View Full Version : Молба за оглед на джанти в Кърджали
pininfarina
22-06-2015, 21:33
Колега, струва ли си за тая цена за джантите? По добре си ги пусни по Еконт с опция за преглед и си ги огледай за заварки, пукнатини и видни сериозни кривини и ако не са Ок му го върни вместо да пращаш пари насам и натам :-)
И ти си прав, но не знам този човек, който ги праща колко е коректен....
old alfist
23-06-2015, 00:41
Моля някой колега от гр. Кърджали, кв. Възрожденци, да огледа едни джанти и да ги пусне на машина за баланс да кажат колко са криви, аз ще му пратя парите за гумаджията по еконт. http://olx.bg/ad/164-100-za-nisan-ID5gnmM.html
Благодаря предварително.
За съжаление това няма как да стане, защото е прецакано доверието между хората за разлика отпреди, когато думата и обещанието имаше тежест.
Някак си имам повече доверие на колега от форума, отколкото на случаен човек. Проблема е следния, ясно ще мога да пусна преглед преди плащане, но ще мога да ги видя само естетически, питал съм в еконт няма как да изнеса нищо извън офиса за да ги завъртя на банаса,без да съм го платил и следователно, ако се окажат криви, може този, който ми ги е продал да откаже да си ги вземе и си оставам с криви джанти и 200лв минус..
П.С. Аз съм коректен, помоли колега за оглед на кола, казах, че ще я погледна и ходих два пъти да я гледам, за жалост беше капарирана..
pininfarina
23-06-2015, 05:36
Някак си имам повече доверие на колега от форума, отколкото на случаен човек. Проблема е следния, ясно ще мога да пусна преглед преди плащане, но ще мога да ги видя само естетически, питал съм в еконт няма как да изнеса нищо извън офиса за да ги завъртя на банаса,без да съм го платил и следователно, ако се окажат криви, може този, който ми ги е продал да откаже да си ги вземе и си оставам с криви джанти и 200лв минус..
П.С. Аз съм коректен, помоли колега за оглед на кола, казах, че ще я погледна и ходих два пъти да я гледам, за жалост беше капарирана..
Има как колега - да ги ги прати с опция за преглед и тест до адреса на някой гумаджийница и там спокойно можете да ги огледате и завъртите в рамките на 15 минути.
Има как колега - да ги ги прати с опция за преглед и тест до адреса на някой гумаджийница и там спокойно можете да ги огледате и завъртите в рамките на 15 минути.
Идейно е, може би така ще направя.
Моля да бъде изтрита темата