Log in

View Full Version : България-Албания 0:0

PEPINKO
29-03-2007, 09:24
Незнам какво мислите,но след вчерашната игра на националите,много се замислям ,дали е Стоичков е достоен треньор за Националния отбор?

mim
29-03-2007, 09:53
е аз за това ли чаках по ш...те задръствания за да свърши мача 0:0

няма футбол в тая държава ей :evil:

Az4o
29-03-2007, 10:05
Жалка картинка - бяхме смешни просто!

Първо БФС-то реши да ни одере кожите с тези цени на билетите, после "лъвовете" бяха като мишки почти цял мач .. после защо нямало хора по стадионите :evil:

Аз лично бях на стадиона и не съжелявам, че отидох, обаче с тази игра нищо хубаво не ни чака - според мен е време да си ходи .. да, да същият!!!
Стискам палци да стане някакво чудо до края на квалификациите, но честно казано не съм оптимист относно класирането ни .. 8)

MONI
29-03-2007, 10:08
То май е по-добре да не се класираме че там ще ни се отбият....

PEPINKO
29-03-2007, 10:12
И аз мисля, че е по добре да не се класираме,защото на Камата няма да можеме да му затвориме устата,че е класирал Националите!
А колкото до това да чакаме до края пак някой друг да ни свърши работата,също не съм съгласен! :twisted: Не може цял мач да се центрират балонни топки и да чакаме Бербо да прави магиии :twisted:

Az4o
29-03-2007, 10:15
Яд ме е само, че се пропилява времето на едно смея да твърдя талантливо поколение!
Сега гледах интервю с "националнийот селекционер" - бил пуснал Мечо Телкийски на полувремето, за да сме имали по-високи играчи в атака? wtf :screwy: - ще го оставя без коментар .. :twisted:

pent
29-03-2007, 10:28
момчета... положението е лошо. по едно време се чудех защо го гледам този мач! Толкова слаба игра, безидейна и не-ефективна не сме имали никога.

Талантливо поколение? Това нещо си замина преди години, от тогава насам само епизодични прояви на някой и друг 'талант' ни радва. Но за съжаление това е реалноста, трябва да се съобразяваме с футболните титани Албания :shock:

След като се обърне каруцата пътища много, но погледнато към таблиците още имаме шансове, просто не трябва да бъркаме повече.

Горе главата и ще вземем 6 точки в следващите 2 мача! на 2ри Юни опукваме Беларус там и после ги наказваме и тук!!! :bg: :bg: :bg:

Neokill
29-03-2007, 10:30
И аз мисля, че е по добре да не се класираме,защото на Камата няма да можеме да му затвориме устата,че е класирал Националите!
А колкото до това да чакаме до края пак някой друг да ни свърши работата,също не съм съгласен! :twisted: Не може цял мач да се центрират балонни топки и да чакаме Бербо да прави магиии :twisted:

Какви са тия глупости ,,по добре да не се класираме". Че Ицата не става за треньор е видно, но такива изказвания ....

santo_traficante
29-03-2007, 10:47
според мен май има бойкот и футболистите не се натегат да играят много

pent
29-03-2007, 10:57

е това го няма никъде! как ще бойкотират националния! за националния играеш със сърце! а бойкот означава да нямаш сърце!

vladu
29-03-2007, 11:15

е това го няма никъде! как ще бойкотират националния! за националния играеш със сърце! а бойкот означава да нямаш сърце!

кво общо има карантията тука?
или си некадърен или си много некадърен ...
не харесвам стоичков - пълен нещастник е като треньор ... ама не той е на терена все пак .

santo_traficante
29-03-2007, 11:56

е това го няма никъде! как ще бойкотират националния! за националния играеш със сърце! а бойкот означава да нямаш сърце!ее винаги го има тоя момент :wink: аз мисля че му кроят шапка ама ще видиме :D

п.с. единтичен случай беше смяната на треньора на цска :wink: как още на следващия мач със Стойчо играеха по различен начин :lol:
но националите го правят по терикатски начин :D
сменят ли Стойчков ще видите как ще зайграе отбора :D

Mury
29-03-2007, 12:00
[quote="santo_traficante":1p3mnsm8]според мен май има бойкот и футболистите не се натегат да играят много

е това го няма никъде! как ще бойкотират националния! за националния играеш със сърце! а бойкот означава да нямаш сърце!ее винаги го има тоя момент :wink: аз мисля че му кроят шапка ама ще видиме :D

п.с. единтичен случай беше смяната на треньора на цска :wink: как още на следващия мач със Стойчо играеха по различен начин :lol:
но националите го правят по терикатски начин :D
сменят ли Стойчков ще видите как ще зайграе отбора :D[/quote:1p3mnsm8]

Лошото е че Стичков и Боби Михайлов си бъркат по дупките и трудно ще стане :evil: :evil: Даже Боби се е скарал с Наско Сираков заради Стоичков :idea: :idea: Единствения вариант е да свалят Боби ма па кой ще стане тогаз шеф :idea: :idea: мен ми се струваше че Боби е най-добрия вариант :oops: :frown:

santo_traficante
29-03-2007, 12:11
няма да го свалят Боби :wink: ама Боби за да си спаси кожата в един момент ще пожертва Стойчков :D няма къде да ходят. той е нагъл и няма да си подаде оставка но при следващи загуби ще го свалят от горе :wink: нищо че си бъркат по дупките :lol:

MUROMAN
29-03-2007, 12:55
много бяхме зле.никаква идея.не разбраха цяло 2-ро полувреме ,че с балонни центрирания няма да станат нещата.трябваше да има повеце тупалки/шутове от далеч/.Не става само с БАЛОНИ -ТРЯБВА И АКЪЛ.
:shock: :shock: :shock: :shock:
Албанците си доидоха за точката и си я взеха момчетата.А както казва един приятел - в нашта група има 2-ма много добри бивши футболисти/Бат Ицо и Ван бастен /и много слаби трениори.
Няма да ни бъде така.

vladu
29-03-2007, 13:03
аз друго не разбирам ...
каква е причината да се смята, че щом някой е пазил добре или е вкарвал голове ще да стане прекрасен президент на футболен съюз и съответно национален треньор....

не, че вдевам от футбол, но практиката показва точно обратното - ван Бастен, Стоичков ... изключение Клинсман (не че беше мноо добър де)

добрите пък ... Моуриньо, Хитцфелд, Хидинк не знам дали са и докосвали топка извън В регионална ...

Наката
29-03-2007, 13:34
Аз момчета през цялото първо полувреме не можах да си обясня защо Мечо Телкийски не беше в игра,като е чудесна формаи е градивен играч,Гошко Пеев освен да губи топката нищо друго не направи,тоя Янкович ли как беше там-не трябва дори и Б-група да играе.Това ако не са треньорски грешки,абе то целия мач беше треньорска грешка май.Имаме много добри според мен играчи а не можем да им използваме потенцяла-и то щото някой си мисли че като Стоичков е бил голям футболист ще е и голям треньор---еми НЕ!

koolio
29-03-2007, 13:41
Яд ме е само, че се пропилява времето на едно смея да твърдя талантливо поколение!
Сега гледах интервю с "националнийот селекционер" - бил пуснал Мечо Телкийски на полувремето, за да сме имали по-високи играчи в атака? wtf :screwy: - ще го оставя без коментар .. :twisted:
Абсолютно съгласен, имаме силно поколение, но за съжаление треньорът е под всякаква критика. Аз вчера спазих клетвата да не гледам и по тв-то мач под ръководството на Стоичков и си спестих доста нервни клетки. Лошото е, че верно никой няма да го махне, а той да си тръгне сам- абсурд :( :cry: .

nicks1
29-03-2007, 14:03
Колеги, кое му е силното на това поколение? Само вижте в кои отбори играят сегашните "звезди" И направете сравнение с отбора от 94 г. Като изключим Бербатов, кой друг знаеше какво прави на терена? И господ да ни стане треньор с тези футболисти толкова. Една част играят в анадола, друга в Китай, трета в милото ни родно първенство. Нито един футболист не играе в реномиран клуб, та дори и Бербатов.

pent
29-03-2007, 16:11
селекционер <-> треньор

нали правите разлика момчета?

прав е санто, тия да играят така са се наговорили.

Ние албания с 'Б' отбора на ЦСКА трябва да ги бием!!!

santo_traficante
29-03-2007, 17:51
селекционер <-> треньор

нали правите разлика момчета?

прав е санто, тия да играят така са се наговорили.

Ние албания с 'Б' отбора на ЦСКА трябва да ги бием!!!днес по едно време се чух с мой вътрешен човек :wink: и той каза че има съмнения за бойкот :D

VFTI
29-03-2007, 18:33
За националния и за всякакви вътрешни първества спрях да се ядосвам отдавна...Какъв е смисъл, като всичко си е купено,прекупено, преродадено и нагласено както си му е реда. Не виждам защо и вие си хабите нервите при положение, че някой си върти номерцата и е ясно на всички...

П.П Аз съм ЦСКАр(Севлиевец)..ако мога да кажа, че сампатизирам на някого, но много ми е интересно как ЦСКА бяха пълни балъци и махнаха Г.Марков(КОйто пък уж е сред 3мата най-добри трени на всички време) и изведнъж всичко се оправи и станаха МЕГА ДОБРИ, а в същия момент Левски нищо не направи с Родопа?!?Опа случайност??!?! Аз се обзалагам, че парите вече са оставени на масата и ЦСКА са следващите шампиони...

П.П МОга и да ви кажа, че и Видим-Раковски тази година е отново в А група, тъй като парите вече са дадени...също както ЦСКА...

Български мизериииииии...

Най ме е яд за 30 те минути между подлеза на НДК и Орлов мост :x

Neokill
29-03-2007, 20:29
За националния и за всякакви вътрешни първества спрях да се ядосвам отдавна...Какъв е смисъл, като всичко си е купено,прекупено, преродадено и нагласено както си му е реда.
Не мога да съм фен на футбола и да не симпатизирам на националният си отбор. За вътрешното първенство съм абсолютно съгласен - интрига липсва, играчите се подиграват с публиката. Допускат се такива хора като Ивайло Дражев , да му серем в устенцата, да си развява байрака и да срами името на един славен отбор. То се вижда че на хората им писна стадионите са празни и вече не се ходи на мач заради 22 мата на терена а заради името на отбора.

virusalfa
30-03-2007, 19:59
Вън кюрда от национала!