View Full Version : Коя е най-малката кола в която сте се возили отзад?
кученцетоОгиитаткоДоги
05-03-2015, 01:18
Хонда CRX,ама от първите 89-та година:tooth:С един познат бяаме със жена му в градъ,после викат искаш ли да те закараме:tooth::tooth::tooth:Бахти аварийния лиген
Тигра и Нисан 100НХ :boxed: а да и Тико такси :tooth:
Stefan Caromov
05-03-2015, 11:16
Тигра и Нисан 100НХ :boxed: а да и Тико такси :tooth:
Прелюд, гтв
DiStefan0
05-03-2015, 12:07
Фиат Чинкуеченто, Сейченто .. еднакво криви и тесни ми се сториха отзад.
Никой ли не се е возил в тирибантчето :shock:?
Порше 924 и Хонда Прелюд.
Субару Вивио :Topic-is-closed-bg::Topic-is-closed-bg::Topic-is-closed-bg:
old alfist
05-03-2015, 13:52
В ЗАЗ 965 преди много години се возихме 7 човека - 3-ма отпред и 4-ма отзад.
От всички изброени до тук, има една още по-тясна и невероятно неудобна. Това е Хюндай купе. Изглежда голяма, ама вътре е ад. Имал съм и зазка, карал съм и други сапунерки, ама като това чудо няма никъде.
ivailo rachev
05-03-2015, 16:28
Аз съм се возил в Трабант,в Тигра и ситроен AX ся ша ви покажа и клипа колко хора сме вътре.
http://vbox7.com/play:ff457e6b
П.П.Аз слизам първи отдясно.
Mind_Control
05-03-2015, 16:57
Пежо 206 CC
ecotronic
05-03-2015, 17:21
http://funny-pics-fun.com/wp-content/uploads/Fast-And-Furios-Cars-19.jpg
Пасажерското място се намира между шофьора и кормилото :)
Хонда CRX,ама от първите
+1 имах такава :)
alfa_romeo_forever
05-03-2015, 18:49
hyundai coupe 2000г. Отзад е като в затвор :starwars:
dimitar_vd62
05-03-2015, 19:55
Полско фиатче...фогледалото за обратно виждане мое си прочетеш задния номер.
Bobo Markov
05-03-2015, 20:49
Трабант личен мой комби 12 V (волта) с цикрулационно пълнене отзад бях аз, един трикрилен гердероб и някви мадами + едно жакузи на покрива - пътувахме така от Малко Търново (откъдето купихме гардероба адски изгодно) (жакузито го намерихме до един изотавен тотопункт в Русе до летището) до нас в Центъра на Симитли :)
Трабант личен мой комби 12 V (волта) с цикрулационно пълнене отзад бях аз, един трикрилен гердероб и някви мадами + едно жакузи на покрива - пътувахме така от Малко Търново (откъдето купихме гардероба адски изгодно) (жакузито го намерихме до един изотавен тотопункт в Русе до летището) до нас в Центъра на Симитли :)
Забрави да добавиш, че отпред имаше холна гарнитура, барабар с хората седнали на нея.
digitalundgrd
05-03-2015, 20:52
Фиат Чинкуеченто и Пежо 106 :)
Bobo Markov
05-03-2015, 20:57
Забрави да добавиш, че отпред имаше холна гарнитура, барабар с хората седнали на нея.
е ако е имало как ще виждам къде карам бре :) трол си ти Боби - трол Вентурски ;);):):):)
Возих се веднъж във Фиат Пунто на задната седалка и не ми беше тясно ! Чак се учудих , щото не съм от най-ниските .
Полско фиатче...фогледалото за обратно виждане мое си прочетеш задния номер.
+1
Р126 май беше точно модела
Имам някакъв спомен, че някой го караше без предна седалка; Любо Ганев??
А...полското фиатче е легенда и някой ако ми каже как се задейства стартера ще го призная, че се е возил .......
Най лоши спомени имам от тигра....след един фирмен банкет ме настаняват отзад....през това време товарят останалите бутилки в багажника, за да си допием у колежката с тиграта......и некакъв идиот, серитъор като затвори багажника...аз се озовах под шофъорската седалка....добре, че не счупих задното стъкло с глава....оти щеше да ми духа в движение...:))
А...полското фиатче е легенда и някой ако ми каже как се задейства стартера ще го призная, че се е возил .......
Даваш си на контакт с ключа а стартера беше с една от двете ръчки между седалките :flirt: давай ракията....
Даваш си на контакт с ключа а стартера беше с една от двете ръчки между седалките :flirt: давай ракията....
М...да...едната ръчка е за стартера, а другата е за смукача....а бе перничанин...да те и у смукача.....къде виде ракия да предлагам...само те признавам:)))
М...да...едната ръчка е за стартера, а другата е за смукача....а бе перничанин...да те и у смукача.....къде виде ракия да предлагам...само те признавам:)))
Ти не даваш ма язе да се пробвам :) тогава аз ЧЕ дадЕм...за стоповете...да не е без повод :drunk:
Ти не даваш ма язе да се пробвам :) тогава аз ЧЕ дадЕм...за стоповете...да не е без повод :drunk:
А, Наздраве тогава...:)))...догодина ке се маскирам като кукер и ке ти изпием всичката ракия:))...тая пропуснах...:cry:
Stefan Caromov
06-03-2015, 10:47
Така е при старите фиатчета само. Фейслифта им си пали като нормалните коли
Аз се сетих нещо от миналата година, на тест драйв на Рено Туизи ..то е електричка не точно кола де ...
Stefan Caromov
06-03-2015, 12:33
Аз се сетих нещо от миналата година, на тест драйв на Рено Туизи ..то е електричка не точно кола де ...
То врати няма това....прозорците са "екстра" хаха.
Друго си е да подкараш P45
То врати няма това....прозорците са "екстра" хаха.
Друго си е да подкараш P45
В съшност е баси якото возилце, да стъклата са опция и не са стъкла ... ама па вратите са ламбо стайл :stumm:
ecotronic
06-03-2015, 16:20
Най лоши спомени имам от тигра....след един фирмен банкет ме настаняват отзад....през това време товарят останалите бутилки в багажника, за да си допием у колежката с тиграта......и некакъв идиот, серитъор като затвори багажника...аз се озовах под шофъорската седалка....добре, че не счупих задното стъкло с глава....оти щеше да ми духа в движение...:))
Уникалното не беше в това, че се задействаше с ръчката за която се говори и по-долу а с това, че ръчката опъваше жило и така бендиксът се изхвърляше по механичен способ.