Log in

View Full Version : Специялни благодарности към доктора myato

кученцетоОгиитаткоДоги
25-06-2015, 22:52
Докторе да си жив и здрав още 100 години,благодарение на твоя съвет за компреси с топла вода са избавих от адските болки във вратъ.Никакви други неща не ми помогнаха освен твоя съвет.Респект и уважение към българския лекар!

dimitar_vd62
25-06-2015, 23:11
Баси гадняра, а на нас тука компреси с ракия предписва...щот знае че ще я изпием и пак ще ходим при него....значи с топла вода била рецептета, хн?

ecotronic
26-06-2015, 11:40
Баси гадняра, а на нас тука компреси с ракия предписва...щот знае че ще я изпием и пак ще ходим при него....значи с топла вода била рецептета, хн?

Не си чел внимателно раздела със страничните ефекти и предозирането на компресите с ракия. Поради това, съществува опасност да си затриеш здравето заради някоя печатна грешка.

За теб по-добре компреси с топла бира :)

myato
26-06-2015, 20:31
Докторе да си жив и здрав още 100 години,благодарение на твоя съвет за компреси с топла вода са избавих от адските болки във вратъ.Никакви други неща не ми помогнаха освен твоя съвет.Респект и уважение към българския лекар!

Благодаря за пожеланията. Радвам се, че съм ти бил от полза:cheers:

Чшшш, алоу, га ти припоръчам подобно нещо мой ма треснеш със сапа у кратуната.
Знам чи го раздаваш въздържател, ма рикията и сродни духовни съ за пиине, оцета е за салатата, салицила за у туршията и т.н. На кожата - водица и сапунче.:prescription:

Не си чел внимателно раздела със страничните ефекти и предозирането на компресите с ракия. Поради това, съществува опасност да си затриеш здравето заради някоя печатна грешка.

За теб по-добре компреси с топла бира :)

С топла бира ша ма "цакаш"?:rotfl::drunk: