View Full Version : Аlfa Romeo 159 BG
нямам думи просто ... :shock: :shock:
оооо да в Красна Поляна е малко след Рамстор -посока излаза на Люлинския тунел.Грозна гледка е. :frown: :frown: :frown: :frown: :frown:
Тая кола си беше наред до преди 3-4 месеца.... Мислите ли, че е от простотия ? По-скоро да им изсъхнат ръцете на тия злобни копилита, дето са ги откръшиле !
Mind_Control
02-04-2007, 12:28
Аз съм виждал ягуар Х тайп с хартия около огледалото, така че това да не ви пла6и.. Сигурно, човека е направил поръчка за нови огледала, ама докато дойдат...
Днес и аз я мярнах тази алфа. Какъв кретеноид трябва да си за да сториш подобно нещо ... от завист ли, от какво го правят това? Яд ги е че са глупави и не могат да забогатеят за да имат подобна кола ли ?
Днес и аз я мярнах тази алфа. Какъв кретеноид трябва да си за да сториш подобно нещо ... от завист ли, от какво го правят това? Яд ги е че са глупави и не могат да забогатеят за да имат подобна кола ли ?
В тоя ред на мисли да споделя кво ми се случи днес на паркинга на Техномаркет до Метро.
Точно си паркирам и до мен спира една БМВ тройка, от по-старичките, от 80-те години, Е30, червеничко, с некъв млад чорлав мъж вътре. Свалил прозорец, гледа ме лошо и ми маха нещо, аз свалям прозореца, щото беше жега и се охлаждах, и тоя изтърси нещо много странно - Е са кво искаш да ми кажеш ти с тая Алфа и тия джанти 19-ки?
Мен ми увисна ченето от изненада, щото така и не разбрах кво искаше всъщност тоя комплексар, а тоя миндил даде мръсна газ, от двуцевката на беемвето излезе мътен облак дим, който миришеше на пропан-бутан, изгоряло масло и антифриз и ме остави да се чудя кво всъщност му направи алфата ми....
П.П. Всъщност джантите ми са 18-ки...
абсолютната злоба е тва :cussing:
завист на комплексари за съжаление чисто българско творение :wink: :evil: :evil: :shock:
:shock: :shock: :shock: :shock: -все повече се разспространява зависта ,много лоша работа и много хора са силно пропити от нея.
:ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :evilsmiley: коплексари от висша класа- KMG класа :evilsmiley:
deyan_88
02-04-2007, 23:58
Ами завист завист ама понекога е и яд,аз тука тези дни кво да ми видяха очилата в моето градоселище,един черен мазен въшлив копанарен се е изтупал с една 156-ца ма една арна такава,ми как да не ми иде да го :sniper: ,то тоя сигурно не знае как се казва колата му ми ае,аз тука дето само като видя Алфе и така ми стават очилaта :loveeyes: и си карам чупеното 33 а тоя вашливия ще ми се надува у 156-цата,то аз и моето си го обичкам като за световно де ма едно 156 друго ще е :P