobo Markov
11-02-2015, 22:28
Майтап ви се струва, ама аз веднъж се бях заблял и блъснах един отзад и той слезе и тръгна да се бие. Когато аз излязох от колата, без да казвам нищо тоя започна да ми се извинява, че бил спрял. :)

ето затова аз не излизам от колата и само се хиля а и последния който ме накара да изляза - здраво момче беше яко така сложен добре и се наложи жена му да го спасява :)
а аз съм слаб дърт скинар и не се бия много :) само гледам толко лошо, че ако няма насрещния ама наистина бетонни топки няма как да ми се опълчи :):)
и имам гадния навик колкото повече ме ядосват толко повече се хиля - те мислят че е смях работата и така и никой не разбира откъде му е дошло та круше в ларингса :):)

old alfist
11-02-2015, 22:42
Опитвам се в натоварено градска движение да спазвам малко по-голяма дистанция, за да може да реагирам адекватно, както и да дам сигнал на отзадкаращите с неколколкократни пречуквания на спирачки да се пазят, но се намира все някой "състезател", който се опитва да ме изпревали отдясно, но не намира възможност, защото не му я давам.

lordliness
11-02-2015, 23:13
ето затова аз не излизам от колата и само се хиля а и последния който ме накара да изляза - здраво момче беше яко така сложен добре и се наложи жена му да го спасява :)
а аз съм слаб дърт скинар и не се бия много :) само гледам толко лошо, че ако няма насрещния ама наистина бетонни топки няма как да ми се опълчи :):)
и имам гадния навик колкото повече ме ядосват толко повече се хиля - те мислят че е смях работата и така и никой не разбира откъде му е дошло та круше в ларингса :):)

Трябва по- любезно :).
Тоя като се извини няколко пъти, че е спрял имаше наглостта да попита ще викаме ли кат.
Аз го потупах бащински по рамото и му казах да се прибира и той си тръгна :)

old alfist
11-02-2015, 23:56
Заемането на дефанзивна траектория на движението, осигурява безпроблемност.

Bobo Markov
12-02-2015, 20:53
Заемането на дефанзивна траектория на движението, осигурява безпроблемност.

съгласен съм затова в момента в който придобих и подкарах Алфата подивях няколко дена съответно останах без книжка нали :):) но не това е важното е че откакто разбрах че мога да манипулирам ситуацията на пътя карам като бааб - демек не дефанзивно а предвидимо - така не се ядосвам карам си спокойно и за има няма 6 месеца съм изпсувал само един чичак и един велосипедист който аха да се блъсне в мен и после ми се разсърди че го нарекох чиче и тръгна да ме гони :) с колело :):)

mordohy
12-02-2015, 21:40
съгласен съм затова в момента в който придобих и подкарах Алфата подивях няколко дена съответно останах без книжка нали :):) но не това е важното е че откакто разбрах че мога да манипулирам ситуацията на пътя карам като бааб - демек не дефанзивно а предвидимо - така не се ядосвам карам си спокойно и за има няма 6 месеца съм изпсувал само един чичак и един велосипедист който аха да се блъсне в мен и после ми се разсърди че го нарекох чиче и тръгна да ме гони :) с колело :):)
Е стигна ли те?!:drunk:

old alfist
12-02-2015, 21:45

Внимавай да не ми попаднеш в полезрението, докато съм с колелото - направо ще те скъсам по светофарите.
Голфаджиите най-много се дразнят, докато ги изпреварвам с колелото и в последствие ме минават с мръсна газ.

pa4ito
12-02-2015, 21:53
Към автора имам въпрос.
хахаха, занеси сам някой път запис в полицията и виж местните какво ще ти кажат.... :rotfl:

mordohy
12-02-2015, 21:56
Към автора имам въпрос.

Ето я пак ситуацията:
Карам по околовръстното на Перник, за което Гугъл твърди, че е скоростна магистрала. Карам в лявата лента, където сме колона от четири автомобила. Тоест има три пред мене. В тая лента се кара с около 120 км/ч, а в дясната има друга колона, която намалява, защото ще завива на дясно са "Стомана" Перник. Ние изпреварваме именно тая колона, която кара с около 70-80 км/ч и намалява. Зад мен се лепва въпросният индивид и започва да свирка и святка, като че ли има къде да му дам път. Колоната в дясно е плътна, защото наближаваме отбивката за завода. Започва да върти волана ляво-дясно и само дето не ми се качва на тавана. Излиза една пролука от около 50 метра в дясната колона и точно тука той влиза в нея и тръгва от дясно, въпреки, че тоя, който изпреварвам кара с поне 40 км/ч по-малко от мене. После най-брутално ме удари в задната дясна врата, като закачи и предната. Ето това е! Няма засичане. Единствено едно куче изкочи километър и половина по-нагоре, но там пресичат и пешеходци и всеки внимава.

old alfist
12-02-2015, 22:16
Имал съм такива ситуации, в които обикновено набивам спирачки и ги пускам, но понякога когато реша, карам успоредно с тях и гледам как те набиват спирачки в последния момент.

dimitar_vd62
12-02-2015, 23:25
Имал съм такива ситуации, в които обикновено набивам спирачки и ги пускам, но понякога когато реша, карам успоредно с тях и гледам как те набиват спирачки в последния момент.

Много умно.

Scrapera
12-02-2015, 23:49
Смърт за всички нагли, прости, нахални комплексирани копелета на пътя. По един стълб за всеки да има.

кученцетоОгиитаткоДоги
13-02-2015, 11:52
Има много лесно решение на проблема.В холандия голяма част от патрулките са цивилни.От всички марки и модели коли,никога не можеш да предположиш.Барва те ала минут,с насрани гащи.Ония ден мой приятел,който е механик,ми тестваше спирачките на колата,аз седях до него,с голяма скорост точно преди един завой заби яко изпрачки,от завоя изкочи едно такси,реагира адвектно,а и ние и не го застрашихме по никакъв начин.Действието се развива на частен терен,не на обществен път,след 3 минути ни спира цивилен голф 5-ца с трима полицаи в него.И макар че моя човек си показа лиценза,че е механик и обясни че в момента се извършва тест на спирачките на автомобила,и то на частен терен,не на обществен път,му връчиха глоба от 140 евро.Хванаха се за това,че таксито е можело да се панира и да стане белята.

Bobo Markov
13-02-2015, 23:40
Има много лесно решение на проблема.В холандия голяма част от патрулките са цивилни.От всички марки и модели коли,никога не можеш да предположиш.Барва те ала минут,с насрани гащи.Ония ден мой приятел,който е механик,ми тестваше спирачките на колата,аз седях до него,с голяма скорост точно преди един завой заби яко изпрачки,от завоя изкочи едно такси,реагира адвектно,а и ние и не го застрашихме по никакъв начин.Действието се развива на частен терен,не на обществен път,след 3 минути ни спира цивилен голф 5-ца с трима полицаи в него.И макар че моя човек си показа лиценза,че е механик и обясни че в момента се извършва тест на спирачките на автомобила,и то на частен терен,не на обществен път,му връчиха глоба от 140 евро.Хванаха се за това,че таксито е можело да се панира и да стане белята.

много ме кефят холандците тия са супер пичове някога работих съвместно с едно студио за дизайн в Утрехт мамоооо не само, че ми се кефеха яко ами имаха 5 почивни дни в седмицата :) после като прекратиха правата на Хайнекен за БГ и ги наместиха към локалните ръководства се брахме с тях и се напихме и ревахме даже :(:(:(