PDA

View Full Version : Мразя тези пътища !

alfa_romeo_forever
11-07-2015, 17:52
Писнало ми е на Оная работа ! И съм сигурен че не само на мен.. отделяме повече време в това да пробираме дупките на пътя от колкото да се радваме на това че караме колата си ! Неравности , дупки , отворени шахти .. Бам Бам трес трес ... направо е страхотия ... тука по пернишко и Владая ... всяка една пласмаса в колата вече скърца ..

И странното е че като крапнат тук кръпнат там си мислят че са оправили пътя !!! А само го до съсипват !

ecotronic
11-07-2015, 18:02
Мда. Трябва да се отнасяме с уважение, към Оная си работа :)

alfa_romeo_forever
11-07-2015, 18:13
Мда. Трябва да се отнасяме с уважение, към Оная си работа :)

Ем така де .. все пак тя ни е най-ценното нещо хах :kitty:

myato
11-07-2015, 19:25
Писнало ми е на Оная работа ! И съм сигурен че не само на мен.. отделяме повече време в това да пробираме дупките на пътя от колкото да се радваме на това че караме колата си ! Неравности , дупки , отворени шахти .. Бам Бам трес трес ... направо е страхотия ... тука по пернишко и Владая ... всяка една пласмаса в колата вече скърца ..

И странното е че като крапнат тук кръпнат там си мислят че са оправили пътя !!! А само го до съсипват !

Ни съ притеснявай, на власт е Баце, пътностроителя. Ощи пет, шест мандата и шъ имами пътища кът андронен колайдер.

mirchozo
11-07-2015, 19:31
Те за тва са ни убави само децата на нас българите, щото само тях не правим с ръцете си, а с оная си работа.

pyle
11-07-2015, 19:38
И на мен яко ми е писнало, вече започнах да си измислям път до където съм тръгнал, с по-малко дупки и неравности. То не се кара особено, ако имаш спортно окачване... :screwy:

myato
11-07-2015, 20:01
Вместо да се оплаквате, учете се да летите. Ето Баце се не оплаква оти си фърчи сам.
Ей тва бългъринът нема угодия. Магистрали кът слънце са са ширнали, а той риве.

alfa_romeo_forever
11-07-2015, 20:03
Имам представа ... с моето окачване е направо не поносимо .... кръста ме боли вече .. залудо даваме по 70 кинта за винетки , които единствено ни позволяват да си чупим колите :) :boxed:

myato
11-07-2015, 21:35
Имам представа ... с моето окачване е направо не поносимо .... кръста ме боли вече .. залудо даваме по 70 кинта за винетки , които единствено ни позволяват да си чупим колите :) :boxed:

Е виждаш ли? Плащаш и получаваш. Не е като да няма нищо насреща. Пък освен автомонтьорите и докторята треа хляб да ядем.

alfa_romeo_forever
11-07-2015, 22:10
разбира се хах получаваме винаги приятни за душата емоции и преживявания ... :shoot:

---------- Post added at 22:10 ---------- Previous post was at 22:09 ----------

Те за тва са ни убави само децата на нас българите, щото само тях не правим с ръцете си, а с оная си работа.

Много точно :) поне с оная си работа сме известни :) Абе ако с нея правим пътищата дали ще са ок ?

mordohy
11-07-2015, 23:00
разбира се хах получаваме винаги приятни за душата емоции и преживявания ... :shoot:

---------- Post added at 22:10 ---------- Previous post was at 22:09 ----------

Много точно :) поне с оная си работа сме известни :) Абе ако с нея правим пътищата дали ще са ок ?Нема, оти требе да се мисли с горната глава, а при нас тая дейност се върши явно от задника и за това всичко ни е, като правено с обратната страна на уя!

alfa_romeo_forever
11-07-2015, 23:36
Верно деба , горната не е толко добра кат долната ... :pimp:

ама па от др страна си имам две :bounce8:

pyle
12-07-2015, 00:49
Мен кръста ми свикна.... Гадно ми е да си слушам Алфата как се разтропва и разскърцва...

alfa_romeo_forever
12-07-2015, 08:26
Да .. не сме виновни ние че ни тропат окачвания и т.н Държавата е ! :indian::indian::indian:

V@K@T@
12-07-2015, 09:16
Аз като карах 145-цата също бях така ... Преди да изляза си обмислям внимателно маршрута и ако най прекия път до където съм тръгнал е 2 км. Той се увеличава на 7 примерно ... А извън града също е кошмар бам бум и 4-те подкалника с дупки протрити от гумите

mordohy
12-07-2015, 09:55
До като работех в Гърция, забелязах следният факт. Там колкото и да беше добра колата, щом влезех в Бг и Стигнех до Симитли и .....То култовият рефрен "Яж ми..." сам си идваше, защото каквото можеше да тропа се разтропваше.
Сега и техните пътища се поразбиха, ама тогава разликата беше фрапираща.

