Log in

View Full Version : Ако ходите в Гърция

Bobo Markov
25-06-2015, 20:52
след идния вторник ако сте в Гърция носете много пари в брой, пълен резервоар и храна... ако съм прав - сряда е деня ...

nhg
25-06-2015, 20:55
Няма, няма..
В нощта срещу сряда ще има нов 'компромисен вариант' или нещо от сорта

Bobo Markov
25-06-2015, 21:01
Няма, няма..
В нощта срещу сряда ще има нов 'компромисен вариант' или нещо от сорта

ами да видим, аз залагам бутилка Жим Бим!

old alfist
25-06-2015, 21:07
Гръцкия народ масово тегли пари в брой от банките, подозиращ какво ще се случи, очакващ големия взрив.
Над 300 млд. нямат връщане, а на германския данъкоплатец не му се плаща за гръцките пенсиии, които през годините са били по-големи от германските.

nhg
25-06-2015, 21:13

"Такъв джин нямаме.." както каза една сервитийорка преди 20-25 години в едно подобие на 'клуб' в Габрово..
Само не знам КАДЕ ше я пиеме таа бутилчица (надявам се литрова) ЖимБийм кат' не си идеш по Трявна.
Искам да кажа, че приемам де

Bobo Markov
25-06-2015, 21:15
"Такъв джин нямаме.." както каза една сервитийорка преди 20-25 години в едно подобие на 'клуб' в Габрово..
Само не знам КАДЕ ше я пиеме таа бутилчица (надявам се литрова) ЖимБийм кат' не си идеш по Трявна.
Искам да кажа, че приемам де

Нямам път до Трявна, приятелю, :( ще ти я изпратя чрез Еконт :) сега в Трявна всичко е блокирано :( от две години не съм си ходил във виличката.
ако пък се окажа аз прав ти ще ми пратиш няква сносна ракия :) Но срашно няма гърците са свикнали по мои не официални данни това ще им е май седмия банкрут :(

Но ако ходите в Гърция имайте го предвид особено по островите щото феритата ако застачкуват ще стане леко игриво ;)

nhg
25-06-2015, 21:26
Нямам път до Трявна, приятелю, :( ще ти я изпратя чрез Еконт :) сега в Трявна всичко е блокирано :( от две години не съм си ходил във виличката.
ако пък се окажа аз прав ти ще ми пратиш няква сносна ракия :) Но срашно няма гърците са свикнали по мои не официални данни това ще им е май седмия банкрут :(

Но ако ходите в Гърция имайте го предвид особено по островите щото феритата ако застачкуват ще стане леко игриво ;)

Хм, то май сносна ракия не се намира токова лесно...ама ще ти пратя ако си прав (пък и да не си ако намеря - пак ще ти пратя)
Според ме те са си банкрутирали дефакто, ама друго си е официално да се обяви
Иначе за стачките си абсолютно прав.
И да добавя още нещо: преди 3-4 седмици ходих за един ден до Солун по работа - най-хубавото, което видях беше една мацка в сватбена рокля, която си правеше някаква фотосесия с ретро кола на фона на пристанището. Но аз в никакъв случай не съм критерий -това ми беше едва 3 или 4 посещение в Гърция

Bobo Markov
25-06-2015, 21:32
Хм, то май сносна ракия не се намира токова лесно...ама ще ти пратя ако си прав (пък и да не си ако намеря - пак ще ти пратя)
Според ме те са си банкрутирали дефакто, ама друго си е официално да се обяви
Иначе за стачките си абсолютно прав.
И да добавя още нещо: преди 3-4 седмици ходих за един ден до Солун по работа - най-хубавото, което видях беше една мацка в сватбена рокля, която си правеше някаква фотосесия с ретро кола на фона на пристанището. Но аз в никакъв случай не съм критерий -това ми беше едва 3 или 4 посещение в Гърция

Самите гърци не са никак бедни даже напротив но държавата ако банкрутира ще стане леко игриво във всички посоки :(

nhg
25-06-2015, 22:19
Самите гърци не са никак бедни даже напротив но държавата ако банкрутира ще стане леко игриво във всички посоки :(

Честно казано не мога да преценя доколко са богати (или бедни) 'обикновените' или 'средностатистически' гърци - не познавам кой знае колко такива.
От друга страна е факт, че доходите им (като абсолютна стойност) не са това, което бяха прди няколко години, респективно и разликата в стандарта на живот спрямо българския; доколкото знам не е особено приятно и положението на българските гастарбайтер(к)и, но навика и страха от БГ действителността ги кара да остават там.
Не мога да не се съглася обаче с тебе: ако държавата им (като институции, структура и пр.) банкрутира ще стане интересно - може да се променят дооста неща, даже в световен мащаб (замисли се само в промяната на 'цената' на ЕВРОто..)

Bobo Markov
25-06-2015, 22:55
Честно казано не мога да преценя доколко са богати (или бедни) 'обикновените' или 'средностатистически' гърци - не познавам кой знае колко такива.
От друга страна е факт, че доходите им (като абсолютна стойност) не са това, което бяха прди няколко години, респективно и разликата в стандарта на живот спрямо българския; доколкото знам не е особено приятно и положението на българските гастарбайтер(к)и, но навика и страха от БГ действителността ги кара да остават там.
Не мога да не се съглася обаче с тебе: ако държавата им (като институции, структура и пр.) банкрутира ще стане интересно - може да се променят дооста неща, даже в световен мащаб (замисли се само в промяната на 'цената' на ЕВРОто..)

ще е доста интересно да се види ...

DiStefano
25-06-2015, 23:02
Боли ме фара за тея .. я тогава съм си на село !

кученцетоОгиитаткоДоги
25-06-2015, 23:10

И аз съм на същото мнение:) Отивам си на село батко до 16ч. варъ компоти,след 16ч. пала си един огън на центара,върлям една 17-ка от бима да не ма ядат комарите:p:p:pЗимам един стек Славена и магън с 200:biggrin::biggrin::biggrin::jumping::jumping::j umping::jumping::jumping::jumping:

DiStefano
25-06-2015, 23:17
И аз съм на същото мнение:) Отивам си на село батко до 16ч. варъ компоти,след 16ч. пала си един огън на центара,върлям една 17-ка от бима да не ма ядат комарите:p:p:pЗимам един стек Славена и магън с 200:biggrin::biggrin::biggrin::jumping::jumping::j umping::jumping::jumping::jumping:

С таа сеемнайска ше са само ... пушеци, пушеци

Bobo Markov
25-06-2015, 23:21
евала ви кат си имате села ... а аз ко ши прая ще слушан новинити :( :ph34r:
аа и пушеци, пушеци...

кученцетоОгиитаткоДоги
25-06-2015, 23:23
С таа сеемнайска ше са само ... пушеци, пушеци

Мани че хората които живеят покрай центара бързо,бързо започнаха да си пребират прането:tooth::tooth::tooth: и кмета ми цъфна по никое време че помислил че има пожар:BIGsmile:Миналата зима изгорих един хладилник Мраз и десетки грамофонни плочи на музикална компания Балкан Тон:tooth::tooth::tooth:

Кайо
25-06-2015, 23:34

губиш.:strong:

---------- Post added at 23:33 ---------- Previous post was at 23:31 ----------

Гръцкия народ масово тегли пари в брой от банките, подозиращ какво ще се случи, очакващ големия взрив.
Над 300 млд. нямат връщане, а на германския данъкоплатец не му се плаща за гръцките пенсиии, които през годините са били по-големи от германските.

Задълженията на Гърция са към френски банки предимно,това за немските данъкоплатци са инсинуации...както и за пенсиите.:flowers:

---------- Post added at 23:34 ---------- Previous post was at 23:33 ----------

и мен ме боли,аз съм при тях.:picnic:

Bobo Markov
25-06-2015, 23:48
ми да видим ако спечеля печеля Жим Бим ако изгубя губи цял народ ... или май обратното беше :)

кученцетоОгиитаткоДоги
25-06-2015, 23:49
[QUOTE=Кайо;1428067]губиш.:strong:

Задълженията на Гърция са към френски банки предимно,това за немските данъкоплатци са инсинуации...както и за пенсиите.:flowers:

Задълженията на византийците са към всички западноевропеиски държави............Отваря ми в 11ч. после затваря в 12,после отваря в 17 и затваря 18ч. и в 19ч, е вече по таверните............Ех мореее що не зависеше от мен да ги оставя да карат на смукач.......

Кайо
25-06-2015, 23:59
[QUOTE=Кайо;1428067]губиш.:strong:

Задълженията на византийците са към всички западноевропеиски държави............Отваря ми в 11ч. после затваря в 12,после отваря в 17 и затваря 18ч. и в 19ч, е вече по таверните............Ех мореее що не зависеше от мен да ги оставя да карат на смукач.......

ти сериозно ли?
и за двете си в грешка....мъ нема смисъл спорим,всеки си има верю.:thumbup:

Bobo Markov
26-06-2015, 00:08
ами... чак да споря няма но пристига инфо и реших да казвам на хората да имат едно наум... аз в Гърция скоро няма да ходя :) нещо започна да не ме кефи там ... идеята по-скоро

Кайо
26-06-2015, 00:19
ами... чак да споря няма но пристига инфо и реших да казвам на хората да имат едно наум... аз в Гърция скоро няма да ходя :) нещо започна да не ме кефи там ... идеята по-скоро
ми аз съм в Гърция....арно си е.... :)

old alfist
26-06-2015, 00:21
Задълженията на Гърция са към френски банки предимно,това за немските данъкоплатци са инсинуации...както и за пенсиите.:flowers:]

Задълженията са към МВФ, Стетовната Банка и Европейската Централна Банка - тези към ЕЦБ ще плащат всички данъкоплатци от Еврозоната, а Германия е най-големия такъв.

кученцетоОгиитаткоДоги
26-06-2015, 00:27
[QUOTE=кученцетоОгиитаткоДоги;1428077]

ти сериозно ли?
и за двете си в грешка....мъ нема смисъл спорим,всеки си има верю.:thumbup:

Да щото гледах парламентарен дебат на холандския парламент за отпускане на втория транш на византиййците и много хора бяха против по простата причина че част от тоя транш ще дойде от джоба на местния данъкоплатец...............Харесвам Гърция.....храната,музиката,географското и положение......но по мързелив и хленчещ народ не съм виждал.В интерес на истината всички балкански народи са горе долу така........

Бобби
26-06-2015, 00:31
А бе жена ти...нещо те е наплашила:)))

Бобби
26-06-2015, 01:03
ми аз съм в Гърция....арно си е.... :)
Аз още преди да си дойдеш за малко у нас и да направиш сума ти поразии...ти казвах, че там е арно....ама ти не ми верваше:)))

Кайо
26-06-2015, 02:12
Аз още преди да си дойдеш за малко у нас и да направиш сума ти поразии...ти казвах, че там е арно....ама ти не ми верваше:)))

ми аз съм на принципа проба,грешка,а поразии ....не съм правил,но карай,това е без значение сега и извън темата.....та ако някой иска ходи и го е шубе,имам няколко чувала стари драхми.:)
Мога му ги шитна на добър курс.....с-то в анаглийския е за множествено число.....:strong:

DiStefano
26-06-2015, 07:03
Донеси ми Узо !

RPWWD
26-06-2015, 08:21
[QUOTE=Кайо;1428080]......но по мързелив и хленчещ народ не съм виждал.

Твърдо нашият е по-мързелив и хленчещ.

sasho_n2
26-06-2015, 08:43
Спокойно...дори да се случи това, което се очаква - да обяват официално че страната е фалирала ( защото то и в момента на всички е ясно че това е факт), нищо няма да се случи бързо, извенъж...още повече в активният туристически сезон (който въпреки кризата и опасенията е доста по-успешен от нашият, където всичко е уж спокойно). Стачки по ферита в активният сезон няма да допуснат. Най-много да затворят банките за няколко дни и ограничат тегленията ( то и в момента са ограничени до 3 хил евро дневно). Промяната от евро>драхми със сигурност ще бъде плавна, като еврото ще остане основна единица още доста време.
Така, че да, носете си пари кеш, но си почивайте с кеф, без излишни притеснения :picnic:

Кайо
26-06-2015, 09:36
[QUOTE=кученцетоОгиитаткоДоги;1428089]

Твърдо нашият е по-мързелив и хленчещ.

Определено,и не твърдя,факт е.

V@K@T@
26-06-2015, 10:45
Дано Тиа гръчля да се опаричат до два месеца, че инак ко ш прая аз у таа гръция

Bobo Markov
26-06-2015, 22:19
Донеси ми Узо !

и на мене!!! и аз искам!!
ей ДиСтафан0000у скоро идам да почивка на Варвара фбасейн мама ;) та кът минавам през Пазарджик ке звъним да знаш ;) то скоро, скоро, кога да е скоро че и аз съм един заплес дейба :(:rosso_spider:

ShoxXx
26-06-2015, 22:24
Я съм тука и ми е идеално сиртакито с узото.

Bobo Markov
27-06-2015, 00:23
Я съм тука и ми е идеално сиртакито с узото.

ама ти буквално не се спре :)

Bobo Markov
28-06-2015, 00:34
Спасителната програма свършва идния вторник
Идния вторник, 30 юни, изтича срокът на действие на помощната програма. Това ще рече, че Гърция няма да получи 7,2 милиарда евро от текущата спасителна програма, които все още не са използвани. Същото се отнася и за другите помощи за милиарди, обещани от страните от еврозоната. Единственото условие на еврогрупата беше гърците да одобрят предложената сделка "пари срещу реформи".
Според финландския финансов министър Александър Стуб, сега план "Б" се превръща в план "А". Това означава, че започва обсъждането на въпроса за излизането на Гърция от еврозоната и какви ще бъдат последиците от това. Плановете лежат от две седмици в чекмеджетата, откакто секретарите на финансовите министерства от т.нар. "работна еврогрупа" се срещнаха в Братислава, за да разработят подобен сценарий. "Това е единствената точка, по която сега можем да разговаряме", казва Стуб.
Атина търси вината в кредиторите
Гръцкият финансов министър Янис Варуфакис обвини кредиторите, че са виновни за провала на преговорите. По думитие му, тяхното предложение е неприемливо, включително защото не съдържало достатъчно пари, за да може до ноември гръцката икономика да си стъпи на краката. Освен това щели да продължат проверките дали Гърция извършва реформи. "Това не беше план, който да вдъхне надежда на инвеститорите и потребителите", заяви Варуфакис.
С това играта свърши. И всички усилия се насочват в друга посока - към справяне с последиците от всичко това.

кученцетоОгиитаткоДоги
28-06-2015, 01:04
Аз по нагъл и дебелоок народ от византийците и жабарите не съм виждал............И в интерес наистината те са единствените тарикати в европа които могат да си позволът в къщи слугинаж,домашни преслужници и болногледачки.Колко жени малко над средната възраст от България работят като такива в Гърция и Италия?Много!Що не работят в Норвегия,която е с една от най-добрите икономики в европа?Щото там скандинавеца плаща приблизително 50% данък и не му остават пари да си позволи такива луксове!Само дебелата сопа го оправя византиеца.......

Bobo Markov
28-06-2015, 01:42
Аз по нагъл и дебелоок народ от византийците и жабарите не съм виждал............И в интерес наистината те са единствените тарикати в европа които могат да си позволът в къщи слугинаж,домашни преслужници и болногледачки.Колко жени малко над средната възраст от България работят като такива в Гърция и Италия?Много!Що не работят в Норвегия,която е с една от най-добрите икономики в европа?Щото там скандинавеца плаща приблизително 50% данък и не му остават пари да си позволи такива луксове!Само дебелата сопа го оправя византиеца.......

Преди време един техен премиер министер заплаши ЕС по -много интересен начин - предизвика референдум за излизането от ЕС доброволно с оглед на наложените му/и на държавата проектосанкции "През октомври 2011 година бившият гръцки премиер Георгиос Папандреу скрои на европейците същия номер и обяви референдум за оставането на Гърция в еврозоната и приемането на спасителни кредити. Той направи това без предупреждение и предизвика гнева на Меркел, която го призова да оттегли плана си. Това беше и краят на неговото правителство." ... правителството му беше свалено от власт, имаха си и лека гражданска война ;) а сега да видим кво ще стане :):)

кученцетоОгиитаткоДоги
28-06-2015, 02:52
Преди време един техен премиер министер заплаши ЕС по -много интересен начин - предизвика референдум за излизането от ЕС доброволно с оглед на наложените му/и на държавата проектосанкции "През октомври 2011 година бившият гръцки премиер Георгиос Папандреу скрои на европейците същия номер и обяви референдум за оставането на Гърция в еврозоната и приемането на спасителни кредити. Той направи това без предупреждение и предизвика гнева на Меркел, която го призова да оттегли плана си. Това беше и краят на неговото правителство." ... правителството му беше свалено от власт, имаха си и лека гражданска война ;) а сега да видим кво ще стане :):)

Я подай ми малее Пенката пушка.........:sniper:

Бобби
28-06-2015, 11:22
Не мога да ви разбера, какво сте се загрижили за византиците....имат си селско стопанство за разлика от нас, затуй им ядем кухите домати, имат си туризъм в сравнение с нашият е къде по примамлив и развит, имат си кораби, а ние корабостроителница дето и рибарски лодки не прави вече......и т.н...
Ами тарикати са от край време, затова и стандарта им е по висок дори и пред фалит....
Нашата държава е на кръстопът, а тяхната на търговски път....та не ги мислете....:pimp:

dimitar_vd62
28-06-2015, 19:27
Споко бе американците ще ни помогнат, обещаха да ни консултират енергетиката, селското стопанство те и танкове дакараха вече за тез консултации......малко като в оная реклама за снакса Пицети - Енцо нещеше да яде Пицети и сега не може да плува, Марио получи замайване.....Ти виж ако им се получи с Турски поток как ще ги преебе Путин.Ний надхитрихме всички руски енергийни проекти,даже Меркел се прекара със Северен поток 2 ама още него знае.

