PDA

View Full Version : Русе–Бургас от къде да мина?

mishaka___
25-06-2015, 19:34
Колеги след месец ми предстои пътуване до Черноморец за лятната почивка и понеже не съм пътувал в тази посока от 5 години, се чудя коя посока да хвана.
Последно като ходих по южното черноморие минавах през Шумен-Карнобат, имаше опция и Шумен-Айтос ама там също беше страшна работа. Някой сега казва Ришкия проход го били оправили, други казват да не си посмял от там да минеш, че чак през Сливен ме препращат, но си има пък и Варна през която пак е заобиколно.
Кажете кой път е с най-добрата пътна настилка за да знам на къде да хвана?

dimitar_vd62
25-06-2015, 19:42
Ришкия.

boroboro
25-06-2015, 20:39
Ришкия проход е в идеално състояние!Като стигнете Карнобат, се качете на магистралата и право в Бургас.Преди седмица го минавах..

old alfist
25-06-2015, 21:42
Ако бях на твое място бих минал през Варна, защото по пътя Варна-Бургас има голямо шоу.

кученцетоОгиитаткоДоги
25-06-2015, 23:02
Колеги след месец ми предстои пътуване до Черноморец за лятната почивка и понеже не съм пътувал в тази посока от 5 години, се чудя коя посока да хвана.
Последно като ходих по южното черноморие минавах през Шумен-Карнобат, имаше опция и Шумен-Айтос ама там също беше страшна работа. Някой сега казва Ришкия проход го били оправили, други казват да не си посмял от там да минеш, че чак през Сливен ме препращат, но си има пък и Варна през която пак е заобиколно.
Кажете кой път е с най-добрата пътна настилка за да знам на къде да хвана?

Колега аз от Плевен винаги пътувам за морето и винаги и винаги за Слънчев Бряг:pimp::pimp::pimp:Винаги пера през Търново,от там минавам Химбуас,през Сливен от там се качавам на магистралата за Бургас и магън с 200:biggrin: Пътя винаги е бил добър без много трафик и до Бургас съм бил пей сърце.Сега ако реша пак да пътувам,пак от там ще мина

abart_
25-06-2015, 23:13
Ако бях на твое място бих минал през Варна, защото по пътя Варна-Бургас има голямо шоу.

+1
Обзорския проход не е за изпускане. Минавал съм го сигурно 100 пъти.и като си ходех от слънчака към Русе не съм го пропускал
Макар, че лятото през деня не може да му се насладиш заради трафика. ..сутрин рано най-добре

RPWWD
27-06-2015, 09:18
Засега Бургас - Варна все още не е натоварен, но ако не те кефят завои и бавно движещи се заплеси, по-добре мини през Търново - Хаинбоаз - Сливен - АМ Тракия - Бургас.

mishaka___
30-06-2015, 21:56
Колеги искам да си избера маршрут с хубава настилка и не много голям трафик. Плана е както винаги да тръгнем около 4 сутринта с цел избягване на големия трафик. Не търся шоу по пътя, нито ще гоня някакво време на пристигане и големи скорости, надживях ги тези неща. Искам си спокойно придвижване с жената и успешно пристигане и в двете посоки, все пак за почивка тръгвам, не да се ядосвам.
За сега везните клонят Русе-Шумен-Карнобат-Бургас-Черноморец

mordohy
01-07-2015, 12:35
Колеги искам да си избера маршрут с хубава настилка и не много голям трафик. Плана е както винаги да тръгнем около 4 сутринта с цел избягване на големия трафик. Не търся шоу по пътя, нито ще гоня някакво време на пристигане и големи скорости, надживях ги тези неща. Искам си спокойно придвижване с жената и успешно пристигане и в двете посоки, все пак за почивка тръгвам, не да се ядосвам.
За сега везните клонят Русе-Шумен-Карнобат-Бургас-Черноморец
Това е най-прекият път!

mishaka___
01-07-2015, 22:23
Има и по-пряк, през Айтоския проход. Не искам да минавам по пътя Варна-Бургас, само заради големия трафик и всички батки с s-class и така на татък и безумното им шофиране.

кученцетоОгиитаткоДоги
01-07-2015, 22:29
Колега какво толкова умуваш за един маршрут до морето, аз умувам само кат тръгна да пресичам континента, и то не повече от 12 секунди и половина:biggrin1: Просто много бързо ми тече мисълтъ:(