View Full Version : Дистрибутори на алкохол и бира в страната
Колеги, имам нужда от малко помощ - търся дистрибутори (фирми) в градовете Пазарджик/Пловдив, Бургас, Велико Търново и Варна. В интернет попадам на странни и неориентирани елементи, а и някои с които досега съм работил искам да ги сменя със сериозни, защото буквално ставаме за смях пред чужденците. Моля да ми давате координати на фирми с които работите или за които имате що годе проверена информация на местно ниво. Благодаря предварително за отделеното време.
Bobo Markov
19-05-2015, 20:05
Колеги, имам нужда от малко помощ - търся дистрибутори (фирми) в градовете Пазарджик/Пловдив, Бургас, Велико Търново и Варна. В интернет попадам на странни и неориентирани елементи, а и някои с които досега съм работил искам да ги сменя със сериозни, защото буквално ставаме за смях пред чужденците. Моля да ми давате координати на фирми с които работите или за които имате що годе проверена информация на местно ниво. Благодаря предварително за отделеното време.
Радо имам адски силни връзки в Avendi но ти си прецени като знаеш за какво иде реч и да знаеш оная градинка може да е спокойна но има много кучета и скоро с Ани те чакаме в нашта :)
В Авенди ако не си близък с новата управителка не виждам как ще стане, предлагат сходен продукт, но не пречи да пробваме. Някой друг жокер колеги?
Грестокомерс има на доста места (но Авенди са по-добри - поне в 'моята' област)
Благодаря nhg, сериозен каталог и покрититето ме устройва, но за съжаление не работят с алкохолни напитки.