View Full Version : Вижте вчера къде бях ;)
Партито за новата С-класа ;)
Бравос! Не раздадоха ли по някоя по тоя случай :lol: ? Иначе на тва нещо мУцината много прилича на старите Зилове :sick:
Баси иновацията! Перката на радиатора монтирана в маската :shock: :P
AlfaRomeo
05-04-2007, 11:19
Браво браво,порадвала си се на новото Мерцедес ;) От първа ръка си го видяла,хубав е ама кои знае каква цифра им се върти в главите зада я притежаваш ;)
И аз бях там, ама беше много гадно, шумно и фрашкано с мутри, които лочеха безплатно уиски...
Видях се с Мъри обаче, той светкаше с некви лампички :shock: :shock:
На теб специално си мисля че Алфа по ти отива :)
Колежке "мерника" ти отива :th_up:
мерси, съгласна съм ;) определено не бих си сменила колицата за Мерцедес, освен ако не е SLR............. :)
ама той SLR-а не вози, става за снимане само :roll2:
(SLR - Single Lens Reflex - Огледално рефлексна система при фотоапаратите - бел. на мим :D )
Хмм на тоя кош фаровете що ми приличат на предишната астра ? Поне са удобни за "намръщенки" :) Бе мерцедес - немец у въображение....
Защо СЛР ? 6 литра турбо кола тромава като ЗиЛ :)
trustworthy
05-04-2007, 14:00
...Защо СЛР ? 6 литра турбо кола тромава като ЗиЛ :)
Що, бе? Дизел ли е?
Ми не е, ама те немците толкоз и бензин могат да правят. Как може за 57 години Формула 1 само 3 титли да имат. С Мазерати една и с Макларън 2 (те са съмнителни)... Говоря за немците, а не само за Мерцедес.
nikola_n
05-04-2007, 16:46
Че и с много малък диаметър, сигурно е много високооборотна :lol:
Че и с много малък диаметър, сигурно е много високооборотна :lol:
Като набере обороти и излита :oops: това е би-турбо
Ако ще се продава 147-цата да тичам към банката за пари :twisted:
Crusader
05-04-2007, 19:33
Хубава :wink: ....колата не ме кефи, верно мяза на Астра :!:
Хахахаха, това беше добро :lol:
Какво казват Мерцедес собствениците... (http://www.mercedes-benz-usa.com/c_class.php)
Това е за тез, дето мислят, че мерцедес е кола. По-скоро е купчина екстри събрани в неква ламаринена кофа... големите иноватори, измислили топлата вода, но не могат да се сетят за какво им е :)
В подкрепа на това мнение :D Иначе,за мен след Алфа Ромео съществуват три марки започващи с буквата М:Marlboro ,Motorola и Mercedes :D
А емблемата,нямаща нищо общо с тая на Alfa Romeo и децата знаят,че трите лъча символизират:небе,земя и вода.Малко са по-далеч от Зил,няма как...
Колата си изглежда адски добре и особено Авангарда :shock: :shock: и аз бях там както спомена Ванката :wink: :wink: ма на работа
Какво казват Мерцедес собствениците... (http://www.mercedes-benz-usa.com/c_class.php)
.... купчина екстри събрани в неква ламаринена кофа... :)
За това Мерцедсес ама само със шофьор да мога да се радвам на екстрите Или може би по добре със шофьорка :wink:
coolboby
06-04-2007, 21:53
Вече я има във Велико Търново само, че с 2 врати...от 2-3 дена е тук, всеки ден най-малко по 3-4 пъти я виждам..беличка, като снежинка. Някакъв черен борсук с лъскави очила се нагнездил на белия салон...
Вече я има във Велико Търново само, че с 2 врати...от 2-3 дена е тук, всеки ден най-малко по 3-4 пъти я виждам..беличка, като снежинка. Някакъв черен борсук с лъскави очила се нагнездил на белия салон...
Пич нешо си се пообъркал :idea: колата започва да се продава Септември 2007 :idea: тва дет си го видял е нещо друго а и Ц класа с 2 врати нема/все още/ :wink:
coolboby
07-04-2007, 17:49
http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=1&act=11173107585934827&f1=details
Ей такова съшото, да не кажа, че е то, защото разлика не виждам от това което има във Велико Търново и това от обявата :)...не е ли същото като това от снимките по Темата? :)
http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=1&act=11173107585934827&f1=details
Ей такова съшото, да не кажа, че е то, защото разлика не виждам от това което има във Велико Търново и това от обявата :)...не е ли същото като това от снимките по Темата? :)
Хехехе, мноооо си се объркал, човече...
Това е CL 600, а тук говорим за C-класата
Това са двете крайности на концерна.
Карал съм такъв ЦЛ600, змей е :D
:roll2: :roll2: :roll2: :roll2: :roll2: :roll2: :roll2: :roll2: :roll2: :roll2: :roll2: :roll2: :roll2: :roll2:
coolboby
07-04-2007, 21:33
:roll2: :roll2: :roll2: :roll2: :roll2: :roll2: :roll2: :roll2: :roll2: :roll2: :roll2: :roll2: :roll2: :roll2:
Кое е толкова смешно?
coolboby
07-04-2007, 21:36
Предницата на този МБ по мой наблюдение от снимките е същатата като тази от мобайл.бг ... мисля, че може да ми обясниш културно ква е разликата..вместо да ми шибаш 2039432 емотиикони
Аз съм съгласен че много си приличат :!: :!: :!: Особено отпред...
Предницата на този МБ по мой наблюдение от снимките е същатата като тази от мобайл.бг ... мисля, че може да ми обясниш културно ква е разликата..вместо да ми шибаш 2039432 емотиикони
Ми очевидно по-ми се отдава да шибам и по-малко да обяснявам :wink: ....А ти пък не се пали толкоз :!:
.... купчина екстри събрани в неква ламаринена кофа... :)
За това Мерцедсес ама само със шофьор да мога да се радвам на екстрите Или може би по добре със шофьорка :wink:
Сега остава и такава екстра да измислят (вместо шофьорка - някаква джаджа за с***ки) :roll2: :D
От един час чета линкчето дето даде Насо . Малеее имаше един дето след проблеми с Ц350 взема Е350 - по виско клас (той казва, че се ъпгрейдвал) и пак влиза в приключение. (това за периода 2005 - 2006)и с чисто нови коли.
Помислих , че това е само за мерцедесите в САЩ - е да ама има и мнения от Европа.(ама си личи , че разбират повече от частите на колата)
Има и хора които казват , че са имали и преди МБ - ама сегашните им нови покупки ги отказват от марката.
Аз вече не знам кво става - щото все винаги съм смятал МБ за МНОГО добри :roll: :shock: :shock:
А дали е само МБ. Дали е след сливането с Крайслер, дали просто всички нови коли са по сложни и калпави от предходните, независимо от марката :?: :idea: :?:
, дали просто всички нови коли са по сложни и калпави от предходните, независимо от марката
Па то тва се знае от няколко години бре Васе колкото по нова толко по зле-става въпрос за нови коли :wink: :wink: