PDA

View Full Version : Големи благодарности към колегата myato

Gligan
18-08-2015, 15:17
Големи благодарности към колегата, който без да се познаваме лично взе присърце проблема ми и цяла седмица се занимаваше с него. За мен голям човек с главно "Ч" и добър специалист, дал по-точна диагноза и верен подход към проблема за разлика от някои големи светила които посетих и не на последно място отговори и обясни на разбираем език на всички мои въпроси.

ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ!

ecotronic
18-08-2015, 16:52
Той докторът изглежда, че е един в целия форум (или другите си траят), но пък струва, колкото 10 :)

dimitar_vd62
18-08-2015, 17:58
За каквото съм се съветвал е бил прав.Препоръчвам с две ръце.Лъже само за това че ракията и цигарите са вредни.

mordohy
19-08-2015, 00:53
Бях му обещал, ама не мога да се стърпя!
Едно голямо благодаря и от мене.
Само по снимката ми постави правилна диагноза и се възстанових много бързо.
Изпълних всичко, което ми каза, без частта за саморазправата, защото вярно ми предложиха операция, която "любезно" отказах!
Респект , Докторе!

myato
19-08-2015, 10:48
Радвам се, ако съм успял да помогна.
И стига с хвалебствията, че :blush:
Шъ зема да съ възгордея и кво праим тогава?:naughty:

---------- Post added at 10:48 ---------- Previous post was at 10:44 ----------

За каквото съм се съветвал е бил прав.Препоръчвам с две ръце.Лъже само за това че ракията и цигарите са вредни.

Ми нали треа да има и за мен:devil:

ecotronic
19-08-2015, 11:28

Лъже те теб. На нас - русофобите разправя, че са много полезни. Особено цигарите :grin:

myato
19-08-2015, 11:34
Лъже те теб. На нас - русофобите разправя, че са много полезни. Особено цигарите :grin:

Нъл теа да ви морим уе:asthanos::rotfl:

Liminat
20-08-2015, 07:04
Радвам се, ако съм успял да помогна.
И стига с хвалебствията, че :blush:
Шъ зема да съ възгордея и кво праим тогава?

ПИши им по ена инжекция от по-дебелите ногу да не знаят!
А иначе, чест и почитания, такива добри отзиви едва ли са без покритие :)

Stefan Caromov
20-08-2015, 16:37
И аз трябва да изкажа благодарността си към колегата. Чест прави , че имаме такива колеги сред нас , готови да помогнат безвъзмездно, било то със съвет, или нещо друго