Log in

View Full Version : Трябват ми свещи

Bojidar Dobrev
30-03-2007, 17:04
Здравейте момчета!Трябват ми свещи за двигателя, но в повечето магазини даже не са чували за "Golden Lodge 25 HLD-3K".Предлагат ми някакви еднополюсни измислици дето ставали за audi,wv,оpel и т.н и ме убеждават че и за "Alfa Romeo" ставали, само дето аз пък не им вярвам и затова реших да се обърна към Вас. Интерезува ме от ктде мога да се сдобия със свещи "Golden Lodge 25 HLD-3K", колко са надеждни, колко ще ми струват и имат ли някакъв заместител в случай,че не мога да ги намеря в България? :roll: :?:

търтей
30-03-2007, 17:05
8в ли е колата?
земи си денсо

kris11
30-03-2007, 18:18
8в ли е колата?
земи си денсо

Потвърдено е . Карам с такива повече от 25 000км.
Ако ще вземаш NGK погледни първо какви са ти накрайниците на кабелите към свещите. На NGK, които намерих не се махат бобчетата и не стават ./ заради 1 свещи да сменям кабели няма да стане/.

fazana
30-03-2007, 20:12
Ако дьржиш на Golden Lodge в Сливен ще ти намеря от 5-6.50 на парче.Но по добре си вземи денсо. :super:

koko155
31-03-2007, 12:25
на мен карането с голдън ложд ми докара смяната на два дебитомера за една седмица :evil: :evil: :idea: :evil: причината е откъснат електрод на една свещ на 10000км :evil: така че ти си решавай,ама сложи денсо да ти е спокоен съня :twisted: :lol: ебати и ментетата са тия голдън-молдън :cry: :twisted:

156
31-03-2007, 20:13
на мен карането с голдън ложд ми докара смяната на два дебитомера за една седмица :evil: :evil: :idea: :evil: причината е откъснат електрод на една свещ на 10000км :evil: така че ти си решавай,ама сложи денсо да ти е спокоен съня :twisted: :lol: ебати и ментетата са тия голдън-молдън :cry: :twisted:
Стига бе човек, от свещи да се прецака дебитомер ????

Bobo
31-03-2007, 21:37
Стига бе човек, от свещи да се прецака дебитомер ????

Ами случват се едни детонсции в смукателния колектор когато има преебана свещ :wink: Макар че скъсан електрод повече ми прилича на майстор измекяр :wink:

exciter
01-04-2007, 21:58
Колеги и аз мисля,че трябва да си сменя свещите.Карам колата с тях вече 55000км,абе от когато съм я купил не са сменяни.Но ми кажете ако обичате как да позная дали и кабелите са ми за смяна и ако обичате да ме упътите от къде точно да си взема свещи денсо,че тези дни бях по софия,но не знаех къде да потърся.Предварително ви благодаря :D

pr_00f
02-04-2007, 09:44
Eто ти инфо

"
Аз си купих обикновенни Денсо - едно-полюсни като цената от вносителя ( русенска фирма - Ауто Хит се казва, намерих им магазини в софия един от тях е на черни връх телефон 868 84 40) е 3.90 на бройка и то без каквито ида е отсъпки.

Ето ти онлайн каталог на денсо.

http://www.globaldenso.com/cgi-bin/glob ... -maker.cgi (http://www.globaldenso.com/cgi-bin/global/plug/euro/4w/4w-maker.cgi)

"
Звънни и се разбери с хората

koko155
02-04-2007, 12:02
специално до колегата 156 та питаш как от свещи се е прецакал дебитомер ли?? ето как- от откъснатия електрод се получаваше внезапна детонация,тъи като цилиндара няма хубаво палене,след като гръмна първия дебитомер,грешката ми беше че неги погледнх свещите,защото мислех че причината е в газовата уредба,сложих друг дебитомер който изкара точно 100км а от детонацията не ме отърваха нито кихалките нито плюкалките,в резултат и на двата дебитомера им се откъснаха клапите вътре и колата неможе и грам да вдигне обороти :?: :evil: :?: :twisted: :evil: след като си сложих новите свещи нямам вече проблеми :) :shock: :lol:
надявам се си ме разбрал сега :?: :?: :?:

koko155
02-04-2007, 12:04
абе бобо :wink: какъв маистор измекяр,аз сам си ги сменям и с очите си я видях свеща--приличаше на разрушен зъб на човек имаше откъснато парченце и то доста голямо :!: :twisted: