PDA

View Full Version : Този герой наминава ли насам?

bager
22-03-2015, 18:46
Ясно е, че има всякакви боклуци навсякъде.
Някой от вас да си носи камъни в колата?
http://bg.myletsadopt.com/?p=4834

fnt
22-03-2015, 19:03
Тази Алфа беше спряла на Екото на България към 16.00ч. Вися там час два и влезна към квартала. Набиваше се на очи с отличното и състояние.

Бобби
22-03-2015, 19:20
Аз само не разбрах......тоя от снимката с алфата ли кара каманите да падат :bionic:, или е пострадалия....

кученцетоОгиитаткоДоги
22-03-2015, 20:28
Маму д.........ба пе......с:paddle::furious:Де Техеран де,де Техеран де.Аз затова ги уважаван персийците.Там при такава проява та заравят жив до главата,ходжата пее на килима жумбаля-мумбаля Алах е Велик и та пребиват с камъни.Няма да влезеш в релса ли?

myato
22-03-2015, 21:29
Що се възмущавате? Това общество с "индивидите" му го строим 25 години. Please enjoy.

кученцетоОгиитаткоДоги
22-03-2015, 21:52
Начи забелязъл съм че софиянците са най-бесните чобани на пътя.Ама те какви софиянци братче,95% от тях са от знайни и незнайни села от България турил ми е там СА и си мисли че е фанал господ за шлифера.Чакай бе алнострууу:flirt:Аре нема нужда.Това едно мигане на дълги,едно агресивно каране,едно лепене по броните,едни опасни изпреварвания.

old alfist
22-03-2015, 22:32
Тази Алфа е красавица, дори вече попрестаряла.
Не мога да изразя възмущението си от такива зловредни съшества с явни комплекси за маценност.
Имал съм случай, когато се движа по булеварди в София с превишена скорост за да не затруднявам проходимостта, и пишлемета с почти разпадаща се кола ме изпреварват отдясно с отворени прозорци и викове "селяндур".
Преселниците в София от по-старите времена вече са облагородени, но новите провинциалисти в София се държат като еничари и мачкат всичко наоколо.

Zlobich
22-03-2015, 23:07
Даммм често я виждам паркирана пред блока, въпреки, че последната седмица две не се е вясвала. Такава разшлякана задница и липсващия стоп не се забравят.

XaBu4ko
23-03-2015, 03:00
Тва е БАСИ идиота.

Полицаите не го ли спират? Той си кара с 10 постоянни нарушения така като гледам

Friday
23-03-2015, 07:11
Ам. как ще го спрат... то този е като картечница, като говори плюе камъчета.

Веднъж така имах "вземане даване" с един таксиджия. Засече ме и аз го снимах, та тоя паун дойде и взе да ми се кара що съм бил снимал и да изтрия снимката. Че аз съм снимал хоризонта бе...Та докато бръщолевеше ми гепна фотоапарата, като обучен джипчия, и се качи на каляската и продължи....в дву километроворто задръстване по строящото се околовръстно на София. Аз най-спокойно му записах номера и се обадих (тогава) на 166. От там ми казаха, да не предприемам никакви действия и че по надолу имат патрул и ще го спрат. Та пернатия, като видя, че говоря по телефона, дойде и най-вежливо ми върна фотоапарата с думите "Абе извинявай бе братче, аз само исках да я изтрия снимката"...

ФЕРАРИСТ
23-03-2015, 20:13
Аз не съм инспектор Стрезов, но нещо ми се чини че момата не обяснява цялата истина.....или не представя нещата точно така както са......
Уж било студено и дъждавно, а на него му бил отворен джама......ми въпреки че снимката е под моста, се вижда че колите са сухи, задната част на бронята на 166 е суха.......и некси да не и се затваря джама насред зимата, а тя да си кара ей така......

dimitar_vd62
23-03-2015, 20:18
Типично докарване пред мацката, щот иначе няма с какво да я впечатли.Ако спреш и му набийш един юмрук в страничното стъкло ще се напикаят и двамата.Психологията им е такава че блъфират с поведението си да създат впечатление в жертвата че са голамата раута, един вид да им вземат страха.Виж ако бяха два -три пича в предната кола нямаше се бъзикат.Ако им скочиш както не очакват почват да се хилят глупаво ама чакай бе аз майтап си прая.Прескачал съм си тавана на колата - действа.Заради опашката ме бяха объркали с мацка.Пък и жена ми до мене, ахааа я тия две каки да ги ошашкаме......Ма не очакваха Кончита Вурст с ръкавици с кръстове и шипове.

кученцетоОгиитаткоДоги
23-03-2015, 21:09
Баси в тоя ред на мисли,ма подсети за мойте шантави младини когато и аз бях див метъл:headbang:Много тачех Металика,Сепултура,Мегадет и Слеар:mrgreen:Яко синджири с обърнати кръстове и пентаграми:devil:Секи петък ходехме на рок клуб и са напивахме с водка и наливна бира:big_beer:Абе бяха страхотни времена:)

dimitar_vd62
23-03-2015, 21:19
Аз на стари...въобще от пубертета направо в памперси скачам.

кученцетоОгиитаткоДоги
23-03-2015, 21:50
Мое да ходим някой път на метъл феста в Каварна:metal:,където го организирва най- якия кмет:jumping:Цонко-кметъла:metal:

Scrapera
23-03-2015, 21:57
Тоя скрап и аз го видях тия дни, мисля че на цариградско, изключително впечатляващ външен вид има. Утре ще сваля 2-3 стопа от мойта за да му подражавам. :devil:

Иначе всичко се връща, днес той цели колата на мацката с камъчета, след не много време върху неговата пада скала в някой проход, примерно. Ако историята е вярна.

lordliness
23-03-2015, 22:38
По скоро ми се струва, че някой с бухалка ще го респектира някой ден. Може и камъчета да прояде. Не знаеш на какво може да попаднеш.
Да се прави човек на отворен от колата не е добра идея.

code
23-03-2015, 22:59
Да си подбира камъните по-дребни, че един ден като му се наложи да си ги пъха в гъза да е по-малко зора ..

Bobo Markov
23-03-2015, 23:18
този е много зъл и се пазете от него защото е и луд зъл е защото му гепих стопа преди време и той сега не може да си намери друг подобен иначе мацката не я знам защото той принципно е гей ...

lordliness
23-03-2015, 23:35
Гледах как един се отваряше на едни хора с една невзрачна колица и на следващия светофар докато светеше червено го извадиха от колата и го ступаха, а на някои места червеното свети дълго :)

Bobo Markov
23-03-2015, 23:39
Гледах как един се отваряше на едни хора с една невзрачна колица и на следващия светофар докато светеше червено го извадиха от колата и го ступаха, а на някои места червеното свети дълго :)

това сме били нашата банда - те го бият аз му гепя стоповете и после човека става адски зъл и се комплексира даже понякога :(

lordliness
24-03-2015, 00:01
това сме били нашата банда - те го бият аз му гепя стоповете и после човека става адски зъл и се комплексира даже понякога :(

Направо започва да страда от обсесивно компулсивно разстройство :)

old alfist
24-03-2015, 00:06
Такива олигофренчета са обсебени от зли сили.

Bobo Markov
24-03-2015, 00:18
Направо започва да страда от обсесивно компулсивно разстройство :)

OCD принципно се води за едно от разтройствата с добро действие ... принципно иначе от конфликти с олигофрени на пътя никой няма нужда имам си философия за олигофрените - хиля се :) те се сдухват като видят как се хиля - преди години един стероиден идиот с неговата мацка ми скочиха защото ми отнеха предимството и аз с моя кораб ги блъснах и тяхното Рено стана на салата :) оттам започна интересен сценарий - дебила ми удари един юмрук в левия заден калник и го вдлъбна аз излязох от колата и тоя почна да ме хейти ама цифра аз запалих цигара :):) и тоя къв си ти беее педалчееее аз са щи почупя алфичката и аз му се хиля :) и по ено време тоя ми налетя и аз му викам - шефче глей са аз съм възрастен човек ако ма удариш може да пукна щото може да имам проблеми здравословни :):):) и жена му - не го слушай той те манипулира :):):)
за полвината час докато ми обясняваше как точно щял да прави с мене някакви приказки дойде полицията, която аз бях извикал преди тва и му еба майката :):)

lordliness
24-03-2015, 00:40
Принципно да. Да събира и да подрежда цветни камъчета в колата по големина и да си прави мозайки. Ама без да ги хвърля.