alfa_romeo_forever
12-07-2015, 13:00
Аз като карах 145-цата също бях така ... Преди да изляза си обмислям внимателно маршрута и ако най прекия път до където съм тръгнал е 2 км. Той се увеличава на 7 примерно ... А извън града също е кошмар бам бум и 4-те подкалника с дупки протрити от гумите

Същото е и при мен ... а моята улица е павирана .. ее няма толко неравен паваж ... често ... да не говориме че тук тама и павета липсват .. все едно е кеф на некой да кара кара по "Цар Борис" ...

Jivko7777
12-07-2015, 21:21
Ааа ние ако се оплакваме я вижте как се мъчат горките по софийските светофари :)

http://clubalfaromeo.com/forum/attachment.php?attachmentid=146571&d=1436725282

mirchozo
12-07-2015, 23:29
Бах маа му, на таз снимка има 10-15млн лв..., затова нямаме пътища, всички влачат яко пари. С честен труд ще седнеш във Ферари само ако си жена и въртиш здраво дудуци.

кученцетоОгиитаткоДоги
12-07-2015, 23:59
Бах маа му, на таз снимка има 10-15млн лв..., затова нямаме пътища, всички влачат яко пари. С честен труд ще седнеш във Ферари само ако си жена и въртиш здраво дудуци.

Бате това за ферарито и жената си мега прав:):) Иначе нашите пътища няма как да са друго яче,щото трябва да си ги направим с нашите пари...........А когато трябва да внасяме в държавната хазна пари примерно под форма на данъци бягаме като дявол от тяман.А да говорим и друго,в бг има прекалено много дизелови автомобили,като много от тях са с махните катализатори,това как замърсява въздуха.........майка плаче........Аз съм за данъка да се базира главно на стойноста на автомобила,кат имаш 50 бона за кола и още една торба пари за подръжката и,кво те бърка 2-3 бона на година за данък.

Friday
13-07-2015, 07:01
Моляяя, хората ги бърка 2лв за синя зона, ти 2000лв данък ще им вземеш. Тогава няма само ключове да се крадат....
Относно пътищата, понеже съм буден гражданин и ми дреме на оная споменатата работа, в интерес на истината винаги, когато сигнализирам нередност или дупка на СИ, на 80% се върши нещо.

Sent from my XT1032 using Tapatalk

alfa_romeo_forever
13-07-2015, 09:17
Хо хо ... мацка на около 20-25 в бентли , мазерати М6 .. порше и т.н много съм виждал особено в студенски е пълно с тях ... и съм сигурен че тея дето не са дъцерички ,са заваршили в УНСС специалност " Как да си отворим краката " :whistle: да знаете има ги и тея специалности !

---------- Post added at 09:17 ---------- Previous post was at 09:15 ----------

Моляяя, хората ги бърка 2лв за синя зона, ти 2000лв данък ще им вземеш. Тогава няма само ключове да се крадат....
Относно пътищата, понеже съм буден гражданин и ми дреме на оная споменатата работа, в интерес на истината винаги, когато сигнализирам нередност или дупка на СИ, на 80% се върши нещо.

Да колега , за което евала ! но принципно като ги гледам тези какво правят .. кърпат улиците оставят кърпено месец .. после завали дъжд и започнат да асвълтират в дъжда .. е това е много мърлява работа и затова след 1-2 зими тоя път вече е на вълни и пълен с дупки ...

кученцетоОгиитаткоДоги
13-07-2015, 12:39
Със сегашното положение няма как да са управят нещата.Без свежи пари и то бая пари понеже нашите пътища са толкова зле..........в цяла европа не знам държава с по лоши пътища.Който го бърка 2 лв за синя зона няма да кара кола.На запад за неплатена глоба за паркиране не я ли платиш до няколко месеца влизаш в пандиза.За неплатен данък за една година при първо спиране от полицаи или плащаш на място всичко с дебелите лихви или слизаш от автомобила който ти се конфискува на момента а ти са прибираш с рейса.Това кога ще при нас.......? На върбов ден.До тогава ще се и таралянкаме из дупките.

NPP
13-07-2015, 18:18
Проблема е, че пътищата в България се строят както и всичко останало! Общината възлага на една фирма да направи пътя за определена сума пари, а тя възлага на втора фирма, която от своя страна възлага на трета и така за да излязат всички на печалба, и определени лица да са си получили комисионните, ние получаваме ужасни пътища, които догодина отново са за ремонт и колелото се завърта наново.

Bobo Markov
13-07-2015, 23:18
днес както си карах спокойно към Свогйе със 120 и кво да видя сляп завой и в ейпекса кво мислите камьон с прицеп влачещ огромен "Каматсу" скрепер ... нямаше обозначаваша кола отпред, пътя беше в дупки и обратни наклони и беше тесен като кенеф в Софийския затвор за пореден път колата ми спаси живота ... за пореден

alfa_romeo_forever
13-07-2015, 23:29
Положението е много зле а най-зле е това че в повечето случай както този други хора застрашават нашия живот ...
давам пример :

По миналата седмица карам по една улица която е много неравна и само на вълни с изпъкнали шахти и т.н и един педал излиза от една улица ама така излиза че ми влиза сигурно 1 метър и повече в моето платно , при което аз за да не го наместя кръшвам на ляво обаче там има изпъкнала шахта и нацепих картера .. е как не го счупих само господ знае .. но опциите ми бяха 2 .. или да го наместя тоя и да си счупя колата или да си я счупя без да го намествам ... ( не че после нямаше да си поговорим с него малко де ама .. :director:

Bobo Markov
13-07-2015, 23:36
Положението е много зле а най-зле е това че в повечето случай както този други хора застрашават нашия живот ...
давам пример :

По миналата седмица карам по една улица която е много неравна и само на вълни с изпъкнали шахти и т.н и един педал излиза от една улица ама така излиза че ми влиза сигурно 1 метър и повече в моето платно , при което аз за да не го наместя кръшвам на ляво обаче там има изпъкнала шахта и нацепих картера .. е как не го счупих само господ знае .. но опциите ми бяха 2 .. или да го наместя тоя и да си счупя колата или да си я счупя без да го намествам ... ( не че после нямаше да си поговорим с него малко де ама .. :director:

ако не ми бяха толко скъпи фаровете директно омуувам го в предницата да види кво е риск непредсказуем :) 166 -цата е здрав танк и понякога си мисля дали да не я ъпгрейдвам с малко допълнителен стомано профил и да въдворявам справедливост ...
Па ако се стигне до спречкване от типа - ти кой си бе педерас - имам си ножове, вериги, електрошокове и т.н. та поне да ги изпробвам :)

alfa_romeo_forever
13-07-2015, 23:41
оо в колата си нося винаги нож и резана точилка .. на една ръка разтояние са ми ... не знаеш на каф може попаднеш в тая държава заеби ..

Friday
13-07-2015, 23:53
Дано не ви срещна на пътя... ;) Майтапа настрана, но хора всякакви. Сигурно и най- праведния шофьор му се е случвало да се разсее за момент.

Bobo Markov
13-07-2015, 23:54
оо в колата си нося винаги нож и резана точилка .. на една ръка разтояние са ми ... не знаеш на каф може попаднеш в тая държава заеби ..

какво пишеш ти, аз съм филантроп и пацифист но моите френдове си носят в колите мачете, ножове, палки и какво ли не :) аз нося една резервна гума :) но отскоро се заредих и аз :)

кученцетоОгиитаткоДоги
14-07-2015, 00:00
какво пишеш ти, аз съм филантроп и пацифист но моите френдове си носят в колите мачете, ножове, палки и какво ли не :) аз нося една резервна гума :) но отскоро се заредих и аз :)

Аз нося 80-килограмово добиче остригано нула номер:D облечено с екипа на националния отбор по футбол на Италия:) понякога на Милан:) обут с маратонки New Balance с брада като ония лидера на чеченските сепаратисти.............:):)

Бобби
14-07-2015, 00:13

Ае за синя зона да не говорим, защото парите отиват в частна фирма.....то не, че другите дето успеят да ги съберат от данъци отиват където трябва.....то дупките по пътищата и тия в хазната се попълват по най тъпият начин...

alfa_romeo_forever
14-07-2015, 00:19
Тука у нас имам чувството че ни едни пари не отиват там къде си мислим че отиват... :pain:

Friday
14-07-2015, 00:40
То в България остана ли нещо държавно!?

Тук до блока си има частен път свързващ булеварда с жилищният комплекс....накрая му...бариера. Ама няма ни една дупка :)
За синята зона визирах мъжа с ламбото. Защото ако аз бях взел ключовете сега нямаше да драскам зад телефона, а щях да пиша по стените в килията на РПУ-то.
Ама ето за някои може.

alfa_romeo_forever
15-07-2015, 10:48
Няма оправия в тая държава заеби :drums: