Log in

View Full Version : Бойко Борисов иска част от немското автомобилостроене да се премести в България

кученцетоОгиитаткоДоги
11-03-2015, 02:55
Премиера Бойко Борисов иска част от немското автомобилостроене да се премести в България. ,,-На първо време искам поне един завод да дойде в България,нямам претенции да ли ще е BMW или Mercedes. ,,:D Чудех се с коя ръка да се прекръста.Честно казано писна ми от изцепките на нашия паляк така наречен премиер.Сам не се чува какви ги дрънка,и освен да ходи по Брюксел, Барозо и компания да го тупат по рамото и да се снима с тях,за да си чеши комплексарското его,за друго не става.Сега гледам падна малко повечко сняг,и държавата клекна понеже не може да се оправи,хора вече 5-ти ден седят без ток,тоя ша ми докарва заводи на Mercedes.Както и назначаването на бившата му секретарка,социолог по професия, за министър на вътрешните работи.:wallbash:Оооо боже къде е шишето с пиячката,че вече не ми издържат бушоните:big_beer::tequilla:

myato
11-03-2015, 08:55
Немеца си умре от смех:haha:
"На прост човек му дай власт и му гледай сеира" е казал народа. Проблемът е че го гледаме от близо и за нас никак не е смешно:depressed:Иначе е ясно, че тия отвън се спукват от смях за наша сметка:rotfl:

Orm
11-03-2015, 09:17
Да ви кажа и аз искам камериерка на първо време поне една..... дали ще е Джулиан Мур или Шарлиз Терон нямам претенции.....

ecotronic
11-03-2015, 10:16
Да ви кажа и аз искам камериерка на първо време поне една..... дали ще е Джулиан Мур или Шарлиз Терон нямам претенции.....

Зарежи тез кикимори! Мога да те уредя с Ала Пугачова, пък ти ще почерпиш. :roll2:

Orm
11-03-2015, 16:25
Зарежи тез кикимори! Мога да те уредя с Ала Пугачова, пък ти ще почерпиш. :roll2:

Не моля те, задръж си я ....

ecotronic
11-03-2015, 16:30
Не моля те, задръж си я ....

Не щеш да караш, значи, черно Ламборджини в бял костюм :)

Orm
11-03-2015, 17:57
Не щеш да караш, значи, черно Ламборджини в бял костюм :)

Ти па от всичките богати рускини тая баба ми избра ... не е колегиално.... геронтофилията ми е чужда ... не щем да цомбим бабички :shutup:

ecotronic
11-03-2015, 18:02
Ти па от всичките богати рускини тая баба ми избра ... не е колегиално.... геронтофилията ми е чужда ... не щем да цомбим бабички :shutup:

Бабичка, ама богата, което автоматически я превръща в неземна красавица :)

Orm
11-03-2015, 18:09
Бабичка, ама богата, което автоматически я превръща в неземна красавица :)

Оня ден я даваха че била отворила музикално училище , а таксата била 10к евро на месец ..... верно трябва да земем да я сборим тая да кихне малко кинти :prescription:

Даже като по опитен пугачововед , ще те пуснем тебе да я свършиш тая работа ... па после ще делим :)

Че може и някоя друга песен да научиш в училището на аванта :)