View Full Version : Нов член на клуба 146 тс
jasonvorxis
07-02-2015, 06:35
Здравеите колеги, от миналата седмица съм горд собственик на алфа ромео 146 1.4 тс дългата база, колата е черна на цвят супер доволен съм, хем красива хем много върви но уви неслучих на жена хора дадох и я за 5 часа да иде до мола и сега сменям цял двигател, термостата си заминал жената негледала температурата и ИЗПУШИЛА пред молл софия, благодаря на форума и на колегите че ми препоръчаха оторизирани сервизи за нашите коли, а не поредния баи ганьо които разбира от всичко :)
nickgaidarov
07-02-2015, 10:20
...
jasonvorxis
07-02-2015, 10:45
и ти си прав : ))) но сега 2 седмици без кола ,,, направо нз а тамън падна снега ...
nickgaidarov
07-02-2015, 10:52
...
alfa_romeo_forever
07-02-2015, 11:22
Честита придобивка ,и по малко я давай не жената за да си караш по дълго колата .
kibika88
07-02-2015, 15:45
Честита да ти е алфата колега много безаварийни километри и ако имаш някоя снимка да качиш да я видим
nickgaidarov
07-02-2015, 15:55
...
alfa_romeo_forever
07-02-2015, 16:06
Виждам, че си от Перник, и като видях този пост се сетих за следния виц:
"Перничанин се оплаква на баща си:
- Татко, днес пак набих жена си. Тя каза, че вече не издържа повече на тормоза, събра си багажа и се изнесе от къщи.
Бащата му отговаря: - Ех, сине, сине, няма да излезе човек от тебе. Да си ме виждал някога така да набия майка ти, че след това тя да има сили да си събере багажа и да се изнесе от къщи?! "
Майтап бе, Уили...:big_wink:
xa xa xa Знам го вица и е много як , сега аз ще кажа 1 и спирам да спамя темата на колегата
-Ядат си мъж и жена в пернишко семейство , обаче жената започнала да сърба супата че била топла . Мъжа много се издразнил и и набил една песница
-Жената се разпищяла и го питала защо ме ударяш
-Той отговорил : щото сърбаш ма ... И започнали пак да се хранят но слез известно време пак сръбнала и мажа пак и ковнал една ... Жената вече много се уплашила и започнала да яде страшно тихо ... Минала се минута две и мажа се обарнал и и вкарал още една много яка !
-Жената го питала добре а сега защо ме удари
-Той : Малииии ма като се сетих как сърбашеее ....
Лек ден :kicking:
nickgaidarov
07-02-2015, 17:03
...
jasonvorxis
07-02-2015, 18:53
Благодарско колеги, изкарам ли я от сервиза ще щрака 2 3 снимки да се види по добре , : ) имам питане затъмнявате ли си задния прозорец и задните 2 ? един куп хора ми казаха да не го правя пък мен мн ме радва но нз дали закона го позволява, като по опитни може ли да споделите
Задното стъкло без ограничение на VLT.
Задните странични стъкла без ограничение на VLT. Допуска се само при наличие на огледала за виждане назад от двете страни на автомобила.
Това беше последно като затъмнявах но може и да са направили промяна на закона.
Защо набеждаваш жената като сам каза, че колата ти изпушила на 10км от Плевен на път за Сф?
jasonvorxis
07-02-2015, 23:47
набеждавам жената :) защото изрично я питах ТРЪГВАМЕ ЛИ ? на твоя отговорност ... хем бе наясно с колата че нещо не е наред и вика тръгваме и нали нащо съсловие трябва да се сългасява и да става каквото става : ))