View Full Version : Изгубих си ключа за колата
yaneff82
15-07-2015, 08:48
Вчера някъде прахосах ключа за вратите на колата ми , най лесния ми вариант е да сложа една аларма с централно и да си реша проблема , но все пак искам да си имам и ключ .Може ли някой да ме ориентира колко ще ме одрусат за един ключ обикновен без да има копчета по него за отваряне на вратите ? Колата е 156 спортвагон 2005 г
На мен за дубликат на червения ключ без бутоните да ми го изкопират и да мога да паля с него ми казаха 70лв. тук в София. Ако искаш инфо за ключаря пиши на лс да не е реклама.
yaneff82
15-07-2015, 13:56
Аз съм от Бургас и на мене ключа трябва да ми го правят по ключалките .
dansguardian
15-07-2015, 21:25
Вчера някъде прахосах ключа за вратите на колата ми , най лесния ми вариант е да сложа една аларма с централно и да си реша проблема , но все пак искам да си имам и ключ .Може ли някой да ме ориентира колко ще ме одрусат за един ключ обикновен без да има копчета по него за отваряне на вратите ? Колата е 156 спортвагон 2005 г
Отделен ключ за вратите и отделен за запалване?!? WTF?
Слагай си дистанционно. Аз така реших проблема.
.Може ли някой да ме ориентира колко ще ме одрусат за един ключ обикновен без да има копчета по него за отваряне на вратите ? Колата е 156 спортвагон 2005 г
Към 20-25лв.
yaneff82
16-07-2015, 05:05
И аз бях учуден когато видях ,че ключа за запалване не става за вратите :screwy:
И аз бях учуден когато видях ,че ключа за запалване не става за вратите :screwy:
Предполагам е сменяван и за това си така. На приятелката ми на старото Рено беше по този начин, точно поради тази причина и с новия ключ палеше, а със стария си отваряше багажника. Както каза колегата, слагай дистанционно, тъкмо няма да го мислиш зимата :)
Stoyan Zhelyazkov
16-07-2015, 11:43
Що не дадеш патрона на врата да ти го наредят по ключа с който палиш. Така един ключ за навсякъде, пък аларма пак си сложи не е излишна!
Дане бих му препоръчал само дистанционно, без аларма. По-евтино е, а и не създава чак толкова проблеми.
yaneff82
16-07-2015, 19:51
И аз така реших слагам една аларма с дистанционно и си свиркам :on_da_beach: