Log in

View Full Version : Криптовалута ?

agavrailov
12-09-2015, 11:13
Здравейте, приятели :-)
Не знам дали е правилното място да напиша тази тема, но все пак - много ми се иска някои от вас да споделят ако имат опит в използването на т. нар. криптовалути. Чета интересни неща по темата. На доста места прочетох за https://www.linkedin.com/grp/home?gid=4718749, затова реших да ви пиша за впечатления. Оказва се, че за доста неща може да се използва. Бих се радвал да прочета мнения по темата, защото се колебая...
Благодаря предварително

ecotronic
12-09-2015, 12:52
Ако се интересуваш от добив, е добре да си преработиш малко хардуера/софтуера за да ползваш определен вид видеокарти за целта. Иначе ще плащаш за ток повече отколкото добиваш. То не че с видеокартите е голямата далавера :)

mirchozo
12-09-2015, 22:27
Момци, я раздуйте за кво иде реч, с прости думички като за глупави ора. Чисто любопитски питам. Преди време мярнах из обявите някаква скъпарска тенекия дето ръбаше нещо от нета и уж изкарвала пари, ама нещо вързация ми се струваше и не и обърнаф фнимание.

rossenvn
13-09-2015, 10:49
Това реклама ли е? Идиотско е да търсиш информация за подобно нещо в полузабравен автомобилен форум, при положение, че е пълно с процъфтяващи компютърни такива. Още повече от потребил без едно мнение. Ама винаги ще има кой да клъвне...

mirchozo
13-09-2015, 21:24
Тука пък кой ще клъвне точно в тая материя, виж да беше напсувал любимата марка или да отвори приказка за бира и пържоли щеше да стане мазало. Не казвам че нямаме и компЮтурджий, ама те си говорят в други форуми над 2-ро ниво.