Log in

View Full Version : Здравите Голфове

koolio
29-03-2007, 17:49
Не че съм интригант, ма не можах да се сдържа :twisted: :
http://vwclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=40693

MaRcHeV
29-03-2007, 18:09
Не знам вие какво мислите за тия голфове, но на мен са ми изключително антипатични автомобили. И на всичкото отгоре нито са бързи, нито са класни, нито са безопасни/е до колкото може да е безопасна една кола/, че е и грозна. Замо Голф 4 горе-долу става.

BatVas
29-03-2007, 18:58
Аз понеже четох статията в Авто Билд (стар брои ама него набарах) за Фау Ве Тооуран 1,9 ТДИ - Статията се казваше "Сервиза бе мой дом" - това са колите които вземат като нови и правят анализ като навъртят 100 хил км. Викам си е сигурно е за модела. Сега като гледам и тая тема - явно е че има много митове и легенди за чупливоста на нашите и здравината на ФауВе.
Между другото в Авто билд надежднстта на Алфа 147 TS Selespeed беше равна с тази на БМВ Х5 3,0 дизел - а знаем , че все пак селеспиид и Туйн спарк не са най, най...
Така че явно има много легенди останали от далечното минало :wink:

alfaracer
29-03-2007, 19:02
Леле и след сичко това да си фен на VW(народен вагон)
Тъпанарите и мангалите с много пари си купуват Мерцедеси
Тъпанарите и мангалите с малко пари с купуват Голф,Калибра или модел на Мерцедес и BMW за 800-4000лв.

И всичко това ,защото едно време италианските коли в България са били Полски фиат,малкото Фиатче и тук таме някой Фиат UNO 80 година.И от тогава е фразата "италианските коли са боклуци" :evil:
Нека така да мислят невежите, от това само печеля аз защото така в България италианските коли са евтини.

bass
29-03-2007, 19:10
Леле и след сичко това да си фен на VW(народен вагон)
Тъпанарите и мангалите с много пари си купуват Мерцедеси
Тъпанарите и мангалите с малко пари с купуват Голф,Калибра или модел на Мерцедес и BMW за 800-4000лв.

Днес явно ти е ден за генерализации :?

MaRcHeV
29-03-2007, 19:27
Да наистиня доста често чувам фразата "От италианските коли и кокошкарник не става" , но защо тогава Фиат Гранде Пунто е най-продаваната кола в Европа? И защо на никой с Волксваген или БМВ до 1998 година не смеят да застанат срещу фиат или алфа ромео на старта? Ако някой кара ВВ Голф да каже.

Neokill
29-03-2007, 20:14
Има май една такава легенда за немските возила особенно за голф. Сега като пиша това пием кафе с един приятел който е минал през всички модели без голф 5, защото ,,След 2-ката това не били вече голфове" и другите си ги купил от навик.

morfius
29-03-2007, 20:53
След 90 - 95 година, хвани всички коли от един и същ клас, еднакво оборудвани и подготвени, поддържай ги и ги карай еднакво, на един и същи климат и пътища... след 10 години ще имаш почти едно и също като техническо състояние.
Останалото са митове и легенди ... умело експлоатирани от тарикатите у нас и в чужбина.
А Голф-а (до 3 ката) е най-просто устроената западна кола, тия дето правеха Лада и Москвич... станаха майстори на Голф... и за това викат, че другото не струва, щото не знаят как да го поддържат и поправят.

BatVas
29-03-2007, 21:29
Малееее сега четох до трета страница и си мисля , че съм късметлия - че аз съм похарчил по моята кола ТРИ ПЪТИ ПО-МАЛКО от парите на средностатистическия фен на ФауВе :shock: :shock:

deyan_88
29-03-2007, 22:44
Оле горкия,ми така е кой го е карал да си купува такав кошняк, то само визията на Голфа като видиш и ти става ясно.Аз имам един саученик който и тои имаше подобни оплаквание,поболя се покраи неговия Голф,по сервизите му викали ,че точно неговия бил някакъв потант :shock: където произвеждали по малко броики от тях, за повече ядове на собствениците явно :)

75 2.0 turbo
30-03-2007, 00:27
добре ве маа му стара как може всяка седмица да има теми за голф и опел :shock: бе що не си гледате собствените 100 годишни прошлеци ам се на орта колита са по гадни от наще баааси и манталитета български :evil: хуу ясно е че голфовете са кинефи ама ден през ден да четем такива излияния ............някак селско а :?: отстрани изглежда че имате някакъв комплекс от голф :idea: а може па аз да не съм у ред нещо ....и затуи да се дразня от такива селски изказвания 8)

gigi
30-03-2007, 00:40
Леле, прочетох всичко и направо паднах. Мита за ЗДРАВАТА кола се срина, половината са подменяли почти всичко ама то си било консуматив а некъв пич вика мойта мноого корава излезна от 2005 до сега минал 13 000км без ядове :lol: тя така и 10 год ще изкара :lol: :lol: а иначе Алфите се чупели :lol: :lol: :lol:

koolio
30-03-2007, 03:56
добре ве маа му стара как може всяка седмица да има теми за голф и опел :shock: бе що не си гледате собствените 100 годишни прошлеци ам се на орта колита са по гадни от наще баааси и манталитета български :evil: хуу ясно е че голфовете са кинефи ама ден през ден да четем такива излияния ............някак селско а :?: отстрани изглежда че имате някакъв комплекс от голф :idea: а може па аз да не съм у ред нещо ....и затуи да се дразня от такива селски изказвания 8)
Ми тва щото не всяка седмица, а всеки ден чуваме от някой дето и той чул отнякъде как голфовете и опелите са много здрави и как италианските и френските коли са калпави. И това от всеки който разбира и не разбира. А истината е , че като си купуваш 100 годишен кошник може да уцелиш, може и да не уцелиш, ама при голфа със сигурност купуваш лагерна количка, а при италианските коли, ако уцелиш, ще караш бърза и удобна кола. И не знам що го приемаш лично. Аз например карам Рено и хич няма да се обидя, ако напише някой, че е пенсионерска кола. Айде , мир вам и нищо лично.

wasp
30-03-2007, 08:42

Щото много мразя като мои познати ми кажат "Най-яката кола въобще за мен си е голфа, по-здрава кола няма, голф 3-ката е най-великата кола. Италианците ако правеха коли като германците, сега щяха да са доста по-напред". Само за сведение - точно този мой познат е оправял голфове по сервизите (здравите голфове).

Като ходя на работа сутрин, почти не се минава без 1-2-ма да ми секат пътя отляво, опасно, без мигачи и предупреждения изпреварват. В 90% от случаите са голф 2/3

Do I need to say more?

Crusader
30-03-2007, 08:52
Много четете Рено форума бе :lol: :lol: :lol:

Yon
30-03-2007, 09:20
Много четете Рено форума бе :lol: :lol: :lol:

Там четох едно изказване нещо като реплика на рекламата за кренвиршите:

Оооо селяко, докараха новите Голфове........ Ммммм , същите трошки както едно време........... :repuke:

morfius
30-03-2007, 09:40
Ооо селянино, докараха новите Голфове - същите като едно време.
Това беше от някакъв скеч, ама не помня от кой точно.
5 не знам, но 1 - 4 къде го видиш ще го познаеш кво е... та си е истина.

Gorgizario
30-03-2007, 11:01
Нищо лично към колите, но хората които ги карат и тези които ги ремонтират са с леко пресилено мислене и с неограничена от към възможности уста. Имах един приетял които имаше голф 3 и за една година сменя 2 пъти саединител и още сума ти глупости. Същия този човек си купи после Брава 1.8 вече 2 години я има и когато го питах как е ми каза че е Бижу. Голфа е спорт по принцип, не се палете за провала му като кола :twisted:

viki
30-03-2007, 11:09
Аз пък смятам,че е висша форма на простотия и комплексарщина да съдиш за интелекта на хората ,по това какви коли карат :evil:

п.п.
Кольо с теб ще се заема лично малко по късно,че от няколко дни само щуротии пишеш :lol: :smackbum: :bangin: :boxed:

