Log in

View Full Version : Има ли дебили тук, които участват в гонки?

Susscrofa
14-08-2015, 20:19
Ей така се чудех днес, има ли тук, инфантилни дебили, които организират и участват в така наречените гонки.
Според мен, тук са само алфисти, които не правят такива неща.

thecleaner
14-08-2015, 20:23
Ей така се чудех днес, има ли тук, инфантилни дебили, които организират и участват в така наречените гонки.

Точно така, те реално бързи Алфи нема, така че то и смисъл от гонки няма. Къде са затри бе мъгла, никъв та нема.

myato
14-08-2015, 20:38

Бит и такован признават ли си?

drago147
14-08-2015, 20:43
Аз съм дебил но па не участвам в гонки...за бога кажете ми къде греша

nhg
14-08-2015, 22:11
Аз па постоянно участвам - ежедневно, ежечасно и даже ежеминутно като се кача у некое МПС - особено по-голямо и тежко, даже и ако няма никой друг на пътя!!
Това прави ли ме дебил?

ПС: имам професионална книжка и съответно съм минавл психо - ама беше мноо отдавна и сигурно тогава още не съм бил толкова голям дебил..

ВСЕКИ ИМА ГЛАВА НА РАМЕНЕТЕ СИ - ДА Я ИЗПОЛЗВА КАКТО НАМЕРИ ЗА ДОБРЕ!!!

Susscrofa
14-08-2015, 22:37
Знаех си, дебил подир дебил, посерко подир посерко, а единия даже " професионал" бил.

кученцетоОгиитаткоДоги
14-08-2015, 23:08
Гонки има и тука в Холандия, аз не участвам в тях понеже п*шката ми е голяма и съм се доказал отдавна където трябва.Но ми е известно че има и ги знам къде се провеждат и къде всяка вечер се събират въпросните гонкаджии:):) Интересното обаче е че тяхната възраст е не повече от 23-4 години.И за разлика от беге не смеят да ги провеждат в градъ че ако го барне Ханс ще му вземи акъла:):) Познавам и един на 55г. ама на акъл е на 14 и половина:)

Kuku
15-08-2015, 02:25
Аaaaбе, ти жив ли си бе, гЪз ?! :crazy:

nhg
15-08-2015, 07:36
Oпс, извинявам се, не съм допрочел началото на темата...
Аз НЕ органзирам гонки и НЕ участвам в организирани такива
Та значи "професионал" дебил и посерко ли съм, че нещо не разбрах?

mirchozo
15-08-2015, 09:10
Интересното е че гонкаджийте си правят гонки на места където няма почти никакви хора и движение, а тия келеши дето си мерят пишките по светофарите не се съобразяват с никой.

Zlobich
15-08-2015, 09:22
Есе ми се струва, че медиите пак насадиха ужаса, тези катастрофи са причинено от неразумни хора, гонки, ако има се съмнявам, че ще са в София, може и да бъркам, но да не стане като във вица.
Прибира се Иванчо в къщи.
-тате аз съм гей.
-Гей ли? Как така.
-Гей съм бе тате.
-пари има ли?
-не
-можеш ли да пееш като Азис?
-не
-какъв гей си, ти си най обикновен педераст?!

Кайо
15-08-2015, 12:15
https://www.youtube.com/watch?v=PL72Tyxe1rc

pyle
15-08-2015, 12:36
Има, има .... :go:

кученцетоОгиитаткоДоги
15-08-2015, 12:40
гонки на места където няма почти никакви хора и движение

,,Почти,, а ако в тоя момент се появи движение и хора.....? Същите инфантилни
дебили са, разлика няма.Вчера по новините казаха че 3 деца са убити от гонкаджии.На едното дете от Ловеч родителите му се заканиха че ще има вендета.Ех защо не се върне бай Тошо............малко да им секне лайното.

mirchozo
15-08-2015, 13:14
Не ги оправдавам рацерите, изобщо даже, но повечето карат на места където няма движение. Проблема е основно в тия дето летят по улиците в града, дето не мислят и не им пука за последствията, покрай училищата и пешеходните, абе общо взето никаква култура на движение, пълно беззаконие.
Интернет е пълно с клипчета ба кой му е по-голяма пишката, само полицията не ги вижда, защо ли ?

abart_
15-08-2015, 13:56
Стреет рацинг има по цял свят. Имало е....и ще продължава да има

ecotronic
15-08-2015, 14:34
Може и да има, ма като го побарам някой такъв рацер, ще ми стане на малки рацерчета. Ще има бой до откат, без да викам полиция.

кученцетоОгиитаткоДоги
15-08-2015, 15:45
Тука присъствах на уникално дрифт шоу с беенвета Е30, но си беше официялно и на подходящото място.Всичко обезопасено.Хапваш пийваш и се кефиш.

thecleaner
15-08-2015, 15:56
Е тия са виновни за подобни изпълнения https://www.youtube.com/watch?v=1N3K944bWDA ние с италианките сме кротки и бавниииииииииии. И тоя е виновен https://www.youtube.com/watch?v=2_5X5-KGqJc

mordohy
15-08-2015, 17:56
До като рязкото потегляне и спиране не се избие от тиквите на кратуните, няма нищо да се подобри същствено, от осраното положение.
Къде се загуби,бе Прасе?!

Sunny
15-08-2015, 20:23

ИМА
Ама са се сврели в скрит раздел за да не петнят името на почтенната част от форума .

Bobo Markov
16-08-2015, 00:55
нон стоп в гонки участвам значи тва в Путкомер се бегаме редовно секи ден на пет ракии и три джина (големи) начи Пецата с Ес Осмицата съм го бЕгал секи ден за спорта след туй играем покер и той плаща пиенето :) извинявам се за хумора - разбирам темата но незаконни гонки винаги е имало и ще има и никой не е в състояние да ги спре щом съществуват продукции като Бързи и Яростни и т.н. ...

---------- Post added at 00:55 ---------- Previous post was at 00:54 ----------

ИМА
Ама са се сврели в скрит раздел за да не петнят името на почтенната част от форума .

някога това беше скандал и затова се скриха има и ги във всеки форум не само в нашия

Moni_Racinga
16-08-2015, 02:16
интересна според мен тема напълно съм съгласен с вашето виждане но и аз съм един от малкото как го каза колегата дебили :) :) :) интересно по новините защо не подхванаха темата за децата натровени от алкохол и починалите от наркотици защо не казаха за 16 годишните майки защо не подхванат темата за разврата на децата в кръчмите и дискотеките защо не подхванем случващото се ежедневно но нееее дай да подхванем дебили ли беше онея къде се келешеят по улиците като ще е да е до края

кученцетоОгиитаткоДоги
16-08-2015, 02:51
Monka темите които изброи са по скоро отговорност на родителите.Те се мелят от кат се помня при нас по телевизиити................Ако иска да го пусне да се е*бе на 15 или да диша лепило на 14 негова воля.Това не е отговорност на държавата.Отговорност на държавата е да хваща въпросните джигити които газят хора и да им дава по 30-40 години затвор.Както е по белите държави.

Orm
16-08-2015, 04:23
Е тия са виновни за подобни изпълнения https://www.youtube.com/watch?v=1N3K944bWDA ние с италианките сме кротки и бавниииииииииии. И тоя е виновен https://www.youtube.com/watch?v=2_5X5-KGqJc

Да да , и предаванията от сорта 5th Gear , Top Gear , Super Gear, Mega Gear и.т.н
Сега да не ме разберете погрешно, много ме кефят тия предавания , особенно Top Gear и техния идиотски хумор. Но ние (имам предвид хората 30+) ги гледаме и се кефим на колите , на някои детайли , на хумор и.т.н и можем да преценим кое е реално , кое се прави с екип от 500 души и кое не бива да се опитваш да правиш. Но, келешите на по 18-20 години ги разбират по съвсем друг начин нещата , опитват се да ги повторят, да се доказват един на друг , пред мацките ..... без да имат опит и без да разбират до какво може да доведе това.
Та , ако избора е дали да се кефя на предаванията или да знам че едно дете днеска няма да бъде прегазено от някой малоумник. По скоро избора ми ше е да ги няма тези предавания.

---------- Post added at 01:23 ---------- Previous post was at 01:23 ----------

Може и да има, ма като го побарам някой такъв рацер, ще ми стане на малки рацерчета. Ще има бой до откат, без да викам полиция.

Това е нож с две остриета... че може и ти да си го отнесеш.... зависи на къв попаднеш :)

MJ23
16-08-2015, 05:36
Ще има, докато съдебната ни система е на такова ниво. Съжалявам, но за някои престъпления наказание отнемане на книжката е малко! Отдавна съм категорично ЗА при хващане с алкохол да следва ефективен затвор. От това по-гнусно нещо няма, стигало се е дори и до случаи на физическа саморазправа с мой познат, който искаше да се качи "леко почерпен". И то не говоря, както е сега та.ака при над 1,2 промила до една година затвор, ама отложен. Лепни му 3 години и да видя дали ще кара пил. Същото трябва да бъде и за каране в градски условия с определена скорост над позволеното. Ако хвърчиш из града с 120, при ограничение 50 какво заслужава?

alfa_romeo_forever
16-08-2015, 07:34

+ https://www.youtube.com/watch?v=h2E0leOYY7U

Bobi_33
16-08-2015, 12:54
Хахааха, поредната провокация на Суската. Пусна тема и сега гледа сеира и се смее. Веселба. :haha:

alfa_romeo_forever
16-08-2015, 13:36
Да да , и предаванията от сорта 5th Gear , Top Gear , Super Gear, Mega Gear и.т.н
Сега да не ме разберете погрешно, много ме кефят тия предавания , особенно Top Gear и техния идиотски хумор. Но ние (имам предвид хората 30+) ги гледаме и се кефим на колите , на някои детайли , на хумор и.т.н и можем да преценим кое е реално , кое се прави с екип от 500 души и кое не бива да се опитваш да правиш. Но, келешите на по 18-20 години ги разбират по съвсем друг начин нещата , опитват се да ги повторят, да се доказват един на друг , пред мацките ..... без да имат опит и без да разбират до какво може да доведе това.
Та , ако избора е дали да се кефя на предаванията или да знам че едно дете днеска няма да бъде прегазено от някой малоумник. По скоро избора ми ше е да ги няма тези предавания.

---------- Post added at 01:23 ---------- Previous post was at 01:23 ----------

Това е нож с две остриета... че може и ти да си го отнесеш.... зависи на къв попаднеш :)

Колега , не съм съгласен с теб , относно предаванията .. да , нещата които се правят там провокират хората да излезнат и да раздават пълна газ на колите се , обаче според мен всичко се свежда до личността на дадения човек аз съм на 21г. и гледам някое от тези предавания всеки божи ден .. да , много пъти съм се надъхвал понякакъв начин .. кара ми се бързо и на мен определено , но имам разсъдък и като излезна не се "режа" от светофар до светофар .. а си карам нормално , познавам много хора които се претепаха , някои им дойде акъла , на други не .. и пак се изпотепаха ...

Мисълта ми е следната , че не може да обвиняваме предавания , които се излъчват по телевизиите , а тези които нямат акъл в главата и по този начин застрашават другите в движението , чрез своята простотия ...

dimitar_vd62
16-08-2015, 15:12
То какво да кажем за тогава за Бързи и яростни.....имаме колега във форума дето се занимава с радиоуправлями колички вдигат над 200.Да си направят по една такава и няма да има умрели и осакатени.

Orm
17-08-2015, 00:04
То какво да кажем за тогава за Бързи и яростни.....имаме колега във форума дето се занимава с радиоуправлями колички вдигат над 200.Да си направят по една такава и няма да има умрели и осакатени.

Аке е със 200 пак ще има осакатени :)

---------- Post added at 21:04 ---------- Previous post was at 21:00 ----------

Колега , не съм съгласен с теб , относно предаванията .. да , нещата които се правят там провокират хората да излезнат и да раздават пълна газ на колите се , обаче според мен всичко се свежда до личността на дадения човек аз съм на 21г. и гледам някое от тези предавания всеки божи ден .. да , много пъти съм се надъхвал понякакъв начин .. кара ми се бързо и на мен определено , но имам разсъдък и като излезна не се "режа" от светофар до светофар .. а си карам нормално , познавам много хора които се претепаха , някои им дойде акъла , на други не .. и пак се изпотепаха ...

Мисълта ми е следната , че не може да обвиняваме предавания , които се излъчват по телевизиите , а тези които нямат акъл в главата и по този начин застрашават другите в движението , чрез своята простотия ...

Да де не всички , то ако всичките млади беснееха щеше да ужас :) .
Не обвинявам предаванията колега . Просто казвам че провокират младите , обикновенно неопитини и все още немислещи да правят лудории. А най лошото е че младите обикновенно карат коли на 20+ години които няма никакъв шанс да са на 100% технически изправни.

Susscrofa
17-08-2015, 10:02
Точно така, те реално бързи Алфи нема, така че то и смисъл от гонки няма. Къде са затри бе мъгла, никъв та нема.

Даже и за дриСТ не стават, дрифт де.
Моля за извинение любителите на въртяща задница.
Тук съм си, просто ми беше прецакана клавиатурата и събирах парички за нова около година.
Сега всичко е наред.

Та като казах дрифт се сещам за едно отразяване на подобно събитие от един мол.
Седи една "умна" журналистка и пита един облечен с костюм на автопилот и уникална каска - какво му носи дрифтенето, а той и обяснява как било начин на живот - дрискането.
И тя му казва, покажи ни нещо и той започва да се върти, хубаво де, ама после излезе от колата отговори на няколко въпроса, и тя му каза - ще ни покажеш ли още нещо. Този се качи в колата и пак започна да се върти по същия начин.:roll2:
То въртенето си е все едно и също.
И тази тъпотия я гледат с часове любителите на дрискането.
Абе мъка..............:crazy:

---------- Post added at 06:53 ---------- Previous post was at 06:47 ----------

Аaaaбе, ти жив ли си бе, гЪз ?! :crazy:

Явно да.
Това на снимката, ако си ти, показва развитие.
Преди изглеждаше кат развиваща се мутра, а сега приличаш на развита мутра.
Пури се пушат в спокойна, усамотена и интимна среда, а не по този демонстративен начин.

---------- Post added at 06:55 ---------- Previous post was at 06:53 ----------

Oпс, извинявам се, не съм допрочел началото на темата...
Аз НЕ органзирам гонки и НЕ участвам в организирани такива
Та значи "професионал" дебил и посерко ли съм, че нещо не разбрах?

Не си нито дебил, нито посерко, просто си професионален шофьор.

---------- Post added at 06:58 ---------- Previous post was at 06:55 ----------

Интересното е че гонкаджийте си правят гонки на места където няма почти никакви хора и движение, а тия келеши дето си мерят пишките по светофарите не се съобразяват с никой.

Това "почти" се оказва фатално.
Значи според теб ГонкаджиЙтИ се съобразяват с обстановката?

---------- Post added at 07:02 ---------- Previous post was at 06:58 ----------

Стреет рацинг има по цял свят. Имало е....и ще продължава да има

Е де да, тя и човешката глупост е безкрайна.
Дори човешката лошотия може да бъде гранична, но не и глупостта.

mordohy
17-08-2015, 21:42
Колкото и да ми е тъжно, трябва да призная, че сме народ от комплексари. А когато родителите са комплексари, то няма какво друго да бъдат и децата.
Закона не се внушава, а се налага с тояга.
Така е било и винаги е бъде.
Може да се видоизмени тоягата, но по същество действието ѝ е неизменно.

dimitar_vd62
17-08-2015, 22:13
Типична родна картинка - https://www.youtube.com/watch?v=UEWkGjS2qBI
https://www.youtube.com/watch?v=gtdL_QcxbxQ

Bobo Markov
17-08-2015, 22:18
абе дибили аз двайсе години бех шофер на софийската линия сеемшес бре :) Емил Марков - Младос четир бре :) никой от вас не мое ми стъпи на малкио пръс дет карати тез чайници вашти ко искате елате в Путкомер да ви показвам как Хармониката Икарус дрифтира, набира че и спира после ааа че ма нервити и че ва хейтим ей!
Рацери с рацерите :)

---------- Post added at 22:18 ---------- Previous post was at 22:16 ----------

Колкото и да ми е тъжно, трябва да призная, че сме народ от комплексари. А когато родителите са комплексари, то няма какво друго да бъдат и децата.
Закона не се внушава, а се налага с тояга.
Така е било и винаги е бъде.
Може да се видоизмени тоягата, но по същество действието ѝ е неизменно.

тояга трябва и то убав Путкомерски кютек най-вече по кифондерите на тез рацери - фанали на майка си Корсата и са големта работа че ги хейтим!

mordohy
18-08-2015, 03:07
ха така!

Kuku
21-08-2015, 20:51
.....

ДА

ГО

ДУ

ХАШ

!!!

:crazy:

nhg
21-08-2015, 21:16
......

Хм, не позна.
Професията ми не е шофьор, всъщност съм професионално прасе...

ПС: Има едно детско филмче за най-бързия охлюв - Турбо; там обясняват колко е скучно на Инди 500 - завой наляво,и наляво, и после...познай какво: пак наляво!

Bobo Markov
22-08-2015, 00:41
ДА

ГО

ДУ

ХАШ

!!!

Кики бате, едно приятелче си купи преди 6 месеца Ауди А8 L 4,2 дизел ... ебасимо и парахода е тва!

Бобби
22-08-2015, 01:00
Ц,Д.Г. Сребърни звънчета ....:smoke:

Bobo Markov
22-08-2015, 01:21
Ц,Д.Г. Сребърни звънчета ....:smoke:

ахахахаааа :):) така де :)
Ма Кики е от Олимпийски надежди специалност Синхронно Плуване и Водна топка затва му се полага поне минимум Беенве ГетЕ!

Бобби
22-08-2015, 01:29
ахахахаааа :):) така де :)
Ма Кики е от Олимпийски надежди специалност Синхронно Плуване и Водна топка затва му се полага поне минимум Беенве ГетЕ!
:)))...не мой да кара той бемве....голема му е задницата и, не мой я завърти....:-)

Bobo Markov
22-08-2015, 02:11
:)))...не мой да кара той бемве....голема му е задницата и, не мой я завърти....:-)

ще флуудвам целия форум с Перо Деформеро ей са започвам па нека ме накажат :) мен и преди са ме наказвали :):)

https://www.youtube.com/watch?v=6UywYH4fbtg

Kuku
23-08-2015, 19:34
Аз карам БееМВе ПетДвеПет :hmm: :hmm: :hmm:

:smoke:

Бобби
23-08-2015, 19:39

Браво...добър избор...ако ти стиска дупе, някой ден ще подкараш М5....:roll:

dimitar_vd62
23-08-2015, 19:45
Чък Норис не кара БееМВе ПетДвеПет, нито М5, всяко БееМВе вози Чък Норис.

Kuku
23-08-2015, 21:50
Карал съм М5, Бобка, и то от няколко (две) генерации....

..................възбуждам се :!:

Бобби
23-08-2015, 21:51

Е хубаво де...ти като мен...на русо немой се наситиш:)))

Bobo Markov
23-08-2015, 21:59

слабо бат Кики слаба ракия е тва метдвемет пет - сложи му газ ще се развърви :(

---------- Post added at 21:59 ---------- Previous post was at 21:58 ----------

Е хубаво де...ти като мен...на русо немой се наситиш:)))

тоя Кики е извратен отдавна :) понеже някога е бил шофер фказармата и се камиони и афтобуси са му фглавътъ :):)

Бобби
23-08-2015, 22:05

тоя Кики е извратен отдавна :) понеже някога е бил шофер фказармата и се камиони и афтобуси са му фглавътъ :):)
Не го знам....но виртуално е симпатяга...

dimitar_vd62
23-08-2015, 22:33
Стига стия бемвета х5 у7 бля бля истината е в пауъра батки е тука един колега от рено форума го е казал -"веднъж уцелих някакъв Супер-Ултра-Турбо -Хипер-Мега-Гига-Тера-Форсе тиренце "Спорт" бензин.
Плащам, паля и тръгвам. Първа, пилинг и мирис на изгорели гуми. Тръгвам плахо с малко газ. А барнах газта, а ми троши врата моментално. Излизам на широкото - втора, г-а-а-аз. Хм, нещо не върви добре пущината. Кога погледнах, не втора баце - четвърта..! Леле, като зацепих втория зъб, леле, като ревна тая машина. Изправена, като моторна лодка, цепи атмосферата, като артилерийски снаряд. От ускорението, имах чувството, че съм легнал по гръб. Така ме натискаше седалката отзад. Очи тъмнеят, глава се люшка. Започнах да губя съзанание. Събудих се плувнал в пот." шми разправяте тука кулери мулери 6естаци ала бала

Bobi_33
23-08-2015, 22:39

Е то огато има коне е ясна работата. Предполагам, че и в някои Ферарита и Ламбовци ще същия ефекта. :spiteful:

Бобби
23-08-2015, 23:04
Е то огато има коне е ясна работата. Предполагам, че и в някои Ферарита и Ламбовци ще същия ефекта. :spiteful:
Адаш...аз без налични коне прайм кошия...доколкото успявам......другото е ясно..:)))

Bobi_33
23-08-2015, 23:29
Адаш...аз без налични коне прайм кошия...доколкото успявам......другото е ясно..:)))

Е то на кратки разстояния не трябват много коне по принцип. собено ако попандеш на тъпир, който не умее да си кара колата, и по-малко коне вършат работа.

Bobo Markov
24-08-2015, 00:11
Стига стия бемвета х5 у7 бля бля истината е в пауъра батки е тука един колега от рено форума го е казал -"веднъж уцелих някакъв Супер-Ултра-Турбо -Хипер-Мега-Гига-Тера-Форсе тиренце "Спорт" бензин.
Плащам, паля и тръгвам. Първа, пилинг и мирис на изгорели гуми. Тръгвам плахо с малко газ. А барнах газта, а ми троши врата моментално. Излизам на широкото - втора, г-а-а-аз. Хм, нещо не върви добре пущината. Кога погледнах, не втора баце - четвърта..! Леле, като зацепих втория зъб, леле, като ревна тая машина. Изправена, като моторна лодка, цепи атмосферата, като артилерийски снаряд. От ускорението, имах чувството, че съм легнал по гръб. Така ме натискаше седалката отзад. Очи тъмнеят, глава се люшка. Започнах да губя съзанание. Събудих се плувнал в пот." шми разправяте тука кулери мулери 6естаци ала бала

Първо с тия от Рено форума данса забърквате щот са мноо зли :):)

---------- Post added at 00:11 ---------- Previous post was at 00:10 ----------

Е то на кратки разстояния не трябват много коне по принцип. собено ако попандеш на тъпир, който не умее да си кара колата, и по-малко коне вършат работа.

Боби, абе тоя вашия (нашия) Венци кво прай с тоя Франкеншайн червен - само наводнява фейсбука баси и лудия тип :)

Bobi_33
24-08-2015, 19:57
Първо с тия от Рено форума данса забърквате щот са мноо зли :):)

---------- Post added at 00:11 ---------- Previous post was at 00:10 ----------

Боби, абе тоя вашия (нашия) Венци кво прай с тоя Франкеншайн червен - само наводнява фейсбука баси и лудия тип :)

Да, ма е убава, нали? :flirt:

В интерес на истината с новите джанти и аз още не съм я виждал.

Bobo Markov
24-08-2015, 22:28
Да, ма е убава, нали? :flirt:

В интерес на истината с новите джанти и аз още не съм я виждал.

Венци е велик! кво напрай с таз кола той я реновира нацяло баси и манЯка! Хубава е разбира се но никога не бих седнал да ме вози а признавам си аз не бих могъл да я карам :(

Bobi_33
24-08-2015, 23:04
Венци е велик! кво напрай с таз кола той я реновира нацяло баси и манЯка! Хубава е разбира се но никога не бих седнал да ме вози а признавам си аз не бих могъл да я карам :(

Аз също не бих могъл да я карам точно тая кола, но Венци се справя.

Bobo Markov
24-08-2015, 23:48
Аз също не бих могъл да я карам точно тая кола, но Венци се справя.

тя си е калибрирана точно за него :) друг ако седне да я кара че го утрепе колата само за спорта нарочно :)

Бобби
26-08-2015, 00:49
Каква е тая кола да еба....сега ще изкарате момчето дебил....:))

Bobo Markov
26-08-2015, 00:53
уаууууу!!

Мъже от 20 до 25 г., със средно образование, живеят в крайните квартали на столицата, от обикновени работнически семейства - това е профилът на състезателите в автокушиите. Автомобилите им най-често са БМВ-та и Голф 4-ки, които обаче са тунинговани за по 10-15 хил. лв. Много от участниците дори не живеят в София, а в селата около града. Там са и най-върлите автоманиаци, чието основно занимание е да тунинговат колите си в гаража на къщата. Уреждат си срещи по форумите в интернет, но напоследък са много предпазливи. Това важи за масовите състезатели, които са започнали отскоро и са най-рисковите в нелегалните гонки. Има и други, които са с луксозни коли и са от богати семейства или имат частен бизнес.

---------- Post added at 00:53 ---------- Previous post was at 00:52 ----------

значи аз съм и от богато семейство и имам частен (собствен бизнес) влагам всяка чиста пачка в моя луксозен но адски брЪз аФтомобил и са бегам со секви малоумници - наказвам ги и после ги бия на покер :):) егасимо ...

Kuku
26-08-2015, 00:55
Защо реши, че ПетДвеПет е бенДзин? :D

Bobo Markov
26-08-2015, 00:58
Защо реши, че ПетДвеПет е бенДзин? :D

щото баце ако си зел дизел с таз сигнатура си много зле :):):afro:

Kuku
26-08-2015, 19:07
Нищо не съм вземал - само карам ;) :afro:

Bobo Markov
26-08-2015, 20:38
Нищо не съм вземал - само карам ;) :afro:

гъзар си ти Кики - гъзар беше и гъзар си остана дейба :):) а наздраве!

DiStefano
27-08-2015, 23:07
Ей фани маани таа каска, че не мом да те гледам вече .. дейба .. само олигофрении мислиш

ivan dimitrov
28-08-2015, 12:19
К'во не ти хареса на каската бре!? Тя е немска, направена от Москвич-407(реверс-инженеринг), к'во и има?

stelt
28-08-2015, 16:35
http://news.ruse24.bg/579348.html

Поредния...

Bobi_33
28-08-2015, 19:41
Може да ви звучи идиотско, просташко или малодушно, но аз съм за, когато олигофрените свършват в стълб, дърво или нещо подобно неподвижно и масивно. Ако и умрат на място, още по-добре. Защото ако не свършат така, може да избият купища невинни хора, да унищожат скъпо имущество и т.н.

А така умрели в ковчезите си, приключват рисковете за нормалните хора. Не ме разбирайте погрешно, но кагато идиотът не може да го спре предвиделният за целта държавен орган, по-добре така, отколкото зверска катастрофа с умрели невинни.

ecotronic
28-08-2015, 20:09
Може да ви звучи идиотско, просташко или малодушно, но аз съм за, когато олигофрените свършват в стълб, дърво или нещо подобно неподвижно и масивно. Ако и умрат на място, още по-добре. Защото ако не свършат така, може да избият купища невинни хора, да унищожат скъпо имущество и т.н.

А така умрели в ковчезите си, приключват рисковете за нормалните хора. Не ме разбирайте погрешно, но кагато идиотът не може да го спре предвиделният за целта държавен орган, по-добре така, отколкото зверска катастрофа с умрели невинни.

Споделям мнението ти. Няма по-гадно нещо от това семейство да бъде избито заради челен удар със селянина с беемвето.

Голяма част от хората на тая възраст правят малко или много пакости на пътя, преди да се осъзнаят и променят поведението си. Повечето имат шанса да се променят.

Никога няма да забравя собствената си преломна точка - пътят Батак - Пещера, рано сутрин, павета покрити с роса, изпреварвам с луда скорост едно Волво в завой без никаква видимост и разчитайки единствено на това, че шансът ще е на моя страна. Автобусът, който се появи на 20 м. срещу мен, виждам и до днес. Всичко се размина дори без една смачкана ламарина. В този ден шансът наистина беше на моя страна.
Успях да си извадя поуката и приключих с келешлъка.

кученцетоОгиитаткоДоги
28-08-2015, 21:05
Споделям мнението ти. Няма по-гадно нещо от това семейство да бъде избито заради челен удар със селянина с беемвето.

Голяма част от хората на тая възраст правят малко или много пакости на пътя, преди да се осъзнаят и променят поведението си. Повечето имат шанса да се променят.

Никога няма да забравя собствената си преломна точка - пътят Батак - Пещера, рано сутрин, павета покрити с роса, изпреварвам с луда скорост едно Волво в завой без никаква видимост и разчитайки единствено на това, че шансът ще е на моя страна. Автобусът, който се появи на 20 м. срещу мен, виждам и до днес. Всичко се размина дори без една смачкана ламарина. В този ден шансът наистина беше на моя страна.
Успях да си извадя поуката и приключих с келешлъка.

Само не мога да разбера защо асоциираш убийците на пътя с бмв?Аз съм имал две бмв-та и още не съм убил никого, а и не съм създавал предпоставки за такова птп.

ecotronic
28-08-2015, 21:11
Само не мога да разбера защо асоциираш убийците на пътя с бмв?Аз съм имал две бмв-та и още не съм убил никого, а и не съм създавал предпоставки за такова птп.

Ако помислиш малко, може и да се сетиш.

кученцетоОгиитаткоДоги
28-08-2015, 22:10
Ако помислиш малко, може и да се сетиш.

Е кво да мисля, аз ти говоря от опит.Ако е някой кавал и с корса може да помели 5 човека и 2-3 коли.Това че при нас е най-предпочитания автомобил спор и две мнения по въпроса няма.Все пак българина е човек с вкус.И 25 годишно бмв е по хубаво от някой 5 годишен френски варел.

Бобби
29-08-2015, 01:55
А бе копелета, защо се правим на праведни.....всеки от нас е подгонвал кола по улиците и магистралите....всичко е съдба.....изкарвате ги тез момчета камикадзета...да до някъде е така....ама разликата, е че не е предумишлено убиство....ако ме разбирате....аз като си повярвах, че мога да карам...правех най големите грешки.....а тъкмо бях събрал цялата азбука в шофьорската си книжка....така, че Господ да ни пази...такъв ни е нрава,,,българина никога не е спазвал дисциплина през хилядолетната ни история....и затий сме на изчезване.....а по умните ги приватизират.....

Liminat
29-08-2015, 08:15
А бе копелета, защо се правим на праведни.....всеки от нас е подгонвал кола по улиците и магистралите....всичко е съдба.....изкарвате ги тез момчета камикадзета...да до някъде е така....ама разликата, е че не е предумишлено убиство....ако ме разбирате....аз като си повярвах, че мога да карам...правех най големите грешки.....а тъкмо бях събрал цялата азбука в шофьорската си книжка....така, че Господ да ни пази...такъв ни е нрава,,,българина никога не е спазвал дисциплина през хилядолетната ни история....и затий сме на изчезване.....а по умните ги приватизират.....
Добре бe, ako видиш някой чекиджия да гони със 150 из града, спре в зазръстване, Бог ти е казал по някакъв начин, че след малко ще подгони пак и понеже не е нищо друго освен безнадежден чекиджия с двете ръце отзад, след 3 минути ще убие детето ти, което върви по тротоара, лично ти, ще идеш ли до стъклото да му пръснеш черепа с някой недобре смазан макаров, или ще си кажеш "какво да ги правиш, случва се"?

Бобби
29-08-2015, 09:38
Добре бe, ako видиш някой чекиджия да гони със 150 из града, спре в зазръстване, Бог ти е казал по някакъв начин, че след малко ще подгони пак и понеже не е нищо друго освен безнадежден чекиджия с двете ръце отзад, след 3 минути ще убие детето ти, което върви по тротоара, лично ти, ще идеш ли до стъклото да му пръснеш черепа с някой недобре смазан макаров, или ще си кажеш "какво да ги правиш, случва се"?
Всеки може да тълкува по горе написаното от мен, както си иска....

кученцетоОгиитаткоДоги
29-08-2015, 12:33
От трето поколение на демокрацията отвикнало от труд и отговорности какво очаквате? Техните му купили кола, на 25 години живее още при техните и те му дават пари за цигари и кафета.

Furious 155
29-08-2015, 14:22
От трето поколение на демокрацията отвикнало от труд и отговорности какво очаквате? Техните му купили кола, на 25 години живее още при техните и те му дават пари за цигари и кафета.
Ето тук съм много съгласен с теб!!!
Всичко започва от семейството!

Sm0k
29-08-2015, 20:39

Най-лошото е, че наистина старшно много хора, да не кажа поколение не са научени на труд и отговорност. Дето казваш, той не може да поеме отговорност сам да изкара пет лева за кафе и цигари...
А човек като няма за какво градивно да мисли и как да се самоутвърждава, неминуемо започва да мисли глупости и да се утвърждава и доказва чрез тях - просто енергията трябва да иде някъде. Като например да иде на булеварда в Русе и да се пусне със 150 км/ч срещу 20 годишното Ауди.
Което за мене е автомобилната версия на това да се сбиеш с някой в дискотеката, просто щот няма с кво друго да се докажеш. И двамата сте си същите цървули, ма се трепете пред кръчмата, като подземни босове дето ше делят града :)

За това образованието е важно - да научава хората на нещо полезно за да не се занимават с прототии, с които вредят на себе си и околните. Дали ше го научиш да бъде инженер, художник, стругар или тракторист няма никакво значение, важно е да му дадеш някъв занаят, чрез който да си влага енергията в нещо полезно, щото иначе ше иде и ше я вложи в най-голямата и безмислена простотия :)

Сега, да не се обиждат колегите дето се занимават с моторен спорт, макар и аматьорски - не визирам тях. И аз съм голям фен на всякакви автомобилни съзтезания, ама просто тва е сериозен спорт към който трябва малко от малко сериозно, не както дойде и на булеварда в стълба :) Сещам се по тоя повод и една история от детството на Шумахер, ама ся няма да я разказвам, че стана много сериозен тона в темата, която иначе си беше забавна :)

кученцетоОгиитаткоДоги
29-08-2015, 21:11
Тука като стане на 16 години и техните му казват ,,-Айде мойто момче или момиче квартирката и оправяй се в живота.И той или тя трябва те първа да почне самостоятелно да се издържа+ да си плати висшето.И почват яко бачкане и заеми.Та до 31-2г. друго освен колело не може да си позволи.То тогава повечето хора на тая възраст са и на друг акъл и знае че а са е изгостирал а Ханс му е взел книжката. И ако ходи с колата на работа, от там си губи работата, не може да си плати наема и остава на пътя.

mordohy
29-08-2015, 23:46
Да не ми урочасате детето, ама от малък съм му давал свобода да решава, като същевременно съм го оставял сам да се блъска. Понякога и на него му се е струвало, че съм жесток и безразличен, но му дадох афинитет към работата и увереност да се справя сам.
Сега виждам, че съм прав.
В момента е само на 23, но вече е инжежер не само по диплома, но и по длъжност. Работи сериозна работа в сериозен завод и се оправя сам.
Мисля, че съм си свършил работата.
На пътя също е отговорен човек, защото няма нито комплекси, нито илюзии.
С една дума, може да носи отговорност и в това е живецът!

Liminat
30-08-2015, 08:17
Aре пак една от моите премъдрости-ако един мъж не е имал жени, когато му е било времето, не е имал слава, когато му е било времето и не е имал пари, когато му е било времето, от него се получава доста смехотворна, понякога и опасна комбинация след време.

mordohy
30-08-2015, 11:35
Aре пак една от моите премъдрости-ако един мъж не е имал жени, когато му е било времето, не е имал слава, когато му е било времето и не е имал пари, когато му е било времето, от него се получава доста смехотворна, понякога и опасна комбинация след време.

Описа типичния неудачник.
Такива винаги са опасни.

Susscrofa
02-09-2015, 22:38
ДА

ГО

ДУ

ХАШ

!!!

Да, точно това имах предвид.
Но нищо де, форумът така е по-пъстър.
Какво би била маймуната без червения си задник?:picnic:

---------- Post added at 19:35 ---------- Previous post was at 19:27 ----------

Хм, не позна.
Професията ми не е шофьор, всъщност съм професионално прасе...

ПС: Има едно детско филмче за най-бързия охлюв - Турбо; там обясняват колко е скучно на Инди 500 - завой наляво,и наляво, и после...познай какво: пак наляво!

Професионалното прасе се гои и после под ножа.
Аз не знам да има прасе аматьор.
Не може всеки, който има глава на раменете си да я използва както си иска.
Я си представи, че всеки извратеняк с пенис го използва както си иска.
Някак си опростачваш нещата.
Когато си част от едно общество, част от главата мисли както мислят останалите членове на обществото, инак не става.:picnic:

---------- Post added at 19:37 ---------- Previous post was at 19:35 ----------

525 бензин!!!!!!!!!!...........хахахаха, е тва дори и аз го знам.:tooth:

---------- Post added at 19:38 ---------- Previous post was at 19:37 ----------

гъзар си ти Кики - гъзар беше и гъзар си остана дейба :):) а наздраве!

Е голЕм подмазвач си!:picnic:

Kuku
03-09-2015, 18:03
Какво би била маймуната без червения си задник?
Нещо, като теб :!:

кученцетоОгиитаткоДоги
05-10-2015, 23:51
Начи батки прибирам се вчера през Германия и магън яко.Вървъ с около 180км/ч по едно нанагорнището.По едно време ми изкача некво ауди 2.5 кюмюр 2007-2008г. абе жмел от секъде, лепи ми се зад бронята и ми бие нагло на дълги.Обаче аз не минавам в десно.Ония пак ми бие дълги и бие ляв мигач.Аз са ядосах показах му среден пръст, върнах една предавка и ония ми изчезна от огледалото за обратно виждане.Качвам пак една предавка, намалям до към 180, след малко ония пак зад мен вече яко ядосан че некъф шлеп от времето когато джойнда беше левче:) го прави за смях на кокошките:) решава да ма изпреварва от дясно.Но явно не бе чувал за Скандинавия моторс:):)

Sm0k
06-10-2015, 00:55
Начи батки прибирам се вчера през Германия и магън яко.Вървъ с около 180км/ч по едно нанагорнището.По едно време ми изкача некво ауди 2.5 кюмюр 2007-2008г. абе жмел от секъде, лепи ми се зад бронята и ми бие нагло на дълги.Обаче аз не минавам в десно.Ония пак ми бие дълги и бие ляв мигач.Аз са ядосах показах му среден пръст, върнах една предавка и ония ми изчезна от огледалото за обратно виждане.Качвам пак една предавка, намалям до към 180, след малко ония пак зад мен вече яко ядосан че некъф шлеп от времето когато джойнда беше левче:) го прави за смях на кокошките:) решава да ма изпреварва от дясно.Но явно не бе чувал за Скандинавия моторс:):)

Абе Ауди да не са почнали да пишат обема и типа на мотора на предното стъкло с огледални букви??? :D

Ма туй Сааба е голям стрела момче, тоз със аудито не може да те барне по никой начин брато :) И ко стана кат ти тръгна в дясно тоя?

кученцетоОгиитаткоДоги
06-10-2015, 09:41
Абе Ауди да не са почнали да пишат обема и типа на мотора на предното стъкло с огледални букви??? :D

Ма туй Сааба е голям стрела момче, тоз със аудито не може да те барне по никой начин брато :) И ко стана кат ти тръгна в дясно тоя?

Значи бате аз чатнах че е кюмюр, понеже беше комби:) Бензин нема как да е понеже действието се развива у Германия, а не в Кувейт:D Начи копелето минава у десно връща предавка и са опитва да ме бега. Неговите предни гуми, са изравняват с мойте задни.На около 150 метра пред него има друга кола и той иска да мине между нея и мен.Обаче в тоя момент и аз връщам предавка и са изравнявам с колата пред него и му затварям пътя.Ония го гледам пуснал всички цветове на дъгата, и му излязла 5 сантиметрова вена от нерви на челото:) В тоя момент почват стръмни завои на долу,беше и мокър асфалта, викам си нема смисъл да си тествам колата в екстремни условия, а и още не ми е омръзнал живота:) Я мини у десно и си пуши парламента:):)

Bobo Markov
06-10-2015, 20:55
Да ви признавам аз съм тоталка рацер и много съм оборотен в рацерството.

Навремето с Кики моя човек той караше фиат па аз бях с
Алфа 166 ма от последните - Кики много се сдухваше че фиатчето му неговото беше много зле и редовно го биех на драг на 40 000 метра начи по права :(

Са аз карам Ауди А8L 4.2 TDI а Кики кара па фиатчето и са питам - Кики - брат как за толко години не отпецна от тва фиатче бре чак си го татуирга на задника значи ... пфууу ти с тва фиатче една гонка как не успя да направиш баце а се са фърляш :) :) много си зле :) а наздраве!

---------- Post added at 20:55 ---------- Previous post was at 20:54 ----------

Сусикрофта аз оня ден го гледах в един порнофилм :) издържа няколко секунди на макс и припадна :(

Бобби
07-10-2015, 00:44
Идиоти....имам чувството, че се познаваме...:))...и съм ви повлиял отрицателно....:devil:

---------- Post added at 21:43 ---------- Previous post was at 21:40 ----------

Значи бате аз чатнах че е кюмюр, понеже беше комби:) Бензин нема как да е понеже действието се развива у Германия, а не в Кувейт:D Начи копелето минава у десно връща предавка и са опитва да ме бега. Неговите предни гуми, са изравняват с мойте задни.На около 150 метра пред него има друга кола и той иска да мине между нея и мен.Обаче в тоя момент и аз връщам предавка и са изравнявам с колата пред него и му затварям пътя.Ония го гледам пуснал всички цветове на дъгата, и му излязла 5 сантиметрова вена от нерви на челото:) В тоя момент почват стръмни завои на долу,беше и мокър асфалта, викам си нема смисъл да си тествам колата в екстремни условия, а и още не ми е омръзнал живота:) Я мини у десно и си пуши парламента:):)
Редбул дава крила, ама ти пиеш хайнекен с джони...от там ти идват проблемите...:))

---------- Post added at 21:44 ---------- Previous post was at 21:43 ----------

Да ви признавам аз съм тоталка рацер и много съм оборотен в рацерството.

Навремето с Кики моя човек той караше фиат па аз бях с
Алфа 166 ма от последните - Кики много се сдухваше че фиатчето му неговото беше много зле и редовно го биех на драг на 40 000 метра начи по права :(

Са аз карам Ауди А8L 4.2 TDI а Кики кара па фиатчето и са питам - Кики - брат как за толко години не отпецна от тва фиатче бре чак си го татуирга на задника значи ... пфууу ти с тва фиатче една гонка как не успя да направиш баце а се са фърляш :) :) много си зле :) а наздраве!

---------- Post added at 20:55 ---------- Previous post was at 20:54 ----------

Сусикрофта аз оня ден го гледах в един порнофилм :) издържа няколко секунди на макс и припадна :(
Ако беше и сериозен....цена немаше, да имаш...:))...излез от тая мъгла...:))

кученцетоОгиитаткоДоги
07-10-2015, 09:47
[QUOTE=Бобби;1444237]Идиоти....имам чувството, че се познаваме...:))...и съм ви повлиял отрицателно....:devil:[COLOR="Silver"]

Дет вика ония твоя човек като бяхме в пицарията,заедно ке сме се родили,заедно ке мрем:priest::hump:

Kuku
07-10-2015, 19:18
Виж сега, братовчед.... !!! Точно върху тоя ФЯТ немаш право да говориш, щото обиколих два пъти Европа с него и сипах Е10 та се развали един маркуч и не ставаше за гонки :crazy: :crazy: :crazy:
Сдухвам се и ще търся М5 :sex:

Бобби
07-10-2015, 19:58
Виж сега, братовчед.... !!! Точно върху тоя ФЯТ немаш право да говориш, щото обиколих два пъти Европа с него и сипах Е10 та се развали един маркуч и не ставаше за гонки :crazy: :crazy: :crazy:
Сдухвам се и ще търся М5 :sex:
О,...ама ти и проблеми си имал....:))

mirchozo
07-10-2015, 21:00
Яс пък оня ден кат насметах една колона от тиквеници на излизане от "градът" и тъкмо ги минавам кротко със 140 и хоп насреща патрулка с обектив. Бааам котараците, добре че спира талигата, та останах наравно с последния от балъците, скоро може да видим скъпа снимка, подразбрах че уж няма ама... След обективното пространство бааам 2-ра,3-та, 4-та и следващите тиквеници бяха историА. Та мани, тъй бързо идват, все едно карам в насрещното ;)

Bobo Markov
07-10-2015, 23:41
Идиоти....имам чувството, че се познаваме...:))...и съм ви повлиял отрицателно....:devil:

---------- Post added at 21:43 ---------- Previous post was at 21:40 ----------

Редбул дава крила, ама ти пиеш хайнекен с джони...от там ти идват проблемите...:))

---------- Post added at 21:44 ---------- Previous post was at 21:43 ----------

Ако беше и сериозен....цена немаше, да имаш...:))...излез от тая мъгла...:))

да несериозен съм аз съм хронично несериозен, тва е съдба и няма бягане от нея ей даже и на покер га играя пак съм несериозен и немам никви карти и са хиля кът пача и те ми са връзват и аз обирам всичко и те ми викат - несериозен си, ми казват, брат и аз ами какво да правя - такъв съм всеки има греди в характера си - някой спът с мъже, други се обличат в шлифери и плашат гаргите нощем фпарка (Съскрофера за него нищо не съм писал) аз съм несериозен ... Ей даже ма викат да ям боб фпетък ама аз няма да отида щото съм на премиера в театъра на две френдки актриси и един френд ... кво да направя ?

аз съм несериозен!
Аз съм Звезда! ... бей даЙба майка му италянска дАйба :(

ша ма извинявате ...

Bobo Markov
11-10-2015, 22:10
Той знаеше, че това ще е гонка. Вкара BMW-то си в обороти.
Изключи ESP-то. Тръгна с въртене на гуми. Първа,втора,трета - 120. Четвърта 160-180-200-220-240. Пета - 260-280-300-320. Вкара шеста - 380 ...... и тогава осъзна нещо - това бяха метрите ,с които изоставаше от Алфата , чийто присмехулни стопове мракът поглъщаше..

кученцетоОгиитаткоДоги
11-10-2015, 22:54
От там идва баира на витиня и с мръсни гуми от шела са фключва в играта сааб 2000 кубика турбо бинзин:) Алфата връща предавка че на витиня не мой да деяни:) Обаче сааба качва предавка щото е по ербапп,и алфата успява да види само надписа на задния джам на сааба:) ,,Scandinavian motors!Don't fuck with my! :):)

pyle
11-10-2015, 22:58
От там идва баира на витиня и с мръсни гуми от шела са фключва в играта сааб 2000 кубика турбо бинзин:) Алфата връща предавка че на витиня не мой да деяни:) Обаче сааба качва предавка щото е по ербапп,и алфата успява да види само надписа на задния джам на сааба:) ,,Scandinavian motors!Don't fuck with my! :):)

Споко.. :D

mirchozo
12-10-2015, 07:36
Оги, тюрбу биндзин са каа, дан съ излагаш приед другити пуние, ай ний тука са знайми кой колку има на фтория иташ.

vgp_sas
12-10-2015, 10:33
Аз не участвам в гонки, нямам пари за нафта!

Mury
12-10-2015, 16:24
да несериозен съм аз съм хронично несериозен, тва е съдба и няма бягане от нея ей даже и на покер га играя пак съм несериозен и немам никви карти и са хиля кът пача и те ми са връзват и аз обирам всичко и те ми викат - несериозен си, ми казват, брат и аз ами какво да правя - такъв съм всеки има греди в характера си - някой спът с мъже, други се обличат в шлифери и плашат гаргите нощем фпарка (Съскрофера за него нищо не съм писал) аз съм несериозен ... Ей даже ма викат да ям боб фпетък ама аз няма да отида щото съм на премиера в театъра на две френдки актриси и един френд ... кво да направя ?

аз съм несериозен!
Аз съм Звезда! ... бей даЙба майка му италянска дАйба :(

ша ма извинявате ...

Ко речи ????? :big_whoops::big_whoops::big_whoops: Бояне ти си тотални изплискал брат..............готин си иначе,не си некъв свестен ама...............

П.С.Аз участвам,ама само със синия слон.....че се извърта през таван и пере само на задни гуми.......мани че толкоз бръз,жената ми взе спрелия Фят,вика онова малко много бързо,че оня ден прескочила трамвая на Черни връх.................:tank::tank::tank:

П.С.2.Скии ко прай брат,направо спира времето :depressed::depressed::depressed:

Бобби
13-10-2015, 00:20
А бе, я кажете с кое копче на клавиатурата се дава газ, за да се включа и аз.....:biker:

кученцетоОгиитаткоДоги
13-10-2015, 00:22
А бе, я кажете с кое копче на клавиатурата се дава газ, за да се включа и аз.....:biker:

Ти нямаш тая екстра:D

Бобби
13-10-2015, 00:25
Ти нямаш тая екстра:D
Верно....прав си...виртуално, не съм се доказвал, ни съм ебал....:oops:

кученцетоОгиитаткоДоги
13-10-2015, 00:29
Верно....прав си...виртуално, не съм се доказвал, ни съм ебал....:oops:

Еми трябва да почнеш,иначе изоставаш по точки:D и ще изпаднеш като ЦСКА в трета дивизия да са доказваш по поляните:D

old alfist
13-10-2015, 00:31
За съжаление от тази тема разбрах, че свестните не са готини.
Наистина разбрах, че не съм гонин когато си пробвах преди години новите зимни гуми на плаца пред един хипермаркет.
Какво ли не правих да се дрифтва 166 с новите зимни гуми, сменените амортисьори и заводското предно предаване - голяма скука.

Бобби
13-10-2015, 00:51
Еми трябва да почнеш,иначе изоставаш по точки:D и ще изпаднеш като ЦСКА в трета дивизия да са доказваш по поляните:D
:)))...а бе нека съм по поляните, ама с 12:0....а не да треперим от Поморие и да разчитам на дуспи......а бе вие левскарите от 5-6 години насам се добрахте до първото място за малко и станахте ебати половите атлети...не мой ви затворят устата....само да не ви занесат пак купата на Герена догодина и да я пратите я у Ловеч, я у Разград.....както стана за стогодишнината......гледам вчера Батков след дъжд качулка пак реве....не искам ЦСКА да има 31 шампионски титли.....иска всичко да се изтрие.....ебати комплекса....та на неговият бивш отбор, нема му стигнат още сто години, за да стигне стария ЦСКА......ей вие левскарите да си траете.....за пореден път предадохте святото име ЛЕВСКИ....един път го направи поп Кръстьо.....а сега кажи ми кой ви е собственик.....нещо май ДПС....или се лъжа,,,?:))

кученцетоОгиитаткоДоги
13-10-2015, 01:00
:)))...а бе нека съм по поляните, ама с 12:0....а не да треперим от Поморие и да разчитам на дуспи......а бе вие левскарите от 5-6 години насам се добрахте до първото място за малко и станахте ебати половите атлети...не мой ви затворят устата....само да не ви занесат пак купата на Герена догодина и да я пратите я у Ловеч, я у Разград.....както стана за стогодишнината......гледам вчера Батков след дъжд качулка пак реве....не искам ЦСКА да има 31 шампионски титли.....иска всичко да се изтрие.....ебати комплекса....та на неговият бивш отбор, нема му стигнат още сто години, за да стигне стария ЦСКА......ей вие левскарите да си траете.....за пореден път предадохте святото име ЛЕВСКИ....един път го направи поп Кръстьо.....а сега кажи ми кой ви е собственик.....нещо май ДПС....или се лъжа,,,?:))

Разграничавай историята от футбола.Когато ЦДНА влезе в групите на шампионска лига ще ти кажа евала шапка ти свалям.......Щото на село по влашко и аз съм номер едно,ама друго е да съм и в Амстердам номер едно:coolio:

Бобби
13-10-2015, 01:06
Разграничавай историята от футбола.Когато ЦДНА влезе в групите на шампионска лига ще ти кажа евала шапка ти свалям.......Щото на село по влашко и аз съм номер едно,ама друго е да съм и в Амстердам номер едно:coolio:
Да бе....ЦСКА...два пъти полуфинал за КЕШ и един полуфинал за КНК....история просто.....ако искаш да ти преведа какво беше КЕШ...едно време и КНК.....:Yoda:....а не като Левски... 17 мига от пролета в шампионска лига....:)))....иначе казано голова разлика 1:17...:)))...а вие му викахте синя приказка:)))

кученцетоОгиитаткоДоги
13-10-2015, 01:17
Да бе....ЦСКА...два пъти полуфинал за КЕШ и един полуфинал за КНК....история просто.....ако искаш да ти преведа какво беше КЕШ...едно време и КНК.....:Yoda:....а не като Левски... 17 мига от пролета в шампионска лига....:)))....иначе казано голова разлика 1:17...:)))...а вие му викахте синя приказка:)))

Така е......ЦДНА е история или иначе казано цакано асо........:):) Лупи ги фалира,и сега ще тичат по поляните.....че скоро четох че уефа иска да им вземе лиценза и за трета дивизия:):) Кат дойда в София,ща черпа един билет за мач на Левски,щото ЦДНА........по тия села ще ни бият някъде:paddle:

Бобби
13-10-2015, 01:21
Така е......ЦДНА е история или иначе казано цакано асо........:):) Лупи ги фалира,и сега ще тичат по поляните.....че скоро четох че уефа иска да им вземе лиценза и за трета дивизия:):) Кат дойда в София,ща черпа един билет за мач на Левски,щото ЦДНА........по тия села ще ни бият някъде:paddle:
Страх те е...А.....па ние си играеме само на Армията....от време на време ходим в Пазарджик, ама там наши хора.....оти се плашиш...:))

кученцетоОгиитаткоДоги
13-10-2015, 01:29
Страх те е...А.....па ние си играеме само на Армията....от време на време ходим в Пазарджик, ама там наши хора.....оти се плашиш...:))

Начи батка гледам че фследващияполусезон имат гостуване на Спартак-Койнаре:) Това е там по нашия край:) Начи там и да паднеш и да биеш пак ядеш бой:paddle: Ами не само бой,ами и други работи се случват.........+18........:gayfight:
Ти кат искаш ходи:)

Бобби
13-10-2015, 01:41
Начи батка гледам че фследващияполусезон имат гостуване на Спартак-Койнаре:) Това е там по нашия край:) Начи там и да паднеш и да биеш пак ядеш бой:paddle: Ами не само бой,ами и други работи се случват.........+18........:gayfight:
Ти кат искаш ходи:)
У Каойнаре я има, я нема 800 човека....гостуващата агитка на ЦСКА е 3000.....не случайно имат повече публика на един мач в "В".....отколкото за целият кръг на "А"....:)))

кученцетоОгиитаткоДоги
13-10-2015, 01:57
У Каойнаре я има, я нема 800 човека....гостуващата агитка на ЦСКА е 3000.....не случайно имат повече публика на един мач в "В".....отколкото за целият кръг на "А"....:)))

........на село ми показаха карате,на морето ми пуснаха челентано бате:):)

mirchozo
13-10-2015, 12:07
Абе днеска забелязах нещо странно..., начи..., давам всичката газ и нещо се свива пространството отпред, нещо като на Стар Трек ако се сещате....? Километража нямам време да го гледам защото все едно карам в насрещното, едвам ги избягвам, като намаля до 1-ва и 2-ра скорост всичко изглежда нормално, макар че нямам точно формулировка за думата "нормално". Най-тъпото е че на един легнал полицай със 140 успях да прескоча едно рено туинго, но подозирам че ако бях още малко по-засилен щях да прескоча поне още една кола. Забелязах също че темпомата не иска да работи над 250км/ч, някакви идеи ?
Та така, всичко нормално ли е според вас колеги ?

546
13-10-2015, 15:17
Темата е за гонки,а не за технически проблеми. Но все пак ще ти отговоря,защото е важно- темпомата на алфите спира да работи на 300,доускоряването нагоре е само с педалите. Явно някой разбирко е бърникал софтуера и го е омазал.Извади клемата на акумулатора да се растартира и ще се оправи.
Колкото до свиването на пространството,не знам защо ти се е получило така,при мен само часовника изостава като я настъпя,пространството не се променя,ама мойта е сток,а твойта явно е с чип.

mirchozo
13-10-2015, 16:46
От чипа ще е, а майстора каза да не очаквам да цепи мрака, пък то ко стана..., уж малко го засили само, не ми се мисли ако беше бруталния чип баси. Относно темпомата, явно вдигам 300, щом спира е логично да е там някъде, ама както казах по-горе, километража не го гледам че много бързо ги настигам. Трябва да сложа някви елерони че се отлепя на моменти. Харесал съм си едни от саап, нъл самулиети праеха едно време, ще търся по авиоморгите нещо.

546
13-10-2015, 18:26
Щом отлепя,значи дига 300,километража вероятно не е верен,това е проблем при комбитата най-често.седаните са като залепени и нужда от елерони няма. При мен гумите се оказаха слаби(мишлен пилот примаси се разпадаше) ,сега съм с гуми произведени в завода на Петлас в Турция където произвеждат гумите за турските F-15 и F-16 ,засега няма ядове.

ФЕРАРИСТ
13-10-2015, 20:35
Аз днес малко дрифтнах(макар и на предно), тва брои ли се за кофти работа?

Orm
13-10-2015, 20:55
Искат легални писти "дебилите" - http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo/liubitelite-na-skorosti-iskat-zakonni-pisti-za-gonki-6043740

ecotronic
13-10-2015, 21:29
Искат легални писти "дебилите" - http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo/liubitelite-na-skorosti-iskat-zakonni-pisti-za-gonki-6043740

Тия, които искат това съвсем не са дебили.
Нормално е да има такива места.
Лошото е, че такива места вече има не едно и две, но дебилите предпочитат да правят простотиите си там, където не му е мястото.

Orm
13-10-2015, 21:40
Тия, които искат това съвсем не са дебили.
Нормално е да има такива места.
Лошото е, че такива места вече има не едно и две, но дебилите предпочитат да правят простотиите си там, където не му е мястото.

Названието на темата е такава :) .
Иначе не знам доколко е правилно държавата да осигурява писти, линейки , пожарникари и.т.н само и само някой да си начеше крастата...

кученцетоОгиитаткоДоги
13-10-2015, 21:45

Аз нямам нищо против,макър че с това едва ли ще се промени нещо.В Плевен на времето когато искахме да правим кушии,ходехме в полигона на Авто Транспортния техникум,и не застрашавахме никой по никакъв начин.Всичко е до това,да ли ти ходи асансьора до втория етаж.Това първо.И второ тия места ще имат нужда от подръжка,нека да им дадът такива места но при положение че сами си ги издържат.Те хората хляб нямат на масата,а държавата ще инвестира пари в писти за гонки.Човек когато има някакво хови,то трябва да си е изцяло за негова сметка.Аз съм сигурен че тия точно които го искат това ако ги хванеш за краката и ги изтръскаш няма да паднат повече от 20 лева на стотинки от тях.Това са младежи,които по цял ден нямат какво да прават,лежат на майка си и на баща си на гърба и са чудат как да си прават харашото по цял ден.Я днеска цял ден да си работил 8 часа в мина Бобовдол,да ли щи е до гонки след работа??????Направо резки промени в законодателството,и да не се занимават с прищевките на сулио и пулио.

ecotronic
13-10-2015, 21:57
Названието на темата е такава :) .
Иначе не знам доколко е правилно държавата да осигурява писти, линейки , пожарникари и.т.н само и само някой да си начеше крастата...

Чувал съм, че в Сибир имало такива условия. При това напълно безплатно.
:tooth:

Orm
13-10-2015, 22:00
Чувал съм, че в Сибир имало такива условия. При това напълно безплатно.
:tooth:

Еми ето, значи има готови такива места, да заповядат....

546
14-10-2015, 00:02
Аз днес малко дрифтнах(макар и на предно), тва брои ли се за кофти работа?
Ако задницата не е изпреварила предницата не се брои за гонка.
P.S. Да не си направил лоукоста трансаксиал с предно?

кученцетоОгиитаткоДоги
14-10-2015, 13:57
Снощи ги гледах въпросните протестиращи в часът на Милен Цветков.Милен им предложи някакво пустеещо място на 40км извън София,обаче те горките са толкова скъсани ,,гонкаджии,, че нямали 10лв за бензин,тоест възможност:brickwall: да ходят до там.Ми къде си тръгнал на сватба без х*й бе аланколуу:wallbash:

mirchozo
14-10-2015, 14:04
Пишман рейсъри колкото искаш, повечето от тях са сиромаси за жалост. Иначе тия които си се бягат тук там с коли за по над 20хл лева, те за нищо не реват. Организират си се и хич не им дреме.
Цялата работа според мен ще е поредната простотия от която ще одерат някоя друга бедна душица. Ей го Боко, сега данък и за катастрофи ще измислят. Гражданската застраховка за чий х..й я плащаме ?

кученцетоОгиитаткоДоги
14-10-2015, 14:42
Да ама тия хора на по 30 години,от къде ги имат тия автомобили за по над 20 хил. лева?Щото на 30 години в България да ми кара автомобил за 15 хил евро и по 16 часа на ден да бачка не може да ги изкара.

mirchozo
14-10-2015, 14:59
Бизнисмиени бол, ойропрограми бол, всичкото началници, сиде работници ни останаа.

dimitar_vd62
14-10-2015, 22:39
Да ама тия хора на по 30 години,от къде ги имат тия автомобили за по над 20 хил. лева?Щото на 30 години в България да ми кара автомобил за 15 хил евро и по 16 часа на ден да бачка не може да ги изкара.

16 часа на ден по 100 кинта за пълна програма са 1600 , за две седмици при петдневна работна седмица ги изкарва.Ти кат нямаш цици не завиждай.

кученцетоОгиитаткоДоги
14-10-2015, 22:51
16 часа на ден по 100 кинта за пълна програма са 1600 , за две седмици при петдневна работна седмица ги изкарва.Ти кат нямаш цици не завиждай.

Начи батка,ако ми гарантираш 1600лв на ден ще си сложа цици:wow:

dimitar_vd62
14-10-2015, 23:35
Я ако можем ти го гарантирам аз си сложа.

Кайо
14-10-2015, 23:49
Начи батка,ако ми гарантираш 1600лв на ден ще си сложа цици:wow:

Я ако можем ти го гарантирам аз си сложа.

Ми резнете си и КуРа

Orm
14-10-2015, 23:49
Нема си слагате цици бе ей....

Кайо
15-10-2015, 00:09
Нема си слагате цици бе ей....

Оти бре?
Сакам МитакО со цомби го видим.:))))

Orm
15-10-2015, 00:25
Оти бре?
Сакам МитакО со цомби го видим.:))))

Само рацери и транцветисти че останем накрая.... Нема да има с кой да си пийне човек....

dimitar_vd62
15-10-2015, 00:39
Аз съм от твърдоправата вяра, нема начин освен на Хейлоуйн са маскирам.Ши мязам на онова Кончита Вурст ама по хард.

mirchozo
15-10-2015, 08:35
Ако ще си слагате цици, гледайте да не са много големи, че ще се разсейвате баси, пък ако случайно се спънете внимавайте да не си разбиете носа.