View Full Version : Тампон двигател
Здравейте колеги,
Може ли някой да ми каже сменял ли е тампона от снимката(заградения в червено),моят се разби и трябва да го сменя.Интересувам се дали може да се смени само тампона или трябва да го търся заедно с алуминиевото тяло???
143000
Моята е дизелова но мисля че тампоните са еднакви Смених само тампоните Не си спомнят дали ги търсих за модел автомобил или тампони с размери
Открих от къде може да се поръча САМО тампона.Предлага го една Пловдивска фирма и може да се поръча онлайн.Ако някой се интересува на ЛС,за да не кажат,че правя реклама.:kicking:
Linkestis
03-03-2015, 19:46
Има ше го преди около година в axm auto в tincar и поне в още три магазина за части.
В първите два го знаят в другите го търсят по размер
Благодаря колега,
Както писах в по-горния пост,го открих в една Пловдивска фирма която ги произвежда.Цената му е 16,56 лв. дори си го поръчах и утре ще е при мен.Ще пиша дали става :th_up:
plamenp59
04-03-2015, 19:40
Благодаря колега,
Както писах в по-горния пост,го открих в една Пловдивска фирма която ги произвежда.Цената му е 16,56 лв. дори си го поръчах и утре ще е при мен.Ще пиша дали става :th_up:
Стават си тампоните.Там съм ги сменял и двата.Произвеждат всякакви тампони ако занесеш модел.А тези ги имат готови.
Днес смених въпросния тампон и новият пасна перфектно.Така че който има да сменя такъв може да си поръчва смело.:th_up: