Log in

View Full Version : поредната изневяра

abart_
20-04-2015, 10:17
Здрасти секта :)
Отдавна мислех да премина от "тъмната страна" и се набелязах перфектна 156 2.4 turismo със кожа, bose и т.н....но в последния момент я изпуснах на търга в и-бей.....та стана така,че смених марката
Новата е Volvo s60 t5 ,2.3 20V .доста непозната материя, но ..пак е турбобензинка.
За сега е пълна стоковица,но пак прави фън

pininfarina
20-04-2015, 19:51
Добра машинка, честито и безаварийни :-)

abart_
20-04-2015, 20:01
Добра машинка, честито и безаварийни :-)

Благодаря колега!
Като усещане много се различава от Алфата ми

А ето на какво попаднах днес случайно
... official super bike safety car
За пръв път виждам 4С на живо-ненормална е!

grenlould
20-04-2015, 20:14
Благодаря колега!
Като усещане много се различава от Алфата ми

А ето на какво попаднах днес случайно
... official super bike safety car
За пръв път виждам 4С на живо-ненормална е!

Различаването от алфата в смисъл как? Волвата иначе са яки машини, честито!

abart_
20-04-2015, 20:36
Ами Тая сток си е 250 коня,Алфата един бог знае.....но на усет 146-та е поне пет пъти по-бърза :) :) :)
А реално можеби с малко. Просто тук всичко се случва плавно,контролирано-няма го турбо шута на алфата,но пък киломертажа се покачва задоволително на фона на килограмите на волвака.

Обаче звука от 5-ка определено ми допада много :) въпреки,че колата е със всичките си гърнета

grenlould
20-04-2015, 20:48
Ами Тая сток си е 250 коня,Алфата един бог знае.....но на усет 146-та е поне пет пъти по-бърза :) :) :)
А реално можеби с малко. Просто тук всичко се случва плавно,контролирано-няма го турбо шута на алфата,но пък киломертажа се покачва задоволително на фона на килограмите на волвака.

Обаче звука от 5-ка определено ми допада много :) въпреки,че колата е със всичките си гърнета

Да, да така е. Возията как е? Определено ще вози доста по-меко от 156...иначе тея алфи вярно човек се влюбва в тях....

pininfarina
20-04-2015, 20:56
Да, да така е. Возията как е? Определено ще вози доста по-меко от 156...иначе тея алфи вярно човек се влюбва в тях....

Няма как да не вози по добре от 156 при положение че е в класа на 166 :)

abart_
20-04-2015, 21:01
Ъъъ аз имам 146-ца,колега. Ниска,твърда ии шумна :) Там комфорта просто липсва....а тук е в изобилие.
Просто няма никакво място за сравнение, от към комфорт ,между двете коли!

Опитвам в момента да изровя на колко бууст върви Т5-та.
Един ремап евентуално по-натам няма да е зле,да я стреснем малко,че е с дълги предавки и е тежичка

pininfarina
20-04-2015, 21:12
Ъъъ аз имам 146-ца,колега. Ниска,твърда ии шумна :) Там комфорта просто липсва....а тук е в изобилие.
Просто няма никакво място за сравнение, от към комфорт ,между двете коли!

Опитвам в момента да изровя на колко бууст върви Т5-та.
Един ремап евентуално по-натам няма да е зле,да я стреснем малко,че е с дълги предавки и е тежичка

Автомобила се усеща доста тежък и е доста обезшумен, като по този начин не се усеща толкова скоростта в него. Пробвай го така сток да го дръпнеш с някой и ще се убедиш сам че всъщност е доста динамичен!

abart_
20-04-2015, 21:25
Автомобила се усеща доста тежък и е доста обезшумен, като по този начин не се усеща толкова скоростта в него. Пробвай го така сток да го дръпнеш с някой и ще се убедиш сам че всъщност е доста динамичен!

Много вярно! Да не си имал такава кола преди :)

Аз реално имам само 100 мили за сега с нея,тъй като я купих вчера. ..но описанието ти отговаря на вижданията ми до сега
Което ме навежда на мисълта,че може да имаш повече опит с тая кола от мен :) :)

Ако си бях в бг определено щях да съм замерил вече с някой,но тук е по-различно

Надявам се да ме слуша,и да не се чупи повече от необходимото :) :) :)

mirchozo
20-04-2015, 22:55
146 турбо? Бензин???
Я сподели малко за таз италиянка...

Пс, безаварийни и приятни моменти и със шведката.

pyle
20-04-2015, 23:30
Колега, караш от грешната страна на колата :bouncing_smiley: Честито и безаварийно !!

abart_
21-04-2015, 00:09
Ами тук всички карат от грешната страна-тъй,че грешката е вярна :)

А алфата....тя отдавна не е актуална . Със добрия стар 8V турбо матор от дедра. Тоя сбирщайн направи над 6 години в мен и над 100 к км на сериозно раздаване на газ

Сега си почива от мен в бг,и чака по-голямо турбо....кой знае :)

undy
23-04-2015, 21:25
Честито и хиляди безаварийни:)

digitalundgrd
24-04-2015, 18:44
Новата е Volvo s60 t5 ,2.3 20V .доста непозната материя, но ..пак е турбобензинка.

Евала добър избор ;) Честито и безаварийно !

А алфата....тя отдавна не е актуална . Със добрия стар 8V турбо матор от дедра. Тоя сбирщайн направи над 6 години в мен и над 100 к км на сериозно раздаване на газ

Сега си почива от мен в бг,и чака по-голямо турбо....кой знае :)

А относно лампреди матора, хората са си го казали :

" Old Lampredi Twin Cams never die, they just get stronger, more reliable and powerful! "

abart_
25-04-2015, 01:44
Хах готино са го казали хората :) съвсем като за мен. ...Трябва да си го вмъкна в подписа

Мерси за хубавите думи, колеги :)

Ако и тая издържи на толкова раздаване на газ,гонки и т.н, и толкова пробег без драми ...ще е супер

Напоследък все повече ме блазнят 300-те коня след ремап :)
Просто тая кола се движи като в масло-много плавно,мазно,неусетно ,и малко ми липсва остротата на алфата:devil:

haljscho
29-04-2015, 22:25
Юдаааа!
Тоааа чай ти е рамътил яко мозъка!!!:Tease:

Мноооо безаварийни и яко раздаване на газ......:respect:

abart_
30-04-2015, 15:01
Едва ли е от чая,батьо :) :)

Иначе, след малко над 500 мили ,съм със доста приятни емоции ...това изневярата било хубаво нещо :) :) :)
Разхода по борд е 31 mpg,което ако смятам правилно е 9/100. И това с доста проверки дали върви тоя шлеп или не :)
Повече от 200 не съм я засилвал,но 4-та определено ще свърши доста по-късно:balloon:

Тестовете продължават. ....

stelt
30-04-2015, 23:19
Ама грознУ бееееее.

abart_
01-05-2015, 10:00
Ама грознУ бееееее.

Нека бееееее

Аз явно съм се пенсионирал,защото на мен много ми допада!

abart_
12-05-2015, 16:49
:gayfight:

abart_
24-06-2015, 12:51
Кой каза,че алфите били неманеврени :)

Това нещо завива адски малко....но пък от към разход на гориво не мога да се оплача

Последния трип от 330 мили минах със 40 литра :) като успях да се окантаря от 120 до 180 със 330d 2015 година...незнайно кви коне

abart_
07-08-2015, 16:41
.друго си е в бг:thumbup:

кученцетоОгиитаткоДоги
07-08-2015, 17:07
Само внимавай с този десен волан да не стане някой сакатлък:) Че наиш как хейтят при нас:) и слушат сръбска музика:) Приятно изкарване с пожелания за много изпити бири и много изядени кебапчета:cheers:

Bobi_33
08-08-2015, 00:44
.друго си е в бг:thumbup:

Не го пънете тоя мотор много. Имат склонност да ражадат. Лесно прегряват, а всяко прегряване е пагубно. Имат и склонност да цепят ризи. Карай си го на фабрична мощност.

abart_
08-08-2015, 01:20
Не го пънете тоя мотор много. Имат склонност да ражадат. Лесно прегряват, а всяко прегряване е пагубно. Имат и склонност да цепят ризи. Карай си го на фабрична мощност.

Ако във Волво форума коп-на мнението от тук...сигурно директно ще ме баннат :) :)

В интерес на истината, колата от заводското налягане 0.7 сега е на 0.8
Не качва повече бууст,което е най-вероятно или заради запушен катализатор или пукнатина в охлюва......или и двете

Та реално не сме превишили заводските 250 коня

П.с колата е настройвана в най-големите жеги 35 градуса....и нямаше драми никакви с температурата. Дано и занапред продължи така

abart_
15-08-2015, 21:33
:photo:

abart_
28-09-2015, 17:21
Ама грознУ бееееее.
Тука по-горе едната от снимките беше спешъл за Естета stelt :) :) :)

Карам ГТ-то често и въпреки,че е чипосано не се доближава до шлепа ама никак от към вървеж....за друго да не говорим

И нещичко за грозотията ми :) следващите хардуерни промени вече са набелязани и си чакат реда скоро. ...

Целта е: Грозен и скучееен 300+ sleeper saloon

П.с не можах да я изтърпя много стокова,както беше първоначалния замисъл :( :(

stelt
29-09-2015, 00:48
Аз съм облъчен, и 1000 коня да е волвото - не ми харесва :bouncing_smiley:

abart_
29-09-2015, 08:49
Аз съм облъчен, и 1000 коня да е волвото - не ми харесва :bouncing_smiley:

За това веднага ще си го преместя в другия крачол :) :) :)

За щастие аз не съм такъв облъчен кон с капаци....който да си търкаля спокойно стоковицата

rossenvn
01-10-2015, 01:06
За това веднага ще си го преместя в другия крачол :) :) :)

За щастие аз не съм такъв облъчен кон с капаци....който да си търкаля спокойно стоковицата

Колата си е грозновата, не знам защо се засягаш? Дано те слуша и ти носи радост!

abart_
02-10-2015, 02:27
Хахах още един "естет" :)
Верно ли видя да се засягам :) :) :)

По стечение на обстоятелствата карам и ГТ-то и Волвото едновременно. ....и Т5-та ми носи в ПЪТИ по-голямо удоволствие!!

Ако някой е карал двете коли едновременно,ще ме разбере! А иначе Лафа за вкуса го знаеш ;)

Наистина е хубаво да не си облъчен-пробвайте! Не боли :) :)

stelt
02-10-2015, 10:01
Ааааа, не се засягай, ние тука просто си драскаме. Пък и пак казвам, облъчени сме по някакъв начин, таааа, нормално е да не ни допадат други марки.
Аз лично, имам поглед над много автомобили, конкретно моделната гама на волво ми е позната цялата. Има и други автомобили, освен алфата, които ми харесват.

abart_
12-10-2015, 15:45
Първата "светофарна жертва" на шлепера е факт :) Е90 330i

Bobi_33
12-10-2015, 20:20
Първата "светофарна жертва" на шлепера е факт :) Е90 330i

E то това БМВ си е мъртвец в сравнение с Волвото.

abart_
12-10-2015, 20:43
E то това БМВ си е мъртвец в сравнение с Волвото.

Честно казано не му знам данните.

Знам,че предишното Е46 беше 230 к.с в някой от фейсовете си,засичал съм на извънградско такова с алфата още ...и нещата не се развиха в полза на Баварията

Явно по-новото Е90 не е станало по-бързо

П.с не очаквах, че ще ми се случи светофарна засечка в UK, но.....

abart_
17-10-2015, 17:39
:-)

abart_
24-10-2015, 11:58
Не става "на сляпо"

abart_
14-11-2015, 01:59
Хм,размисли и страсти......

www.autotrader.co.uk/classified/advert/201511088523497/sort/atcustom/postcode/pr253un/radius/100/make/alfa_romeo/price-to/1500/page/1/usedcars?tech=1

На една миля е от вкъщи.....и май май утре ще ходя да я гледам

Bobi_33
14-11-2015, 17:53
Хм,размисли и страсти......

www.autotrader.co.uk/classified/advert/201511088523497/sort/atcustom/postcode/pr253un/radius/100/make/alfa_romeo/price-to/1500/page/1/usedcars?tech=1

На една миля е от вкъщи.....и май май утре ще ходя да я гледам

Много готина изглежда тая TI-ка на снимките. Но нали знаеш колко е по-тегава за поддръжка тая от 10 клапановата ?

abart_
14-11-2015, 20:23
И на мене ми харесва ТИ-то :) Тя поне е с история, няма да има нужда от смяна на ремъци, ролки...че Волвото го взех без история и тея удоволствия ми струваха още 400 паунда

Днес много бизи,не остана време за оглед-утре ще звъня

Чудя се да очаквам ли вървеж някакъв...ако се окаже читава сигурно няма да издържа и ще я взема

Bobiuzunov
15-11-2015, 21:32
Абе ще върви с тоя мотор и то повече от доволно,а TI-та си е красота,ако ти хареса и се мятай и айде пак в сектата. :-)

Bobi_33
15-11-2015, 23:58
И на мене ми харесва ТИ-то :) Тя поне е с история, няма да има нужда от смяна на ремъци, ролки...че Волвото го взех без история и тея удоволствия ми струваха още 400 паунда

Днес много бизи,не остана време за оглед-утре ще звъня

Чудя се да очаквам ли вървеж някакъв...ако се окаже читава сигурно няма да издържа и ще я взема

Тя за вървене ще върви. Спрямо Волво-то няма да ти се стори, че върви, но иначе не е спъната. Скъпото не са ролките и ремъците, скъп е маховика+съединителя+лагер помпата. А кутията е Опел-ска и затова мре маховика, повече от самия съединител. А и полуоските дават фира, а те също са скъпи. Или по-точно чашките, в които лагеруват триплоидните карета. Та те са скъпи.

abart_
16-11-2015, 15:08
За маховика и кутията знаех...но това за полуоските беше ново инфо

Интересно, че и на 146-та имах големи проблеми с каретата...всичките съм ги сменял

Както и да е,ТИ-та е продадена! Изпреварили са ме,нормално за тея пари

Та ще си карам "шведската стомана"за сега. И без това почнах да събирам части за него

abart_
30-12-2015, 23:17
Дядоти Коледа леко закъсня.......ТI-ката я изпуснах,но днес се напазарувах с друго

Не мирясах докато не си купих алфа дизел....пусти мераци

Снимките са от обявата,че е мръсна още

Bobo Markov
31-12-2015, 01:29
Дядоти Коледа леко закъсня.......ТI-ката я изпуснах,но днес се напазарувах с друго

евала! това е най-добрата кола с предно предаване въобще! само ако можеш махни вихровите клапи но не е задължително всъщност - тоя дизел е уникален!

---------- Post added at 01:29 ---------- Previous post was at 01:26 ----------

само внимавай да не натиснеш случайно ключа за запалване в движение - изкача от слота и гаси колата ;) а с тази голяма инфотеймънт система повярвай лесно е да го натиснеш боравейки със системата :)

digitalundgrd
31-12-2015, 02:19

СУпер изглежда, колко парЕ я взе :)

abart_
31-12-2015, 07:14
СУпер изглежда, колко парЕ я взе :)

За Доста повече от Волвака,но е и доста по-бавна от него. Въпреки, че май е чипосана,тъй като буустметъра отива почти до края

abart_
03-01-2016, 00:22
........

stelt
03-01-2016, 09:27
Честито. Този алфа вирус как чопли, хахахах.

abart_
03-01-2016, 17:14
Мдаа,трудно лечим е тоя вирус. Тъкмо мислиш,че си се оттървал....и пак те удря с пълна сила

Не ми върви с чистачките обаче на тея Алфи. Първо на ГТ-то,Сега и на тая ...да не споменавам,че на 146-та бяха болни от рахит.

На 59-та не и сработват интервалите. Само изчистват по веднъж, докато преминавам през степените...но не продължават да чистят

italfen
04-01-2016, 15:25
евала! това е най-добрата кола с предно предаване въобще!

...въобще от тези с предно и 6 фара :roll:

Бобби
06-01-2016, 00:03
...въобще от тези с предно и 6 фара :roll:
Бих казал с четири фара и два мигача...

Bobo Markov
06-01-2016, 00:43
Бих казал с четири фара и два мигача...

и ако някъде там се намери някакъв ксенон ще е добре :)

ivan dimitrov
06-01-2016, 22:21
А да видим сега, къв е таймера на чистачките. Моля след отстраняване на проблемът, да бъде докладван стриктно.

abart_
25-01-2016, 19:35
А да видим сега, къв е таймера на чистачките. Моля след отстраняване на проблемът, да бъде докладван стриктно.

Няма да е от мен, тъй като я продадох така.
И официално се самоотлъчвам от сектата хахах
Доста се двоумих кой от двата 5 цилиндрови 20 клапанови мурбо кораба да си оставя....и реших да си запазя шведа!

По-голям кеф ми прави Т5-та просто. А 159-та не покри очакванията ми.....особено от към вървеж. Нафтата не е моето гориво просто

Мисля, че се излекувах вече от прословутия алфа вирус

mirchozo
25-01-2016, 21:28
Предател, като стане Джулията по 10хил леа да не ни ревеш тука :)

abart_
25-01-2016, 21:52
Предател, като стане Джулията по 10хил леа да не ни ревеш тука :)

Хах едва ли :) Макар,че никога не казвай никога

А и вече съм си наумил каква да е следващата....и не е от ботуша

кученцетоОгиитаткоДоги
25-01-2016, 21:53
Така е шведските коли са грозни ама вървят:) талиянските убави ама..........................и те некой ден стават грозни:)

Бобби
26-01-2016, 01:06
Така е шведските коли са грозни ама вървят:) талиянските убави ама..........................и те некой ден стават грозни:)
А бе тя като млада щом е красива...и като стара ще има мераклии ....а това грозните коли са като грозните жени....навити са на всичко, бой, стригане, ебане...само и само да се докажат, колко са здрави...:))

кученцетоОгиитаткоДоги
26-01-2016, 01:21
А бе тя като млада щом е красива...и като стара ще има мераклии ....а това грозните коли са като грозните жени....навити са на всичко, бой, стригане, ебане...само и само да се докажат, колко са здрави...:))

абе като намачка пижамата,ша има само мераклии,ама не и паралии:):)

abart_
26-01-2016, 01:33
Честно казано ,не бих си купил грозна кола,само защото е много здрава примерно.......Няма нужда точно тук в тоя форум да обяснявам защо

Мен Волвото си ми харесва доста,тъй че нямам дизайнерски терзания....с това,че съм си продал най-красивата и стабилна кола въобще, със 6/8 фара :)

Пък и сбирщайна ми си стои още,тъй че не съм останал съвсем без Алфа :)

Бобби
27-01-2016, 01:31
Честно казано ,не бих си купил грозна кола,само защото е много здрава примерно.......Няма нужда точно тук в тоя форум да обяснявам защо

Мен Волвото си ми харесва доста,тъй че нямам дизайнерски терзания....с това,че съм си продал най-красивата и стабилна кола въобще, със 6/8 фара :)

Волвото го уважавам като марка, но когато си на дискотека красотата е за предпочитане...:))

кученцетоОгиитаткоДоги
27-01-2016, 02:51
Волвото го уважавам като марка, но когато си на дискотека красотата е за предпочитане...:))

Абе гасиш лампите у вас слагаш и калъфката.............:):)

Който пробира маструбира..............:):)

Bobo Markov
29-01-2016, 00:52

чЕти са моите мисли среднощни - аз искам си купя кола - Ауди S8 много ме кефят ония старите аз понеже остарявам и не обичам заигравки колата си е добра - голям мотор, има си фарове, стопове, стъкла, големи колела и е голяма ... сега ако ме засваля някое 24 годишно гадже с фитнат задник, големи оченца рокличка, гривнички, обечки и т.н. дали бих я отразил ? ми не не бих я отразил никак - но ако в бара ме заговори мадама около 40-те с къса коса няма как да не се прехласна ...

кученцетоОгиитаткоДоги
29-01-2016, 01:07
чЕти са моите мисли среднощни - аз искам си купя кола - Ауди S8 много ме кефят ония старите аз понеже остарявам и не обичам заигравки колата си е добра - голям мотор, има си фарове, стопове, стъкла, големи колела и е голяма ... сега ако ме засваля някое 24 годишно гадже с фитнат задник, големи оченца рокличка, гривнички, обечки и т.н. дали бих я отразил ? ми не не бих я отразил никак - но ако в бара ме заговори мадама около 40-те с къса коса няма как да не се прехласна ...

Audi s8 задължително черна и задължително на газ:):)

abart_
29-01-2016, 01:13

Такива със 146-та съм наказвал :) нз дали са газифицирани.....ама никак не се местят

кученцетоОгиитаткоДоги
29-01-2016, 01:17
Такива със 146-та съм наказвал :) нз дали са газифицирани.....ама никак не се местят

Мани наказването..............:) софийските кифли наиш как си падат по тях:) Ма да го е..а и парахода лапа като ламята Спаска:) То не че и мерцедес очиларка не е вариянт де...................:) или голфф 4-ка в най-лошия случай:):)

abart_
29-01-2016, 01:33
Мани наказването..............:) софийските кифли наиш как си падат по тях:) Ма да го е..а и парахода лапа като ламята Спаска:) То не че и мерцедес очиларка не е вариянт де...................:) или голфф 4-ка в най-лошия случай:):)

Баш със кифла вътре , но бургаска, беше едното. Но изяде хубави шамари между светофарите....на два пъти хахах

кученцетоОгиитаткоДоги
29-01-2016, 01:43
Баш със кифла вътре , но бургаска, беше едното. Но изяде хубави шамари между светофарите....на два пъти хахах

Ама после е ял и бургаска кифла:) а бургаските кифли там работата е сериозна:) сериозно е дигнат левела батко:):)

Bobo Markov
30-01-2016, 00:22

абсолютно!:dance:

---------- Post added at 00:20 ---------- Previous post was at 00:18 ----------

софиянкито кифлоч вече хвърлят на сигурно не е кът преди :( са мацкото иде от димитрофград засели са в Офча Гибел и за два месеца кът премине през мелачката и земе са изпедепца и пуска само на сигурни батки :)

---------- Post added at 00:22 ---------- Previous post was at 00:20 ----------

преди кво беше ? ай та повозим у Алфата мацко а? ама нема щот нали.. ама имам презерватив мааааа и мацкото - оууу Идвам ма нави ;)

кученцетоОгиитаткоДоги
30-01-2016, 01:47
абсолютно!:dance:

---------- Post added at 00:20 ---------- Previous post was at 00:18 ----------

софиянкито кифлоч вече хвърлят на сигурно не е кът преди :( са мацкото иде от димитрофград засели са в Офча Гибел и за два месеца кът премине през мелачката и земе са изпедепца и пуска само на сигурни батки :)

---------- Post added at 00:22 ---------- Previous post was at 00:20 ----------

преди кво беше ? ай та повозим у Алфата мацко а? ама нема щот нали.. ама имам презерватив мааааа и мацкото - оууу Идвам ма нави ;)

Обаче бургазката кифла е друга бира батко:) Особенно от квартал ,,меден рудник,, левела е сериозно дигнат там:) кълвът само на бело и баткомобили:) С алфата няма шанс да се класираш:):)

Bobo Markov
31-01-2016, 01:09
Обаче бургазката кифла е друга бира батко:) Особенно от квартал ,,меден рудник,, левела е сериозно дигнат там:) кълвът само на бело и баткомобили:) С алфата няма шанс да се класираш:):)

с Алфата нема шанс да се класирам сред нищо под 40 години :) тия около моята възраст обаче се кефят безумно все пак сме едно поколение и помним "Полицая от Сен Тропе" а пък тия мацки за които съм атрактивен те са предимно асистент режисьори, актриси и арт департмънт се кефят наистина яко но те са игла сред купа сено ... и повечето са тотално изперкали :)

ShoxXx
31-01-2016, 23:03

И един мармот...

abart_
31-01-2016, 23:59
И един мармот...

И кво за него???

abart_
18-04-2016, 06:28
Странна работа, оказа се,че Е90 335d също дойде по-бавно от шлепера,който междувременно беше качен на пистата

d3v1l
18-04-2016, 19:26
И един мармот...

С едно Сеатче Ибиза 1.9TDI 160коня+чип, на А8 4.2-ката опитите и бяха толкова жалки, че ми стана тъпо, че се возих в нея, а не в сеатката. Верно яко бучеше V8-ка, но до там...

abart_
18-04-2016, 19:49
Тия аудита са прилично спрели...убеждавал съм се няколко пъти в това със 146-та колкото и да му звучи мармотско на шокса. А и щом S4 припада от 1.4 8VT,защо с S8 да не се случва същото от 2.0 8VT

abart_
25-06-2016, 22:53
:beer:

abart_
15-08-2016, 12:07
Заобиколен от италиянки :)

dimitar_vd62
19-08-2016, 22:34
Заобиколен от италиянки :)

Що цапаш пейзажа.

abart_
20-08-2016, 02:26
Бухаха веселяк :) :)

italfen
23-08-2016, 17:25
335d ако е в кондиция ще ти даде сериозен бинокъл.

abart_
23-08-2016, 23:06
335d ако е в кондиция ще ти даде сериозен бинокъл.

Сменил си сектата, и гледам защитаваш новата :)
Хаха шегата настрана,нямам идея в каква кондиция е било-факт е,че ме натискаше а след като го пуснах пред мен....щях да му напълня багажника с фарове

П.с ако стоково 335д върви колкото мапната 330д 231к.с резултата си е напълно реален

italfen
30-08-2016, 09:25
Сменил си сектата, и гледам защитаваш новата :)
Хаха шегата настрана,нямам идея в каква кондиция е било-факт е,че ме натискаше а след като го пуснах пред мен....щях да му напълня багажника с фарове

П.с ако стоково 335д върви колкото мапната 330д 231к.с резултата си е напълно реален

Имам наблюдения върху 535д е60 ремапнато в тст и от място до 280 срещу сток М3 е46 вървят с половин кола разлика. От там си правя извода, че Волвото и Бмв ако са сток, Волвото няма шанс, но можеш да ме опровергаеш с някой клип :) ако имаш също клип на ускорението по скоростомер примерно от 50 до 200 пак ще свърши работа, стига да не е по някое надолнище :)

abart_
30-08-2016, 14:56
Имам наблюдения върху 535д е60 ремапнато в тст и от място до 280 срещу сток М3 е46 вървят с половин кола разлика. От там си правя извода, че Волвото и Бмв ако са сток, Волвото няма шанс, но можеш да ме опровергаеш с някой клип :) ако имаш също клип на ускорението по скоростомер примерно от 50 до 200 пак ще свърши работа, стига да не е по някое надолнище :)

Чаай ся,ти съвсем друг пример даде :)
Мапнато 35д става доооста сериозно спор няма,ОБАЧЕ в моя случай Т5-та е мапната в тст,а 335-та сток най-вероятно

Клипове не съм снимал,иначе в тубата има бая....примерно
http://www.youtube.com/watch?v=44DE_qNsZXE&feature=youtube_gdata_player

Тук едно аверче иначе си взе 330и 46-ца,с модове по генерацията. Ми возил съм го..както и той мен,но като го бъзнах да застава , прие загубата служебно

Въртят ми се едни идеи за хибридно мурбо...да видим. И без това мотора без подковаване държи до към 350,за големи духалки филма става много голям. А и тук тунингарите вземат яки пари.... за ей тая генерация на 76мм-искат само 500 паунда

italfen
30-08-2016, 15:16
Чаай ся,ти съвсем друг пример даде :)
Мапнато 35д става доооста сериозно спор няма,ОБАЧЕ в моя случай Т5-та е мапната в тст,а 335-та сток най-вероятно

Клипове не съм снимал,иначе в тубата има бая....примерно
http://www.youtube.com/watch?v=44DE_qNsZXE&feature=youtube_gdata_player

Тук едно аверче иначе си взе 330и 46-ца,с модове по генерацията. Ми возил съм го..както и той мен,но като го бъзнах да застава , прие загубата служебно

Въртят ми се едни идеи за хибридно мурбо...да видим. И без това мотора без подковаване държи до към 350,за големи духалки филма става много голям

Ехе, супер върви шведа, ако наистина само с ремап показва такива резултати.
До колкото съм запознат, двигателят е същият като на Фокус ST, петак 2.5 литра. Бях чел, че стените между цилиндрите са им доста тънки и там е слабото им място.

abart_
30-08-2016, 15:44
Ехе, супер върви шведа, ако наистина само с ремап показва такива резултати.
До колкото съм запознат, двигателят е същият като на Фокус ST, петак 2.5 литра. Бях чел, че стените между цилиндрите са им доста тънки и там е слабото им място.

Мхм,моето обаче е от първите- 2.3 уж подходящ за модване,но и аз съм чувал за тая им слабост ;)

abart_
22-12-2016, 01:34
ако имаш също клип на ускорението по скоростомер примерно от 50 до 200 пак ще свърши работа, стига да не е по някое надолнище :)

Стоковицата на около 2/3 педал, че мокро и на пълна газ губи сцепление и на 3-та

https://www.youtube.com/watch?v=tIWsx_PpXU0

abart_
10-06-2017, 17:37
100-200км/ч ~11сек

alfa_romeo_forever
14-06-2017, 23:22
100-200км/ч ~11сек

Ъъъ .. с мап ли си ? защото зачетох последните страници и 335д на по 370-80 коня ги дават тез времена . :stretcher:

abart_
15-06-2017, 12:45
Ако ги беше зачел внимателно,щеше да видиш,че Тони TST си поигра с нея,и имам 3" ДаунПайп и модифицирана генерация

alfa_romeo_forever
15-06-2017, 23:55
Ако ги беше зачел внимателно,щеше да видиш,че Тони TST си поигра с нея,и имам 3" ДаунПайп и модифицирана генерация

Ми видях за даунпайпа , ма не видях за ремапване . може и да съм чел м/у редовете..

abart_
08-08-2017, 21:29
Оппа

В търсене на Type R жертви :biggrin:

pyle
11-08-2017, 07:56
ШШ не намесвай сериозни коли.. :D Honda > всички!!!

mell0
15-08-2017, 16:53
When the V-tec kicks in ... става мазало.

abart_
15-08-2017, 19:31
Е,чак пък мазало :)
Карах старата 2л атмосферна версия ...по-бавна е

Ш видим един познат ако не говори само,а наистина вземе новата с турбо и 300кс , веднага излизам :) Иначе чакам и друг приятел да напазарува с 335и

abart_
06-12-2017, 02:36
Записваме стабилен кантар 60-170 срещу Е92 335и ръчка с неизвестен софт

Оказа се перфектното ми мерило, преди да почна да разчопля по-стабилно шлепа

Ще видим резултата след измамите,които си чакат реда :boxing:

abart_
15-01-2020, 01:31
В крайна сметка Волът извади 344коня и 555Нм

Беше изключително надеждна и безпроблемна кола....

156
01-03-2020, 10:49
Защо "беше" ?

abart_
10-10-2020, 22:20
Продадох я преди близо година