Tedo
24-03-2015, 20:01
Ако ви е толкова мерак да го търсите, колата я има на обява http://www.cars.bg/c1019642
http://olx.bg/prpdavam-alfa-romeo-166-i59224034

_power_
24-03-2015, 20:08
Са ше си я купи някой и всички.ще си мислят.че ще хвърля камъни ... освен ако не хвърля камъъните през стопа!!! Дет се вика може да има така скъпия каменомет! Обаче гледам не го е вписал в екстрите ...значи ще го сложи в бмв като я бартероса :D

Bobo Markov
24-03-2015, 23:46
Са ше си я купи някой и всички.ще си мислят.че ще хвърля камъни ... освен ако не хвърля камъъните през стопа!!! Дет се вика може да има така скъпия каменомет! Обаче гледам не го е вписал в екстрите ...значи ще го сложи в бмв като я бартероса :D

днес я закупих на бартер - дадох едно 150 кг. прасе марияна, един шоколад, торба със салфетки, няколко презерватива, една кокошка и билет за Golden Circle на Концерта за Цеца Величкович - смятам с това темата за приключена и моля мародераторите да я заключват за да не ги заключвам аз тях поименно да ги черпя със скоросмъртница дейба и ракията ... извинявам са, отнесох се :(

Бобби
25-03-2015, 00:20
днес я закупих на бартер - дадох едно 150 кг. прасе марияна, един шоколад, торба със салфетки, няколко презерватива, една кокошка и билет за Golden Circle на Концерта за Цеца Величкович - смятам с това темата за приключена и моля мародераторите да я заключват за да не ги заключвам аз тях поименно да ги черпя със скоросмъртница дейба и ракията ... извинявам са, отнесох се :(
Нали щяхме да ходим заедно на концерта на Цеца.....ти като видиш 166-ца, забравяш на къде си тръгнал:))...а и за прасето имахме други планове....да му се невиди....
Моля модераторите да развалят бартера....!!!

_power_
25-03-2015, 00:22
Заплаши ги с камъни !

Bobo Markov
25-03-2015, 00:23
Нали щяхме да ходим заедно на концерта на Цеца.....ти като видиш 166-ца, забравяш на къде си тръгнал:))...а и за прасето имахме други планове....да му се невиди....
Моля модераторите да развалят бартера....!!!

ама и ти си прав ... аз като тръгна занякъде често го карам на зиг-заг с походката :):):Yoda:

Бобби
25-03-2015, 00:28
ама и ти си прав ... аз като тръгна занякъде често го карам на зиг-заг с походката :):):Yoda:
С теб няма да можем да се разминем, като се срещтнем....:)))....ще има......каманите падат... и тем подобни стари шлагери батка:)))

Bobo Markov
25-03-2015, 00:31
С теб няма да можем да се разминем, като се срещтнем....:)))....ще има......каманите падат... и тем подобни стари шлагери батка:)))

о даааа !!! ние сме от една порода !!!

Бобби
25-03-2015, 00:46
о даааа !!! ние сме от една порода !!!
:)))....миришеме лошо...и бързо се надушваме....

Friday
29-03-2015, 20:03
Хоп, днес го засякох на ОМВ на бул. България...http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/03/29/33270fd09a52f5520b08a9806492947b.jpg

Sent from my XT1032 using Tapatalk

Zlobich
29-03-2015, 20:59
Какво ми дирите из квартала?

Friday
30-03-2015, 19:47
Хихихи мием си колите, но за по горния съм сигурен, че не се е мил отзаде :)

Sent from my XT1032 using Tapatalk

Zlobich
30-03-2015, 20:30
Скоро не съм я виждал пред входа, е на това ОМВ няколко пъти се мъчих да я мия но уви, не ми се получава.

Friday
30-03-2015, 21:55
И на мен не ми се получава, но когато влезне в игра четката... нещата изглеждат красиви. Гледам да ходя рано сутрин или късно вечер, когато няма хора, та на спокойствие да я лъсна :)

dimitar_vd62
30-03-2015, 22:36
Тоз герой с камъчките ако се озове тука ще му трябва самосвал с чакъл.http://www.obekti.bg/chovek/12967-Най-шантавото-и-хаотично-кръстовище-в-света-е-в-Етиопия