Бобби
28-06-2015, 20:43
Споко бе американците ще ни помогнат, обещаха да ни консултират енергетиката, селското стопанство те и танкове дакараха вече за тез консултации......малко като в оная реклама за снакса Пицети - Енцо нещеше да яде Пицети и сега не може да плува, Марио получи замайване.....Ти виж ако им се получи с Турски поток как ще ги преебе Путин.Ний надхитрихме всички руски енергийни проекти,даже Меркел се прекара със Северен поток 2 ама още него знае.
Какви консултаций...след дъжд качулка.....я ми кажи, коя държава си остави в чужди фирми важни отрасли, който не са на загуба като енергетика и телекомуникации на чужди фирми....да не говорим за водоснабдяване....а бе заеби....както казах и в друга тема....дупедавци...един за да си ореди живота за три поколения напред...ебава цял народ...и тоя прост народ за Н-ти път му гласува доверие...избира си го и се навежда......:boxed:...ей сега гледах по НТВ....гледай ги тия наглеци кметовете.....как харчат държавни пари за коли, който ги ползуват като лични...и ние им се кефи ме.....къде е закона, къде е държавата......тука си трябва расизъм...към правоимащи, към крадци. към цигани и към всички останали, който мислят, че нещата стават по лесен път...

dimitar_vd62
28-06-2015, 20:53
Какви консултаций...след дъжд качулка.....я ми кажи, коя държава си остави в чужди фирми важни отрасли, който не са на загуба като енергетика и телекомуникации на чужди фирми....да не говорим за водоснабдяване....а бе заеби....както казах и в друга тема....дупедавци...един за да си ореди живота за три поколения напред...ебава цял народ...и тоя прост народ за Н-ти път му гласува доверие...избира си го и се навежда......:boxed:...ей сега гледах по НТВ....гледай ги тия наглеци кметовете.....как харчат държавни пари за коли, който ги ползуват като лични...и ние им се кефи ме.....къде е закона, къде е държавата......тука си трябва расизъм...към правоимащи, към крадци. към цигани и към всички останали, който мислят, че нещата стават по лесен път...

България бе, що питаш сякаш не знаеш.

кученцетоОгиитаткоДоги
28-06-2015, 21:06
...ей сега гледах по НТВ....гледай ги тия наглеци кметовете.....как харчат държавни пари за коли, който ги ползуват като лични...и ние им се кефи ме.....къде е закона, къде е държавата......тука си трябва расизъм...към правоимащи, към крадци. към цигани и към всички останали, който мислят, че нещата стават по лесен път...

Бате Бобби току що и аз го гледах това по НТВ.Нали знаеш защо Васил Левски като са го водели към бесилото са го пазели само две заптиета..............? Защото турците са знаели че няма да има кой да скочи да го отарве. Не народ,а мърша е това! Както е казал един велик българин!

Бобби
28-06-2015, 21:10
Бате Бобби току що и аз го гледах това по НТВ.Нали знаеш защо Васил Левски като са го водели към бесилото са го пазели само две заптиета..............? Защото турците са знаели че няма да има кой да скочи да го отарве. Не народ,а мърша е това! Както е казал един велик българин!
М...Да...ама ние все пак сме тоя народ....затова искам диктатура, искам смъртна присъда, искам Крумови закони...докато не разбере тоя народ.....какво може и какво не...за да е добре....

кученцетоОгиитаткоДоги
28-06-2015, 21:23
М...Да...ама ние все пак сме тоя народ....затова искам диктатура, искам смъртна присъда, искам Крумови закони...докато не разбере тоя народ.....какво може и какво не...за да е добре....

Нещата по скоро опират до принципи,ценности и морал.......Те са винаги над всички закони

Бобби
28-06-2015, 21:53
Нещата по скоро опират до принципи,ценности и морал.......Те са винаги над всички закони
Е тия ценности ги няма отдавна.....каква ценност е да предадеш, тоя дет иска да те освободи....иде реч за Левски....някой да не си помисли Съветският съюз...:))
Искам за циганите трудови войски, да чистят канавките на Петрохан, за да си изкарват прехраната...и парите от винетките да им се дават за свършена работа...а не да крадат и да взимат неправомерно помощи...искам парите който ни се дават да се усвоят по пред значение...а не като бившият кмет на София..дет за първи път асфалтира отсечката от Феята до Орлов мост...ебати вълнолома....да му гласуваме доверие да прави магистрали...дето за нищо не стават.....сещате се за кой говоря...и за втори път примиер да го направим.....Ае не ми се говори...оти ще наскачат леви...десни....и средни, който не знаят за какво скачат.....оти така им изнася....тоез шуробаджанащината няма край при нас....
При управляващите е важно Фирмата...тоез, фирмата която изпълнява поръчките....да е приближена......трябва да снася....златни яйца за управляващите и запартъци за народа..

кученцетоОгиитаткоДоги
28-06-2015, 23:27
Е тия ценности ги няма отдавна.....каква ценност е да предадеш, тоя дет иска да те освободи....иде реч за Левски....някой да не си помисли Съветският съюз...:))
Искам за циганите трудови войски, да чистят канавките на Петрохан, за да си изкарват прехраната...и парите от винетките да им се дават за свършена работа...а не да крадат и да взимат неправомерно помощи...искам парите който ни се дават да се усвоят по пред значение...а не като бившият кмет на София..дет за първи път асфалтира отсечката от Феята до Орлов мост...ебати вълнолома....да му гласуваме доверие да прави магистрали...дето за нищо не стават.....сещате се за кой говоря...и за втори път примиер да го направим.....Ае не ми се говори...оти ще наскачат леви...десни....и средни, който не знаят за какво скачат.....оти така им изнася....тоез шуробаджанащината няма край при нас....
При управляващите е важно Фирмата...тоез, фирмата която изпълнява поръчките....да е приближена......трябва да снася....златни яйца за управляващите и запартъци за народа..

Да му мислят младите ние сме бита карта.........

Bobo Markov
28-06-2015, 23:37
ще станем държава, когато замените думата "народ" с думата "нация"

---------- Post added at 23:37 ---------- Previous post was at 23:34 ----------

това със строителните войски тъй наречените паравоенна конструктивна структура ги знам и мисля че бяха за добре ако знаеш колко "турчета" взеха занаят че и ценз и сега имат строителни фирми из Делиормана и Кърджалийско ехее - стар кадър на СВ съм аз ... Ефрейтор Марков Дивизия ГУСВ 3250 Главен отговорник бюро по ОРС (организиране работата по строитеслството)

DiStefano
29-06-2015, 06:09
И те така :

http://dnes.dir.bg/news/pobedata-siriza-19395884?nt=4

Bobo Markov
29-06-2015, 22:16
И те така :

http://dnes.dir.bg/news/pobedata-siriza-19395884?nt=4

Мразя да съм прав ... засега Ники ми дължи няква убава ракия но... все пак сряда е вдругиден :)

nhg
30-06-2015, 20:32
Мразя да съм прав ... засега Ники ми дължи няква убава ракия но... все пак сряда е вдругиден :)

Чакай сега, бързаш... Да си говорим/пишем утре!

пс: За ракията се разбрахме - дължа ти я; въпроса е дали ти не ми дължиш едно Хамериканско

Bobo Markov
30-06-2015, 23:52
Чакай сега, бързаш... Да си говорим/пишем утре!

пс: За ракията се разбрахме - дължа ти я; въпроса е дали ти не ми дължиш едно Хамериканско
така си е - утре ще видим ! иначе и без бас хамериканското го имаш кът мина през ЕВ а скоро ще ми се наложи ;)

PEPI-2ALFA
01-07-2015, 11:39
Я да питам нещо конкретно пътувалите тия дни надолу, например Кайо. Събират ли вече пътни такси по магистралата до Солун?

mordohy
01-07-2015, 12:25
По тая от Кавала за Солун събират. 2.40 евро. Сигурно и за Солун събират. Няма да ни пропуснат. Като гледам са подготвили още на границата да плащаме.

PEPI-2ALFA
01-07-2015, 13:38
За това питах. Иначе тук
http://www.vinetki.eu/gurcia-vinetki-putni-taksi.html
няма постове за такси по пътя от Кулата до Солун.
И втори въпрос. Още ли е по-добре да се минава покрай Керкини (Бутковския гьол) или през Серес?

DiStefano
02-07-2015, 09:02
:biggrin:

146299

pa4ito
02-07-2015, 13:01
:biggrin:

146299

пъхаш БГ карта и показваш на ЦиПрасчо елегантен жест от 3 пръста, с преобладаващ среден... :Tease:

DiStefano
02-07-2015, 14:36
пъхаш БГ карта и показваш на ЦиПрасчо елегантен жест от 3 пръста, с преобладаващ среден... :Tease:

Чък Норис е успял да изтегли 70 евро от гръцки банкомат!

кученцетоОгиитаткоДоги
02-07-2015, 14:46
Е сега е времето да са направи някое евро в Гърция:bounce8:

dimitar_vd62
02-07-2015, 18:47
Чък Норис е успял да изтегли 70 евро от гръцки банкомат!

Не е вярно, автомата е предложил на Чък Норис да изтегли 70 евра.

Bobo Markov
02-07-2015, 19:37
Днес официално Германия пуска Гърция в Ибей...

кученцетоОгиитаткоДоги
02-07-2015, 21:52
Гръцкия министър на финансите бил казал че пресите за драхми били унищожени:mrgreen: Айде бе!?:mrgreen: Ти да видиш:mrgreen:

Кайо
02-07-2015, 22:19
Гръцкия министър на финансите бил казал че пресите за драхми били унищожени:mrgreen: Айде бе!?:mrgreen: Ти да видиш:mrgreen:

γη και ύδωρ....μολων λαβε..... :go:

---------- Post added at 22:19 ---------- Previous post was at 22:19 ----------

май по-добре у фалирала Гърция,отколкото в радиоактивна България.....:go:

Bobo Markov
02-07-2015, 22:55

μολων λαβε!
Castra Preatoria Roma!
нас колко радиация ни е бичила и ветрове а ни брулили и дъждове и па сме преторианци !

Linkestis
02-07-2015, 22:58
146310
:hump:

mordohy
02-07-2015, 23:04
Ще видите, че гърците ще се изтъргуват добре. Ако ЕС допусне тя да фалира, то това моментално ще я прати в БРИКС. И без това войната е за газовите коридори. Турция показа на ЕС и САЩ среден пръст, а на път да стори това е и Израел. Изобщо голям цирк ще падне.:tv:

Bobo Markov
02-07-2015, 23:40
Ще видите, че гърците ще се изтъргуват добре. Ако ЕС допусне тя да фалира, то това моментално ще я прати в БРИКС. И без това войната е за газовите коридори. Турция показа на ЕС и САЩ среден пръст, а на път да стори това е и Израел. Изобщо голям цирк ще падне.:tv:

виж ми подписа :)

кученцетоОгиитаткоДоги
02-07-2015, 23:48
Тяхното положение е все едно някой от собствената си простотия да я докара до просешка тояга,и след това да получиш подеяние за да преживяваш но да трябва да си занижиш значително стандарта на живот и ти да недоволстваш от този факт и да искаш да си водиш досегашния стандарт.Няма как да стане!Още повече понеже ги знам що за племе са.............Нагли,арогантни,ценични............ Баба Меркел да не ги бави ами да открива ловния сезон:mrgreen: за дребен хищник-чакал:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Bobo Markov
02-07-2015, 23:56
Тяхното положение е все едно някой от собствената си простотия да я докара до просешка тояга,и след това да получиш подеяние за да преживяваш но да трябва да си занижиш значително стандарта на живот и ти да недоволстваш от този факт и да искаш да си водиш досегашния стандарт.Няма как да стане!Още повече понеже ги знам що за племе са.............Нагли,арогантни,ценични............ Баба Меркел да не ги бави ами да открива ловния сезон:mrgreen: за дребен хищник-чакал:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ще се разбере в неделя към края на деня :) Ципуркас е играч и то добър - интересно ми е как ще го изиграе сега - определено има козове но досега залага на мъртви карти - спектакъла е пълен ...

кученцетоОгиитаткоДоги
03-07-2015, 00:22
ще се разбере в неделя към края на деня :) Ципуркас е играч и то добър - интересно ми е как ще го изиграе сега - определено има козове но досега залага на мъртви карти - спектакъла е пълен ...

Ципрата не е играч а полски свирач:) Преди да го изберат се биеше в гърдите и се кълнеше че няма да влиза във никакви преговори с кредиторите.И това беше главната причина да го изберат за мин. председател.В последствие като опря ножа до кокала започна да обръща палачинката и да върти курвенски номера на народа си и на кредиторите............ В един момент византиеца ще почне да пърди от глад и тогава ципрата ще опере пешкира:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Ша свърши като Кадафито:mrgreen: или в най-добрия случай като Янукович:) Гърка е отмъстителен и няма да му пусне фъндък:sniper:

Bobo Markov
03-07-2015, 00:24
Ципрата не е играч а полски свирач:) Преди да го изберат се биеше в гърдите и се кълнеше че няма да влиза във никакви преговори с кредиторите.И това беше главната причина да го изберат за мин. председател.В последствие като опря ножа до кокала започна да обръща палачинката и да върти курвенски номера на народа си и на кредиторите............ В един момент византиеца ще почне да пърди от глад и тогава ципрата ще опере пешкира:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Ша свърши като Кадафито:mrgreen: или в най-добрия случай като Янукович:) Гърка е отмъстителен и няма да му пусне фандък:sniper:

може и да си прав за мен това танго е мистерия и го наблюдавам с удоволствие, ще видим ... както казват воайорите :):)

кученцетоОгиитаткоДоги
03-07-2015, 00:49
може и да си прав за мен това танго е мистерия и го наблюдавам с удоволствие, ще видим ... както казват воайорите :):)

И в двата вариянта ципрата яде тоягата:mrgreen: Той за това българина е казал: ,,Голям залак хапни, голяма дума не казвай,,

Бобби
03-07-2015, 01:00

Кофти е когато ти идва акъла на стари години......за тебе се отнася...не за Гърция...:hump:

mordohy
03-07-2015, 01:35
Така говориш, защото не знаеш за какво става въпрос. Схемата е много стара. Дават им насила кредити, които знаят, че те не могат да изплатят и то за неща, които не са им нужни. И сега като поискаха да им вземат всичко чрез приватизация, те се опънаха. Това е! Няма никакво плюскане, защото те си бяха много по-добре по времето на драхмата. Те започнаха да западат с влизането на еврото. Даваха им заеми за да купуват военни стоки от Франция и Германия, за които нямаха никаква нужда. Темата е дълга..

nhg
03-07-2015, 21:56
така си е - утре ще видим ! иначе и без бас хамериканското го имаш кът мина през ЕВ а скоро ще ми се наложи ;)

Бе аз намерих една Севлиевска сливова, ма не знам употребляваш ли такава.. кат наминеш насам ш видим

По темата: възхищавам се на способността на гърците да 'изтискат' колкото се може повече почти във всяка ситуация

Бобби
04-07-2015, 00:33
Утре заран тръгвам.....:drive:.....някой ми казват, вземи си пари кеш....аз пък си взех две шишета мастика, защото узото ми е блудкаво:))...а да видим след година и полувина дали нещо се е променило.....

кученцетоОгиитаткоДоги
04-07-2015, 00:54
Утре заран тръгвам.....:drive:.....някой ми казват, вземи си пари кеш....аз пък си взех две шишета мастика, защото узото ми е блудкаво:))...а да видим след година и полувина дали нещо се е променило.....

Сиписи нафта до горе още в шопско, да не си доиш с рейса:biggrin::biggrin::biggrin:

Бобби
04-07-2015, 01:00
Сиписи нафта до горе още в шопско, да не си доиш с рейса:biggrin::biggrin::biggrin:
Ти старото куче не го мисли......и зехтин да сипем...пак ще додрапам до българско....да му мислят тия с бензина:)))

кученцетоОгиитаткоДоги
04-07-2015, 01:16
Ти старото куче не го мисли......и зехтин да сипем...пак ще додрапам до българско....да му мислят тия с бензина:)))

И карай внимателно........... че като гледам по новините какво става по нашенските пътища...........искам кат си дойда пак да пием с тебе бира:th_up:

Кайо
04-07-2015, 03:02

Блудкаво е оти не знеш ко да пиеш...Дъртак.. ;)

---------- Post added at 03:02 ---------- Previous post was at 03:01 ----------

Мочам и карам....висок октан..... :))))))

Бобби
06-07-2015, 23:52
Блудкаво е оти не знеш ко да пиеш...Дъртак.. ;)

---------- Post added at 03:02 ---------- Previous post was at 03:01 ----------

Мочам и карам....висок октан..... :))))))
А бе оти не моча, миналата година кога се връщахме от феста....а спира на шела да заредиш.....а октана го настройваше с оная джиджавка и телефона.....да ти ...и октана:))))

sasho_n2
10-07-2015, 09:24
Една извадка от мнение в друг форум та да се посмеем:
"Ще пътуваме до Гърция ... малко съм притеснен от ситуацията там, та се подготвих ... скрил съм кеш в 4 вида валути на 7 места в багажа, на Колата ще зареждам нафта докато не ми олее калника, купихме една торба с лекарства, 35 консерви Русенско варено, 11 ролки тоалетна хартия, портрет на Алексис Ципрас как държи реч, сателитен телефон към ИНМАРСАТ с паник бутон, изпращащ координатите ти в щаба на Гражданска защита, портрет на Ангела Меркел с надпис на гръцки: "Който е давАл заеми си е негов проблем, имАл дал", две бейзболни бухалки за самозащита + една по-малка за детето, изрових от мазето един пожълтял "Алманах на кризата в България от 97ма" (да чета на плажа и да съм на щрек) и взех на заем от съседа едни автомобилни вериги за тежки зимни условия (за всеки случай) ... тръгваме, стискайте ни палци!.."

Alexanderbb
11-07-2015, 08:36
Ходих до Солун по работа тия дни. Криза не видях. Питам тамошните къде ви е кризата а те елада ти я покажем. И я търсихме в едно ресторантче на брега ама там само калмари, октоподи и риби + съответните поливки имаше.

Кайо
11-07-2015, 10:38
Ходих до Солун по работа тия дни. Криза не видях. Питам тамошните къде ви е кризата а те елада ти я покажем. И я търсихме в едно ресторантче на брега ама там само калмари, октоподи и риби + съответните поливки имаше.

Обичам я тази криза :on_da_beach:

ecotronic
11-07-2015, 23:53
Ами, като си нямат нашенските ревльовци, не могат да се видят и в криза.

mordohy
12-07-2015, 10:02
Разликата е, че гърците продължават да си гледат работата и кризата я обсъждат в движение. Ние се завряхме в хладните механи иот там, ето вече четвърт век, продължаваме да се оплакваме. Поставихме нови върхове в нищоправенето..
Ето защо, те ще се оправят, а нас само ни "оправят". В съответното място.

кученцетоОгиитаткоДоги
13-07-2015, 01:36
Гръка са жалва че има лимит от 60 евро на ден, с 60 евро хората на запад карат за храна цяла седмица, гръка на балканите на ден не му стига ли................мореееее, мореееее, я подай ми мале пенката пушка..............Как ще ги науча да ядат влашки деликатеси мамалига.............

mordohy
13-07-2015, 11:40
Не защитавам никого, но я се опитай да си заредиш колата с бензин, да не говорим за трактора или камиона и се опитай да работиш. При положение, че банките нямат нищо общо с хазната, то това положение си е чист терор над населението, какъвто ни организираха и на нас преди 20 години.

кученцетоОгиитаткоДоги
13-07-2015, 12:56
30х60=1800 евро. Човек с тия пари може и колата да си зареди и да си плати сметките и на таверна да иде, че даже на края на годината да иде за две седмици на Слънчев Бряг.Тия пари са над средната заплата за западна европа.Е няма да може всяка вечер да бият калпака по таверните но все пак са в криза:):) Боже на къде отива тоя свят:priest::priest:

Alexanderbb
13-07-2015, 14:41
Не защитавам никого, но я се опитай да си заредиш колата с бензин, да не говорим за трактора или камиона и се опитай да работиш. При положение, че банките нямат нищо общо с хазната, то това положение си е чист терор над населението, какъвто ни организираха и на нас преди 20 години.

Просто е, вадиш си дебитната или кредитна карта и плащаш. Тези транзакции не са спирани никога

Sveteza
13-07-2015, 15:29
ЕС клекнаха, дават на гърците нови 89 млрд., следващите 3 години няма да реват - ще си харчат хубавите заплатки и пенсии. Вчера един приятел се върна от Гърция, беше на почивка. Аз го питам:"Как е, усеща ли се кризата там?!?" Той:"Ква криза, бре, кви пет лева?!? Абе, живей си живота и отивай на почивка! Спри да четеш вестници и ще се почустваш по-добре!" :screwy: Та, в тоя дух, честито на гърците и със здраве да си ги харчат :Tease:

digitalundgrd
13-07-2015, 17:39
Еваля на Гръците! Така се прави. Яж, пий и си носи новите дреи, а утре да го мислят "спонсорите".

Не е луд тоя къде яде баничката ;)

pa4ito
13-07-2015, 21:52
Еваля на Гръците! Така се прави. Яж, пий и си носи новите дреи, а утре да го мислят "спонсорите".

Не е луд тоя къде яде баничката ;)

Абсолютно си прав - сиртакито продължава. Вече се замислям за изселване в южна посока. Показаха на всички какво е комунизъм.... или капитализъм.... абе как се живее с кеф! ;)

Bobo Markov
13-07-2015, 22:47
Абсолютно си прав - сиртакито продължава. Вече се замислям за изселване в южна посока. Показаха на всички какво е комунизъм.... или капитализъм.... абе как се живее с кеф! ;)

баце Пачо аз замислям да праят там бар со ного жакузи и дървета откъм маслини включван и няколко барбекютъ и адското шезлонг! Ко искаш са включиш с пачка давай че са му е времето после дан ми плачеш на рамото кът оня обесник Коки :):):cheers:

Бобби
13-07-2015, 23:54
баце Пачо аз замислям да праят там бар со ного жакузи и дървета откъм маслини включван и няколко барбекютъ и адското шезлонг! Ко искаш са включиш с пачка давай че са му е времето после дан ми плачеш на рамото кът оня обесник Коки :):):cheers:
Аз мога да разнасям алкохол по домовете, за онези дет не могат да стигнат до бара....:))))
Помисли и за мене....:unsure:....ама без пачка....я мое да я прайм само:))

кученцетоОгиитаткоДоги
14-07-2015, 00:09
Бацета бъркате,в момента бизнеса във Византийско е работно бюро за работа в чужбина.............:):)

Bobo Markov
14-07-2015, 21:34
Аз мога да разнасям алкохол по домовете, за онези дет не могат да стигнат до бара....:))))
Помисли и за мене....:unsure:....ама без пачка....я мое да я прайм само:))

Бобка, точно на тебе и на мене си не бих поверил нищо на минимум 100 метра от бара :):):)
виж мое наш човек Кайо го наемем да танцува с хавайска поличка по монокини? :):)

Бобби
15-07-2015, 00:20
Бацета бъркате,в момента бизнеса във Византийско е работно бюро за работа в чужбина.............:):)
Не знам кой бърка...ти виждал ли си евреин и византиец гастарбайтер...те са по алъшвериша...дай им само да лъжата и търговия да въртят...

---------- Post added at 21:20 ---------- Previous post was at 21:17 ----------

Бобка, точно на тебе и на мене си не бих поверил нищо на минимум 100 метра от бара :):):)
виж мое наш човек Кайо го наемем да танцува с хавайска поличка по монокини? :):)
А бе наш човек, ама не става за тая работа.....ще вземе да омае некой VIP клиент и ще го завлече....:))))
п.п...сещаш се за какво ти думам...

кученцетоОгиитаткоДоги
15-07-2015, 13:26
[QUOTE=Бобби;1431144]Не знам кой бърка...ти виждал ли си евреин и византиец гастарбайтер...те са по алъшвериша...дай им само да лъжата и търговия да въртят...[COLOR="Silver"]

Това беше някога...............или по точно до сега .То и по Бай Тошово време при нас нямаше гастарбайтери, не че трудно се емигрирваше, Просто хляба беше 16 стотинки а кебабчето 2:):) Ама зарчето за секунди са обръща......

Бобби
15-07-2015, 16:52
[QUOTE=Бобби;1431144]Не знам кой бърка...ти виждал ли си евреин и византиец гастарбайтер...те са по алъшвериша...дай им само да лъжата и търговия да въртят...[COLOR="Silver"]

Това беше някога...............или по точно до сега .То и по Бай Тошово време при нас нямаше гастарбайтери, не че трудно се емигрирваше, Просто хляба беше 16 стотинки а кебабчето 2:):) Ама зарчето за секунди са обръща......
Как да нямаше...дядо ти режеше трупи у Коми, баща ти правеше язовирни стени, канали и птицеферми в Триполи.....как да нямаше...гастарбайтери си бяха:))
п.п..зарчето е хазарт...а в живота е това, което сам си го направиш...

кученцетоОгиитаткоДоги
15-07-2015, 18:52
[QUOTE=кученцетоОгиитаткоДоги;1431194]
Как да нямаше...дядо ти режеше трупи у Коми, баща ти правеше язовирни стени, канали и птицеферми в Триполи.....как да нямаше...гастарбайтери си бяха:))
п.п..зарчето е хазарт...а в живота е това, което сам си го направиш...

Чичо ми е бил в Либия.........ама не да праи пари от строенето на язовирни стени:), а от там магън и в Канада Монтреал:) Аз съм бил 3 години и нещо в Коми...........:) Бащата 10. Там пачка праеха само големите началници от България..........:) Живееха в апартаменти в панелени блокове и караха служебна лада нива:) А тия които режеха трупи живееха в дървени блокове:) и караха колело Украйна , брамчаха с рейса:) или в карусерията на служебния Зил:), бяха повечето млади ергени и не идваха да праят пари,а просто да поживеят малко ларж и после се пребираха.Всичко си беше като в България,банани и портокали само за Нова Година:),а хубавите телевизори идваха веднъж в годината само по три бройки и отиваха при големите началници:)

п.п. Относно живота и хазарта............нали си чул бате Ицо Стоичков какво казва по въпроса: „Който не рискува, той не печели,, Ето ти доказателствоhttps://www.youtube.com/watch?v=tFZRBPhAp84 :):)

Orm
15-07-2015, 18:56
А честито - http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-gryckata-kriza/ek-iska-i-bylgariia-da-dade-pari-na-gyrciia-6039473

dimitar_vd62
15-07-2015, 20:40
Да да, да видим ся кой ще плаща софрата, ще се учудя ако не се натиснем - http://www.moreto.net/novini.php?n=295354&c=03

Bobo Markov
15-07-2015, 22:10
Да да, да видим ся кой ще плаща софрата, ще се учудя ако не се натиснем - http://www.moreto.net/novini.php?n=295354&c=03

ние ако участваме в тоз заем значи положението е да си е..е майката рогата - това значи...

PEPI-2ALFA
16-07-2015, 00:39
Просто е, вадиш си дебитната или кредитна карта и плащаш. Тези транзакции не са спирани никога
Миналата седмица румънка си плащаше с карта хотела на семейството на прибиране от Гърция. Питам я как е там, приемат ли карти, а тя вика - не, само в брой. Та в началото на банковата ваканция си е било стресиращо, не знам сега как е.

nhg
16-07-2015, 01:08
Миналата седмица румънка си плащаше с карта хотела на семейството на прибиране от Гърция. Питам я как е там, приемат ли карти, а тя вика - не, само в брой. Та в началото на банковата ваканция си е било стресиращо, не знам сега как е.

В Солун на пристанището всички разплащания са в брой...
Ама това не промена факта, че БобоМ май ми дължи един ЖимБийййййййммм.... Дали все пак да не му го опростя?

кученцетоОгиитаткоДоги
16-07-2015, 01:43
Ама това не промена факта, че БобоМ май ми дължи един ЖимБийййййййммм.... Дали все пак да не му го опростя?

Ти пък Жин Бийм,много тънко бе............:):) Джонка,Джонка:):)

digitalundgrd
16-07-2015, 13:04

Ти па... Он да не е грък, та да му го опрощаваш :)

vilika1973
16-07-2015, 15:21
Дъртий,кво стана с оня тревуляк?Сложи и една шепа black piper -extra qwality зърна като на филипинка.... Айди обади се,чи ша налеим по един Йоахни Валкер със синята артиа на шишето

dimitar_vd62
20-07-2015, 19:01
Бах мааму - http://www.moreto.net/novini.php?n=295824&c=03

Bobo Markov
20-07-2015, 21:57
Бах мааму - http://www.moreto.net/novini.php?n=295824&c=03

ба? грък мое ли да кара самоует? винаги съм мислил че само пият узо и се пецкат :(

кученцетоОгиитаткоДоги
20-07-2015, 22:18
ба? грък мое ли да кара самоует? винаги съм мислил че само пият узо и се пецкат :(

И после не си плащат сметката:):) Абе балканска работа, яли, пили............не плащали.............и после плакали:):)

Bobo Markov
20-07-2015, 22:33

aaa Жима Бийм го имаш! след месец има път към тебе и носим съвсем истинска ботилка с бандерол значи! :biker:

---------- Post added at 22:33 ---------- Previous post was at 22:32 ----------

И после не си плащат сметката:):) Абе балканска работа, яли, пили............не плащали.............и после плакали:):)

гръцка му работа ама са си добре тяхното мами рогато :) и са пак ше са добре - дигали ДДС-то пфуу :pancake:

Кайо
22-07-2015, 08:10
аз само не мога вдена,ко сички квичат за гръцката "криза"....она е мноу благоприятна за нас....мъ малко народ го вдева.....:calc:

Бобби
22-07-2015, 22:41
аз само не мога вдена,ко сички квичат за гръцката "криза"....она е мноу благоприятна за нас....мъ малко народ го вдева.....:calc:
Копеле бъркаш малко....това да не е бивша Югославия...да пренасяме петрол, кашкавал...и т,н...не случайно каза някъде, че византиците са по големи тарикати от евреите....
Но все пак имаш право......но нишата там е много тънка...

кученцетоОгиитаткоДоги
23-07-2015, 17:07
Копеле бъркаш малко....това да не е бивша Югославия...да пренасяме петрол, кашкавал...и т,н...не случайно каза някъде, че византиците са по големи тарикати от евреите....
Но все пак имаш право......но нишата там е много тънка...

Сега като ги напънат с големите данъци и още по голямо свиване на бюджета ще научат къде кензат гладните:):) А и византийците срещу евреите да тичат пак не могат да ги стигнат:) В Америка ако си евреин или поне баща ти е такъв само поради тази причина ти дават американски паспорт.А ако грък отиде и каже дай ми паспорт щото сам грък ще го ритат по кокалчетата от Лос Анджелис до Солун:):) Извън Гърция никой не ги брои за население:):)

Кайо
25-07-2015, 09:01
Сега като ги напънат с големите данъци и още по голямо свиване на бюджета ще научат къде кензат гладните:):) А и византийците срещу евреите да тичат пак не могат да ги стигнат:) В Америка ако си евреин или поне баща ти е такъв само поради тази причина ти дават американски паспорт.А ако грък отиде и каже дай ми паспорт щото сам грък ще го ритат по кокалчетата от Лос Анджелис до Солун:):) Извън Гърция никой не ги брои за население:):)

тук за евреите си у гуема гршкъъъъъ,юдейството се предава по майчина линия.....:usaflag:

кученцетоОгиитаткоДоги
25-07-2015, 15:03
тук за евреите си у гуема гршкъъъъъ,юдейството се предава по майчина линия.....:usaflag:

Верно че беше така:):)

Кайо
25-07-2015, 23:34
Верно че беше така:):)

беше и още е ;)