Nasko_77
30-03-2007, 11:46
Оставете ги тези Голфове. Много са нещастни. Това вече и собствениците им си го знаят прекрасно :wink: Имам много приятели които са им минали няколко коли през рацете. Никой от тях не си купи Голф за втори път. Защо??? :lol:

viki
30-03-2007, 11:51
Nasko_77
спря ми сърСето от тоС аватарhttp://img149.imageshack.us/img149/447/lachengi7.gifhttp://img149.imageshack.us/img149/447/lachengi7.gifhttp://img149.imageshack.us/img149/447/lachengi7.gif
тези очила сигурно са се паднали на дИтетУ от "Зрънчо" и си му ги Зел :lol: :lol_sign: :roll2:
п.п.
с тази визия и пеша да си ще ти се Фъргат мацките :lol: :lol: :lol:

Nasko_77
30-03-2007, 11:59
Nasko_77
спря ми сърСето от тоС аватарhttp://img149.imageshack.us/img149/447/lachengi7.gifhttp://img149.imageshack.us/img149/447/lachengi7.gifhttp://img149.imageshack.us/img149/447/lachengi7.gif
тези очила сигурно са се паднали на дИтетУ от "Зрънчо" и си му ги Зел :lol: :lol_sign: :roll2:
п.п.
с тази визия и пеша да си ще ти се Фъргат мацките :lol: :lol: :lol: Ти на нивата евентуално с тоалет на Версаче ли ходиш Мадам :?: :smackbum:

han solo
30-03-2007, 12:05
Nasko_77
п.п.
с тази визия и пеша да си ще ти се Фъргат мацките :lol: :lol: :lol: Ти на нивата евентуално с тоалет на Версаче ли ходиш Мадам :?: :smackbum:
ногу голем :offtopic: , ама тоя аватар ми напомня на едно интервю в далечния сибир. журналиста итервюираше двама типични руски работници от някой соц промишлен гигант за производство на ядрени редосеялки. та единия от интервюираните беше малко по-трезвен и се държеше пред камерата, НОО другия само се буташе в обектива, след малко за секунда изчезна и после се появи с кална мутра.... абе яко беше - некой дали не го има случайно това кличпе...

viki
30-03-2007, 12:07
Ти на нивата евентуално с тоалет на Версаче ли ходиш Мадам :?: :smackbum:
....само галошките са ми Маноло Бланкhttp://img291.imageshack.us/img291/4586/ahhq5.gif
http://img291.imageshack.us/img291/3681/girldancehi7.gif

Nasko_77
30-03-2007, 12:17
Ти на нивата евентуално с тоалет на Версаче ли ходиш Мадам :?: :smackbum:
....само галошките са ми Маноло Бланкhttp://img291.imageshack.us/img291/4586/ahhq5.gif
http://img291.imageshack.us/img291/3681/girldancehi7.gif Вики, ми като те гледам и ти не си голяма красавица. Някаква Жаба ли си, Туигъл ли... :lol:

viki
30-03-2007, 12:23
Вики, ми като те гледам и ти не си голяма красавица. Някаква Жаба ли си, Туигъл ли... :lol:
...ами чакам принСа дето ще развали магията ..дотогава ще си ходя пъпчива като торта с фъстъци:roll2: :tooth:
http://img151.imageshack.us/img151/2396/lachenta6.gifhttp://img151.imageshack.us/img151/2396/lachenta6.gifhttp://img151.imageshack.us/img151/2396/lachenta6.gif

Mind_Control
30-03-2007, 13:51
:lol: Там като в някъв клуб на алкохолици си разказват историите...

Като про4етох следното и си го помислих това
*Вие ме амбицирахте да разкажа и моята история*

явно им олеква като си разкажат, след като толкова години са мъл4али :lol:

Слав
30-03-2007, 13:59
Остави майтапа настрана, обаче и аз си го помислих това като ги прочетох тези мъки и неволи :D

Оххх айде спирам, че се гаврим с чуждата мъка.Обаче е крайно време да спрат да говорят глупости по адрес на нашите бамбини.

Както се видя ГоУфа не е тази "невероятна немска машина" , за която го смятат всички! :idea:

Хайде лек ден 8)

търтей
30-03-2007, 14:01
аз само да въпросна сите дето плют голфовете колко от тях са имали такава кола?

щото иначе е некак си тъпо да се говори за нещо дето не го знаете кво е :idea:

nikola_n
30-03-2007, 14:39
Човек без да е притежавал Голф се чувства сякаш му е до болка ясен, защото те са толкова много на пътя всяка 3-та кола е ГоУф. Аз съм карал няколко представители на ГоУфето 2 и една 3-ка. 2-ката е лада, а за тройката нямам точни впечатления освен 2-ка с кофти Фейслифт и по-лошо изпълнение. Абе всяка кола 2-ра ръка си е късмет и ние не сме цвете, ама и те не са това за което се представят.

ПС: Един Шейх си копувал Кадилак. Подава той на продавача куфарче с пари и казва:
"Рестото ми го върнете в ГоУфове" :lol:

Nasko_77
30-03-2007, 14:40
Абе мене максимално ме изкефи как на Вики и спряло сърцето. Още ме боли корема от смях. :roll2: Стига с тея Голфове. Работата е ясна :wink:

Mury
30-03-2007, 14:43
просто си хванал колата в кофти момент

Малшанс както казва един прител ма не е убаво да се присмиваме,шо не питате Владу а може да прочетете в моя пост за ремонти и цени на 145/6 за какво става въпрос и то за по малко от година :idea: :idea: Бат Валде почти се беше отказал от Алфа ма каза аре още един път :lol: :lol: :lol: Има коли които колкото и добре да изглеждат като ги купувате/ме след точно 3-4 дни се почва и няма спиране :idea:

Roberta
30-03-2007, 16:23
Искам само да ви попитам нещо!
Никой от вас ли не е имал проблеми с колата си? - Аз съм имала
Никой от вас ли не е закъсвал на пътя? - Да, закъсвала съм
Никой от вас ли не е попадал на изтормозена кола? - И на такава съм попадала.
Но въпреки всичко това, не бих си позволила да кажа тази марка е боклук, не става за нищо!!!
Много е лесно да се правят подобни генерални заключения, но замислете се какви коли караме като цяло, колко годишни са и най-важното как са поддържани преди това.
Всяка кола, ако ще и най-скъпата да е, без елементарна поддръжка се скапва.
Не знам, може и да не съм права, но поне аз така виждам нещата.
А относно констатациите "кажи ми каква кола караш, за да ти кажа какъв си" изобщо не смятам да ги коментирам, не вярвам, че един здравомислещ човек би се базирал на тях!
И последно, аз лично бих съжалила колега (защото всички сме колеги на пътя), на който всичко това му се е случило.
От мен толкова, изяжте ме сега! :wink:

търтей
30-03-2007, 16:24
с картофки може ли да те хапнем :tongue:

han solo
30-03-2007, 16:27
аз нема та ям, ма това дето ни се е случвало на сички у нашио форум там се е случило на неколко човека :wink:
те дори горките си използвали темицата на човеко да си се порастушат малко от мъките с немските машини. а и да не забравяме, че говориме за железнио голф, та може затова тези дребни проблемчета да ни впечатляват толко...

Kuku
30-03-2007, 16:27
Не е въпроса в пролемите, то е пределно ясно, че всички имат, НО само за Голфовете се говори, че са здрави като танк и ако нещо изникне оправданието е "в кофти момент си хванал колата" или "ти си карък" - вижте само, колко пъти го повториха в оная тема :lol:
Все едно е невероятно лош късмет, едно на милион, да попаднеш на скапан Голф, иначе всички са уникално здрави и перфектни :lol:
Никой не си признава, че и Голф е като всяка друга кола, че и Голф се чупи, че и Голф струва пари, че с нищо не са по-различни от останалите коли :wink:

Roberta
30-03-2007, 16:30
аз нема та ям, ма това дето ни се е случвало на сички у нашио форум там се е случило на неколко човека :wink:
те дори горките си използвали темицата на човеко да си се порастушат малко от мъките с немските машини. а и да не забравяме, че говориме за железнио голф, та може затова тези дребни проблемчета да ни впечатляват толко...
А можеш ли да ми кажеш какъв е процента на голфовете каращи се в България и какъв е на всички останали коли?!?!
И дали след като това е най-разпространената кола, не би следвало да има по-голям процент оплакващи се?!?

