View Full Version : Луфтове
Момци,имам дразнещи 'за мен' луфтове между фаровете и решетката спрямо капака...някакви идеи как да ги 'обера'..:Silent:
mimouzunov
02-05-2015, 14:06
Момци,имам дразнещи 'за мен' луфтове между фаровете и решетката спрямо капака...някакви идеи как да ги 'обера'..:Silent:
Па навии тампоните колко може...
Па навии тампоните колко може...
Ефекта е нулев......
Не тампоните е проблема :)
Има един шиш с пружина ... тоя шиш има място за права отверка .. навиваш докъто ти хареса как ляга..
На типото така се беше разхлабила заключвалка с годините все едно е блъскана изглеждаше ...съответно и на гтв-то ги навих и двете :Lkingsmiley:
Ясно се вижда на снимката къде е мястото за права отверка ;)
Пиши дали е имало ефект и ако да фотографирай :)
Успех
Не тампоните е проблема :)
Има един шиш с пружина ... тоя шиш има място за права отверка .. навиваш докъто ти хареса как ляга..
На типото така се беше разхлабила заключвалка с годините все едно е блъскана изглеждаше ...съответно и на гтв-то ги навих и двете :Lkingsmiley:
Ясно се вижда на снимката къде е мястото за права отверка ;)
Пиши дали е имало ефект и ако да фотографирай :)
Успех
И с това не става да се обере луфта,колкото повече ги навивам толкова по-трудно се затваря капака а луфта си е същия.Струва ми се,че предната маска ми е леко надолу...знам ли.