PDA

View Full Version : alfa romeo mito 1.4tb 155cvspecial
16-04-2015, 17:47
здравеите колеги,
каде в Софија да занесам колата која имам предвид да ја купам на проверка?
молам за ваши сугестии и упатства, планирам утре да одам да ја видам ако е сичко като треба да ја купам, но пред да ја заплатам искам да сум на чисто,и би било супер доколку можете да ми посочите какво да внимавам и гледам.
мерси:shocked:

pigoff
16-04-2015, 19:41
Не купувай преди да я е видял механик!

Вентура
ул. Иван Попов 4, Sofia, Bulgaria
+359 89 677 2360