View Full Version : Какво мислите за Saab 9-5 2.0 turbo автоматик
кученцетоОгиитаткоДоги
05-09-2015, 21:52
Батки какво мислите за въпросния автомобил:):) 98г. седан.Винаги съм подминавал тази марка с насмешка:):) но днеска на един приятел който има сервиз и автокъща му я докараха загледах се в нея видях че има супер много екстри тая кола,като най голямата е течна фаза газова уредба виале:):).Викам я ми дай ключовете,турих тъмно сините джамбазките номера и са разходих до Германия:):) Пали директно на газ.има уникална возия,това мога да го карам 3 дена без да спирам ебаго и парахода:):) 4 цилиндара 150 коня с турбо.Много екстри бее много екстри тая кола:):) Другата му най голямата есктра е че е с верига:):) Та какво мислите като цяло за тия коли,че сега се навивам да я купувам:):)
Здрави коли са , но леко грозни.
Ако можеш да разбереш дали е сменяно редовно маслото ще разбереш и колко ще ти изкара турбо компресора.
Знам че тези коли още като ги купят и им чистят картера и маслопроводите към турбото.
Автоматика им не ми е познат , някакъв Aisin 50-42LE. Ремонт на кутията може да ти съсипе бюджет и всичко.
кученцетоОгиитаткоДоги
05-09-2015, 22:49
Прав си,аз по принцип въобще не съм запознат с автоматиците,само знам че остави ли те на пътя автоматик наистина те оставя:) Забелязах че като включиш на пълен автомат от предпоследна на последната предавка привключва чак на 6000 оборота.Но моя човек каза,че ще я кара довечера,понеже още не я е пробвал и ще го оправи каквото и да е.След 100км каране с 210км/ч,спрях и я огледах нямаше течове:) Маслото беше над максимума:) За това че са леко грозни съм апсолютно съгласен:) Но пък е много широко и удобно,пътя не го усещаш:)Отзад също е просторно и удобно.
Турбо автомобил като го караш дълго време с висока скорост или високи обороти и след това решиш да спреш за малко - НЕ трябва да гасиш двигателя веднага а да го оставиш да поработи на празен ход за да охлади охлюва. Мислех че тва всеки го знае но явно не.
кученцетоОгиитаткоДоги
05-09-2015, 23:16
За пореден път си прав:):) Знам го:) Преди две години имах турбиниран автомобил,и винаги като се върна от дълъг път го оставях няколко минути да поработи на място:) Но сега забравих:(:( В интерес на истината 156-цата също ми беше леко грозна но реших да си я задържа,заради хубавата возия,широка е,има не малко екстри и пак беше с течна фаза Виале:):)
Четири скоростен автоматик модел от 92-ра година не ми звучи много добре, особено когато започне да превключва предавки само на високи обороти.
p.s. Това с хубавата возия на 156-цата направо ме разби. :D
кученцетоОгиитаткоДоги
06-09-2015, 00:11
Колата е 98г., не знам автоматика да не е почнат да се слага на коли от 92г.? Това не знам:):) Иначе какво и е на возията на 156:):) е има и по добри возии,но смятам че със сравнение на Хонда сивик седан 97-8г. модел, е къде къде:):):)
От 92-ра година се слага в коли и е вече доста стара технология.
На хубав път 156-цата се държи перфектно, но по голяма част от родните пътища е мъка с тази кола. Ходовата част е шумна, много чуплива и определено не обича неравности.
кученцетоОгиитаткоДоги
06-09-2015, 00:51
Не не не изглежда зле.Все повече почвам да са навивам тая вечер:):) може би понеже доста съм прекалил с алкохола:):):) Абе кола за возене е:):):) Много обичам такива коли,с много екстри,широки големи:):):) и да возат на цената на чешмяна вода:):):) Седнах и отзад ебаго,това да те вози някой,ще си кат паша:):) Най-вероятно понеделник ще съм рано сутринта при моя човек:):):)
Не не не изглежда зле.Все повече почвам да са навивам тая вечер:):) може би понеже доста съм прекалил с алкохола:):):) Абе кола за возене е:):):) Много обичам такива коли,с много екстри,широки големи:):):) и да возат на цената на чешмяна вода:):):) Седнах и отзад ебаго,това да те вози някой,ще си кат паша:):) Най-вероятно понеделник ще съм рано сутринта при моя човек:):):)
:) Да доста са удобни , пъргави и здрави. Имат си своите слаби места (като например дисплейчето) но всичко се оправя и като се разтърсиш из нета на съвсем нормални цени. От 12 коли които съм имал през годините (различни марки и клас в ценова категория 3000-5000) тази е определено е най добрата .
Заради ш...ата градушка си я продадох колата... тамън я бях стегнал отвсякъде ...е виждаш на снимката за каква машина си говорим ....
кученцетоОгиитаткоДоги
06-09-2015, 01:13
:) Да доста са удобни , пъргави и здрави. Имат си своите слаби места (като например дисплейчето) но всичко се оправя и като се разтърсиш из нета на съвсем нормални цени. От 12 коли които съм имал през годините (различни марки и клас в ценова категория 3000-5000) тази е определено е най добрата .
Заради ш...ата градушка си я продадох колата... тамън я бях стегнал отвсякъде ...е виждаш на снимката за каква машина си говорим ....
Бате машината определено е добра:):) Хубавото е че ползват верига:):):) За мен всяка уважаваща себе си марка трябва да ползва верига.С ремък е,като да е*беш с презерватив:):):)
Турбо и автоматик не ми се връзва много....не съм имал допир до Сааб, чувал съм, че са здрави и понавървяват....от скандинавските машини съм карал Волво 940 2.0 турбо...яка машина и много дърпа....но за икономичност в турбо режим...просто забрави....
Що не си вземеш една 155 - ца за 500 евра...и тя е с верига...и като и сложиш оная течна фаза....просто заеби....:idea2:....една от доказано здравите Алфи.....:)))
кученцетоОгиитаткоДоги
06-09-2015, 14:12
Турбо и автоматик не ми се връзва много....не съм имал допир до Сааб, чувал съм, че са здрави и понавървяват....от скандинавските машини съм карал Волво 940 2.0 турбо...яка машина и много дърпа....но за икономичност в турбо режим...просто забрави....
Що не си вземеш една 155 - ца за 500 евра...и тя е с верига...и като и сложиш оная течна фаза....просто заеби....:idea2:....една от доказано здравите Алфи.....:)))
Бате тоя сааб е това е автомобил:) Ако го взема ще ти я дам да я покараш ще забравиш и за 155-ци и за 156-ци:):) До сега за двигатела само суперлативи чувам.А за комфорта за кола от тия години може да се сравнява само с беенве 7-ца:):) Иначе за вървене вървът:):) Вчера един в Германия с едно беенве 320 го направих смешен:):)
Susscrofa
06-09-2015, 21:32
17 годишна кола с автоматична кутия с турбина и с 4 цилиндъра..........тва си е лайно.
А онзи дет с 2.3 аеро задминавал мотори ме напика от смях:)))))
Абе човече, недей се излага, колицата е добра за годините си и толкова.:)
230 :))))))
Щом си снимал, значи веднъж за 5-6 години си ги надървил с мноу зор.
кученцетоОгиитаткоДоги
06-09-2015, 21:52
[QUOTE=Susscrofa;1438428]17 годишна кола с автоматична кутия с турбина и с 4 цилиндъра..........тва си е лайно.
Ха че средностатистическия българин да не би да кара нещо повече:D:D Ако се качиш и я покараш сигурен съм че ще си паркираш алфата на село в двора,ще я покриеш с одеяло и ще пуцаш от време на време с въздушната пушка по нея:BIGsmile:Тая марка е милион години пред бмв ка моли пък алфа:):):) На колегата с 2.3т напълно му вярвам за вървежа на колата,понеже щом тая кърти зъби и асфалт:BIGsmile: Представям си какво е 2.3т И ако искаш да знаеш тази марка се занимава със самолетостроене и по конкретно с изстребители бе аланколуу:):):)
П.С. Тази която вчера я пробвах,аламинут си вдигна 210км/ч както си е по каталог,така че колегата с 2.3т апсолютно отговаря на истината че е вдигнал 230км/ч
dimitar_vd62
06-09-2015, 22:48
Ае що си не купите истребители, много приказки много хвалебствия а като тръгна из България една кола не видях да фърчи с 200+, да кърти асвалт и мивки.Даже по магистралите не видях тузарски коли да натискат.Пък тея самолети дет ги правят чехите им ги върнаха.
17 годишна кола с автоматична кутия с турбина и с 4 цилиндъра..........тва си е лайно.
Суска,, както винаги подобаващо се изказа....затуй те уважавам.....:band:
кученцетоОгиитаткоДоги
06-09-2015, 23:01
Ае що си не купите истребители, много приказки много хвалебствия а като тръгна из България една кола не видях да фърчи с 200+, да кърти асвалт и мивки.Даже по магистралите не видях тузарски коли да натискат.Пък тея самолети дет ги правят чехите им ги върнаха.
В България положението е друго,там се кара Митак предимно оФФроУд:drums: Иначе сега бойната въздушна отбрана на Бразилия ще бъде попълнена само с изстребители на Сааб:asthanos:
Бате тоя сааб е това е автомобил:) Ако го взема ще ти я дам да я покараш ще забравиш и за 155-ци и за 156-ци:):) До сега за двигатела само суперлативи чувам.А за комфорта за кола от тия години може да се сравнява само с беенве 7-ца:):) Иначе за вървене вървът:):) Вчера един в Германия с едно беенве 320 го направих смешен:):)
Трябва да се наиграеш.....младостта до там води...и аз на всяка следваща виках...тая е върха ебати и свирките прай.....докато не осъзнаеш някой неща.....мене ме остави....155, няма как да забравя...историята е дълга и много цена за мен...
кученцетоОгиитаткоДоги
06-09-2015, 23:17
Трябва да се наиграеш.....младостта до там води...и аз на всяка следваща виках...тая е върха ебати и свирките прай.....докато не осъзнаеш някой неща.....мене ме остави....155, няма как да забравя...историята е дълга и много цена за мен...
Бате наиграл съм се:):) Даже вече не знам тая кола коя поред ще ми е:):) Това което осъзнава човек в даден момент,е че не може да подценяваш и да говориш за една марка без да си запознал с нея от първо лице единствено число.
П.С. Великият Роналд Рейгън го е казал: ,,Най-обичам да ме подценяват,, :):)
Бате наиграл съм се:):) Даже вече не знам тая кола коя поред ще ми е:):) Това което осъзнава човек в даден момент,е че не може да подценяваш и да говориш за една марка без да си запознал с нея от първо лице единствено число.
П.С. Великият Роналд Рейгън го е казал: ,,Най-обичам да ме подценяват,, :):)
Не подценявам марката....просто си уважавам моята....
Не подценявам марката....просто си уважавам моята....
то при тебе граничи с фанатизъм :cheers:
Явно само пикането ти се отдава.....
Кое по точно ти е смешно ??? Ти и 2 алфи да ги съединиш в едно само ще дишаш прахта на тази колица ... Като не знаеш и не разбираш по добре да си траеш че наистина ставаш смешен.
P.S - Наистина не карам всеки ден по цариградско с 230 и за това съм го снимал. А ако си карал някога нещо по различно от колело , само като видиш оборотомера би трябвало да ти е ясно с колко зор се вдигат 230 с тази кола .
И наистина с 156 - цата е трудно да си представиш кола да изпревари мотор (не твърдя че те ако бяха натиснали нямаше да дръпнат , твърдя че ги изпреварих с 230 а те явно или ги хвана шубето на този път с повече да карат или не знам какво , не разбирам и не обичам мотори).
кученцетоОгиитаткоДоги
07-09-2015, 01:52
Абе 156,156 трябва да тичаш с буталата след нея:):):):):) По нито един показател не може да се сравнява с тоя изстребител:):) Ни по екстри,ни по возия,ни по здравина на двигатела, еле па по вървеж:):) За бензинови говорим:) Вчера само докато си запаля цигарата и стрелката беше вече на 200км/ч :):)
http://alfa-romeo.testdrive.bg/modification/431/156-II-2.0i16VJTS165Hp.html
http://saab.testdrive.bg/modification/5987/9-5-2.0T150Hp.html
Хайде край на спора!
Като гледам не е нещо извънземно, даже фейслифта го дават по бърз от 0-100
То и преди фейса го дават по бърз!!!
http://testdrive.bg/testdrive/alfa-romeo/preview38.html
кученцетоОгиитаткоДоги
07-09-2015, 02:26
Само дето алфа ги покрива тия нормативи като е била още на 1000км даже и тогава силно се съмнявам това да би могла да ги покрие в реални условия:) на 300 000км най много да роди някъде:):) ха-ха-ха
thecleaner
07-09-2015, 03:23
Момци 150 коня, ако ще да са холандски тежковози пак са си 150 коня ;) Еле па на некъв автоматичен шлеп, незнам кво ги коментирате изобщо.
Момци 150 коня, ако ще да са холандски тежковози пак са си 150 коня ;) Еле па на некъв автоматичен шлеп, незнам кво ги коментирате изобщо.
Абсолютно съгласен ... Пълен кенеф и вънка и вътре. Ако е аерото визията отвън вече е друго нещо ама вътре ... 33-ката ми има по красив интериор ... И тия 150 коня на това купе сигурно ще вървят колкото малкия им дизел 110 коня ли беше нещо такова
Според мен си се ориентирал добре колега. Колата е адски здрава и за тях се знае, че не могат да си износят купетата. 2.0 мотора го дават по - сполучлив, защото 2,3 има склонност да криви коляновия вал. Отделно от това в BG разликата за гражданска и данъците между двата модела не е за подценяване. 150 кончета са си малко за този параход, но с малко софтуерна намеса си стават 200-210 к.с. за секунди. До тази мощност и турбината си държи без проблеми. За по - нагоре си трябва Аеровска турбинка (Mitsubishi) и си вървиш наравно с Аерото. За интериора на колата според мен си е малко скучен, но все пак не може да се сравнява италиански дизайн със северняшки. Другия съществен минус е управлението - не е директно и ти липсва усещането като при алфата. Това обаче може да се предположи, предвид че окачването на СААБ-а си е Вектра Б, което пък не е и толкова лошо, защото е много опростено и адски здраво. Единствената му болка са тампоните на магарето, които срещу 250 лв. 6-те броя си решаваш грижите за следващите 200-300 хил.км. и биалетките, които са на цената на кутия цигари. Като цени не смятам че е нещо фрапиращо - колкото 166-ца, някои неща са малко по - скъпи, други по- евтини. За мен големия и плюс е комфорта на пътуване. На около 100 хил.км. се предава касетата с бубините. Хубавото е, че ако колата не запали имаш три варианта- касета, датчик на коляновия вал или дебитомер. Няма хвърляне на боб и кое, какво...
Надявам се, че съм ти бил полезен - успех.
Първо аз говорих за Аеро модела с 2.3 мотор и съвсем друго турбо спирачки и.т.н който е 230 к.с (обикновеният 2.3 е 170 к.с ако несе лъжа) и прасчо ме изкара че лъжа . Второ когато видя снимка на 156 на крузконтрол с 230 тогава ще го повярвам (с моята 145 веднъж вдигнах 190 км/ч за 20 секунди и май видях дядо господ тогава :) . А тука си беше колата на круиз и си рових из телефона да снимам километража.
Просто се издразних сори :) Оставям прасчо с фантазиите че неговият 1.8 TS е най бързият мотор.
А колата е наистина нещо особено за парите които плащазш за нея.
---------- Post added at 07:21 ---------- Previous post was at 07:14 ----------
Според мен си се ориентирал добре колега. Колата е адски здрава и за тях се знае, че не могат да си износят купетата. 2.0 мотора го дават по - сполучлив, защото 2,3 има склонност да криви коляновия вал. Отделно от това в BG разликата за гражданска и данъците между двата модела не е за подценяване. 150 кончета са си малко за този параход, но с малко софтуерна намеса си стават 200-210 к.с. за секунди. До тази мощност и турбината си държи без проблеми. За по - нагоре си трябва Аеровска турбинка (Mitsubishi) и си вървиш наравно с Аерото. За интериора на колата според мен си е малко скучен, но все пак не може да се сравнява италиански дизайн със северняшки. Другия съществен минус е управлението - не е директно и ти липсва усещането като при алфата. Това обаче може да се предположи, предвид че окачването на СААБ-а си е Вектра Б, което пък не е и толкова лошо, защото е много опростено и адски здраво. Единствената му болка са тампоните на магарето, които срещу 250 лв. 6-те броя си решаваш грижите за следващите 200-300 хил.км. и биалетките, които са на цената на кутия цигари. Като цени не смятам че е нещо фрапиращо - колкото 166-ца, някои неща са малко по - скъпи, други по- евтини. За мен големия и плюс е комфорта на пътуване. На около 100 хил.км. се предава касетата с бубините. Хубавото е, че ако колата не запали имаш три варианта- касета, датчик на коляновия вал или дебитомер. Няма хвърляне на боб и кое, какво...
Надявам се, че съм ти бил полезен - успех.
Всичко е така освен, може би че като й пипнат софта колата става като аеро-то, поне от това което съм виждал. А и като я направиш от 150 на 210 к.с ще трябва и да спираш някак нали :). А , и колянов вал не съм кривил :)
rossenvn
07-09-2015, 10:35
Човека говореше за 150 коня кола, как ги виждаш тия 230 на круиз?? Колата си е доволно грозна - вътре и вън, но щом му харесва, познавам и други хора, за които няма друга марка. Пак се започна NFS... тунинг, спирачки, ароматизатор борче...
Човека говореше за 150 коня кола, как ги виждаш тия 230 на круиз?? Колата си е доволно грозна - вътре и вън, но щом му харесва, познавам и други хора, за които няма друга марка. Пак се започна NFS... тунинг, спирачки, ароматизатор борче...
Да , човека говореше за 150 коня аз му отговорих че съм имал 230 кс, след което ме обвиниха че лъжа.
P.S - Щеше да е странно в автомобилен форум да говорим за брачните танци на комодския варан :)
Имал съм Аеро 230к.с. с ръчни скорости, карал съм и 2,0Т 150к.с.
Тва е все едно да сравняваш 145 1.4 и QV... нищо общо между двата автомобила.
При аерото освен целия екстериорен кит има промени по спирачната система, съединителят и притескателят са други, интеркулера е на различно място, отзаде е с мулти линк окачване, но и с всичките тези промени директноста на управление си остава като на Вектра Б... както казаха колегите. Този автомобил не трябва да се сравнява като дизайн с италиянските, ами да се разбере като негов собствен... ако не ти хареса колата от първият път едва ли ще ти хареса в последствие.
Аз лично не се сещам Алфа която сток или само с ремап ще може да мине Аеро-то примерно от 50 до 200. Това изчадие 230к.с. върви адски много за сток автомобил.
кученцетоОгиитаткоДоги
07-09-2015, 12:07
Колега Ian благодаря за инфото. Наистина ще ми е полезно.
Само искам да кажа по темата, батки че пълно щастие няма:):) Нямам намерение да са пенсионирвам с нея:) Най-много 2г. ще я карам и после моргата:):) Няма да я обслужвам първите 6 месеца с верига е, има гуми, има спирачки, ще хвърля едно око на въздушния:):) Маслото на скоро е сменяно отбелязано е от сервиза в сервизната книжка:) Климатици еднозонови, двузонови всичко работи на шест:) Музика Харман Кардон:):) Газова инсталация с течна фаза Виале, пали директно на газ хората които си имат хабер от тая система знаят за какво иде реч.Тия дни минава и чисто нов преглед:) и като знам за какви смешни пари ще я взема:):) Тука газта е 0,50 цента:):) Ще си карам по Холандските и немските аутобани и ще си слушам Фики Стораро:):)
кученцетоОгиитаткоДоги
07-09-2015, 12:33
Даже сега разговарях с главния механик на Сааб дилъра в града понеже четох в Сааб форума че веригата се сменя на 200 000км, човека ми каза че ако не дрънчи няма нужда от смяна и е доживот:):) Вика ако имаш съмнения завърти едно кръгче покрай нас да я преслушаме:drums:
Аз лично не се сещам Алфа която сток или само с ремап ще може да мине Аеро-то примерно от 50 до 200. Това изчадие 230к.с. върви адски много за сток автомобил.
Да, като се има в предвид, че нямат 4 цилиндров турбо бензин... 3.2 аресе е отговора на твоя казус.
Да, като се има в предвид, че нямат 4 цилиндров турбо бензин... 3.2 аресе е отговора на твоя казус.
Нямам впечатления от 3,2, единствено съм карал 3,0 на 916 спайдър с 6 ск. и честно казано сааба ще го сгъне.
С Gta ще е интересно сравнението, даже бях пускал тема, но така и не се намери никой около Варна за да направим сверяване.
Нямам впечатления от 3,2, единствено съм карал 3,0 на 916 спайдър с 6 ск. и честно казано сааба ще го сгъне.
С Gta ще е интересно сравнението, даже бях пускал тема, но така и не се намери никой около Варна за да направим сверяване.
Преди месец и малко видях как върви гт 3.2 с мап и гърнета отдолу и не вярвах как върви колата. :plane:
кученцетоОгиитаткоДоги
07-09-2015, 13:13
На шведите мога да им кажа само евала.Е това е автомобил един път.Това немци, японци, талянци имат още много боб да ядат, не само боб а и леща:):) Само кат му скивах двигатела разбрах че това и 1000000км не го бърка:):) Бензиновите алфи 300-350000км и е покойник, еле пък туин пийкса:):)
На шведите мога да им кажа само евала.Е това е автомобил един път.Това немци, японци, талянци имат още много боб да ядат, не само боб а и леща:):) Само кат му скивах двигатела разбрах че това и 1000000км не го бърка:):) Бензиновите алфи 300-350000км и е покойник, еле пък туин пийкса:):)
Не ме разбирай погрешно, колата е страхотна ама прословутия туин спарк, който всички хранят та дори и 8в водещ се за по-здрав, еми в 155 на 25 години гарантирано е навъртял 1 млн км, моя в 146 от 1995 година сигурно е на поне 400к.. А и си има причина за здравината, този мотор в Сааба се върти в 5500 оборота, старите спаркове 16в в 7250, японци не мисля, че има смисъл да намесваме като става дума за здравина на двигател, моторите им, които са измислени с цел вървеж и даване на газ, няма кой да ги надмине по здравина. За Сааб-а бих казъл, че е скука доста само като го видя и ми става скучно.. Да не намесваме цената на колата докато е нова, талянците пестат пари и за това се троши све... Успех с покупката!
---------- Post added at 13:43 ---------- Previous post was at 13:38 ----------
Силно се надявам в крайна сметка да не си купиш някой мерцедес или бмв.. :priest:
Всичко е така освен, може би че като й пипнат софта колата става като аеро-то, поне от това което съм виждал. А и като я направиш от 150 на 210 к.с ще трябва и да спираш някак нали :). А , и колянов вал не съм кривил :)
С 210 к.с. няма как да бориш Аеро-то, при това че е и по - малка турбинката. Тя се развърта по - рано от аеро-вската, но и по - рано умира. Заводски 150 к.с. работи на 0,4 или 0,5 бара налягане, което си е смешно.
Правиш я на 1.3-1,4 налягане и вече си на 200-210 к.с. По-нагоре Garrett-а не издържа. Като ти омалее и това си поръчваш аеро-вската турбинка и в момента вървя огледало в огледало с 260 к.с. аеро. :grin:
Колата си е подготвена за ъпгрейдите - сменяш челюстите и дисковете и са ти вече като на аеро, апаратите са едни и същи. Разликата между стандартния съединител и аеровския е около 40-50 лв., маховика е същия. Всичко това го казвам от опит, моята също беше 150 к.с. до първата вечер.:-)
За валовете не е казано, че всички 2,3 ги кривят. Води се, че са склонни към това. ;-)
Успех на колегата.
Не ме разбирай погрешно, колата е страхотна ама прословутия туин спарк, който всички хранят та дори и 8в водещ се за по-здрав, еми в 155 на 25 години гарантирано е навъртял 1 млн км, моя в 146 от 1995 година сигурно е на поне 400к.. А и си има причина за здравината, този мотор в Сааба се върти в 5500 оборота, старите спаркове 16в в 7250, японци не мисля, че има смисъл да намесваме като става дума за здравина на двигател, моторите им, които са измислени с цел вървеж и даване на газ, няма кой да ги надмине по здравина. За Сааб-а бих казъл, че е скука доста само като го видя и ми става скучно.. Да не намесваме цената на колата докато е нова, талянците пестат пари и за това се троши све... Успех с покупката!
Верно е скука..... друго си е да си видял всякая една част на колата и след година каране да си станал майстор по двигатели с вътрешно горене :)
Верно е скука..... друго си е да си видял всякая една част на колата и след година каране да си станал майстор по двигатели с вътрешно горене :)
Евтиното излиза скъпо.. ;)
кученцетоОгиитаткоДоги
07-09-2015, 13:57
---------- Post added at 13:43 ---------- Previous post was at 13:38 ----------
Силно се надявам в крайна сметка да не си купиш някой мерцедес или бмв.. :priest:
Пиле имах предвит 156 ТС. Като бях за моя в една морга да си търся челюст за спирачките имаше поне 25 туинспарка 156 които не бяха катастрофирали:):) Даже повечето бяха с ключовете на таблото:):) По външния им вид не им давах повече от 350 000км.
Пиле имах предвит 156 ТС. Като бях за моя в една морга да си търся челюст за спирачките имаше поне 25 туинспарка 156 които не бяха катастрофирали:):) Даже повечето бяха с ключовете на таблото:):) По външния им вид не им давах повече от 350 000км.
Предполагам, няма продаване :( за това ги грози подобна бавна смърт.
alfa racer GTA
07-09-2015, 16:47
И аз гледах СААБ докато не разбрах за системния им проблем:
http://automedia.investor.bg/a/0-nachalo/90-saab-9000-9-5-saab-9000-9-5/
Всички казват, че проблема с биелни лагери или колянов вал е неизбежен.
Ако решиш да го купуваш(гледам и в СААБ форума си пуснал тема) късмет и успех при покупката.
И аз гледах СААБ докато не разбрах за системния им проблем:
http://automedia.investor.bg/a/0-nachalo/90-saab-9000-9-5-saab-9000-9-5/
Всички казват, че проблема с биелни лагери или колянов вал е неизбежен.
