PDA

View Full Version : Съвет при първа покупка на Алфа 145

takama
04-04-2007, 11:16
Здравейте на всички!!!
Казвам се Михаил живея в София, дойде време за покупката на първи автомобил. Спрял съм се на Алфа 145 излишно е да обяснявам защо ми харесва - то се усеща със сърцето :lol:. Преди да реша да питам каквото и да е от два дена чета тук най различна информация за марката, тип двигатели и пр. но все пак това което ще питам е свързано със съвет при самото закопуване на колата. Както казах аз ще си копувам кола за първи път и общо взето съм много лесна мишена за хора които искат да си пробутат издухания автомобил тъй като аз не разбирам нищо от коли :cry: . Въпроса ми е в моя случай какво е най добре да направя за да мога да съм сигурен че колата която копувам си заслужава и няма да бъда прецакан от някой - примерно си харесвам кола от обява от мобиле.бг, сам е абсурдно да отида да гледам колата, препоръчайте ми място където може да се закара колата за да се види дали двигателя и другите джаджи са ок да се тества абе вообще да се виьюди дали си заслужаба покупката. Благодаря предварително за помоща ви, ако има вече писано нещо по темата просто дайте линк не искам да ви занимавам излишно!!! Поздрави на всички!!! :lol:

ne0
04-04-2007, 11:17
Bobo човека с диагностиката..... ама ако е свободен

takama
04-04-2007, 11:30
А как мога да се свържа с Бобо?

nicks1
04-04-2007, 11:41
Колега, погледни това:
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=10313[url]

ultrashock
04-04-2007, 12:29
Тази алфичка е много добра,а и ще е бегачка! Пич ти колко парички си приготвил за Алфата, имам един познат дето продава една доста тънко, 145 96', има и газова даже, запазена външно, аз я гледах преди време имапе някакви забележки но за цената която я даваше беше много добра!

takama
04-04-2007, 12:34
ами максимума който мога да отделя със регистрация и гражданската / ако няма такава/ е до към 4500лв :wink:

прати малко снимки - misho@fil.bg

благодаря предварително

ultrashock
04-04-2007, 13:04
Ще пробвам да намеря човека, че нещо съм му изгубил телефона и ще ти дам някакви кординати! За тази цена която я беше пуснал бешемного добра но исках нещо по ново, а за 4500 ще можеш да я направиш кукличка даже и джанти да й земеш че май беше със стоманени!

BatVas
04-04-2007, 13:04
ами максимума който мога да отделя със регистрация и гражданската / ако няма такава/ е до към 4500лв :wink:

прати малко снимки - misho@fil.bg

благодаря предварително

И=Нали смяташ още 600 лева за първоначалните консумативи :wink:

ultrashock
04-04-2007, 13:10
Ех много ме е яд, изтрил съм и телефона и скайпа, сега търсих обявата ама не я намирам! Съжалявам....ако измисля нещо ще пиша!

urmi
04-04-2007, 13:32
имаш лично съобщение :wink: