Log in

View Full Version : Важна питанка към колегата Pinifaria

кученцетоОгиитаткоДоги
22-08-2015, 00:49
Колега Pininfarina знам че си в час с тия неща:) интересува ме разликите между обикновен и спортен съединител на скутер.Заслужава ли си спортен?Понеже трябва да сменям съединител.Ако си заслужава спортен,аз съм се ориентирал към Stage6 двигатела е Минарели Хоризонт:)Видях два модела за моя двигател на Stage6 единия е Stage 6 - Koppeling(съединител) - Race Versie 2 - Minarelli 107 mm. 147279 за 74 евро, другия е Stage 6 - Koppeling(съединител) - Sport Pro - Minarelli 107 mm 147280 за 40 евро Освен почти двойната разлика в цената каква може да е другата разлика.Понеже той и обикновенния съединител струва около 40 евро.Очаквам компетентното ти мнение и вещ съвет:)

Бобби
22-08-2015, 01:05
Я си купи каска....за да ти е здрава поне главата...:)))
:smoke:

кученцетоОгиитаткоДоги
22-08-2015, 01:13
Тя мойта глава много пъти е виждала бурдюра и асфалта от близък кадър:):) Тъй че плашиш куче с кокъл:):) Иначе каска имам,ама заради закона:):)

Bobo Markov
22-08-2015, 01:37
Колега Pinifaria знам че си в час с тия неща:) интересува ме разликите между обикновен и спортен съединител на скутер.Заслужава ли си спортен?Понеже трябва да сменям съединител.Ако си заслужава спортен,аз съм се ориентирал към Stage6 двигатела е Минарели Хоризонт:)Видях два модела за моя двигател на Stage6 единия е Stage 6 - Koppeling(съединител) - Race Versie 2 - Minarelli 107 mm. 147279 за 74 евро, другия е Stage 6 - Koppeling(съединител) - Sport Pro - Minarelli 107 mm 147280 за 40 евро Освен почти двойната разлика в цената каква може да е другата разлика.Понеже той и обикновенния съединител струва около 40 евро.Очаквам компетентното ти мнение и вещ съвет:)

тука са играе со силата на притисканету - значи кът дръпнеш жилото и оно действа со планка на притискане ногу явно и резко но първо трее си направил тунинг на маторя кът пример - да си изпилил главоча, да си олекотил маховикот, да си пил поне три каси бира за да са усетиш в разлика!
са щи казвам понее аз си купиф супер спортно съединител за Алфото начи Валео 325 - майката си жаса - съединителя е ного здрав и има погасяващи пружини колко оная ми работа дебели работи супер фино и е удовослтвие да се натиска - моя съвет - купувай спортния - най-малкото издържа повече :)

---------- Post added at 01:37 ---------- Previous post was at 01:28 ----------

абе ей тва е цетробежен съединител бре ... оууу ама колко съм прос или пиян или и двете ... зимай най-спортния там имаш пърформънс поне по общата логика и си смени ремъка или сачмата на вариатора - абе за какво ме занимавате с глупости бе?!

Бобби
22-08-2015, 01:39
тука са играе со силата на притисканету - значи кът дръпнеш жилото и оно действа со планка на притискане ногу явно и резко но първо трее си направил тунинг на маторя кът пример - да си изпилил главоча, да си олекотил маховикот, да си пил поне три каси бира за да са усетиш в разлика!
са щи казвам понее аз си купиф супер спортно съединител за Алфото начи Валео 325 - майката си жаса - съединителя е ного здрав и има погасяващи пружини колко оная ми работа дебели работи супер фино и е удовослтвие да се натиска - моя съвет - купувай спортния - най-малкото издържа повече :)

---------- Post added at 01:37 ---------- Previous post was at 01:28 ----------

абе ей тва е цетробежен съединител бре ... оууу ама колко съм прос или пиян или и двете ... зимай най-спортния там имаш пърформънс поне по общата логика и си смени ремъка или сачмата на вариатора - абе за какво ме занимавате с глупости бе?!
А остави пинафарина да се изкаже...само дигаш пушеци....:smoke:

Bobo Markov
22-08-2015, 01:50
А остави пинафарина да се изкаже...само дигаш пушеци....:smoke:

и дай ми пушеци пушеци че няма много време ;)
https://www.youtube.com/watch?v=5doTtgR4F8U
прескачам теми ;)