Ако решиш да го купуваш(гледам и в СААБ форума си пуснал тема) късмет и успех при покупката.
Ха, когато видях в статията да пише 3.0 в6 210к.с. .. се досетих, 90-те години Сааб е бил **% 164-ка и този мотор е от нея. :super:
кученцетоОгиитаткоДоги
07-09-2015, 19:58
Колеги сега пак карах шлепа:):) Днес мина технически преглед.За цената която ме оферирва, Ханс ще я отнесе като куцо пиле домат:):) точно ала минут.Имам време да реша до утре на обяд да ли да карам шлЕп:):) Ако я взема ще ви помоля да ми дадете съвет как да почистя кремавия кожен салон понеже някой доста е сядал с потния си задник и е доста зацапан:):)
thecleaner
07-09-2015, 20:40
Колеги сега пак карах шлепа:):) Днес мина технически преглед.За цената която ме оферирва, Ханс ще я отнесе като куцо пиле домат:):) точно ала минут.Имам време да реша до утре на обяд да ли да карам шлЕп:):) Ако я взема ще ви помоля да ми дадете съвет как да почистя кремавия кожен салон понеже някой доста е сядал с потния си задник и е доста зацапан:):)
Зимай го ко па толко го мислиш. Освен това можеш да го наричаш по изискано от шлеп, например шлепер;)
кученцетоОгиитаткоДоги
07-09-2015, 20:52
Зимай го ко па толко го мислиш. Освен това можеш да го наричаш по изискано от шлеп, например шлепер;)
Абе не съм привърженик на автоматика, това е единствения му минус.Ще пътувам с него за България, и ако ма остаи на НикелсдорФФ:):) :) ще го паля първо преносно после и буквално:):)
Susscrofa
07-09-2015, 21:47
[QUOTE=Susscrofa;1438428]17 годишна кола с автоматична кутия с турбина и с 4 цилиндъра..........тва си е лайно.
Ха че средностатистическия българин да не би да кара нещо повече:D:D Ако се качиш и я покараш сигурен съм че ще си паркираш алфата на село в двора,ще я покриеш с одеяло и ще пуцаш от време на време с въздушната пушка по нея:BIGsmile:Тая марка е милион години пред бмв ка моли пък алфа:):):) На колегата с 2.3т напълно му вярвам за вървежа на колата,понеже щом тая кърти зъби и асфалт:BIGsmile: Представям си какво е 2.3т И ако искаш да знаеш тази марка се занимава със самолетостроене и по конкретно с изстребители бе аланколуу:):):)
П.С. Тази която вчера я пробвах,аламинут си вдигна 210км/ч както си е по каталог,така че колегата с 2.3т апсолютно отговаря на истината че е вдигнал 230км/ч
Милион години пред бмв!!!!!!
Ти пиян, друсан или натакован си?
Ай стига тъпотии.
Че автомобилите не са ми най-силната тема, ок.
Ама не ме прави на тъпак.
Имал съм 6 коли, три от тях с 6 цилиндъра, два едноредови и един V.
Карал съм и турбо 4 цилиндъра, Субару.
Ама да ми фалите некво грозно комби, дет го правели самолетостроители е СМЕХ.
Както каза брат ми, когато смени бмвето с ауди а8. Брат, само като влязох в шоурума на ауди и като ми излезе една руса кифла и кат ми каза: " господине, вие за фолксваген, шкода или за ауди идвате" и ми се отщя да си купувам ауди.
Те и руснаците правя космическа техника!"!!!!
Алфа 156, в класа си, и за времето си е бетон.
---------- Post added at 18:47 ---------- Previous post was at 18:37 ----------
Явно само пикането ти се отдава.....
Кое по точно ти е смешно ??? Ти и 2 алфи да ги съединиш в едно само ще дишаш прахта на тази колица ... Като не знаеш и не разбираш по добре да си траеш че наистина ставаш смешен.
P.S - Наистина не карам всеки ден по цариградско с 230 и за това съм го снимал. А ако си карал някога нещо по различно от колело , само като видиш оборотомера би трябвало да ти е ясно с колко зор се вдигат 230 с тази кола .
И наистина с 156 - цата е трудно да си представиш кола да изпревари мотор (не твърдя че те ако бяха натиснали нямаше да дръпнат , твърдя че ги изпреварих с 230 а те явно или ги хвана шубето на този път с повече да карат или не знам какво , не разбирам и не обичам мотори).
Карал съм опел омега А с 2.6, 6 цилиндров, 110 kw двигател, 94 година, с 220 км в час по пътя за Белград, след околовръстното. Без проблем ги навъртя шестака. Адаша го е ремонтирал този параход. Но едва ли бяха реални.:)))))
Та не се заигравай кат инфантилен почитател на Михаела Филева.
Недейте да представяте семейни шведски катафалки кат спортни автомобили.
dimitar_vd62
07-09-2015, 22:03
Смятам да пусна във форума на Волво тема за закупуване на Алфа ромео JTS автоматик да видя какво ще стане.Ебати и говорилнята дето се обърна този форум.Тука краш тестове на коли ли правите.Някои някои хора и немски Тигър да им дадеш и него ще счупят.Има ли някой тука дето си е купил нова алфа, волво , бмв или каквото ще да е да е навъртял 300к-500к- 1000000км и тогава да ми обеснява коя кола е здрава и коя не.Щот купувате скраб, подържате, го със скраб и после чупели са.Чупят са щото ги и карате като скраб, тръгвам от светофара на 8000об ръгам втора пак на 8000 ръгам 3-4-5 зъбчатка, на колелото на околомръсното свалям на втора при 150 гръмна ми скоростната кутия две бутала видях слънцето, съединителя изтумби предния капак колата недозавива и някакъв чичко с Х6 -ца ми се изпречи пред погледа и ма разсея, бах ти шибаната кола...Не ви ли се струва че сте по-компетентни от производители,конструктори и 99% от простолюдието дето не знае как да си кара колите и ви пречи по пътищата и не се оплакват от колите си.От 6 години три италиански коли се карат ежедневно в семейството ми, двете от жени и сумарно без гуми и акумолатори не съм дал толкова пари за подръжка колкото някои тука за една година.
Карал съм опел омега А с 2.6, 6 цилиндров, 110 kw двигател, 94 година, с 220 км в час по пътя за Белград, след околовръстното. Без проблем ги навъртя шестака. Адаша го е ремонтирал този параход. Но едва ли бяха реални.:)))))
Да беше написал от самото начало че не разбираш от коли ..или изобщо да не бе писал ато не разбираш.
Тези шведски катафалки (говорим за Аеро-то) правят 90% от колите които се карат в Бг смешни, включително една голяма част от S-класи , 7-ци , X5-ци и подобни. Следващият път като видиш Saab на пътя се опитай да се заиграеш да видиш колко всъщност си далеч от истината
---------- Post added at 19:42 ---------- Previous post was at 19:41 ----------
Смятам да пусна във форума на Волво тема за закупуване на Алфа ромео JTS автоматик да видя какво ще стане.Ебати и говорилнята дето се обърна този форум.Тука краш тестове на коли ли правите.Някои някои хора и немски Тигър да им дадеш и него ще счупят.Има ли някой тука дето си е купил нова алфа, волво , бмв или каквото ще да е да е навъртял 300к-500к- 1000000км и тогава да ми обеснява коя кола е здрава и коя не.Щот купувате скраб, подържате, го със скраб и после чупели са.Чупят са щото ги и карате като скраб, тръгвам от светофара на 8000об ръгам втора пак на 8000 ръгам 3-4-5 зъбчатка, на колелото на околомръсното свалям на втора при 150 гръмна ми скоростната кутия две бутала видях слънцето, съединителя изтумби предния капак колата недозавива и някакъв чичко с Х6 -ца ми се изпречи пред погледа и ма разсея, бах ти шибаната кола...Не ви ли се струва че сте по-компетентни от производители,конструктори и 99% от простолюдието дето не знае как да си кара колите и ви пречи по пътищата и не се оплакват от колите си.От 6 години три италиански коли се карат ежедневно в семейството ми, двете от жени и сумарно без гуми и акумолатори не съм дал толкова пари за подръжка колкото някои тука за една година.
За кой тигър говориш? Ако е за онзи за който си мисля те изкарват макс по 20-30 К километри ...ако не и по малко :)
кученцетоОгиитаткоДоги
07-09-2015, 22:55
[QUOTE=кученцетоОгиитаткоДоги;1438435]
Ай стига тъпотии.
Както каза брат ми, когато смени бмвето с ауди а8. Брат, само като влязох в шоурума на ауди и като ми излезе една руса кифла и кат ми каза: " господине, вие за фолксваген, шкода или за ауди идвате" и ми се отщя да си купувам ауди.
Прасчо това че си карал некЪфф прогнил опел,който като се прибереш на село си го покривал с одеяло на двора:):) не те прави компетенция в автомобилостроенето.Такъв сааб като на колегата Оrm ако те захапи на пътя с тоя варел Омега или диярията Туинс скРаПП,ще те изрине като фадрома конска фашкия.От къде на къде ти правиш сравнение между сааб 9-5 бмв и 156,ти въобще докосвал ли си се до сааб 9-5???Аз съм имал две беенвета,една алфа 1.8тс и сега се докоснах до сааб 9-5,и за това права сравнения.Само за твое инфо че беннветата от 98 е36 и е46 дори и 6 цилиндровите базовите модели са голи като пушки от към екстри, излизат от завода на 15-ки железарки и дори и климатик нямат,още са с врътките все едно си пускам пералнята:):):) Което е срам и резил за такава скъпа марка автомовили.А сааб 9-5 98г. базовия модел има толкова екстри колкото най-луксозните модели на гореспоменатите беенвета,даже повече понеже имат и чистачки на фаровете:):) Моя туинс парка исках да се отърва от него и исках да го оставя в някоя морга тука,че не ми се занимаваше да го карам към бг и да се занимавам с български купувачи,и във всички морги а те са около 20 в града ме отрязаха директно по телефона с думите: ,,Абе стига с тия алфи 156 туинс парк,че няма къде да ги държим вече,, :):) Смятай за каква диария става на въпрос:):)
[QUOTE=Susscrofa;1438603]
Прасчо това че си карал некЪфф прогнил опел,който като се прибереш на село си го покривал с одеяло на двора:):) не те прави компетенция в автомобилостроенето.Такъв сааб като на колегата Оrm ако те захапи на пътя с тоя варел Омега или диярията Туинс скРаПП,ще те изрине като фадрома конска фашкия.От къде на къде ти правиш сравнение между сааб 9-5 бмв и 156,ти въобще докосвал ли си се до сааб 9-5???Аз съм имал две беенвета,една алфа 1.8тс и сега се докоснах до сааб 9-5,и за това права сравнения.Само за твое инфо че беннветата от 98 е36 и е46 дори и 6 цилиндровите базовите модели са голи като пушки от към екстри, излизат от завода на 15-ки железарки и дори и климатик нямат,още са с врътките все едно си пускам пералнята:):):) Което е срам и резил за такава скъпа марка автомовили.А сааб 9-5 98г. базовия модел има толкова екстри колкото най-луксозните модели на гореспоменатите беенвета,даже повече понеже имат и чистачки на фаровете:):) Моя туинс парка исках да се отърва от него и исках да го оставя в някоя морга тука,че не ми се занимаваше да го карам към бг и да се занимавам с български купувачи,и във всички морги а те са около 20 в града ме отрязаха директно по телефона с думите: ,,Абе стига с тия алфи 156 туинс парк,че няма къде да ги държим вече,, :):) Смятай за каква диария става на въпрос:):)
Щото не са като на баща ми стария голф 3 1.8 моно, който сам се поддържаше. Мой познат имаше сааб 95, човек с доста сериозни доходи и му идваше на нагорно, после си купи бмв 525д и каза, че като цена поддръжката е 1/2..
---------- Post added at 23:12 ---------- Previous post was at 23:11 ----------
Поста по-скоро е свързан с изказа, че всичко е из моргите и че са "страшни кенефи"...
DiStefano
07-09-2015, 23:12
[QUOTE=кученцетоОгиитаткоДоги;1438435]
Ай стига тъпотии.
Мамицата ти свинска смръдлива .. пак ли си преял с говна бе ? .. Нищо Коледа е скоро ..
кученцетоОгиитаткоДоги
07-09-2015, 23:30
[QUOTE=кученцетоОгиитаткоДоги;1438633]
Щото не са като на баща ми стария голф 3 1.8 моно, който сам се поддържаше. Мой познат имаше сааб 95, човек с доста сериозни доходи и му идваше на нагорно, после си купи бмв 525д и каза, че като цена поддръжката е 1/2..
---------- Post added at 23:12 ---------- Previous post was at 23:11 ----------
Поста по-скоро е свързан с изказа, че всичко е из моргите и че са "страшни кенефи"...
Пиле,в България подръжката по автомобилите доста се различава от западната.Веднага се аргоментирам,понеже съм фен на беенве и доста съм се интересувал за марката.Ангренажната верига на БМВ в България я сменят при всички положения,понеже са убедени че в един момент тя се износва.Тука я сменят само ако е дала фира или е тръгнала да дава фира,иначе не.Разговарях преди години с главния механик на сервиза на официялния дилър на БМВ за северна Холандия.Каза ,,Веригата принципно е до живот,, Днес ми го потвърди същото главния механик от сервиза на Сааб в града.Но в България в сервиза на Сааб ще ти кажат че тя се сменя на 200 000км при всички положения.А тази смяна повярвайми е много скъпа,тука подучух че е в порядъка на 1000-1300 евро.Друго,горива.Тия боклуци по нашите бензиностанции само двигатела на голф 2-ка няма да се предаде пред тях.Отделно,колко части разни китайски боклуци 15-то и 16-то качество има на пазара в бг?Слагаш я нова тя след два месеца дава фира,и от магазина вадят от 9 кладенеца вода само и само да не ти я подменят с нова или да ти върнат парите.Тука такова нещо няма.На всеки един продукт му се дава 2 години гаранция.И всички тия неща удрят по джоба на българския шофьор.
mirchozo
08-09-2015, 00:00
Е хубу де, като те кефи Саапа скачай и се радвай, какво му мислиш толкова? Аз лично си избирам колите на сърце, не слушам никой и нищо, еле пък като ми кажат "недей".
Автоматика трудно се продава, всичко е много хубаво докато не решиш да го продаваш в България, тук тези неща са огромен минус за всяка една кола. Ако беше някой малък бръмбар ще го продадеш на някой кифла от ряз, ама Саапа не е за лелки. Аз бих го купил ако много ме кефи, а тъй като те гледам как пишеш вече си преброил кинтите...
И за да не е само спам, от мойта 156ца по-Убава нЕма :)
Ей, фен съм ви на всички....нема такъв форум....:super:
---------- Post added at 21:13 ---------- Previous post was at 21:08 ----------
Поредната уникална тема за друга марка автомобил...:gayfight:
кученцетоОгиитаткоДоги
08-09-2015, 00:25
Е хубу де, като те кефи Саапа скачай и се радвай, какво му мислиш толкова? Аз лично си избирам колите на сърце, не слушам никой и нищо, еле пък като ми кажат "недей".
Автоматика трудно се продава, всичко е много хубаво докато не решиш да го продаваш в България, тук тези неща са огромен минус за всяка една кола. Ако беше някой малък бръмбар ще го продадеш на някой кифла от ряз, ама Саапа не е за лелки. Аз бих го купил ако много ме кефи, а тъй като те гледам как пишеш вече си преброил кинтите...
И за да не е само спам, от мойта 156ца по-Убава нЕма :)
Апсолютно подкрепям всичко което казваш:):) и аз съм така,хареса ли ми нещо ако трябва после с ремонти ще го купя още два пъти,но ще е мое:):) Човек трябва да слуша сърцето си:):) Братовчетката ми от Враца си търси шлеп автоматик:):) Та се чудя дали въобще да ходя до това уникално място с уникални хора Враца:):) Но пък там ми е хвърлен пъпа,и ако трябва ще жертвам шлепа:):):)
Апсолютно подкрепям всичко което казваш:):) и аз съм така,хареса ли ми нещо ако трябва после с ремонти ще го купя още два пъти,но ще е мое:):) Човек трябва да слуша сърцето си:):) Братовчетката ми от Враца си търси шлеп автоматик:):) Та се чудя дали въобще да ходя до това уникално място с уникални хора Враца:):) Но пък там ми е хвърлен пъпа,и ако трябва ще жертвам шлепа:):):)
Ти като ходиш у Враца се запознай с модератора на раздел 156.....много готин човек.....за да те върне у правата вяра....
кученцетоОгиитаткоДоги
08-09-2015, 00:43
Ти като ходиш у Враца се запознай с модератора на раздел 156.....много готин човек.....за да те върне у правата вяра....
Кой от двамата,Тонов или Дъ Клинъра? Те и двамата са пичове:):)
Тонов...другото момче не го знам...
thecleaner
08-09-2015, 00:56
Тонов...другото момче не го знам...
Амммм, а се запознаеме тогава :kiss:
Амммм, а се запознаеме тогава :kiss:
Ей...пиенето ми е в повече тая вечер.:)))...Извинявай...изобщо не включих, че иде реч за теб.....ебати па требва да те черпим за неуважение:)))
---------- Post added at 22:14 ---------- Previous post was at 22:13 ----------
.той Радко е състезател и скоро ми прай колата....по късно се опознах с него...иначе се дърляхме.....едно време... но е мъжко момче...
mirchozo
08-09-2015, 02:05
Я издай ся колко са тез аджеба смешните пари за тоз Саап ?
Ба му майката, вие ме убивате ве. Може ли такъв цирк да се разиграва зарад някъв Саааб 9-5 150 коня, произведен горе долу около годините в които Деймън Хил още беше пилот от Ф1, а Ицата Стоичков беше гол-майстор на световното :)
Ся ОгиДоги кат толкоз го кефи, да я зема там шибаната кола и да бръмчи, ама како има да я коментираме се едно ше земаме ЛаФерари, или по-лошо, се едно е преди 35 години по комунизма и никой тука не е карал друго освен москвич и жигула и ся кат я виждаме, се едно за сефте виждаме западна кола :)
Тоя път надминахте очакванията ми :) Усетих се, че на сяко второ мнение цъкам "включи в цитат" и зех да се отказвам ;)
Само няколко неща да вметна: 1. Ако Сааб бяха на светлинни години пред БМВ, нямаше да стане така, че пръвите да са фалирали, а вторите да са в топ 3 на най-големите производители на коли в света. 2. Самолети, изтребители, ако ще да правят и космически ракети, тука ше купуваме кола, не самолет. Освен това Saab Automobile AB от бая години е напълно отделна компания и няма нищо общо с компанията, която прави самолети освен че едно време са били заедно. :) 3. За изпреварвания на спортни мотори, с коли под 300-400 коня е несериозно да се говори, така че най-добре да не обиждаме другите че не знаят не разбират и стават смешни ;) 5. За 300-та хиляди - мойта е със 16v туин спарк, на 360 000 км. Мотора работи перфе. 4. 156-цата за времето си е автомобил, който комплексно е сред клас-лидерите, очеизвадно. Не случайно е кола на годината и най-продавания модел Алфа за последните 30 и повече години. 6. Като видиш колко 156 срещаш по светофарите и колко СааБ-а, сам ще разбереш, що ги няма по моргите ;)
...когато видя снимка на 156 на крузконтрол с 230... (с моята 145 веднъж вдигнах 190 км/ч за 20 секундимай видях дядо господ тогава :)
От кога 145-цата има нещо общо със 156 :)
Абе не съм привърженик на автоматика, това е единствения му минус.Ще пътувам с него за България, и ако ма остаи на НикелсдорФФ:):) :) ще го паля първо преносно после и буквално:):)
Кат те остай на Никелсдорф - продаваш на бежанците и палиш.
...Щот купувате скраб, подържате, го със скраб и после чупели са.Чупят са щото ги и карате като скраб, тръгвам от светофара на 8000об ръгам втора пак на 8000 ръгам 3-4-5 зъбчатка...
Евала за туй мнение :)
Той Радко е състезател и скоро ми прай колата....по късно се опознах с него...иначе се дърляхме.....едно време... но е мъжко момче...
Казваш, другото момче от Враца е мъжко момче ;)
кученцетоОгиитаткоДоги
08-09-2015, 02:58
Я издай ся колко са тез аджеба смешните пари за тоз Саап ?
За тия неща брато,ще ти светна лампите като излезеш с нас на кръчма:):) и към 5 и половина сутринта след обилно количество жИн като си кажем ,,Ти мен уважаваш ли ме,,:):):)
---------- Post added at 01:58 ---------- Previous post was at 01:39 ----------
Ба му майката, вие ме убивате ве. Може ли такъв цирк да се разиграва зарад някъв Саааб 9-5 150 коня, произведен горе долу около годините в които Деймън Хил още беше пилот от Ф1, а Ицата Стоичков беше гол-майстор на световното :)
Ся ОгиДоги кат толкоз го кефи, да я зема там шибаната кола и да бръмчи, ама како има да я коментираме се едно ше земаме ЛаФерари, или по-лошо, се едно е преди 35 години по комунизма и никой тука не е карал друго освен москвич и жигула и ся кат я виждаме, се едно за сефте виждаме западна кола :)
Тоя път надминахте очакванията ми :) Усетих се, че на сяко второ мнение цъкам "включи в цитат" и зех да се отказвам ;)
Само няколко неща да вметна: 1. Ако Сааб бяха на светлинни години пред БМВ, нямаше да стане така, че пръвите да са фалирали, а вторите да са в топ 3 на най-големите производители на коли в света. 2. Самолети, изтребители, ако ще да правят и космически ракети, тука ше купуваме кола, не самолет. Освен това Saab Automobile AB от бая години е напълно отделна компания и няма нищо общо с компанията, която прави самолети освен че едно време са били заедно. :) 3. За изпреварвания на спортни мотори, с коли под 300-400 коня е несериозно да се говори, така че най-добре да не обиждаме другите че не знаят не разбират и стават смешни ;) 5. За 300-та хиляди - мойта е със 16v туин спарк, на 360 000 км. Мотора работи перфе. 4. 156-цата за времето си е автомобил, който комплексно е сред клас-лидерите, очеизвадно. Не случайно е кола на годината и най-продавания модел Алфа за последните 30 и повече години. 6. Като видиш колко 156 срещаш по светофарите и колко СааБ-а, сам ще разбереш, що ги няма по моргите ;)
От кога 145-цата има нещо общо със 156 :)
Кат те остай на Никелсдорф - продаваш на бежанците и палиш.
Евала за туй мнение :)
Казваш, другото момче от Враца е мъжко момче ;)
Колега аз нямам информация че Саап са фалирали.Но ще чета тези дни по въпроса.Колкото за БМВ,всичко е въпрос на маркетинг.Един продукт ако на всяка крачка чуваш за него суперлативи подсъзнателно и ти ще се зарибиш на него дори и без да си запознал в дълбочина с него.Но когато си е*бал много курви,квартилни разни, и такива по селата и в един момент Чучулина ти дойде на крака си казваш ,,Аха,, :):)
Много ме кефят хората дето са прочели 2 статийки в нета от някой "професор" и вече раздават правосъдие по форумите. И най важното е че знаят всичко и за всички.
---------- Post added at 02:27 ---------- Previous post was at 02:15 ----------
За изпреварвания на спортни мотори, с коли под 300-400 коня е несериозно да се говори, така че най-добре да не обиждаме другите че не знаят не разбират и ставатъс
Като се качиш на нещо което може да вдигне и да поддържа повече от 160 км/ч , може и да забележиш че не всички мотористи са камикадзета хвърчащи минимум с 300 ;)
mirchozo
08-09-2015, 09:36
Из ония ден видях един Саап 1.9ТеДеПеДеЦеДеИ (фиатовия мотор жтд 150кс), уникалнен червен цвят, кожи вътре, очите ми останаха. Никога не съм ги смятал за нещо особено но тая ме грабна някакси, а и е с италянско сърце все пак.
Saab 9-5 i Alfa 156,нямат много общо като концепция,казвам го от позицията на собственик и на двата автомобила в момента,макар че Сааб-а ми е дизел а не бензин като цитирания в темата.Шведското возило е по добрата кола каквото и да си говорим,още повече че и не са в един и същи сегмент.Но ако колата не е била подържана и е накрая на ресурса си(турбо,ск.кутия,съединител,маховици)и се наложи ти да ги правиш нещата,повярвай много е болезнено във финансово отношение.За ръчна ск,кутия при дизела,съединител комплект с демпферен маховик цената е около и повече отколкото 156-ца на старо,турбото може и да мине с едни 500лв рециклиране,запалителната касета която е консуматив е около 1000лв нова и държи около 100/150 000км.Друг недостатък е че са малко хората които НАИСТИНА знаят в детайли как какво и що, относно ремонтите на СААБ в България,а и в Европа.Ако колата е технически изправна тези 150к.с лесно стават на 220 без да се налага никаква подмяна на железария,като ъпгрейда е съвсем безопасен за двигателя понеже е наистина с много голям ресурс.Сааб 9-5 не е спортна кола,не е предвидена да е такава но се държи много добре с конкурентите си и наистина навървява сериозно.Дори и 2,5 V6 на 156 ще и дишат праха ако бъда обективен,а за ТС въобще да не става дума.Удовоствието да шофираш е голямо,но и много боли ако е съсипан и трябва да го съживяваш.Това е от мен,дано колата която си избрал е читава.
Susscrofa
08-09-2015, 11:03
Да беше написал от самото начало че не разбираш от коли ..или изобщо да не бе писал ато не разбираш.
Тези шведски катафалки (говорим за Аеро-то) правят 90% от колите които се карат в Бг смешни, включително една голяма част от S-класи , 7-ци , X5-ци и подобни. Следващият път като видиш Saab на пътя се опитай да се заиграеш да видиш колко всъщност си далеч от истината
---------- Post added at 19:42 ---------- Previous post was at 19:41 ----------
За кой тигър говориш? Ако е за онзи за който си мисля те изкарват макс по 20-30 К километри ...ако не и по малко :)
Да бе, шведския флагман е нещо като нокиа, хубаво, но "УМРЕ".
Сега пък с S класа да го сравняваме вече ми идва много.:))))))):roll2:
Като видя сааб на пътя дори не се обръщам.
Съвсем обикновена кола!
---------- Post added at 08:02 ---------- Previous post was at 08:00 ----------
Споменах опела единствено и само, за да го сравня с "извънземния" шведски изтребител пълен с иновации и високи технологии.
С вграден двигател от изтребител и налични две стюардеси вътре кат екстра.:big_bow_down:
---------- Post added at 08:03 ---------- Previous post was at 08:02 ----------
Мамицата ти свинска смръдлива .. пак ли си преял с говна бе ? .. Нищо Коледа е скоро ..
Да, и за мен е приятно отново да си разменям постове с теб.
Кученце още ли не си го помъкнал тоя шлепер? Кво му мислиш толкова. ..
Грабнал те е много-вижда се от мненията ти,пали директно на течна газ,има вечна верига...и е без пари-какво го бавиш още??
Аз моя швед Т5 ако ти кажа как го купих.....
Видях го на обява-и риших да се разходя да видя що за кола е на живо. Тъй като грам не ми е позната тая марка.
След като влязох вътре и я запалих ми стана повече от ясно,че ще се прибера с тая кола
Без да пускам теми,и да съм прочел нито едно форумно мнение за Волво
Иначе Т5 нз дали е със същия мотор на Аеро,по-мощен е по данни...но не съм забелязал да нагъва асфалта,да кърти павета и бордюри дейба :) :)
П.с Даже в началото беше по-бавна от 146-та
Колега аз нямам информация че Саап са фалирали...Колкото за БМВ,всичко е въпрос на маркетинг...
Продукта е част от маркетинга. Освен добра реклама трябва да имаш и добър продукт. Ако ти липсва едното, което и да е, потъваш. Иначе казано, добрия продукт не е гаранция, че ще оцелееш, но лошия е гаранция че няма да прокопсаш :)
За историята на фалита и изтребителите. Оригиналната компания СааБ произвежда самолети. В края на втората световна, търсенето на изтребители намалява и започват да произвеждат леки автомобили. През 1969 се събират със Сканиа и произвеждат коли, камиони, самолети. През 1989 леките автомобили на Сааб-Сканиа стават самостоятелна компания - Saab Automobile AB. От тук нататък производството на леки коли СааБ няма общо нито с камионите Сканиа, нито с изтребителите :) В тоя период СааБ леки коли са собствреност на General Motors + шведски инвеститори. Тогава е произведена и колата дето ше си купуваш. За тва вместо с окачване от изтребител е с окачване от Опел Вектра... които са на General Motors :) После General Motors, които по едно време го закъсват тръгват да продават СааБ, намесват се някви китайци, после Кьонигсек, СааБ пред фалит и т.н. Накрая компанията се озовава собственост на Спайкър.
Тука става интресно. През 2011 в СааБ свършват парите и не могат да плащат на доставчиците. Спайкър не могат да покрият загубите. Производството в завода спира, а СааБ е в дефакто банкрут. Пак се намесват руснаци, китайци, Спайкър се опитва да продадат СааБ, ама тогава General Motors, казват че ако се продаде на китайците спират правата на СааБ да ползват техни патенти и блокират продажбата. Почват се някви съдебни дела между Спайкър и General Motors и в цялата патаклама на 16-ти Април 2012 SAAB са обявени от шведския съд официално в банкрут и са в ликвидация.
Юни 2012 останките ги купуват китайци с компания наречена National Electric Vehicle Sweden с план да правят изцяло електрически коли с марката СааБ. Споровете с патентите на GM, запазените марки на Saab и Scania продължават и накрая и тия китайците фалират в Швеция и в момента в шведския завод на Сааб производство няма :).
А главния механик с който си говорил, най-вероятно е главен механик в официалния сервиз на Saab, а не в дилър, щото те в момента дилъри дефакто нямат, щото нямат кво да продават. Можеш да видиш кво пише на http://www.saab.bg/ - сайта на Сандинавия Моторос, официалния вносител за БГ. Сайта е прекъстен на Сааб Сервизна Мрежа и има качено едно текстче от преди 2-3 години в което обясняват за светлото бъдеще с китайците и гаранционното обслужване на колите от преди фалита. :)
Сега предполагам сам разбираш, че цялата тая съдба, няма как да се сполети БМВ, за квито и маркетинги да си говорим. Но като оставим това, СааБ и като цяло шведските коли, са чудесни автомобили, аз лично ги уважавам, така че като толкоз те кефи отнасай шлепа, пали, гаси и тръгвай и квото сабя покаже :)
Като се качиш на нещо което може да вдигне и да поддържа повече от 160 км/ч , може и да забележиш че не всички мотористи са камикадзета хвърчащи минимум с 300 ;)
Извинявай брато. Аз по принцип съм карал само един Трабант дето си купих с парите от закуски като студент и едно време на дядо Жигулата. Тая Алфа дето имам не я карам, щот не излиза от сервиза, а кола над 103 коня съм виждал само на картинка, камо ли па да я карам. Няма да мога да я удържа в пътя ;) Освен това моторист като видя, му се радвам като дете на жираф в зоологическата градина и не ги знаех че могат да се движат с по-малко от 300 ;)
Иначе единия от двата пъти в които си изкарах Алфата от сервиза минах набримчен с цялата газ покрай един Mercedes S500, ама сигурно щото човека вътре си пушеше пурата и бараше жена си по баджака докат аз се мислех за Шумахер :) Ся след като се оказва, че не всички с S500 са камикадзета дето фърчат с по 300, предполагам значи, че Алфата ми е по-бърза от тях. Макар и да не се движи ;)
Продукта е част от маркетинга. Освен добра реклама трябва да имаш и добър продукт. Ако ти липсва едното, което и да е, потъваш. Иначе казано, добрия продукт не е гаранция, че ще оцелееш, но лошия е гаранция че няма да прокопсаш :)
За историята на фалита и изтребителите. Оригиналната компания СааБ произвежда самолети. В края на втората световна, търсенето на изтребители намалява и започват да произвеждат леки автомобили. През 1969 се събират със Сканиа и произвеждат коли, камиони, самолети. През 1989 леките автомобили на Сааб-Сканиа стават самостоятелна компания - Saab Automobile AB. От тук нататък производството на леки коли СааБ няма общо нито с камионите Сканиа, нито с изтребителите :) В тоя период СааБ леки коли са собствреност на General Motors + шведски инвеститори. Тогава е произведена и колата дето ше си купуваш. За тва вместо с окачване от изтребител е с окачване от Опел Вектра... които са на General Motors :) После General Motors, които по едно време го закъсват тръгват да продават СааБ, намесват се някви китайци, после Кьонигсек, СааБ пред фалит и т.н. Накрая компанията се озовава собственост на Спайкър.
Тука става интресно. През 2011 в СааБ свършват парите и не могат да плащат на доставчиците. Спайкър не могат да покрият загубите. Производството в завода спира, а СааБ е в дефакто банкрут. Пак се намесват руснаци, китайци, Спайкър се опитва да продадат СааБ, ама тогава General Motors, казват че ако се продаде на китайците спират правата на СааБ да ползват техни патенти и блокират продажбата. Почват се някви съдебни дела между Спайкър и General Motors и в цялата патаклама на 16-ти Април 2012 SAAB са обявени от шведския съд официално в банкрут и са в ликвидация.
Юни 2012 останките ги купуват китайци с компания наречена National Electric Vehicle Sweden с план да правят изцяло електрически коли с марката СааБ. Споровете с патентите на GM, запазените марки на Saab и Scania продължават и накрая и тия китайците фалират в Швеция и в момента в шведския завод на Сааб производство няма :).
А главния механик с който си говорил, най-вероятно е главен механик в официалния сервиз на Saab, а не в дилър, щото те в момента дилъри дефакто нямат, щото нямат кво да продават. Можеш да видиш кво пише на http://www.saab.bg/ - сайта на Сандинавия Моторос, официалния вносител за БГ. Сайта е прекъстен на Сааб Сервизна Мрежа и има качено едно текстче от преди 2-3 години в което обясняват за светлото бъдеще с китайците и гаранционното обслужване на колите от преди фалита. :)
Сега предполагам сам разбираш, че цялата тая съдба, няма как да се сполети БМВ, за квито и маркетинги да си говорим. Но като оставим това, СааБ и като цяло шведските коли, са чудесни автомобили, аз лично ги уважавам, така че като толкоз те кефи отнасай шлепа, пали, гаси и тръгвай и квото сабя покаже :)
Извинявай брато. Аз по принцип съм карал само един Трабант дето си купих с парите от закуски като студент и едно време на дядо Жигулата. Тая Алфа дето имам не я карам, щот не излиза от сервиза, а кола над 103 коня съм виждал само на картинка, камо ли па да я карам. Няма да мога да я удържа в пътя ;) Освен това моторист като видя, му се радвам като дете на жираф в зоологическата градина и не ги знаех че могат да се движат с по-малко от 300 ;)
Иначе единия от двата пъти в които си изкарах Алфата от сервиза минах набримчен с цялата газ покрай един Mercedes S500, ама сигурно щото човека вътре си пушеше пурата и бараше жена си по баджака докат аз се мислех за Шумахер :) Ся след като се оказва, че не всички с S500 са камикадзета дето фърчат с по 300, предполагам значи, че Алфата ми е по-бърза от тях. Макар и да не се движи ;)
Ем.... поне си признаваш..
кученцетоОгиитаткоДоги
08-09-2015, 18:51
Батки току що шлепа го педалирах в автопарка зад блока:):) Ба той заема място за кола и половина:):) На двигатела му пише Ecopower:):) нещо като Mpower но по шведски:):)
Батки току що шлепа го педалирах в автопарка зад блока:):) Ба той заема място за кола и половина:):) На двигатела му пише Ecopower:):) нещо като Mpower но по шведски:):)
А дали не е по близо до EcoTech ?
Както каза Orm той си е 3/4 Опел Вектра
Както и преди това Сааб 9000 си беше 3/4 Алфа/Ланча
кученцетоОгиитаткоДоги
08-09-2015, 19:51
Не знам от къде ви хрумна да сравнявате модерен изтребител с на Бойко Фалкона където не може да кацне като хората:):):)
Ем.... поне си признаваш..
Ем... някой път е по-лесно да признаеш там квото и да е отколкото да изпадаш в разговор ;) Ама важното е да се забавляваме :)
А дали не е по близо до EcoTech ? Както каза Orm той си е 3/4 Опел Вектра
Както и преди това Сааб 9000 си беше 3/4 Алфа/Ланча
Абе специално тоз Екопауър май си е техен, от преди това. Не е ГМски. После Екотека го наследява в SaaB 9-3, ма доколкото сванах са си различни мотори. Тъй че мотора специално май не е от ГМ (за разлика от останалите 3/4-ти от колата) ;) А СааБ 9000 си е кола построена отсякъде върху фиатската Tipo 4 платформа заедно с Фиат Крома, Ланча Тема и Алфа 164. Ма туй е друг случай.
Ам начи със здраве да си го караш :)
кученцетоОгиитаткоДоги
08-09-2015, 20:41
Ем... някой път е по-лесно да признаеш там квото и да е отколкото да изпадаш в разговор ;) Ама важното е да се забавляваме :)
Абе специално тоз Екопауър май си е техен, от преди това. Не е ГМски. После Екотека го наследява в SaaB 9-3, ма доколкото сванах са си различни мотори. Тъй че мотора специално май не е от ГМ (за разлика от останалите 3/4-ти от колата) ;) А СааБ 9000 си е кола построена отсякъде върху фиатската Tipo 4 платформа заедно с Фиат Крома, Ланча Тема и Алфа 164. Ма туй е друг случай.
Ам начи със здраве да си го караш :)
Благодаря! :) Иначе съм карал Екотек на Корса 1.4i 16v баси отнася земъта:):) ама тя корсата си е лиген:):) На тоя по каталог гледам че му се налива 5w/40 сигурно заради турбинката:):) Вероятно пълна синтетика:):)
Благодаря! :) Иначе съм карал Екотек на Корса 1.4i 16v баси отнася земъта:):) ама тя корсата си е лиген:):) На тоя по каталог гледам че му се налива 5w/40 сигурно заради турбинката:):) Вероятно пълна синтетика:):)
Ай честито и не слушай много глупости ... ти докато изкривиш вала на това , хората ще сменят 2-3 алфи :)
кученцетоОгиитаткоДоги
08-09-2015, 20:54
Ай честито и не слушай много глупости ... ти докато изкривиш вала на това , хората ще сменят 2-3 алфи :)
Мерси!:) Колега иначе фаровете как са и, в смисъл имаш ли хубава видимост на къси, понеже има някои коли които фабрично са им слаби.
DiStefano
08-09-2015, 21:14
Мерси!:) Колега иначе фаровете как са и, в смисъл имаш ли хубава видимост на къси, понеже има някои коли които фабрично са им слаби.
Ауе .. Вескууу .. ти шведка ибал ли си бря ?
А ти е честит Сапа .. много безаварийни и да си мноо ухилен и по-малко напафкан :D
И да почерпиш ей .. ние тука те чекаме
кученцетоОгиитаткоДоги
08-09-2015, 21:20
Ауе .. Вескууу .. ти шведка ибал ли си бря ?
А ти е честит Сапа .. много безаварийни и да си мноо ухилен и по-малко напафкан :D
И да почерпиш ей .. ние тука те чекаме
Мерси Мерси:):) Шведката сега трябва да пие много противозачатачни, че ша и топя веригата:):) Черпенето е обезателно на първо четене:):)
Супер са си фаровете. Абе всичко що е е свързано с безопасно шофиране е измислено. Чистачки, фарове, запотявания на стъкла, размразяване на страничните огледала....та дори и 2 сенника си имаш за отпреде и за отстрани... :)
Честито, със здраве и безаварийно !
Между другото покараш ли малко автоматик после няма да искаш кола с ръчни скорости. Казам ти го аз , 14 години карах само коли с ръчни скорости, но вече не искам.
Фаровете ако не ти харесва как светят можеш да им направиш retrofit с би-ксенон. Но е малко по-сложно на оребрени фарове.
кученцетоОгиитаткоДоги
08-09-2015, 22:15
Супер са си фаровете. Абе всичко що е е свързано с безопасно шофиране е измислено. Чистачки, фарове, запотявания на стъкла, размразяване на страничните огледала....та дори и 2 сенника си имаш за отпреде и за отстрани... :)
Прав си:) Шведа е гуру в отношение безопасност:) Чувал съм за Волво, че има ли най - здравата конструкция на купето.Тоест при катестрофа шанс почти не съществува да те затиснат ламарините.
---------- Post added at 21:15 ---------- Previous post was at 21:12 ----------
Честито, със здраве и безаварийно !
Между другото покараш ли малко автоматик после няма да искаш кола с ръчни скорости. Казам ти го аз , 14 години карах само коли с ръчни скорости, но вече не искам.
Фаровете ако не ти харесва как светят можеш да им направиш retrofit с би-ксенон. Но е малко по-сложно на оребрени фарове.
Мерси!:) За автомата днес си говорихме с мой човек механик руснак, възпитаник на Масковската школа и той ми каза същото:):)
Мерси!:) За автомата днес си говорихме с мой човек механик руснак, възпитаник на Масковската школа и той ми каза същото:):)
Освен това с автоматик едната ти ръка е винаги свободна ... можеш да си бъркаш в носа, в ушите , да си държиш мобилния , цигарата и квото искаш там и да показваш среден пръст разбира се ! :fuckoff:
кученцетоОгиитаткоДоги
08-09-2015, 22:41
Освен това с автоматик едната ти ръка е винаги свободна ... можеш да си бъркаш в носа, в ушите , да си държиш мобилния , цигарата и квото искаш там и да показваш среден пръст разбира се ! :fuckoff:
Чуда се само да ли да и махна катализатора? За по голям вървеж:):) Тука ме убеждават че при бензиновите няма смисъл:):) Познавам един много голям турбо гУро във Враца та се чуда да ли да не говоря с него да я пипне софтУерно и да я ъпгрейдна с 60+ кончета:):)
Честитооо Вескоооу
Още един в правата вяра на автомата :Yeeeehaaa:
кученцетоОгиитаткоДоги
08-09-2015, 22:54
Честитооо Вескоооу
Още един в правата вяра на автомата :Yeeeehaaa:
Мерси! :) Има и опции за ръчно преФключване, и като ми я пипнат у Враца соффтуерно ще търся някой да гарантира за мен и да ме допуснат до раздела с гонките:):) съответно и до самите гонки:):) Да видим тогава шъ ядели Асан баница:):)
Чуда се само да ли да и махна катализатора? За по голям вървеж:):) Тука ме убеждават че при бензиновите няма смисъл:):) Познавам един много голям турбо гУро във Враца та се чуда да ли да не говоря с него да я пипне софтУерно и да я ъпгрейдна с 60+ кончета:):)
Ако ти е запушен катализатора и го махнеш ще върви повече , но ако не е запушен само ще увеличиш шума.
Отговора за тунинга е НЕ. Като вдигне мощноста ще вдигне и въртящия момент и автомата няма да издържи. :waving:
Тази кола е да се возиш , не за състезания, така мисля аз. Най-смисления тунинг е да сложиш нови спирачни дискове , качествени накладки, хубави гуми, би-ксенон ако ще караш по тъмно. И Парктроник ако няма ...
кученцетоОгиитаткоДоги
08-09-2015, 23:09
Ако ти е запушен катализатора и го махнеш ще върви повече , но ако не е запушен само ще увеличиш шума.
Отговора за тунинга е НЕ. Като вдигне мощноста ще вдигне и въртящия момент и автомата няма да издържи. :waving:
Тази кола е да се возиш , не за състезания, така мисля аз. Най-смисления тунинг е да сложиш нови спирачни дискове , качествени накладки, хубави гуми, би-ксенон ако ще караш по тъмно. И Парктроник ако няма ...
Парктроник има. Пернишки:):) тоест теглич:):) За мен най - сигурния:):) Че тоя параход наиш как се паркирва на задна??:):) Трябва да имаш C+E категория:):)
Парктроник има. Пернишки:):) тоест теглич:):) За мен най - сигурния:):) Че тоя параход наиш как се паркирва на задна??:):) Трябва да имаш C+E категория:):)
Знам. Моята е малко над 5 метра. :-D Сложи си камера за заден ход ако нямаш парктроник.
кученцетоОгиитаткоДоги
08-09-2015, 23:31
[QUOTE=Drag0;1438860]Знам. Моята е малко над 5 метра. :-D
Комби ли е? :)
кученцетоОгиитаткоДоги
08-09-2015, 23:52
Не е
Абе погребален агент си ти под прикритие, ама ша та фана аз:):)
mirchozo
09-09-2015, 00:57
Айде тури нЕкоя снимка бре...
Пс Замислял ли си се как ще звучи никнейма ти на турски, сори от казана се връщам, варих крушова ракийца и ..., предполагам ще нещо от сорта на "кьопек Оги буба Доги".
кученцетоОгиитаткоДоги
09-09-2015, 01:15
Айде тури нЕкоя снимка бре...
Пс Замислял ли си се как ще звучи никнейма ти на турски, сори от казана се връщам, варих крушова ракийца и ..., предполагам ще нещо от сорта на "кьопек Оги буба Доги".
Батка да я измия само и ще туря снимка:):) Плюс което е ще трябва да ми давате акъл как да почистя кремавия кожен салон:):) Това на турски кърти:D:D:D Наздраве:tequilla:
А Честито и от мен с здраве да си я караш......като додиш, ще ги дръпнем с алфата да видим що за самолет е...
Не се зайгравай с засилване, да не ме питаш къде е сервиз Джемини.....:roll:
А Честито и от мен с здраве да си я караш......като додиш, ще ги дръпнем с алфата да видим що за самолет е...
Не се зайгравай с засилване, да не ме питаш къде е сервиз Джемини.....:roll:
А ше пита. Той кат я засили, после Джеминито ше го намери сам, тя неволята учи :) Ам дано да изкара до де ги дръпнете да видим верно що за изтрбител е и дали може да изтрбва дребен италиански дивеч :)
Батка да я измия само и ще туря снимка:):) Плюс което е ще трябва да ми давате акъл как да почистя кремавия кожен салон:):) Това на турски кърти:D:D:D Наздраве:tequilla:
https://lh3.googleusercontent.com/3GcmZismXt396dL_X76XHao-vJwpVLYR7yVfdiUFqOqFvbqcakvEuPQ6YWt4k9igYCopXDCKk4 7TG-V1mRcfhHOJ6pV21DXUxmnjYe3Axtxu48wfbzh0jXurrSRGY9BQ NkvQDudU4T7ckCKpcXuZr8Pp2ZCZtcaNHwqqaSQCNZeg0c7XNI s16fd5gwvMUhTzcVHqfJWSfDzW4ouSXyM6aPxzeC8kT6B-bSosC-jkf2dMeBklYW_L6JxaoI5T73vESijy3vMv4NRjYxK5i5Met7lW yj8u3UM6dJTd0tpEAksLt7WbDkJTWj3tQVqiTYOg-EgM40zgGzweqYLW_r-NUdu05V8Bj0lpJTCAVMCcWiVhavFSEatT8ihruxN3ftqR97CkC uHx_GzedBfZ6iSQVPgJvvviEGdcc0QwLuP4HTnF9scz8ewAv5A 216S6vNeR-iGc6qgC5M_7uadY637BefmgVZLP1H0egfy_SiRXeGre3EabBlO zB6fzPdngZtXY3yxXWHba5kNc24vXDWdg-QM=w362-h643-no
Това е пяна , струва около 8-10 лв в кауфланд . Пръскаш , оставяш за 2-3 минутки и почваш лекинко с четка (с възможно най мекия косъм) да търкаш. След това с една хавлийка/микрофибър чистиш. След това измиваш кожата от остатъците от препарата (с чист мокър парцал) и кожата лъсва. Много е препоръчително да я намажеш с някой крем за кожи след процедурата ... и си готов. Между другото със същия препарат можеш да направиш всички пластмаси в колата да станат като нови.
Айде успех !
Stefan Caromov
09-09-2015, 11:49
Честито и от мен. Аз съм носталгично и специално настроен към Saab-овете .
Да си призная, бих си взел един 9-5 бензин турбо с ръчни скорости. Само дето паричките са им много още в БГ. За мен много красив и рядък автомобил, но аз съм си малко по-така.... харесвам коли, които се виждат рядко по улиците ( както беше с алфата преди 10 години като я купих ).
кученцетоОгиитаткоДоги
09-09-2015, 15:02
Тука за хубав препарат за почистване на кожа ми обявиха ебати цената.С вода не ми се ще да я тренирам,че ще изпръхне. Може би ще а оставя в бг в някоя фирма която се занимава с това, да свършат работа като хората:):) Това което не съм разбрал още е, дали като бмв имат пистов ремък който върти компресора на климатика или всичко от до се завърта от веригата.Поне аз не виждам никъде ремък.
Тука за хубав препарат за почистване на кожа ми обявиха ебати цената.С вода не ми се ще да я тренирам,че ще изпръхне. Може би ще а оставя в бг в някоя фирма която се занимава с това, да свършат работа като хората:):) Това което не съм разбрал още е, дали като бмв имат пистов ремък който върти компресора на климатика или всичко от до се завърта от веригата.Поне аз не виждам никъде ремък.
Я не се излагай бе....ако ми кажеш, че и алтернатора се задвижва от верига...ще е ебати и военното изделие:)))....вземи изтрезней и погледни пак....
mirchozo
09-09-2015, 16:13
Динамото е на ток бре, ни съ излагай..., самоует е все пак.
Динамото е на ток бре, ни съ излагай..., самоует е все пак.
:)))...
кученцетоОгиитаткоДоги
09-09-2015, 16:35
Я не се излагай бе....ако ми кажеш, че и алтернатора се задвижва от верига...ще е ебати и военното изделие:)))....вземи изтрезней и погледни пак....
На is-ката му майнах пистовия,понеже стържеше едната ролка и да спре да стържи:):) и освен климатика всичко друго му работеше:):):) Тоя има пистов,сега ми светнаха лампите:):) Че и 3-и ролки:) И цената му е хубава на целия комплект,210 еврея,на Гейтс:):):) Ама не го чувам да свири,така че магън:):):)
Гледам че пишеш в SAAB форума, там ще получиш адекватна информация.
На is-ката му майнах пистовия,понеже стържеше едната ролка и да спре да стържи:):) и освен климатика всичко друго му работеше:):):) Тоя има пистов,сега ми светнаха лампите:):) Че и 3-и ролки:) И цената му е хубава на целия комплект,210 еврея,на Гейтс:):):) Ама не го чувам да свири,така че магън:):):)
Баварците доколкото знам повече от тях са със два пистови ремъка...единият късия, задвижва само компресора на климатика......така, че е възможно него да си го отстранил.....но да не се прайм и аз на капацитет...:))
Стига си се вторачвал.....пито, платено....ако нещо накрая не си доволен от сметката...в тая кръчма вече няма да влизаме....ако ме разбираш....:beer:
---------- Post added at 14:00 ---------- Previous post was at 13:52 ----------
Гледам че пишеш в SAAB форума, там ще получиш адекватна информация.
Информацията е бля, бля...докато не ти опре до задника....и аз гледам новини по телевизора, ама не
мога да влезна в политиката.....
Тези дет сами си оправят колите не пишат по форумите....а ние ходим да им виснем под криковете да им пречим и разсейваме с тъпи въпроси....а след това се прайм на знаещи у интернет.....:))))...така, че.....
Ecopower защото може и на биоетанол да се ръга
кученцетоОгиитаткоДоги
09-09-2015, 17:34
[QUOTE=Бобби;1438956]Баварците доколкото знам повече от тях са със два пистови ремъка...единият късия, задвижва само компресора на климатика......така, че е възможно него да си го отстранил.....но да не се прайм и аз на капацитет...:))
Стига си се вторачвал.....пито, платено....ако нещо накрая не си доволен от сметката...в тая кръчма вече няма да влизаме....ако ме разбираш....:beer:[COLOR="Silver"]
Определно ще продължавам да влизам в тази кръчма:) Това е самолет бе:):) 147686След две седмици и нещо цистерната на Шел го пълни с керосин:) Дига колесника и отнася земята:): В Лесново няма да мога да кацна,понеже там е за малки,нисколетящи самолети:) Свържи се с летище София,и им кажи да освободят въздушен коридор и писта на стария терминал:):)
Ще ти дам кординати кога точно излитам:):)
[QUOTE=Бобби;1438956]Баварците доколкото знам повече от тях са със два пистови ремъка...единият късия, задвижва само компресора на климатика......така, че е възможно него да си го отстранил.....но да не се прайм и аз на капацитет...:))
Стига си се вторачвал.....пито, платено....ако нещо накрая не си доволен от сметката...в тая кръчма вече няма да влизаме....ако ме разбираш....:beer:[COLOR="Silver"]
Определно ще продължавам да влизам в тази кръчма:) Това е самолет бе:):) 147686След две седмици и нещо цистерната на Шел го пълни с керосин:) Дига колесника и отнася земята:): В Лесново няма да мога да кацна,понеже там е за малки,нисколетящи самолети:) Свържи се с летище София,и им кажи да освободят въздушен коридор и писта на стария терминал:):)
Ще ти дам кординати кога точно излитам:):)
Нямаш грижи...имам един съсед дето бачка в РВД......това арматурно табло....много високо бе...дали ще мое да видиш пистата..:))))
И няма да закачаш стюрдесите...те са запазена марка за чичо ти Боби....
кученцетоОгиитаткоДоги
09-09-2015, 21:36
[QUOTE=кученцетоОгиитаткоДоги;1438967]чичо ти Боби....
Kакъв чичо бе:) много дърт се изкара:) Виж за батко мога да се съглася:cheers:
Батки една снимка от терасата:):)147692 Незнам защо много ми напомня на беенве Е38:):) или може би за това,понеже съм вече сериозно почерпен:(:(
[QUOTE=кученцетоОгиитаткоДоги;1438967]
Нямаш грижи...имам един съсед дето бачка в РВД......това арматурно табло....много високо бе...дали ще мое да видиш пистата..:))))
Височко изглежда на тая снимка, ама реално май си е баш ОК.
Това е самолет бе:):) 147686
Не знам самолет ли е брато, ама на тая снимка кат гледам се замислям, че през 90-те години колите още ги измисляха и правеха хубави :)
thecleaner
09-09-2015, 21:40
[QUOTE=Бобби;1439001]
Височко изглежда на тая снимка, ама реално май си е баш ОК.
Не знам самолет ли е брато, ама на тая снимка кат гледам се замислям, че през 90-те години колите още ги измисляха и правеха хубави :)
Ба е от къде са го краднали бе http://auto-dude.com/img/GAZ-31029-Volga7.jpg
http://www.lookautophoto.com/images/gaz-3110-02.jpg
кученцетоОгиитаткоДоги
09-09-2015, 21:49
[QUOTE=Бобби;1439001] Не знам самолет ли е брато, ама на тая снимка кат гледам се замислям, че през 90-те години колите още ги измисляха и правеха хубави :)
В интерес на истината наистина е малко височко и точно това ме грабна,че се почуствах като в самолет:):) И другото което е че всички уреди в дясно са сляти,като хванеш стартера и копчетата на черитите прозореца до него, другото всичко до горе е слято,което само ако се качиш и покараш можеш да разбереш колко е удобно и нема ти се налага да търсиш това копче,онова копче:):) Шведа е автомобилен гУру,и другите могат само да черпат знания от тях и да се развиват:):)
mirchozo
09-09-2015, 22:00
Сканиа бате, яка раута :)
Ще го видим ли на феста Саапа ?
кученцетоОгиитаткоДоги
09-09-2015, 22:18
Сканиа бате, яка раута :)
Ще го видим ли на феста Саапа ?
Няма да успея за феста:(:( Иска ми се да ви видя сите пустиняци,но..........:(:( Чак след две седмици и нещо пътувам:(:(
Абе погребален агент си ти под прикритие, ама ша та фана аз:):)
Рамзи ... скача ... тръгва . Ремзи транспортЕра съм аз. иСчакааай татОса адати покажа ...
кученцетоОгиитаткоДоги
09-09-2015, 23:12
Батки мисля след някой друг месец да направя в кратко филмче представяне на Сааб 9-5 2.0т автоматик:) Нещо като рубриката на руснаците в тубата ,,Обзор на еди кой си автомобил,, :) Ще включва представяне на автомобила интериор, екстериор,двигател, и някоя дума за окачването:) Тест, каране в градски условия, и специално за всички скептици и неверници тест за мощност на международния път Грьонинген-Хамбург:):)
dimitar_vd62
10-09-2015, 00:15
Ето го твоя форум - http://saab-club.com/forum/index.php
кученцетоОгиитаткоДоги
10-09-2015, 00:18
Това като възпитано ,,Напусни заведението,, ли да го разбирам:):):)
Митак ами ,че то в раздел Мултимедия има повече теми отколкото в целия им форум .
Bobo Markov
10-09-2015, 02:24
Оууу СААБ деветпет че туй се е Алфа бре Алфа Ланча Сааб купето няма грижа, маторя деяни на студове, интериора е баш кът да кърти, возиятааааааа а, обаче ти трее резервар со бензинг ного :(
Ай честито нов кораб и хиляди безаварийни. Кат дойдеш да се похвалиш с него :)
Ехее Грьонинген :) Имахме един приятел семеен приятел от там
Бай Капи цял живот караше Скания :) :)
Аа честито и безаварийно. Кеф са тия шлеперски "шведи"
кученцетоОгиитаткоДоги
10-09-2015, 17:42
На комшията щерка му си е зела Шкодилак за 7 бона:):) Ма то това Шкодата кола ли:(:( Рейс Чавдар:):) Преди това караше едно пежо купе, ба то не слизаше от моста в бокса.Други ден съм фтях, и ще и обесна некои работи:devil::devil:
Твойто най-хубаво бе, знаем
mirchozo
11-09-2015, 13:08
Ти внимавай с обЯснянето, едно време от много приказки ся са хапя за гъза...
Bobo Markov
11-09-2015, 22:30
аз па се захапвам само за бара когато съм в бар естествено иначе ако не си в бар няма за какво да се захапя ич. :D:D
кученцетоОгиитаткоДоги
11-09-2015, 22:38
Абе аз гледам да и скоча в гащите:jumping::jumping: Плюс което е готви супер:meeting:
mirchozo
11-09-2015, 22:39
СААПлъка кога ша стъпи на българска земя, да вкуси от родните мили пътища и горива. Ако не изпише "уелкъм хоум, стюпид драйвър", хаха
кученцетоОгиитаткоДоги
11-09-2015, 22:49
Сааплъка след две седмици ще има удоволствието да стане част от цирка:meeting: Плюс което е после мога да включа в ревюто му впечатления от Оф роуд каране:meeting:
Bobo Markov
11-09-2015, 23:16
Офф-роудер щом е се сетиф че жената ми реве за кола и са чудя дали дан и зема един 147 от Алфа да млъкние :(
dimitar_vd62
12-09-2015, 18:43
Немат млъкване бате.....
кученцетоОгиитаткоДоги
12-09-2015, 20:20
Офф-роудер щом е се сетиф че жената ми реве за кола и са чудя дали дан и зема един 147 от Алфа да млъкние :(
Алфа недей! Еле пък 147.Вземи и едно Corrado VR6 :):) По ще и хареса.Той немеца го е казал: ,,Volksvagen? Dis is auto,, :):):)
dimitar_vd62
12-09-2015, 21:29
Бояне напрау Ролс Ройс бате, там няма проблеми туй поне никой не е карал.
Бояне напрау Ролс Ройс бате, там няма проблеми туй поне никой не е карал.
Напротив, щом не ги карат много значи има некъв проблем с тях :)
кученцетоОгиитаткоДоги
12-09-2015, 21:50
Ролс роЙса,проблема му е че диботомера му е много скъп,и трябва да е задължително на боШШ:(:( Окачването му е на Форд Фокус,така че деяни в оФФроУд:):)
Слагаш му един ксенон и си ти ...
кученцетоОгиитаткоДоги
15-09-2015, 23:23
Батки,днес разцъках с каляската.Имам си и монитор на който ми исписва моментния разход на гориво.Но едва ли е точен..........Със 70км/ч ми изписва 9/100 и то газ.Тия монитори могат ли да засичат разхода на газ?
Батки,днес разцъках с каляската.Имам си и монитор на който ми исписва моментния разход на гориво.Но едва ли е точен..........Със 70км/ч ми изписва 9/100 и то газ.Тия монитори могат ли да засичат разхода на газ?
Яко икономия я обзема колата .... :picnic:
Икономията е майка на мизерията ...зае*и
Фън трябва да има!!!
Да те е страх да и' дадеш сичката газ :)
http://www.youtube.com/watch?v=iMR3vKJeKv0&feature=youtube_gdata_player
dimitar_vd62
17-09-2015, 12:07
SAAB e гоуема фирма - http://www.fbr.bg/read.php?n=37750:big_bow_down:Еле пък сааб с течна фаза.
SAAB e гоуема фирма - http://www.fbr.bg/read.php?n=37750:big_bow_down:Еле пък сааб с течна фаза.
Te и тия джаджби са със сигурност с турбина...
кученцетоОгиитаткоДоги
10-03-2016, 22:08
Батки ако искате най-здравата кола на света,Сааба е вашата кола:) Руски комбайн пасти да яде:) Днеска в една морга добарах един Сааб като моя, и си аресах доста неща.Като почнах с радиото,което има четири малки дупки и трябват един тънки шила за да свали.Обаче нямах в мен такива шила,имах един голям чук в колата викам ще разбия отстрани панела и пак ще го извадя:) Като почнах бой,бой,бой,бой.........................онова не мръдна.............само лака падна:tooth: Викам те за това за времето си когато е излязал е бил по скъп от беенве 5-ца:):)
Bobo Markov
10-03-2016, 22:41
Батки ако искате най-здравата кола на света,Сааба е вашата кола:) Руски комбайн пасти да яде:) Днеска в една морга добарах един Сааб като моя, и си аресах доста неща.Като почнах с радиото,което има четири малки дупки и трябват един тънки шила за да свали.Обаче нямах в мен такива шила,имах един голям чук в колата викам ще разбия отстрани панела и пак ще го извадя:) Като почнах бой,бой,бой,бой.........................онова не мръдна.............само лака падна:tooth: Викам те за това за времето си когато е излязал е бил по скъп от беенве 5-ца:):)
колкото и бъхтиш па нема го разбиеш щото това са шумо-вибрацио-пластмаса изолиргащи повърхности свързани со кокпит-а - бъхти и удри колко щеш - тва радио изисква пиниз :) мръдни до някое предградие и че ти го свалят за секунди ;)
кученцетоОгиитаткоДоги
10-03-2016, 22:52
колкото и бъхтиш па нема го разбиеш щото това са шумо-вибрацио-пластмаса изолиргащи повърхности свързани со кокпит-а - бъхти и удри колко щеш - тва радио изисква пиниз :) мръдни до някое предградие и че ти го свалят за секунди ;)
То вече ми е в колата батка......................обаче проблема е друг............трябва да се закачи и некви пинизи в настройките и ще е истинско чудо ако ПРОПЕЕ:(:( И нормално радио да сложа пак само със забождане в панела няма да стане........................филма ще е сериозен............................абе ще ми пее Василис Карас на уше ама ша тря цакам.....................:):)
Bobo Markov
10-03-2016, 22:54
То вече ми е в колата батка......................обаче проблема е друг............трябва да се закачи и некви пинизи в настройките и ще е истинско чудо ако ПРОПЕЕ:(:( И нормално радио да сложа пак само със забождане в панела няма да стане........................филма ще е сериозен............................абе ще ми пее Василис Карас на уше ама ша тря цакам.....................:):)
тоя е много сериозен пиянка е този ... те всички са пиянки :)
кученцетоОгиитаткоДоги
10-03-2016, 23:01
тоя е много сериозен пиянка е този ... те всички са пиянки :)
Е те краставите магарета се надушват през две села нали знаеш:wink:
Другият път сваляш металните пластини на чистачките...бъркаш с тях в дупките и си ти.....не случайно вече 28 години живея в крайният квартал....преди това като бех у центъра, бех много зблуден...:))...и много страдах....:smoke:
кученцетоОгиитаткоДоги
11-03-2016, 00:20
Другият път сваляш металните пластини на чистачките...бъркаш с тях в дупките и си ти.....не случайно вече 28 години живея в крайният квартал....преди това като бех у центъра, бех много зблуден...:))...и много страдах....:smoke:
Днес до тоя сааб имаше друг сааб като моя....................,с черен кожен в много добро състояние салон,и седалките бяха разрязани от горе до долу на кръст с нож...................................викам това само жена мое го свърши:) некоя мръсна к*рва
Днес до тоя сааб имаше друг сааб като моя....................,с черен кожен в много добро състояние салон,и седалките бяха разрязани от горе до долу на кръст с нож...................................викам това само жена мое го свърши:) некоя мръсна к*рва
Не бе ...митничари са били....някоя мръсна курва, само може да го овлжни тоя салон..:))...най много да го надраска с нокти..
:smoke:
кученцетоОгиитаткоДоги
11-03-2016, 00:34
Не бе ...митничари са били....някоя мръсна курва, само може да го овлжни тоя салон..:))...най много да го надраска с нокти..
:smoke:
Не та е прала тебе Мара Откачената ми се струва............................:):)
Не та е прала тебе Мара Откачената ми се струва............................:):)
Не бе отварачката беше....м/у циците си Ариана отваря...и колко бълъци наниза, все платежоспособни...Гущеров се чуди още от къде му дойде...:))...или както казва Божинов....малко Коте...:))
кученцетоОгиитаткоДоги
11-03-2016, 00:59
Замислил съм му тунинг.................софтуерен.................д а го дигна до 220 коня...........:) Ще му подна и черен кожен салон...........................А не бе:):) По голямо турбо не искам да му бодвам да не са окоти автомата.........................:):):)
Замислил съм му тунинг.................софтуерен.................д а го дигна до 220 коня...........:) Ще му подна и черен кожен салон...........................А не бе:):) По голямо турбо не искам да му бодвам да не са окоти автомата.........................:):):)
Рано или късно всеки мотор ражда....не се занимавай с глупости....:smoke:
кученцетоОгиитаткоДоги
11-03-2016, 01:22
Рано или късно всеки мотор ражда....не се занимавай с глупости....:smoke:
Батко това е най-дълго издържалия ми автомобил без да го счупа.........................:) На тия километри да вари с 210км/ч и да пита за още:) Е нема такъв уруд................:) Страх ма е че заради него в най-скоро време ще остана без книжка:):)
кученцетоОгиитаткоДоги
12-03-2016, 21:11
Иееееее Василис Карас пропя и в мойта кола......................:) Даже и кит нямах за модификация на 1ДИН кастуфон,и номера трябваше да стане с напасване в металния кожух на оригиналното радио.Благодарности на моите хора в сервиза:) Не им беше лесно:) Трябваше кожуха да го моделират изцяло на ново...............то не бяха клещи,то не бяха менгемета,то не бяха флексове.............та стана по хубаво от колкото с кит............:) Ще мина да им остава тия дни един стек с пиене ама безалкохолно:) Че некога подкараха един мерцелес без масло и после айде друг двигател за 2000 ойро:) От тогава през работно време само кОла:)
Bobo Markov
13-03-2016, 00:39
Батко това е най-дълго издържалия ми автомобил без да го счупа.........................:) На тия километри да вари с 210км/ч и да пита за още:) Е нема такъв уруд................:) Страх ма е че заради него в най-скоро време ще остана без книжка:):)
ма бИчи на педала на газовата уредба яко и данти пука :) щом те кефи и ние се кефим ааа :):) :afro:
кученцетоОгиитаткоДоги
13-03-2016, 00:53
Начи това батко от каране не мое го строшиш:) Днес си лафим с мой човек карал стаж при Сааб:) Вика бате това мое го строшиш само от лоша подръжка,вика ако не си сменял маслото на автомата върви го смени че хвърли ли автомат пишия бита карта...................................
Bobo Markov
13-03-2016, 00:59
Начи това батко от каране не мое го строшиш:) Днес си лафим с мой човек карал стаж при Сааб:) Вика бате това мое го строшиш само от лоша подръжка,вика ако не си сменял маслото на автомата върви го смени че хвърли ли автомат пишия бита карта...................................
ного убаво са ти казали! Колата йе супер стига дан се изживяваш кат "Ебливио" дето счупи два пъти неговия личен имиджов смотан Сутиен Це две оня македонски мимюн :) дръж се нормално с колата и тя ще се държи нормално с теб!
кученцетоОгиитаткоДоги
24-03-2016, 22:00
Днес две холандки идват при мой човек да си купуват кола,и първата за която се хванаха е моя сааб:) Викам и това е шведски мерцедес бре ало и не се продава на никаква цена:) А те абе дай ми цифра:) Викам и аз работя с проценти а не с цифри:)
Bobo Markov
24-03-2016, 22:11
Днес две холандки идват при мой човек да си купуват кола,и първата за която се хванаха е моя сааб:) Викам и това е шведски мерцедес бре ало и не се продава на никаква цена:) А те абе дай ми цифра:) Викам и аз работя с проценти а не с цифри:)
някакъв играч се оформяш ти с годините :) а хубави ли бяха?
кученцетоОгиитаткоДоги
24-03-2016, 22:15
някакъв играч се оформяш ти с годините :) а хубави ли бяха?
Еееееее............................хубави......... ................имаха пари:) купиха 4 коли:) богат грозен няма нали знаеш:)
Bobo Markov
24-03-2016, 22:16
Еееееее............................хубави......... ................имаха пари:) купиха 4 коли:) богат грозен няма нали знаеш:)
бреее цели четири коли?! тия са били таксиджийки бро :):)
кученцетоОгиитаткоДоги
24-03-2016, 22:52
бреее цели четири коли?! тия са били таксиджийки бро :):)
Не,просто за цялото семейство Адамс;)
Не бе, казва се финасово красив...:crazy:
Bobo Markov
25-03-2016, 01:13
Не бе, казва се финасово красив...:crazy:
значи за целия ми 39 годишен живот аз финансово красива мацка видех само една и тя беше (е) еврейка пфуу то па човек да реши да пише нещо па да се спре :(
кученцетоОгиитаткоДоги
25-03-2016, 22:56
Утре почвам и пасажерския джам,че днес моя човек Джуниор до като ми слагаше друг кастуфон натисна копчето на пасажерския и бам:):)
dimitar_vd62
27-03-2016, 17:39
Убо де, а ние финансово грозните ко прайм.
Убо де, а ние финансово грозните ко прайм.
Чекии.....:)))
кученцетоОгиитаткоДоги
31-03-2016, 21:34
От днес вече шведския мерцеЛес е снови къси светлини Осрам найт бреакър куул блу интензив ксенон люк:):) Моя човек в сервиза вика дай да ти дам едни ксенони,ама имаше само H4 и H1,немаше време и кога пак да хода до моагазина,викам ай остаи по нататака:):) Скоро започвам лек ъпргрейда на музиката,вчера си свалих една каса с вграден усилвател от една ибитза и другата седмица трябва да измисля къде да е позиционирам точно:):) Наздраве:cheers::pimp:
Bobo Markov
31-03-2016, 22:19
От днес вече шведския мерцеЛес е снови къси светлини Осрам найт бреакър куул блу интензив ксенон люк:):) Моя човек в сервиза вика дай да ти дам едни ксенони,ама имаше само H4 и H1,немаше време и кога пак да хода до моагазина,викам ай остаи по нататака:):) Скоро започвам лек ъпргрейда на музиката,вчера си свалих една каса с вграден усилвател от една ибитза и другата седмица трябва да измисля къде да е позиционирам точно:):) Наздраве:cheers::pimp:
позициониргай фъф там между задните седалки има едно отворче :) остави и и назад багажник да плюе бас и ако можеш я обърни наобратно :pancake:
кученцетоОгиитаткоДоги
31-03-2016, 23:13
позициониргай фъф там между задните седалки има едно отворче :) остави и и назад багажник да плюе бас и ако можеш я обърни наобратно :pancake:
Проблема е че е с два баса:) единия пасивен,другия активен:)
кученцетоОгиитаткоДоги
26-04-2016, 23:17
Днес вкарах в хангара самолета да си го обслужа152901 ама то какво да го обслужвам,само едно масло152902 другото са само железа:punk: Този път изневерих на Кастрол и заложих на Мобил:) което всъщност го ползват за първоначално вграждане на сите самолети:) и до сега единственето масло което покрива изискванията на Сааб,другия път Bardahl,намерих го тука на 10-тина километра от мен при един батка където се занимава с мотокрос по 14 евро литъра,културно кво:)152903
А бе, не смееш да го дигнеш на крика с лапите...:flirt:...за да не изпадне...да еба и самолета...:))
кученцетоОгиитаткоДоги
27-04-2016, 00:05
А бе, не смееш да го дигнеш на крика с лапите...:flirt:...за да не изпадне...да еба и самолета...:))
Аз гумите като му сменям не го дигам на крик...;) и ги затягам само ръчно...на всички поршета ги затягат само ръчно...както и на мойта:wink:
Аз гумите като му сменям не го дигам на крик...;) и ги затягам само ръчно...на всички поршета ги затягат само ръчно...както и на мойта:wink:
Бегай да летиш, не ме занимавай с глупости....:))...и да не забравиш да си боядисаш яцата с червило за Велигден...:flirt:
Ъъъъъъъъ.... и аз си купих СААБ 9-5 :tequilla:
Bobo Markov
27-10-2016, 21:28
Ъъъъъъъъ.... и аз си купих СААБ 9-5 :tequilla:
ам Честито тИ! :) коя година?
ecotronic
27-10-2016, 21:38
Що ги купувате тия шведски боклуци, когато има такива прекрасни руски коли ?:tooth:
Bobo Markov
27-10-2016, 21:40
Що ги купувате тия шведски боклуци, когато има такива прекрасни руски коли ?:tooth:
:D ;)
Следващата ще е италиански боклук за пълно щастие :) някое спайдърче например.....
---------- Post added at 18:49 ---------- Previous post was at 18:42 ----------
ам Честито тИ! :) коя година?
Ами 2000 година..... колата визуално е в кофти състояние но...... савчето е Аеро с 230кс, двигателя не се чува как работи, за смешни пари с идеята през зимата да й оправя разни тампони-мампони, дребните глупости (а те не са никак малко). След това салона да се боядиса/смени (за това бях пуснал темата и ще кача снимки ако го боядисвам как е станало и дали има смисъл) и накрая , лятото отива за цялостно боядисване .... и чак тогава ще имам кола с която да се похваля :)
Bobo Markov
27-10-2016, 22:04
Следващата ще е италиански боклук за пълно щастие :) някое спайдърче например.....
---------- Post added at 18:49 ---------- Previous post was at 18:42 ----------
Ами 2000 година..... колата визуално е в кофти състояние но...... савчето е Аеро с 230кс, двигателя не се чува как работи, за смешни пари с идеята през зимата да й оправя разни тампони-мампони, дребните глупости (а те не са никак малко). След това салона да се боядиса/смени (за това бях пуснал темата и ще кача снимки ако го боядисвам как е станало и дали има смисъл) и накрая , лятото отива за цялостно боядисване .... и чак тогава ще имам кола с която да се похваля :)
стискам палци! всичко се оправя по всяка кола!
ivan dimitrov
27-10-2016, 23:18
всичко се оправя по всяка кола!
Не всичко. Тва е доста по грозно даже от смъртта. Това даже ръжда не го хваща, щот не смее да го приближи и да го погледне от близо. Толкова е грозно. Всъщност много по вече, но да не задълбавам.
Четита придобивка на собственика! Слагай хубаво масло, наливай свястно гориво и дано те радва дълго.
Не всичко. Тва е доста по грозно даже от смъртта. Това даже ръжда не го хваща, щот не смее да го приближи и да го погледне от близо. Толкова е грозно. Всъщност много по вече, но да не задълбавам.
Четита придобивка на собственика! Слагай хубаво масло, наливай свястно гориво и дано те радва дълго.
:lol_sign::lol_sign::lol_sign: Не знам какво се отговаря на подобна честитка :)
ivan dimitrov
27-10-2016, 23:57
:lol_sign::lol_sign::lol_sign: Не знам какво се отговаря на подобна честитка :)
Въобще не трябваше да ми обръщаш внимание. Постът ми е инспириран от мръсна злобна завист. До преди да се пръкне Сааб, аз бях най грозното нещо на тая планета. Вече не. Мисля е излишно да продължавам с обясненията.
Всъщност, може би не знаеш, но във филма "Хищникът", сцената кагато бате Арнолд каза (цитирам по памет)"лелеее, колко си грозен" по сценарий е трябвало да бъде по различна. По сценарий, вследствие на падането, главният герой(Арни) получава сътресение. Като следствие, вместо извънземното му се привижда Сааб.
Обаче....бюджетни съкращения не са позволили набавянето на Сааб, та..... филма се е опорочил малко.
Честито...то и мен от цялото производство на тая фирма ми хващат окото еди, два модела....не,че съм ги карал....е на кучетоогидоги го подкарах....нищо особено...нещо не ме впечатли...80% беше Опел...
Нека ми е грозна ....
https://farm1.staticflickr.com/733/22501422496_c47c439d8d_h.jpg
---------- Post added at 21:11 ---------- Previous post was at 21:07 ----------
Честито...то и мен от цялото производство на тая фирма ми хващат окото еди, два модела....не,че съм ги карал....е на кучетоогидоги го подкарах....нищо особено...нещо не ме впечатли...80% беше Опел...
Не знам аз освен Аеро не съм карал друг Сааб ... всъщност съм карал само моето предишното аеро и сегашното :). За това пък едно момче от сааб форума с чипосана такава като на кучетоогидоги 9-5ца подкара моята и видимо се разстрои че колата му няма нищо общо с моята....
А от опел (поне на аерото) са само биалетките .... от това което съм сменял по нея ... а съм сменял бая неша :)
Ей...тя като стелт бе....я ми покажи от вътре...и ще ти кажа дали има хопел в нея.....м/у другото за мен опел не е лоша фирма...но май не са само биалетки....
Ей...тя като стелт бе....я ми покажи от вътре...и ще ти кажа дали има хопел в нея.....м/у другото за мен опел не е лоша фирма...но май не са само биалетки....
Тая не е моята ве :) въпреки че се прокрадват такива мисли за матови изпълнения ....
Bobo Markov
28-10-2016, 21:14
Тая не е моята ве :) въпреки че се прокрадват такива мисли за матови изпълнения ....
това е Опел Кадет 1992-ра година много върви, малко харчи, скъпо струва!
:)))...А...подсказваш, как би искал да изглежда....
:)))...А...подсказваш, как би искал да изглежда....
Не бих се отказал ....