Log in

View Full Version : Моля, някой да ми препоръча мощно газово оръжие

Bobo Markov
09-08-2015, 22:19
Интересувам се от мощен газов пистолет, размерите и теглото нямат значение, търся скорострелност и мощ, т.е. максимум ефект на препариране. Да не е револвер. Може и за предпочитане е да е картечен. Моля да ме ориентирате в цена, надежност и марка, не искам да има възможност да се преработва в боен но е хубаво да може да му се монтира муфа за стоп-патрони. Не го търся с цел забавление.

Благодаря на всески и най-вече на Ники Багера за всяко съдействие по въпроса!

кученцетоОгиитаткоДоги
09-08-2015, 22:29
Ако си си купил големия рамбовски нож който си търсеше преди време ще ти свърши по голяма работа:):) Като се видиме на запоя на клубъ ще ти покажа аз какво си нося в мен като ходя на дискотека по селата в бегето;)

Бобби
09-08-2015, 22:32
Копеле не е тема за интернет това.....като ми дойдеш на гости зад Петрохан ще ти покажем с какво въоръжение разполагам...:Suicide:....револвера е най подходящ за бързо реагиране...за сега толкова...:tv:

myato
09-08-2015, 22:34
Байкал.

Bobo Markov
09-08-2015, 22:37
Ако си си купил големия рамбовски нож който си търсеше преди време ще ти свърши по голяма работа:):) Като се видиме на запоя на клубъ ще ти покажа аз какво си нося в мен като ходя на дискотека по селата в бегето;)

имам два ножа орлов нокът и сега си проектирам гети за да ги нося в кубинките за да не се виждат иначе на Италфеста ще идваш ли? за мен ще е радост да се запознаем наживо :)

---------- Post added at 22:36 ---------- Previous post was at 22:34 ----------

Копеле не е тема за интернет това.....като ми дойдеш на гости зад Петрохан ще ти покажем с какво въоръжение разполагам...:Suicide:....револвера е най подходящ за бързо реагиране...за сега толкова...:tv:

не си падам по бързото реагиране аз съм силен в приказките - ти ме знаеш но когато те са базсилни искам тотална демонстрация на мощ ... и наистина тотална но без да излизам от рамките на закона все пак ...

---------- Post added at 22:37 ---------- Previous post was at 22:36 ----------

Байкал.

компактни са и са от качествена стомана сега ги проучвам... и са на добра цена мисля, разгледах няколко турски но там нещата са леко игриви :(

кученцетоОгиитаткоДоги
09-08-2015, 22:44
имам два ножа орлов нокът и сега си проектирам гети за да ги нося в кубинките за да не се виждат иначе на Италфеста ще идваш ли? за мен ще е радост да се запознаем наживо :)

Бате за Италфеста не знам, но при първото ми идване в България ще ти се обадя да се видим:):) Иначе Боби е прав за нещата..........тия неща само на 4-ри или на 6 очи може да ги обсъдим:):)

myato
09-08-2015, 22:45

---------- Post added at 22:36 ---------- Previous post was at 22:34 ----------

не си падам по бързото реагиране аз съм силен в приказките - ти ме знаеш но когато те са базсилни искам тотална демонстрация на мощ ... и наистина тотална но без да излизам от рамките на закона все пак ...

---------- Post added at 22:37 ---------- Previous post was at 22:36 ----------

компактни са и са от качествена стомана сега ги проучвам... и са на добра цена мисля, разгледах няколко турски но там нещата са леко игриви :(

Ако търсиш опция стоп патрон, това е оръжието. Турските боклуци не ги пипай, ако държиш да имаш пръсти и турски патрони не купувай.
Един дружески съвет. Ако вадиш огнестрелно оръжие, вади бойно и с готовност да го употребиш.

Bobo Markov
09-08-2015, 22:55
Бате за Италфеста не знам, но при първото ми идване в България ще ти се обадя да се видим:):) Иначе Боби е прав за нещата..........тия неща само на 4-ри или на 6 очи може да ги обсъдим:):)

когато и да е телефона ми е навсякъде из интернет затова го пускам и тук 0898599018/20

---------- Post added at 22:55 ---------- Previous post was at 22:53 ----------

Ако търсиш опция стоп патрон, това е оръжието. Турските боклуци не ги пипай, ако държиш да имаш пръсти и турски патрони не купувай.
Един дружески съвет. Ако вадиш огнестрелно оръжие, вади бойно и с готовност да го употребиш.

бойно не... иначе започвам курсове за бойна стрелба от септември имам някакво наследство от баща ми, който беше първи по стрелба с пистолет в Софийския гарнизон няколко години и реших да си развия тоя талант - оръжието не ми трябва за тотални щети а просто за моментно препариране

dimitar_vd62
09-08-2015, 22:56
Ни са занимавай с глупости...особено в затворено помещение или ако вятъра духа към теб...

Bobo Markov
09-08-2015, 22:59
вади бойно и с готовност да го употребиш.

а и с бойното оръжие при мен нещата са други аз съм добряк т.е. не се наслаждавам на агонията на врага аз дори не вадя оръжие аз просто стрелям ...

---------- Post added at 22:59 ---------- Previous post was at 22:58 ----------

Ни са занимавай с глупости...особено в затворено помещение или ако вятъра духа към теб...

в затворени помещения работа с оръжие нямам - говоря за открити пространства и мигновен ефект

thecleaner
09-08-2015, 23:05
Прави са колегите за ваденето на газов пистолет. Тоя срещу теб мое да не е пишман пищолджия и да те надупчи с истински такъв, или ако е близко разстоянието дорде го извадиш и гръмнеш може да са ти го завряли на болезнено място :) Твоито иде де се вика в един лаф "като истински сицилианец, тръгнал на престрелка с нож"

Bobo Markov
09-08-2015, 23:16
Прави са колегите за ваденето на газов пистолет. Тоя срещу теб мое да не е пишман пищолджия и да те надупчи с истински такъв, или ако е близко разстоянието дорде го извадиш и гръмнеш може да са ти го завряли на болезнено място :) Твоито иде де се вика в един лаф "като истински сицилианец, тръгнал на престрелка с нож"

всеки си носи риска, осъзнавам за какво точно иде реч ...
говоря за последна реакция, когато всичко друго е изчерпано, длъжен съм! Иначе както писах по-горе аз съм силен в приказките ... това, за което ми е необходима информацията е за последна мярка в случай, че са изчерпани всички други.

myato
09-08-2015, 23:17
Казвам неща от опит. Службата ми навремето беше такава, а и бая железор ми е минал през ръцете. В ежедневието оръжие не нося и не държа. Стигне ли се до вадене на оръжие, то се ползва с всичките произтичащи от това последствия, а да убиеш човек, вярвай ми не е никак трудно чисто технически. Ако е да гръмнеш във въздуха на някой то далече, та да не припарва до имота и да си мисли, че имаш истинско оръжие, онова, дето ти го казах става. За друго, по-добре не посягай.

кученцетоОгиитаткоДоги
09-08-2015, 23:24
Само ще кажа че пистолет се вади когато решиш да баталясаш някой.За плашене има голям шанс да завършиш трагично.За препариране имай напредвит че има хора които въобще не ги лови газта............В това се убедих лично през 1998г. :):) Това което казва Митака за посоката на вятъра е абсолютно вярно и препарирания може да се окажеш ти.Аз имах в Бимата желязна бухалка виках и ,,Шамара на Кличко,, :):) Най - бързия и нокаут е за 5 секунди:):) За препарирване е перфектна:):)

Bobo Markov
09-08-2015, 23:26
Казвам неща от опит. Службата ми навремето беше такава, а и бая железор ми е минал през ръцете. В ежедневието оръжие не нося и не държа. Стигне ли се до вадене на оръжие, то се ползва с всичките произтичащи от това последствия, а да убиеш човек, вярвай ми не е никак трудно чисто технически. Ако е да гръмнеш във въздуха на някой то далече, та да не припарва до имота и да си мисли, че имаш истинско оръжие, онова, дето ти го казах става. За друго, по-добре не посягай.

Съгласен съм напълно ... мене ми е необходимо точно за мигновен ефект на препариране не за тотализиране не бих посегнал физически тотално на никого но просто ми се налага да имам добра защита и то максимално добрата в случай на нужда. Пак казвам без да се налага да излизам от рамките на закона!

---------- Post added at 23:26 ---------- Previous post was at 23:24 ----------

Само ще кажа че пистолет се вади когато решиш да баталясаш някой.За плашене има голям шанс да завършиш трагично.За препариране имай напредвит че има хора които въобще не ги лови газта............В това се убедих лично през 1998г. :):) Това което казва Митака за посоката на вятъра е абсолютно вярно и препарирания може да се окажеш ти.Аз имах в Бимата желязна бухалка виках и ,,Шамара на Кличко,, :):) Най - бързия и нокаут е за 5 секунди:):) За препарирване е перфектна:):)

имам проблем с удрянето на хора - затова ми трябва препаратор

dimitar_vd62
09-08-2015, 23:29
Е ви един интересен сайт, избирате - http://www.dogswar.ru Туй за тотал ефект.

Бобби
09-08-2015, 23:31
То и с пикаенето е така...:))

dimitar_vd62
09-08-2015, 23:32
Иначе щом си наясно с рисковете от обратен ефект и щом знаеш каквмо искаш - http://arms.bg/product/4404/gazov-pistolet-ekol-asi-taktich-priklad.html

myato
09-08-2015, 23:32
В такъв случай, по-добре електрошоков пистолет. Наистина шокира.

Bobo Markov
09-08-2015, 23:33
Малко да уточним - писах мигновена препарираща мощ - без сплашване и размахване на джелеза ненужно - краен случай!
Затова ми е необходима мощ а не за парлама - газовия пистолет е добър избор понеже от една страна е безвреден в дългосрочен план а от друга има вид и е превенция с вида си сам по себе си когато е в кобур... или да не е - аз моля за информация относно самото оръжие а не относно използването му - благодаря ви за информацията все пак.

myato
09-08-2015, 23:45
Байкалът е неразличим от боен. Металът е като на бойните. Лесен е за обслужване и безпроблемно ползва стоп патрони без преправяне. Гарантирано няма да ти се взриви в ръцете.

Бобби
09-08-2015, 23:46
Малко да уточним - писах мигновена препарираща мощ - без сплашване и размахване на джелеза ненужно - краен случай!
Затова ми е необходима мощ а не за парлама - газовия пистолет е добър избор понеже от една страна е безвреден в дългосрочен план а от друга има вид и е превенция с вида си сам по себе си когато е в кобур... или да не е - аз моля за информация относно самото оръжие а не относно използването му - благодаря ви за информацията все пак.
8-)....поръчай ми боб на фурна....след това ме викни да пръднем ....и нямаш грижи:)))...всички ще избягат от затвореното помещение....:))

Bobo Markov
09-08-2015, 23:48
Байкалът е неразличим от боен. Металът е като на бойните. Лесен е за обслужване и безпроблемно ползва стоп патрони без преправяне. Гарантирано няма да ти се взриви в ръцете.

благодарско все повече чета за Байкал и май там ще е избора дори от Офф-роуд форума го хвалят яко а тия там ги уважавам.
малко ме притеснява, че е руски но пък какво толкова ако е надежден, както всички казват

Бобби
09-08-2015, 23:52
благодарско все повече чета за Байкал и май там ще е избора дори от Офф-роуд форума го хвалят яко а тия там ги уважавам.
малко ме притеснява, че е руски но пък какво толкова ако е надежден, както всички казват
Е те руснаците са се доказали не в една война....какво толкова те притеснява.....

myato
09-08-2015, 23:58

100% надежден, лично съм го пробвал и имам такъв на село.
Руските неща са надеждни, особено оръжието.
Нема да са плашиш, аз ей сега дърпам шалтера и заспивам спокойно под "руска окупация" :lol:

кученцетоОгиитаткоДоги
10-08-2015, 00:02
Бате Бойчо тъпнята в беге е че закона е мега малоумен.Ако не искаш да си имаш проблеми с него трябва да ползваш същите средства за отбрана с каквито те нападнат.Ако те нападнат с нож и ти му нанесеш щети с газовия (шанса е минимален, но от близко разстояние съществува) ще береш големи ядове.Тогава само Марин Марковски може да те управи:):) Когато Марин Марковски говори и боговете мълчат;):cheers:

Bobo Markov
10-08-2015, 00:19
Бате Бойчо тъпнята в беге е че закона е мега малоумен.Ако не искаш да си имаш проблеми с него трябва да ползваш същите средства за отбрана с каквито те нападнат.Ако те нападнат с нож и ти му нанесеш щети с газовия (шанса е минимален, но от близко разстояние съществува) ще береш големи ядове.Тогава само Марин Марковски може да те управи:):) Когато Марин Марковски говори и боговете мълчат;):cheers:

близък приятел съм със сина му ... той беше готин като малък но после системата на баща му го превърна в ... както и да е ние Марков(ските) се поддържаме ;)

dimitar_vd62
10-08-2015, 00:25

Само не мога разбера ако те нападнат двама с пистолети а ти си сам с калашник кво праим - дигаш ръцете, два пистолета праят ли един калашник или си уговаряш дуел за да извикаш още един авер и да си купите пищови.

Bobo Markov
10-08-2015, 00:30
Само не мога разбера ако те нападнат двама с пистолети а ти си сам с калашник кво праим - дигаш ръцете, два пистолета праят ли един калашник или си уговаряш дуел за да извикаш още един авер и да си купите пищови.

ами според закона ги застрелваш в пищаците и презареждаш Калашника после го криеш в колата или където намериш докато дойде някой да те пита къде са пишаците ако не дойде никой да задава подобни въпроси до 15 минути - вадиш Калашника с презаредения пълнител и слагаш финални надписи глей колко съм бос - отското работя за кинематографията и не съм много добър в терминологията - исках да пиша - монтираш финалните надписи (ме поправиха тука)

кученцетоОгиитаткоДоги
10-08-2015, 00:38

Митак що ме питаш мен:):) Питай ония 240 муньовци в парламента дето са го измислили:):)

dimitar_vd62
10-08-2015, 00:58
Абе не питам теб, просто цитирам по какво се изказвам......те тия мундьовци ги наредиш пред парламента и да ги емнеш с ротната картечница докат са стопи дулото....баси нема такава дълга лента с патрони

Bobo Markov
10-08-2015, 01:16
добре де как може да излезнеш с явната идея да пребиеш някой и да няма кой :( само някви мацки с едни малки симпатични кученца сновът из квартала ... добре че намерих един стар постер на Весна Змиянац на който нададох такъв як тупаник, че сега ме боли ръката ... съжалявам ако има сред вас фенове на Весна ... но имах нужда да ударя някой а тия мацки с кученцата само ме закачат :(

dimitar_vd62
10-08-2015, 01:23
Като заговорихме за пуцане малко отклонение ще направя ма много ма кефи, малиий от терасата начи кат емна циганското квартал без расизан - https://www.youtube.com/watch?v=a0g-YVG0Vtw

thecleaner
10-08-2015, 01:32
... съжалявам ако има сред вас фенове на Весна ... (

А ти го тресна :hump:

кученцетоОгиитаткоДоги
10-08-2015, 01:37
добре де как може да излезнеш с явната идея да пребиеш някой и да няма кой :( само някви мацки с едни малки симпатични кученца сновът из квартала ... добре че намерих един стар постер на Весна Змиянац на който нададох такъв як тупаник, че сега ме боли ръката ... съжалявам ако има сред вас фенове на Весна ... но имах нужда да ударя някой а тия мацки с кученцата само ме закачат :(

Аз така една нощ около 3 сутринта се разхождах по Мария Луиза в Софето че не можех да заспя.И към мен се приближи младо момиче на около 23г. с по тъмен цвят на кожата:) и ме попита: -Здравей имаш ли нужда от компания?:) викам: -Да стига да не е платена:) а тя: -Е-е-е няма как да не е платена:):)

Bobo Markov
10-08-2015, 01:43
Като заговорихме за пуцане малко отклонение ще направя ма много ма кефи, малиий от терасата начи кат емна циганското квартал без расизан - https://www.youtube.com/watch?v=a0g-YVG0Vtw

като гледам трасиращите куршуми как летят кът издухани от вентилатор нощни мухи ... дай едно и тука, че майката си джаса!

---------- Post added at 01:40 ---------- Previous post was at 01:39 ----------

А ти го тресна :hump:

мхм знай живота не е лесен - ела опитай моя десен :) е ако си постер на Весна де ... :)

---------- Post added at 01:43 ---------- Previous post was at 01:40 ----------

Аз така една нощ около 3 сутринта се разхождах по Мария Луиза в Софето че не можех да заспя.И към мен се приближи младо момиче на около 23г. с по тъмен цвят на кожата:) и ме попита: -Здравей имаш ли нужда от компания?:) викам: -Да стига да не е платена:) а тя: -Е-е-е няма как да не е платена:):)

Мария Луиза винаги е бил булеварда на публичните домове още от преди Царско време ;) и сега е но са леко прикрити защото са извън закона :) ако искаш да гледаш и снимаш шоо само се изкачи на някоя мансарда там с добра оптика и ще видиш какво се вижда ... :) ако пък си и по-кът мене излобял ще дърпаш и спусъка но от това особен смисъл няма защото те са много и играят с кодове ;)

кученцетоОгиитаткоДоги
10-08-2015, 01:55
като гледам трасиращите куршуми как летят кът издухани от вентилатор нощни мухи ... дай едно и тука, че майката си джаса!

---------- Post added at 01:40 ---------- Previous post was at 01:39 ----------

мхм знай живота не е лесен - ела опитай моя десен :) е ако си постер на Весна де ... :)

---------- Post added at 01:43 ---------- Previous post was at 01:40 ----------

Мария Луиза винаги е бил булеварда на публичните домове още от преди Царско време ;) и сега е но са леко прикрити защото са извън закона :) ако искаш да гледаш и снимаш шоо само се изкачи на някоя мансарда там с добра оптика и ще видиш какво се вижда ... :) ако пък си и по-кът мене излобял ще дърпаш и спусъка но от това особен смисъл няма защото те са много и играят с кодове ;)

Ква мансарда бате бях в една бърлога от комунистическо време:):) с фотьойлите с рошавата болана и телевизор Велико Търново:):) След това се сблъсках с надписа от вътрешната страна на вратата на тоалетната: ,, Моля не хвърляйте тоалетна хартия в тоалетната,, и три удивителни:):)

Strato
10-08-2015, 05:28
http://www.mgd.bg/assets/quarries/kirch/krch_pave.jpg
Е т`фа е истината , никакъв шанс за самонараняване и моментален "препариращ" ефект:Tease:

Alexanderbb
10-08-2015, 08:55
Дето е казъл един колега по-нагове вземи си един Тейзър. Ама е скъпичък

BO
10-08-2015, 15:45
С тази психична нагласа не ти трябва и джобен нож дори.
Определено не търсиш оръжие само за "неизбежна" самозащита. Ако такова ти трябваше, нямаше да споменаваш дори и респектиращ фактор, произтичащ от оръжие в кобур.
Случайно да знаеш, че употреба на оръжие се счита само дори да се хванеш за кобура, без да изкараш оръжието физически от него?

Къде пък видя трасиращи куршуми там?

dimitar_vd62
10-08-2015, 18:49
Ваденето на оръжие води само до проблеми от един или друг характер, а понеже неправдата, дуенето простеенето често ме изкарват от релси мойто пищов отдавна е на дъното на варненското езеро най-вече щото го бях пригодил да стреля със сачми от лагер / за възпиращ ефект/ ама след като се оказа че пробива тавана на колата/жигулата/ ог 6-я етаж, размислих че възпиращия ефект може да се окаже тотализиращ а и индивида дето ще наплаша не си струва лежането в затвора,и те така.По добре си смени компанията, заведенията или каквото там ти създава проблеми.Има люде дето никак ама никак не се респектират от изваден пищов а и могат да ти го отнемат или не дай си боже да ти извадят истински такъв.

Ей го с трасиращи от 2,50 нататък, баси кефа - https://www.youtube.com/watch?v=ClEo2OfA2Zs&list=PLa_0rl-N6O8gyUSJtLDl_oYQnoW_quUkS

alfa1452.0
10-08-2015, 20:29
относно руското газово оръжие това мисля е най доброто газово което има за сега ...просто вноса е забранен от 2002 или 2007 год мисля и ако успееш да си намериш за 200-250 лв някой хубав ИЖ или байкал ще е хубаво там всичко е като на бойните им събратя всеки един детайл без цевта и пълнителя !

---------- Post added at 17:29 ---------- Previous post was at 17:28 ----------

а тия турските ментета цамовите просто ги избягвайте тотални боклуци са нямат и 1 % издръжливост и добра изработка като тази на Руското газово оръжие !

кученцетоОгиитаткоДоги
10-08-2015, 22:10
[QUOTE=dimitar_vd62;1434692] По добре си смени компанията, заведенията или каквото там ти създава проблеми.Има люде дето никак ама никак не се респектират от изваден пищов а и могат да ти го отнемат или не дай си боже да ти извадят истински такъв.

Такъв е бизнеса Митак:):) Все пак баба Радка не продава карамфили:):)

Bobo Markov
11-08-2015, 00:39
[QUOTE=dimitar_vd62;1434692] По добре си смени компанията, заведенията или каквото там ти създава проблеми.Има люде дето никак ама никак не се респектират от изваден пищов а и могат да ти го отнемат или не дай си боже да ти извадят истински такъв.

Такъв е бизнеса Митак:):) Все пак баба Радка не продава карамфили:):)

ааа ето че един от всички вас ме разбрааа :) все пак реколтата и наближава да се бере а там нещата са игривиии ;) а Баба Радка макар да има 15 сина и 39 внука не се знае знае ли се ;)

---------- Post added at 00:39 ---------- Previous post was at 00:34 ----------

По добре си смени компанията, заведенията или каквото там ти създава проблеми.Има люде дето никак ама никак не се респектират от изваден пищов а и могат да ти го отнемат или не дай си боже да ти извадят истински такъв.

Ей го с трасиращи от 2,50 нататък, баси кефа - https://www.youtube.com/watch?v=ClEo2OfA2Zs&list=PLa_0rl-N6O8gyUSJtLDl_oYQnoW_quUkS

Митак, скоро ще се запознаем наживо и като ме видиш ще разбереш, че това с оръжията и т.н. си е един вид ... нали :) иначе компанията ми е стабилна ходя само в заведения които са частни клубове, когато ходя разбира се и са на приятели и там сме си само ние, нито на пътя нито в работата имам навика да предизвиквам проблеми, но просто се замислих за добро средство за самозащита в рамките на закона защото ми предстои много пътуване и е хубаво да се подсигуря - бих си взел куче но то е същество и няма как да се грижа за него предвид натовареността ми - затова разсъждавам за газов пистолет с масивен ефект :) те така ... човешки размисли посреднощ сред работен ден :):)

dimitar_vd62
11-08-2015, 19:38
Аз пак казвам земи са китайско лазерче за тотал респект даже Дърт Вейдър няма шанс.Ето например неска си зех титаниева тенджера да варя компоти с лазерчето да не давам пари за ток.

RUNNING WILD
12-08-2015, 01:52
колега чета те ама...единственото за което можеш да ползваш това е да се вижда че имаш и хората да си мислят че е боен да набръмчаваш, диапазона е 3-5 метра тоест ако стане спречкване няма смисъл да го ползваш ако е до тебе,ако некои се е напил оди го плаши с пистолет на 5 ракии пак отпада за препарати пък съвсем,от близко разтояние ще му извадиш окото най просто казано и му цепиш кожата от струята,стреля се в гърдите защото газа изпарява нагоре и като го удари струята я вдишва,искам да ти кажа че дори да го имаш ефективноста ти е 1/10 с това в реално счепкване казвам ти го от опит,или сив земи боен пистолет редовен да се пазиш с него избягвай крайни конфликти и по крайно предназначение го ползвай или си седи на гъза и се усмихвай некои като се заяжда с тебе,ако някой наркоман дърпа чантата на някоя жена и тя го напомпа с неколко сигурно да него го е страх и е адреналин и тн ама за улицата не става,не познавам някой криминално проявен които да носи газов пистолет честно ти казвам,руското кво му е Байкала си е чист Макаров а Гюрзата пак е Макаров,па колко хора има изтрепани с Макаров не е истина засича от дефектен боеприпас не вервам и в газовото да е другояче,не съм сигурен че оръжието щи даде някакво самочувствие и сигурност а и не знам ще имаш ли време да го вадиш и използваш а ако са 5-6 човека и ти свършат патроните какво правиш после?ако имаш проблеми с некой земи си една ловна пушка за 150 кинта отрежи я с една димантина сложи едно пласмасово шише за заглушител от 20 метра тухла 4 ка я прави на червен пипер ти разбира се ще я натъпчеш с сол и няма да слагаш шишета и това е,тъкмо ще приличаш на горски да всяваш респект от далече с пушката на рамо,мога да ти кажа как да си направиш въздушна пушка с подръчни материали и самоделен пистолет пак така ама това не е хубаво за малките деца се учат на щуротии,насилието е тъпо нещо трябва да се прилага само на комплексари да им идва акъла,никога не съм бил фен на каквото и да е оръжие само на готварските ножове на Фискарс,тука е по-лесно да си купиш незаконен пистолет от колкото да караш курсовете и да чакаш служба КОС и тн да те одобрят,аз лично пистолет бих си регистрирал ако ходя некъде на палатка и на риба по некви дивотии я за горски животни нападание или нещо такова иначе абсурд кво каже оня от горе това.

dimitar_vd62
12-08-2015, 18:11
Румба, барем една точка тури некъде по средата, човек ако е с разстройство да мое се спре да иде до кенефа........голям образ си.

Bobo Markov
13-08-2015, 00:18
Румба, барем една точка тури некъде по средата, човек ако е с разстройство да мое се спре да иде до кенефа........голям образ си.

Румен си го знаем но той си си е той :) изчетох го - прав е човека както винаги... понякога се ядосвам на някой хора и затва запитвам изтука но пък все пак е информация нали... благодарско на всички за мненията!:cheers:

nhg
14-08-2015, 22:33
Аз па мое ти дам друг съвет: напусни с.Путкомер (явно мнооо батки има там и не се котираш..) и си ела у нашио край; тука повечето хора зорлем казват 2-3 смислени изречения последователно, така че като си силен в приказките ше си Номер Единия!
Ся се сещам, че мое стане проблем ако срещнеш некой ловджия, ама то тоя риск го има и с газовия пищов (пък и сега по тиливизора ги учат по какво да стрелят)...

БайДъУей: ти кога ше носиш насам оная ботилка дето трбе да лочим от нея? Че да се подготвя физически-духовно-психически-матерялно..

Bobo Markov
16-08-2015, 00:51
Аз па мое ти дам друг съвет: напусни с.Путкомер (явно мнооо батки има там и не се котираш..) и си ела у нашио край; тука повечето хора зорлем казват 2-3 смислени изречения последователно, така че като си силен в приказките ше си Номер Единия!
Ся се сещам, че мое стане проблем ако срещнеш некой ловджия, ама то тоя риск го има и с газовия пищов (пък и сега по тиливизора ги учат по какво да стрелят)...

БайДъУей: ти кога ше носиш насам оная ботилка дето трбе да лочим от нея? Че да се подготвя физически-духовно-психически-матерялно..

скоро ида аз ще се обадя щото имам проект къде Тревненско ;) най-вероятно октомври ще е :)