View Full Version : проблем с запалването 155 1.8 ts
wenimont
01-04-2007, 08:24
здравеите колеги. някой може ли някой да ми даде ел.схемата на запалването на alfa155 1.8 проблема е следният при подаване на контакт не се вкл.помпата на инжелциона а при завъртане на стартер не подава искра на свештите.колата не е работила около 1год поради основен ремонт.беше разглобена до болче и след това зглобена моля и за всякакви други идеи свързани с по горе описания проблем.предварително благодаря
уф за помпата има предпазител на 1 планка точно зад акумулатора.Там е и релето. При мен беше навряна под акумулатора/ паднала/ и падна голямо търсене.Докато не свалих акумулатора не можах да я видя. първо ровичках отзад на отвора за помпата и нивомера дамеря напрежение.
Kostadin
05-04-2007, 08:14
здравеите колеги. някой може ли някой да ми даде ел.схемата на запалването на alfa155 1.8 проблема е следният при подаване на контакт не се вкл.помпата на инжелциона а при завъртане на стартер не подава искра на свештите.колата не е работила около 1год поради основен ремонт.беше разглобена до болче и след това зглобена моля и за всякакви други идеи свързани с по горе описания проблем.предварително благодаря
колега прочети тази (http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=8288) тема, може да ти е от полза :wink: