View Full Version : Какво се прави когато получиш малък странен колет без име на подател?
кученцетоОгиитаткоДоги
17-06-2015, 20:55
Колеги какво се прави когато получиш малък странен обикновенно опакован колет от непознат?Без име на подател.Сигурен си че не е изненада от близък:) Какво може да е?Да се отваряли?:)
ecotronic
17-06-2015, 21:03
Усеща ли се мирис на риба? Ако да, сменяй си адреса.:)
thecleaner
17-06-2015, 21:03
Колеги какво се прави когато получиш малък странен обикновенно опакован колет от непознат?Без име на подател.Сигурен си че не е изненада от близък:) Какво може да е?Да се отваряли?:)
Не, метни го у кофата ;)
кученцетоОгиитаткоДоги
17-06-2015, 21:14
Колеги работата може да е сериозна.Преди години не сте ли чували за терористичната атака с ония афганистанския прах,където беше в едни писма и ги изпращаха на хора в щатите и в момента в който ги отваряха вдишваха от праха и ловеха попа за брадата:priest: Сега може да са минали на колети.....Не изключвам и бомба да е......
thecleaner
17-06-2015, 21:29
Колеги работата може да е сериозна.Преди години не сте ли чували за терористичната атака с ония афганистанския прах,където беше в едни писма и ги изпращаха на хора в щатите и в момента в който ги отваряха вдишваха от праха и ловеха попа за брадата:priest: Сега може да са минали на колети.....Не изключвам и бомба да е......
С тая цеф де си сложил за аватар, може и некои да те гласи ;) Ако не е тежък и подрънква вътре може някоя фаланга на богат роднина да са ти пратили от ИД.
Друга идея ми доде, да не е някоя секс играчка от някой съсед с различна сексуална ориентация.
кученцетоОгиитаткоДоги
17-06-2015, 21:41
С тая цеф де си сложил за аватар, може и некои да те гласи ;) Ако не е тежък и подрънква вътре може някоя фаланга на богат роднина да са ти пратили от ИД.
Друга идея ми доде, да не е някоя секс играчка от някой съсед с различна сексуална ориентация.
Имам един съсед от първия етаж казва се Фопо:) един път го видях по пиньоар да си проверява пощата:):) и чат-пат го виждам с женски дрехи:):) А дали не е възможно да са кинти.......така няколко пачки от големите лилавите:):) Нямам богати роднини.......но понякога на човек му се случват неща извън всякаква логика:):)
За колета си получил разписка или си го взел вече ?
кученцетоОгиитаткоДоги
17-06-2015, 21:52
За колета си получил разписка или си го взел вече ?
Получих разписка.
---------- Post added at 20:52 ---------- Previous post was at 20:50 ----------
Проверих го на сайта на доставчика срещу тегло пише 0.00 кг.........странна работа.......
ecotronic
17-06-2015, 21:59
Може някой просто да те тества, как ще реагираш. Най-добре го занеси в полицията.
Разните куриери с които работя винаги искат име на подателя и телефон .
А когато съм получавам неочаквана пратка винаги са ми давали отговор по телефона от кого е .
Ако не са Български пощи и M&BM куриерите 99% знаят кой е или поне фалшиво име с което се е представил и ще ти кажат .
old alfist
17-06-2015, 22:06
Въпросното вещество предизвиква антракс - едно от биологическите оръжия и е БОВ.
Явно си мното ценен кадър за разузнавателните служби.
кученцетоОгиитаткоДоги
17-06-2015, 22:06
Куриери са Холандската национална поща.И при тях не е задължително име на подател............
Като го разклатиш цъка ли? Ако цъка - хвърляй и бягай надалече.
П.П. Същото ако цъка и без разклащане... ;)
Тия даже не съм ги чувал . Единия вариант е да не го взимаш изобщо другия да го вземеш и както предлага ecotronic (http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=17655) да го занесеш в полицията
кученцетоОгиитаткоДоги
17-06-2015, 22:25
Тия даже не съм ги чувал . Единия вариант е да не го взимаш изобщо другия да го вземеш и както предлага ecotronic (http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=17655) да го занесеш в полицията
А ако е нещо много леко и ценно...........Ушевите ще го конфискуват......от друга страна тия 0.00 кг. нещо ми намирисва на лайна.........
Bobo Markov
17-06-2015, 22:27
Куриери са Холандската национална поща.И при тях не е задължително име на подател............
ибре курортеееееее!
извинявам са за офтемата но не можах да се сдържа ... та:
взимай колета и гледай не е нещо много грамажно, че понякога слагат GPS на кутията и ако я отвориш ти лепват няколко години, второ - винаги има риск от внезапен подарък от старо гадже, примерно:):) и трето първо го натопи в студена вода за 1.2 час ааа и четвърто - в афганистанския прах нищо лошо няма !
кученцетоОгиитаткоДоги
17-06-2015, 22:34
При сички положения мисля да не ходя до ушевите..........
mirchozo
18-06-2015, 12:33
Щом е от чужда държава, значи минава през няколко скенера поне, т.е. не е бомба, не е наркотик, едва ли пък антракс...? Пари едва ли някой ще ти прати ей тъй заради сините ти очи. Хвани някой мангал и го накарай да го отвори, и да гръмне поне ... , нали, само без расизъм...
Малко ташак цялата работа ама...
кученцетоОгиитаткоДоги
18-06-2015, 12:42
Не знам дали идва от чужда държава.........но ме сърби яко лявата ръка:) А засърбили ме лявата ръка винаги в рамките на един два дена взимам пари.:) Може колета да е предназначен за друг........и да е станала грешка...........
mirchozo
18-06-2015, 13:15
Нямаш ли някой познат полицай, иди с него я вземи, ако е нещо съмнително ще подадете сигнал и...
Гледал съм по Дискавъри как разни бандити пращаха подобни неща на анонимни, после по кофти ги взимаха де.
кученцетоОгиитаткоДоги
18-06-2015, 13:36
Те ще ми го докарат в нас.Няма как да разбереш да ли е съмнително докато не го отвориш.Мисля да си го отворя в нас на саме:biggrin: Както казва Ицето Стоичков ,, Който не рискува той не печели,, :biggrin::biggrin::biggrin:
Погледни го на светлина, може да различиш нещо вътре...
кученцетоОгиитаткоДоги
18-06-2015, 14:56
На сайта на доставчика за тоя колет също пише,че при получаване трябва да са подпиша.Пратката май е застрахована...........
Аз съм убеден, че някой ти се е ИЗСРАЛ в пакета и ако го отвориш ще получиш втори ! Този път с рядко щастие !
dimitar_vd62
18-06-2015, 18:39
Най-добре го дай на тъща си да го отвори.
може и да се обадиш и да кажеш че искаш да го вземеш от техен офис по твой избор . Така ако е някаква голяма конспирация ще имаш свидели как е дошъл при теб .
Любопитството по някой път изисква жертви....:joly:
old alfist
19-06-2015, 11:19
Хвърли го през терасата - той ще се отвори сам.
AttilaSL
19-06-2015, 14:35
Пък на мен ми се струва че страдаш от липса на внимание.:flowers:
Пък на мен ми се струва че страдаш от липса на внимание.:flowers:
Разкриха те.
Bobo Markov
21-06-2015, 21:25
Разкриха те.
не го познавате
Чорба.
Ама червена !!!! :devil::devil::devil:
Какво стана с колета...!?