han solo
30-03-2007, 16:30
...аз лично бих съжалила колега ...
...
е ние искренно ги съжаляваме.... щото са си купили жеуезните голфове...

koolio
30-03-2007, 16:32
Не е въпроса в пролемите, то е пределно ясно, че всички имат, НО само за Голфовете се говори, че са здрави като танк и ако нещо изникне оправданието е "в кофти момент си хванал колата" или "ти си карък" - вижте само, колко пъти го повториха в оная тема :lol:
Все едно е невероятно лош късмет, едно на милион, да попаднеш на скапан Голф, иначе всички са уникално здрави и перфектни :lol:
Никой не си признава, че и Голф е като всяка друга кола, че и Голф се чупи, че и Голф струва пари, че с нищо не са по-различни от останалите коли :wink:
E те това исках и аз да кажа, ма то нали знаеш- гузен негонен бяга.

han solo
30-03-2007, 16:37
А можеш ли да ми кажеш какъв е процента на голфовете каращи се в България и какъв е на всички останали коли?!?!
И дали след като това е най-разпространената кола, не би следвало да има по-голям процент оплакващи се?!?[/ [quote]
НЕ! - процента е отношение на една част към цялото. тоест % на дефектиралите голфове не зависи от бройката, която се кара, стига взетото число да е достатъчно голямо за да се приеме за предствителна извадка. тоест ако приемем че процента е 100 дефекта на 1000 автомобила, това е 10% на 1милион, това пак ще е 10%. докато по твоята логика с вдигането на бройката би трябвало да се увеличава процента брак. (всъщност при голфарите мое и да е така) :roll:

Kuku
30-03-2007, 16:40
Ако питаш Голфаджийте - обратно пропорционално е :lol:
Колкото повече Голфове се внасят в България, техните толкова по-малко се трошат :lol: :lol: :lol:

П.П.
Мъри, посмали малко бре :director: :smackbum:

Roberta
30-03-2007, 16:43
Не, вижте не написах всичко това за да споря с вас, точно обратното, но просто не смятам за редно да се правят подобни заключения, защото всеки може да извади какви ли не примери за неуспешни коли, но не в това е целта.
И пак ще кажа, че не бих се радвала на чуждото нещастие, защото на всеки може да се случи и никой не е застрахован!!!

yo
30-03-2007, 17:04
Roberta, Roberta, Robereta!!! :director: :Yeeeehaaa: :bg: :Topic-is-closed-bg:

TRE GAZELE
30-03-2007, 19:19
.................................................. .................................................. .................................................. ......................................
А Голф-а (до 3 ката) е най-просто устроената западна кола, тия дето правеха Лада и Москвич... станаха майстори на Голф... и за това викат, че другото не струва, щото не знаят как да го поддържат и поправят.

Абсолютно вярно,самата истина е,отнася се и за Орелите :lol:

Lucky
30-03-2007, 19:36
Не, вижте не написах всичко това за да споря с вас, точно обратното, но просто не смятам за редно да се правят подобни заключения, защото всеки може да извади какви ли не примери за неуспешни коли, но не в това е целта.
И пак ще кажа, че не бих се радвала на чуждото нещастие, защото на всеки може да се случи и никой не е застрахован!!!

Съгласен с ''Ро'' то при нови коли никой не е застрахован та какво остава с втората употреба :roll:
И аиде турете и катанеца мисля имаше правило за този тип нападки :!: :lol:

virusalfa
30-03-2007, 19:43
Малееее сега четох до трета страница и си мисля , че съм късметлия - че аз съм похарчил по моята кола ТРИ ПЪТИ ПО-МАЛКО от парите на средностатистическия фен на ФауВе :shock: :shock:На теб пък ще ти кажа,че ако вземеш един ФауВе и една алфа в състояние $алИталиано$,по голфа ще хвръкнат половината пари от тия,които би дал а алфата ,за да я вдигнеш на крака! И освен частите ги има в магазините :roll:

Nasko_77
30-03-2007, 20:08
Малееее сега четох до трета страница и си мисля , че съм късметлия - че аз съм похарчил по моята кола ТРИ ПЪТИ ПО-МАЛКО от парите на средностатистическия фен на ФауВе :shock: :shock:На теб пък ще ти кажа,че ако вземеш един ФауВе и една алфа в състояние $алИталиано$,по голфа ще хвръкнат половината пари от тия,които би дал а алфата ,за да я вдигнеш на крака! И освен частите ги има в магазините :roll: Вирусе, от това пък твойто нищо не се разбра. Прочетох го много пъти, но уви. :screwy:

Crusader
30-03-2007, 20:10
Нема да коментирам здравината на Голф-а, ма е уникално грозен бе, има само една по грозна кола от него ->Пежо 306 - тва всичкото е лично мнение.

viki
31-03-2007, 10:52
ногу голем :offtopic: , ама тоя аватар ми напомня на едно интервю в далечния сибир. журналиста итервюираше двама типични руски работници от някой соц промишлен гигант за производство на ядрени редосеялки. та единия от интервюираните беше малко по-трезвен и се държеше пред камерата, НОО другия само се буташе в обектива, след малко за секунда изчезна и после се появи с кална мутра.... абе яко беше - некой дали не го има случайно това кличпе...
Трябва да черпиш Търтея,че намери клипчето :lol: :lol: :lol:
цък (http://www.video.avanta-bg.net/view_video.php?viewkey=ab2d6180b0bca7e46b6f&page=10&viewtype=detailed&category=mr)
:roll2:
Вчера се смях със сълзи направо :lol: Първо Наско ме утрепа с аватара(колкото пъти го погледна започвам да се смея с глас ),после клипчето.....http://img84.imageshack.us/img84/38/lachenrm7.gifhttp://img84.imageshack.us/img84/38/lachenrm7.gifhttp://img84.imageshack.us/img84/38/lachenrm7.gif

Nasko_77
31-03-2007, 10:56
Трябва да черпиш Търтея,че намери клипчето :lol: :lol: :lol:
цък (http://www.video.avanta-bg.net/view_video.php?viewkey=ab2d6180b0bca7e46b6f&page=10&viewtype=detailed&category=mr)
:roll2:
Вчера се смях със сълзи направо :lol: Първо Наско ме утрепа с аватара(колкото пъти го погледна започвам да се смея с глас ),после клипчето.....http://img84.imageshack.us/img84/38/lachenrm7.gifhttp://img84.imageshack.us/img84/38/lachenrm7.gifhttp://img84.imageshack.us/img84/38/lachenrm7.gif Ооо.... това нщо не е. Ти глей следващия какъв ще ми е. В момента го тунинговам и след няколко дни ще си го сложа :wink:

viki
31-03-2007, 11:03
. Ооо.... това нщо не е. Ти глей следващия какъв ще ми е. В момента го тунинговам и след няколко дни ще си го сложа :wink:
:lol: :lol: Снощи като се прибирах се хилех самичка по улицитеhttp://img137.imageshack.us/img137/9167/lachenzt2.gifhttp://img137.imageshack.us/img137/9167/lachenzt2.gif
п.п
имай милост,че ще се .....
напикам от смях..
http://img137.imageshack.us/img137/5652/ahjc0.gif

Nasko_77
31-03-2007, 11:13
. Ооо.... това нщо не е. Ти глей следващия какъв ще ми е. В момента го тунинговам и след няколко дни ще си го сложа :wink:
:lol: :lol: Снощи като се прибирах се хилех самичка по улицитеhttp://img137.imageshack.us/img137/9167/lachenzt2.gifhttp://img137.imageshack.us/img137/9167/lachenzt2.gif
п.п
имай милост,че ще се .....
напикам от смях..
http://img137.imageshack.us/img137/5652/ahjc0.gif Ами то и аз се съдрах да се смея на коментара ти как ти било спряло сърцето. Още ми е смешно :lol:
П.С Няма милост :!: От днес нататък се провъзгласявам за ЗАСЛУЖИЛ МАЙСТОР НА АВАТАРА. :wink: Ще ви скъсам жлъчките от смях :!: