PDA

View Full Version : Кой се кла в столицата?

Susscrofa
13-09-2015, 20:45
Добре де, кажете ми, нали поне големите медии били свободни.
Нали сме демократична държава.
Защо тази новина е озаглавена от почти всички " значими" медии като: " убиха имигрант...........".
Защо тази новина не е озаглавена: "Имигранти се клаха до смърт в София".
??????http://smart.dir.bg/dnes/news/20022822/

Orm
13-09-2015, 20:53
Защо тази новина е озаглавена от почти всички " значими" медии като: " убиха имигрант...........".

Кажи тенкю на ЮеСЕй-а....

ecotronic
13-09-2015, 20:57
Кажи тенкю на ЮеСЕй-а....

Ти си параноик бе. Що не потърсиш помощ?

Orm
13-09-2015, 21:03
Ти си параноик бе. Що не потърсиш помощ?

Ти при кой си записан? Да не ходя там....

mirchozo
13-09-2015, 21:26
Шшш, няма обиждате новите българи ей, салам алейкум, фостата да го земат.

myato
13-09-2015, 22:30

Начи, никъв дИмократ и оЙроатланТик ни стаа от теб:rotfl:

Ladjov
13-09-2015, 22:34
Защото не е достатъчно екслузивно

Bobo Markov
14-09-2015, 01:48
https://www.youtube.com/watch?v=0tYut1iniiI
манагакфту? кали си го камарез ... не си ли тумагесуууууу :):):)

Liminat
14-09-2015, 06:19
Какво друго сте очаквали, преди години сирийци заклаха шофьор на такси в София, кой си ще, нека ги жали, но мястото им е в бивши казарми, под контрол, след като голямата част са нарушители без документи.

mirchozo
14-09-2015, 08:29
Кви сирийци са тия бе...? Тия които става нещо от тях ще избягат в по-белите евро страни, тук ще останат само изметта от тяхното общество защото е пълна свободия и беззаконие.

кученцетоОгиитаткоДоги
14-09-2015, 13:20
Хора жестоко се бъркате.Имам приятели сирийци и добре познавам тяхната култура. Доста социален народ е това.Ако те види че няма какво да ядеш би те приютил в дома си и би споделил трапезата си с теб.Би ти помогнал с каквото може.Мои познати семейство сирийци имат шивашко ателие в града, и от 20 ателиета тяхното е най-добре.Всичко така го испипват, че Гучи ако го види ще получи комплекс за малоценност.Сирийците са много честни и трудолюбиви хора.В тяхната култура имат много повече ценности и принципи от колкото в нашата.

Susscrofa
14-09-2015, 21:08
Хора жестоко се бъркате.Имам приятели сирийци и добре познавам тяхната култура. Доста социален народ е това.Ако те види че няма какво да ядеш би те приютил в дома си и би споделил трапезата си с теб.Би ти помогнал с каквото може.Мои познати семейство сирийци имат шивашко ателие в града, и от 20 ателиета тяхното е най-добре.Всичко така го испипват, че Гучи ако го види ще получи комплекс за малоценност.Сирийците са много честни и трудолюбиви хора.В тяхната култура имат много повече ценности и принципи от колкото в нашата.

Един одомашнен вълк е адски красив и благороден домашен приятел.
Но, ако имаш глутница в дома, нещата ще стоят по друг начин.
Когато малцинството стане мнозинство, правилата се променят, това е неизбежно

alex052
14-09-2015, 21:36

Възможно е...........мнението ми съвпада с по горното. Само ще вметна, че преди няколко месеца имаше репортаж за "интеграцията" на "бежанците"/ който са бежанци само в съседна държава, след втората граница са нелегални емигранти/ който се интегрираха работейки във фирма на натурализиран сириец в България............няма да коментирам защо няма българи работници. Не искам и да коментирам отношението към християни във фирми на друговерци..........
Предлагам сирийците с доброто си отношение/ и плъховете в магазините, наглото отношение и претенциите си- справка господари на ефира/ да си вземат парапатките и откъдето са дошли, а държавата да вземе да пази границите.........поне толкова добре колкото при режима на Живков.

кученцетоОгиитаткоДоги
14-09-2015, 21:52
Хора вие сте много изостанали,още сте в 1984г. Мога да си заложа главата,че нито един от вас не е имал личен допир с тези хора и тяхната култура.Аз контактувам ежедневно със 130 националности,и мога да твърдя че това са едни от най-читавите хора.Български помияр може да те предаде винаги,но хора от тази култура никога.Живял съм години наред врата до врата със сириец.Всяка вечер се събирахме в тях.Бръмчали сме напред на зад,никога няма да те предаде колкото и да е напечено положението.А Българин?Ще избяга и ще се скрие като мишок.Лично съм се убедил.Историята ни го е доказала! Не народ,а мърша е това! Думи на един от малкото читави българи.

myato
14-09-2015, 22:01
Възможно е...........мнението ми съвпада с по горното. Само ще вметна, че преди няколко месеца имаше репортаж за "интеграцията" на "бежанците"/ който са бежанци само в съседна държава, след втората граница са нелегални емигранти/ който се интегрираха работейки във фирма на натурализиран сириец в България............няма да коментирам защо няма българи работници. Не искам и да коментирам отношението към християни във фирми на друговерци..........
Предлагам сирийците с доброто си отношение/ и плъховете в магазините, наглото отношение и претенциите си- справка господари на ефира/ да си вземат парапатките и откъдето са дошли, а държавата да вземе да пази границите.........поне толкова добре колкото при режима на Живков.

Поодъртяхме тия дет знаем как се пази граница и определено с ойроценности не става:sniper:

ivan dimitrov
14-09-2015, 22:08
Поодъртяхме тия дет знаем как се пази граница и определено с ойроценности не става:sniper:

А-а-ако докараме държавата на хала на който беше тогава, и сегашните успешно ще се справят със опазването. Няма наплив от желаещи да влизат в кафез.

Susscrofa
14-09-2015, 22:13
Хора вие сте много изостанали,още сте в 1984г. Мога да си заложа главата,че нито един от вас не е имал личен допир с тези хора и тяхната култура.Аз контактувам ежедневно със 130 националности,и мога да твърдя че това са едни от най-читавите хора.Български помияр може да те предаде винаги,но хора от тази култура никога.Живял съм години наред врата до врата със сириец.Всяка вечер се събирахме в тях.Бръмчали сме напред на зад,никога няма да те предаде колкото и да е напечено положението.А Българин?Ще избяга и ще се скрие като мишок.Лично съм се убедил.Историята ни го е доказала! Не народ,а мърша е това! Думи на един от малкото читави българи.

Ти си напреднал много.
Браво, свръх азът е напреднал в теб.
Чел ли си нещо друго от П. Славейков?
Според мен не си.
Той и Вазов е писал срещу Русите, но това определено не му е навик. Даже обратното.
Ето ти един цитат от Петко Славейков, и когато цитираш някой пиши му името!!!
"Дор на небо ясно слънце,
дор на очи свят, живот,
ще обичам аз от сърце
таз земя и тоз народ."

---------- Post added at 19:13 ---------- Previous post was at 19:10 ----------

Невежи, кога ще разберете, че всички войни се коренят преди всичко в религиозни междуособици.

кученцетоОгиитаткоДоги
14-09-2015, 22:17
Ти си напреднал много.
Браво, свръх азът е напреднал в теб.
Чел ли си нещо друго от П. Славейков?
Според мен не си.
Той и Вазов е писал срещу Русите, но това определено не му е навик. Даже обратното.
Ето ти един цитат от Петко Славейков, и когато цитираш някой пиши му името!!!
"Дор на небо ясно слънце,
дор на очи свят, живот,
ще обичам аз от сърце
таз земя и тоз народ."

Ти боравиш само с готови заучени реплики и цитати.Но според мен житейския ти опит е доста беден.Както си говорихме ония ден с мой приятел боснанец,ходенето по света и опознаването с различни хора от различни култури,различни слоеве на обществото, е най-голямото училище за един човек.А така като ми седиш цял живот в Банишора и по цял ден ми щракаш на клавиатурата си оставаш житейски инвалид.

old alfist
14-09-2015, 22:27
Както сте я подкарали, ще трябва да си зададем въпросът : Кой се кла във форума.

myato
14-09-2015, 22:33
А-а-ако докараме държавата на хала на който беше тогава, и сегашните успешно ще се справят със опазването. Няма наплив от желаещи да влизат в кафез.

Да ти кажа, май пак сме си там, но в по-извратена форма.
Иначе "демократична" Германия затвори границата си с армия.

Ти боравиш само с готови заучени реплики и цитати.Но според мен житейския ти опит е доста беден.Както си говорихме ония ден с мой приятел боснанец,ходенето по света и опознаването с различни хора от различни култури,различни слоеве на обществото, е най-голямото училище за един човек.А така като ми седиш цял живот в Банишора и по цял ден ми щракаш на клавиатурата си оставаш житейски инвалид.

Ми нали трябваше да сме единни в различието си, а станахме различни в еднообразието.

ivan dimitrov
14-09-2015, 22:50
Да ти кажа, май пак сме си там, но в по-извратена форма.
Иначе "демократична" Германия затвори границата си с армия.

Е, не! Сега можеш да се изнесеш свободно(поне). Може да не ти се вярва, но не е малко. Защо демокрация в кавички? Нали не е необходимо да напомням корена на думата демокрация.
Верно че всичко ни се получава леко извратено, ма демокрацията ни е много по близо до реалнта, от колкото комунизма ни до ....хм....утопията(ха,ха).

myato
14-09-2015, 23:02
Е, не! Сега можеш да се изнесеш свободно(поне). Може да не ти се вярва, но не е малко. Защо демокрация в кавички? Нали не е необходимо да напомням корена на думата демокрация.
Верно че всичко ни се получава леко извратено, ма демокрацията ни е много по близо до реалнта, от колкото комунизма ни до ....хм....утопията(ха,ха).

Толкова имаме демокрация сега, колкото комунизъм тогава.

Бобби
15-09-2015, 00:41
Копеле, главата ти падна.......:baby:...точно 85 година живях три месеца в Хасаке....разгледах и Алеп....имат богата култура сирийците.....и доста християни има там....мюсулманите им малко простеят....но това е нормално идва от религията.....при тях има един неписан закон, че до 24-часа, някой ако ти е направил зло, може да му го върнеш по същият начин....от там идва и клането....:flirt:
За другите неща са така....както ги казваш...

---------- Post added at 21:39 ---------- Previous post was at 21:32 ----------

...:flirt:

---------- Post added at 21:41 ---------- Previous post was at 21:39 ----------

Имат нещо общо с нас...съсипаха си сега готината държава...или по точно им я съсипаха чужди интереси...

кученцетоОгиитаткоДоги
15-09-2015, 00:44
Копеле, главата ти падна.......:baby:...точно 85 година живях три месеца в Хасаке....разгледах и Алеп....имат богата култура сирийците.....и доста християни има там....мюсулманите им малко простеят....но това е нормално идва от религията.....при тях има един неписан закон, че до 24-часа, някой ако ти е направил зло, може да му го върнеш по същият начин....от там идва и клането....:flirt:
За другите неща са така....както ги казваш...

Остави това с тия неписани закони.........То и Българина вярва че ако му пресече черна котка път и т.н. и т.н.............Плюс което е ние Българите се трепем ежедневно по между си,и сякаш вече сме го приели за даденост,понеже всеки ден се случва това и никой не надига глава........Сега станало инцидент и едва ли не ги обявихме за зган...........Най-голямата зган и където се колят наистина като варвари това са албанците.Който познава тяхната култура знае какво се случва ако им кажеш ,,Шип шиноне,,

Бобби
15-09-2015, 00:52
Остави това с тия неписани закони.........То и Българина вярва че ако му пресече черна котка път и т.н. и т.н.............Плюс което е ние Българите се трепем ежедневно по между си,и сякаш вече сме го приели за даденост,понеже всеки ден се случва това и никой не надига глава........Сега станало инцидент и едва ли не ги обявихме за зган...........Най-голямата зган и където се колят наистина като варвари това са албанците.Който познава тяхната култура знае какво се случва ако им кажеш ,,Шип шиноне,,
Може да е неписан....но за това време не го закача и техният съд, ако ме разбираш....та.....колкото е неписан, толкова е и в сила...:flirt:
Тук не иде реч за шиптери....

кученцетоОгиитаткоДоги
15-09-2015, 01:01
Може да е неписан....но за това време не го закача и техният съд, ако ме разбираш....та.....колкото е неписан, толкова е и в сила...:flirt:
Тук не иде реч за шиптери....

С шиптерите ти дадох пример какво значи ,,простеят,, В Албания буквално се колят съсед със съсед за един мамул.Те са взели най-лошото от италянската култура,понеже са от тяхната семка а именно вендетата.........Понеже нашата култура на пръв поглед е уж модерна...........пием,пушим отдали сме се без граница на всички пороци........нямаме страх ни от господ ни от държавата,за това те с тяхната култура ни се струват цигани и прошляци.......

Susscrofa
15-09-2015, 06:47

Е ти дори и със заучени фрази не боравиш, а това, че си клатил ромка и си пил евтина ракия с мюсюлманин от БРЮ не ти дава голям житейски опит.
Моят ти не го познаваш.
Религията и културата определят бита ни.
Аз не определям тези хора като добри или лоши, а като различни в културно и религиозно отношение.
Ти как би се чувствал, ако след 10 год. честитиш рождество христово на 2 от 10 твои колеги.
Понеже си от напредналите, интернационалисти с огромен житейски опит, искам да те попитам в коя държава има търпимост между различните в културно и религиозно отношение групи от хора.
Отговорът е в нито една.
Богатите държави имат средства да създават подобна илюзия, а в тоталитарните търпимостта се налага със сила.
Понеже аз нямам твоят гигантски житейски опит, от който всички ние имаме честта да пием като от светия граал, няма да си позволя да разкажа конкретен случай от моя личен живот.
:drive:
И не живея в Банишора, но съм на кон.

mirchozo
15-09-2015, 09:46
Тъй..., може и да не са лоши хора, но аз не ги познавам и неискам да съжителствам с тях. Достатъчни са ми мангалите. Това не ме прави лош човек, толерантен съм към всички, но всяко нещо има граници. Ние за нашите пенсионери не можем да се погрижим, нима те не са бедстващи, едвам свързват двата края, постоянно са под набезите на ромите и осъмват със страх. Всичкото ни е наред че още навлеци ще гледаме, ай моля ви се...
Не мога да приема култура която има за цел да останеш глупав и с наведена глава от сутрин до вечер, да се гъзиш по няколко часа на ден...
Не ме разбирайте грешно, уважавам всеки според заслугите му. Аз също не съм примерен християнин, не помня от кога не съм ходил на църква, но въпреки това си вярвам в доброто и равносметката, онази невидима сила която изгражда душата на човек.

myato
15-09-2015, 10:48
Тъй..., може и да не са лоши хора, но аз не ги познавам и неискам да съжителствам с тях. Достатъчни са ми мангалите. Това не ме прави лош човек, толерантен съм към всички, но всяко нещо има граници. Ние за нашите пенсионери не можем да се погрижим, нима те не са бедстващи, едвам свързват двата края, постоянно са под набезите на ромите и осъмват със страх. Всичкото ни е наред че още навлеци ще гледаме, ай моля ви се...
Не мога да приема култура която има за цел да останеш глупав и с наведена глава от сутрин до вечер, да се гъзиш по няколко часа на ден...
Не ме разбирайте грешно, уважавам всеки според заслугите му. Аз също не съм примерен християнин, не помня от кога не съм ходил на църква, но въпреки това си вярвам в доброто и равносметката, онази невидима сила която изгражда душата на човек.

Съгласен съм с теб, само ще те поправя, че на "религиозната" ти система, както си я описал се казва агностизъм.

Orm
15-09-2015, 15:45
Що е то мигрант - http://www.vesti.bg/sviat/video-pokazva-druga-gledna-tochka-za-bezhancite-6042580

Бобби
15-09-2015, 16:30
С шиптерите ти дадох пример какво значи ,,простеят,, В Албания буквално се колят съсед със съсед за един мамул.Те са взели най-лошото от италянската култура,понеже са от тяхната семка а именно вендетата.........Понеже нашата култура на пръв поглед е уж модерна...........пием,пушим отдали сме се без граница на всички пороци........нямаме страх ни от господ ни от държавата,за това те с тяхната култура ни се струват цигани и прошляци.......
Следи какво пиша...споменах само, че имат богата култура.......цигани прошляци не са мой думи...
И внимавай със Суска :pig:....нещо те е позахапал:)))

кученцетоОгиитаткоДоги
15-09-2015, 17:51
Е ти дори и със заучени фрази не боравиш, а това, че си клатил ромка и си пил евтина ракия с мюсюлманин от БРЮ не ти дава голям житейски опит.
Моят ти не го познаваш.
Религията и културата определят бита ни.
Аз не определям тези хора като добри или лоши, а като различни в културно и религиозно отношение.
Ти как би се чувствал, ако след 10 год. честитиш рождество христово на 2 от 10 твои колеги.
Понеже си от напредналите, интернационалисти с огромен житейски опит, искам да те попитам в коя държава има търпимост между различните в културно и религиозно отношение групи от хора.
Отговорът е в нито една.
Богатите държави имат средства да създават подобна илюзия, а в тоталитарните търпимостта се налага със сила.
Понеже аз нямам твоят гигантски житейски опит, от който всички ние имаме честта да пием като от светия граал, няма да си позволя да разкажа конкретен случай от моя личен живот.
:drive:
И не живея в Банишора, но съм на кон.

Какъв социалдемократ си ти?Излез от панелката си в Люлин и ела да пием по едно пиене и да ти подаря тълковен речник,за да можеш да използваш думите правилно.Понеже с позицията която заемаш в момента,виждам че имаш крещяща нужда от това.Това че в богатите държави е постигната ,,търпимост,,(даже и това не е точната дума) между различните народи не е благодарение на това че е богата държавата,а на това че хората освен пари имат и доста по важни неща,а именно морал,ценности и уважение към отсрещния човек без значение неговата раса или религиозна принадлежност.В Ротердам е построена най-голямата джамия в Европа,като спонсор на проекта е Оман.И местното население нямат нищо против,че нямат такава голяма църква в най-големия им кепитал сити.Кмета на Ротердам е мароканец.Ето това са социалдемократи!

---------- Post added at 16:51 ---------- Previous post was at 16:47 ----------

И внимавай със Суска :pig:....нещо те е позахапал:)))

Точно така! Трябват ми нови хейтъри,щото старите са ми вече фенове:metal:

harpiata
15-09-2015, 21:32
Изтрит пост

mirchozo
15-09-2015, 21:46
Тука всички сме социалдемо...психопати, важното е спор да има, инак ако седнем на една маса съм сигурен че ше се насерем от пийение. Абре кой от вас ше ходи на феста, тъй тъй банкет ше има...., ако усещате накъде бия...?

Susscrofa
15-09-2015, 22:32
Какъв социалдемократ си ти?Излез от панелката си в Люлин и ела да пием по едно пиене и да ти подаря тълковен речник,за да можеш да използваш думите правилно.Понеже с позицията която заемаш в момента,виждам че имаш крещяща нужда от това.Това че в богатите държави е постигната ,,търпимост,,(даже и това не е точната дума) между различните народи не е благодарение на това че е богата държавата,а на това че хората освен пари имат и доста по важни неща,а именно морал,ценности и уважение към отсрещния човек без значение неговата раса или религиозна принадлежност.В Ротердам е построена най-голямата джамия в Европа,като спонсор на проекта е Оман.И местното население нямат нищо против,че нямат такава голяма църква в най-големия им кепитал сити.Кмета на Ротердам е мароканец.Ето това са социалдемократи!

Ако аз съм хейтър, ти би трябвало да си ГЕЙтър. В смисъл, шарен, цветен и напреднал човек. Готов да приеме различните и отзад и отпред.
Дай пример с бедна държава, в която има търпимост????
Богатите създават илюзия за това и не забравяй къде е роден и възпитан най-масовия убиец хомофоб! В богатите социалдемократични скандинавски страни.
Природните закони са такива, никой не търпи различните.
Аз съм живял в Хага, там са 70 % мюсли и нетърпимостта е навсякъде във въздуха. Там кметът се избира от парламента.:)))))
И в Ротердам съм бил, наистина страхотен, индустриален, пристанищен град. Но защо ни сравняваш с холандците???
Те са толкова добри, че дори аз бих се изкушил цялото ни правителство да е от холандци.
Но дали турците искат ние да ги колонизираме или управляваме?
Интернационале, не ми говори за морал при 200 лв пенсия.
Морал, хуманизъм и благотворителност има когато освен за хляб имаш кинти и за сиренце.

кученцетоОгиитаткоДоги
15-09-2015, 23:05
Ако аз съм хейтър, ти би трябвало да си ГЕЙтър. В смисъл, шарен, цветен и напреднал човек. Готов да приеме различните и отзад и отпред.
Дай пример с бедна държава, в която има търпимост????
Богатите създават илюзия за това и не забравяй къде е роден и възпитан най-масовия убиец хомофоб! В богатите социалдемократични скандинавски страни.
Природните закони са такива, никой не търпи различните.
Аз съм живял в Хага, там са 70 % мюсли и нетърпимостта е навсякъде във въздуха. Там кметът се избира от парламента.:)))))
И в Ротердам съм бил, наистина страхотен, индустриален, пристанищен град. Но защо ни сравняваш с холандците???
Те са толкова добри, че дори аз бих се изкушил цялото ни правителство да е от холандци.
Но дали турците искат ние да ги колонизираме или управляваме?
Интернационале, не ми говори за морал при 200 лв пенсия.
Морал, хуманизъм и благотворителност има когато освен за хляб имаш кинти и за сиренце.

Аз ти казах.че ти си пълнеж...........и само узвучаваш ефира...........Виж сега свински...........Да прав си,не се сещам бедна държава която да толерира другите култури освен своята.И това се дължи че тази държава е масово населена само от прости хора..........а един прост човек няма как да стане богат сещаш ли се.За това и България е бедна,понеже 90% са прости включително и ти.Има едни 10% читави,но те няма как да променят нещата понеже са малцинство.За това една държава която е населена само от прости хора винаги е бедна...........и от недоимака стават още по прости.А един прост човек освен да се присмее или напсува един който не споделя неговите мирогледи и принципи,на друго не е способен.За това в бедните държави няма търпимост към хората с различна култура и вяра.Да хората са богати,но те освен това имат ценности,морал,принципи и чак тогава са се замогнали..........Няма как да стане по обратния ред.Това че в Хага има ,,нетърпимост,, между различните култури..........бате ти си параноик и върви да се лекуваш.Пий си сутрин светло сините,а вечер розовите хапченца и не се занимавай с въпроси от които някой цял живот заврян в панелка в Люлин няма как да е компетентен.

Bobo Markov
15-09-2015, 23:06

я ела на батко, че съм тъкмо наточил два ножа и две кила ракия :)

Susscrofa
15-09-2015, 23:28
Аз ти казах.че ти си пълнеж...........и само узвучаваш ефира...........Виж сега свински...........Да прав си,не се сещам бедна държава която да толерира другите култури освен своята.И това се дължи че тази държава е масово населена само от прости хора..........а един прост човек няма как да стане богат сещаш ли се.За това и България е бедна,понеже 90% са прости включително и ти.Има едни 10% читави,но те няма как да променят нещата понеже са малцинство.За това една държава която е населена само от прости хора винаги е бедна...........и от недоимака стават още по прости.А един прост човек освен да се присмее или напсува един който не споделя неговите мирогледи и принципи,на друго не е способен.За това в бедните държави няма търпимост към хората с различна култура и вяра.Да хората са богати,но те освен това имат ценности,морал,принципи и чак тогава са се замогнали..........Няма как да стане по обратния ред.Това че в Хага има ,,нетърпимост,, между различните култури..........бате ти си параноик и върви да се лекуваш.Пий си сутрин светло сините,а вечер розовите хапченца и не се занимавай с въпроси от които някой цял живот заврян в панелка в Люлин няма как да е компетентен.

Аз незнам, дали съм прост и беден, но ти си ужасно неграмотен.
Пише се "Озвучаваш" и " недоимЪк".
Кучедогимогинабатебоги, не те познавам, но недей да имаш високи претенции, преди да имаш елементарни, бит, култура и образование.
Ти да не си търговец на коли.
Слаба грамотност и често посещение на "ниската земя"?
Не учи на морал и толерантност поробвани народи? И то поробвани от чалми.
Питай патило.

---------- Post added at 20:28 ---------- Previous post was at 20:26 ----------

я ела на батко, че съм тъкмо наточил два ножа и две кила ракия :)

Ножовете за какво са ти?

Bobo Markov
15-09-2015, 23:29
Аз незнам, дали съм прост и беден, но ти си ужасно неграмотен.
Кучедогимогинабатебоги, не те познавам, но недей да имаш високи претенции, преди да имаш елементарни, бит, култура и образование.
Питай патило.

---------- Post added at 20:28 ---------- Previous post was at 20:26 ----------

Ножовете за какво са ти?

щот сам Сандокана с двата ножа а чети из форумо за какво са ми ;)

кученцетоОгиитаткоДоги
15-09-2015, 23:45
[QUOTE=Susscrofa;1440296]Аз незнам, дали съм прост и беден, но ти си ужасно неграмотен.
Питай патило.[COLOR="Silver"]

Какъв съм и що съм,няма да ти изпадам в обяснителен режим.Аз не посещавам ,,ниската земя,, а съм част от обществото и бе АланКолууу.За пореден път те засичам да си противоречиш.Казваш,че сме поробен народ.А именно това че сме били избивани е било заради религиозната ни пренадлежност.А в същото време ние искаме да потъпчем хора също с различна религиозна пренадлежност.Това не са истинските българи.Това са размисли и страсти на една люлинска утайка!

dimitar_vd62
15-09-2015, 23:49

А в Оман има ли църква по-голяма от джамия, въобще църква.Защо там искат европейките да се зачохлят.Това не е ли нетърпимост.Още не са се освестили и вече имат претенции - http://vz.ru/news/2015/9/10/766236.html Я стига с тая толерантност.От мюсюлманин толерантност никога няма да видиш, когато му дойде времето от добър комшия ще ти стане изедник.От тая толерантност ми писна да плащам тока на мангалите и да им издържам децата.От такива призиви за толерантност вече и на опащка не се редят ми минават най-отпред сякаш че не съществуваш.Не стига туй ми на някави араби им призлявало кат видят къси полички и женски коси,НЯМА ДА СТАНЕ!!!

Bobo Markov
15-09-2015, 23:51
[QUOTE=Susscrofa;1440296]Аз незнам, дали съм прост и беден, но ти си ужасно неграмотен.

Какъв съм и що съм,няма да ти изпадам в обяснителен режим.Аз не посещавам ,,ниската земя,, а съм част от обществото и бе АланКолууу.За пореден път те засичам да си противоречиш.Казваш,че сме поробен народ.А именно това че сме били избивани е било заради религиозната ни пренадлежност.А в същото време ние искаме да потъпчем хора също с различна религиозна пренадлежност.Това не са истинските българи.Това са размисли и страсти на една люлинска утайка!

ОгиДоги не са връзвай на Суси той има кофти дилъри все му продават тебешир :):)

Susscrofa
15-09-2015, 23:55

Хахаха.
Разтрепери се мой.
Казах, че ние сме патили, когато твоите житейски идоли са разхождали бели перуки и са се щипали по дворцовите градини.
И бъди сигурен, че тия мазни протестанти пак ще ни захвърлят с лека ръка под ятагана и чалмата, без окото да им мигне.
Никой не насилвам да емигрира.
Нека се борят да подредят страните си.

---------- Post added at 20:55 ---------- Previous post was at 20:52 ----------

[QUOTE=кученцетоОгиитаткоДоги;1440312]

ОгиДоги не са връзвай на Суси той има кофти дилъри все му продават тебешир :):)

Нещо по темата имаш ли?
Ако не, събирай си двайската и бегай да качваш кила.

Bobo Markov
15-09-2015, 23:59
[QUOTE=кученцетоОгиитаткоДоги;1440312]

Хахаха.
Разтрепери се мой.
Казах, че ние сме патили, когато твоите житейски идоли са разхождали бели перуки и са се щипали по дворцовите градини.
И бъди сигурен, че тия мазни протестанти пак ще ни захвърлят с лека ръка под ятагана и чалмата, без окото да им мигне.
Нека се борят да подредят страните си.

---------- Post added at 20:55 ---------- Previous post was at 20:52 ----------

[QUOTE=Bobo Markov;1440318]

Нещо по темата имаш ли?

Иншаала!

الله أكبر الله اكبر
الله أكبر فوق كيد المعتدي
الله للمظلوم خير مؤيدي
أنا باليقين وبالسلاح سأفتدي
بلدي ونور الحق يسطع في يدي
قولوا معي قولوا معي
الله الله الله أكبر

الله فوق المعتدي

Allāhu Akbar fawqa kaydi l-muʿtadī
Allāhu li-l-maẓlūmi ḫayru muʾaydi

кученцетоОгиитаткоДоги
16-09-2015, 00:08
[QUOTE=Susscrofa;1440319][QUOTE=кученцетоОгиитаткоДоги;1440312]

Хахаха.
Разтрепери се мой.
Нека се борят да подредят страните си.[COLOR="Silver"]

Под ,,житейски идоли,, имаш предвит холанците,но това че са ,,разхожда ли бели перуки и са се щипали по дворцовите градини,, са били само кралското семейство,а не целия народ.Прочети малко историята и ще видиш че холанците след втората световна и сапун не са имали да се искъпят.Имали са,но по един на човек на месец.И е било с купони.В момента са второто най-добро място за живеене в Европа след Норвегия.А сега върви да чишкаш.

Susscrofa
16-09-2015, 00:12
[QUOTE=Susscrofa;1440319][QUOTE=кученцетоОгиитаткоДоги;1440312]

Хахаха.
Разтрепери се мой.
Нека се борят да подредят страните си.[COLOR="Silver"]

Под ,,житейски идоли,, имаш предвит холанците,но това че са ,,разхожда ли бели перуки и са се щипали по дворцовите градини,, са били само кралското семейство,а не целия народ.Прочети малко историята и ще видиш че холанците след втората световна и сапун не са имали да се искъпят.Имали са,но по един на човек на месец.И е било с купони.В момента са второто най-добро място за живеене в Европа след Норвегия.А сега върви да чишкаш.

Мъка, много паднало нивото тук.:))))))
Наистина ли така пишеш, или клавиатурата ти е напикавана?

Bobo Markov
16-09-2015, 00:21
[QUOTE=кученцетоОгиитаткоДоги;1440332][QUOTE=Susscrofa;1440319]

Внимавай Суси нивата падат!!!
отегчително, Суси пак е на смяна и следи нивата на АнтонИванофци и шефката му го сдухва през 1/2 час за да не зАспи ...

Susscrofa
16-09-2015, 00:23
[QUOTE=Susscrofa;1440340][QUOTE=кученцетоОгиитаткоДоги;1440332]

Внимавай Суси нивата падат!!!
отегчително, Суси пак е на смяна и следи нивата на АнтонИванофци и шефката му го сдухва през 1/2 час за да не зАспи ...

Калинчо, нямам шефка.
Но съм те виждал, и си за ожалване.

Bobo Markov
16-09-2015, 00:25
Да ви казвам Суси е младши отговорник по нивата в язовирите и реките към Агенция Закрила на Водите - той е на щат/работна заплата и много е зле ... затва не му се връзвайте той си е зле :( жалко ...

---------- Post added at 00:25 ---------- Previous post was at 00:24 ----------

[QUOTE=Bobo Markov;1440352][QUOTE=Susscrofa;1440340]

Калинчо, нямам шефка.

калина моме падналаааа еле па станала дейба!!!

Susscrofa
Да ви казвам Суси е младши отговорник по нивата в язовирите и реките към Агенция Закрила на Водите - той е на щат/работна заплата и много е зле ... затва не му се връзвайте той си е зле :( жалко ...

Хаха, щом казваш.

кученцетоОгиитаткоДоги
[QUOTE=кученцетоОгиитаткоДоги;1440332][QUOTE=Susscrofa;1440319]

Е ти като нямаш вече какво да кажеш.................ми напомняш как е в лЮлин

Susscrofa
16-09-2015, 00:28
Тук, кой ли не се е упражнявал, върху мен.
Сефте.

---------- Post added at 21:28 ---------- Previous post was at 21:27 ----------

[QUOTE=Susscrofa;1440340][QUOTE=кученцетоОгиитаткоДоги;1440332]

Е ти като нямаш вече какво да кажеш.................ми напомняш как е в лЮлин

Никога не съм живял в Люлин, но ти пак си оставаш неграмотен.
Трудно ли завърши гимназия?

Bobo Markov
16-09-2015, 00:35
Сефте.

[QUOTE=кученцетоОгиитаткоДоги;1440363][QUOTE=Susscrofa;1440340]

в таз връзка аз не завърших гимназя и да ди призная за толко време завладях българския до ниво А+ но двайс години работих в транспортЪ и мног мечтах за Агенцията за Закрила на Водити но понее имам досие от детската градина и не ма допуснафа ... оттогава съм много зъл :( карам, пцуем всеки и понее съм дебел но красив ми се метат само некви дебели мацки с гъз ... аз па не понясам мацки аз си падам по бързите коли и убайте жини ... знам че е сложно но такъв е животАт мьи!

Susscrofa
16-09-2015, 00:38
[QUOTE=Susscrofa;1440365]Тук, кой ли не се е упражнявал, върху мен.
Сефте.

[QUOTE=кученцетоОгиитаткоДоги;1440363]

в таз връзка аз не завърших гимназя и да ди призная за толко време завладях българския до ниво А+ но двайс години работих в транспортЪ и мног мечтах за Агенцията за Закрила на Водити но понее имам досие от детската градина и не ма допуснафа ... оттогава съм много зъл :( карам, пцуем всеки и понее съм дебел но красив ми се метат само некви дебели мацки с гъз ... аз па не понясам мацки аз си падам по бързите коли и убайте жини ... знам че е сложно но такъв е животАт мьи!

Не те питах теб, да не съм те обсебил?
Хаха. Много си зле.

кученцетоОгиитаткоДоги
16-09-2015, 00:44
Сефте.

[QUOTE=кученцетоОгиитаткоДоги;1440363][QUOTE=Susscrofa;1440340]

Кво да каже бате за теб...........?Умствено дърво.Споко няма да издирваме нито училището ти,нито учителитети...........

Бобби
16-09-2015, 00:47
[QUOTE=Bobo Markov;1440352][QUOTE=Susscrofa;1440340]

Калинчо, нямам шефка.
Суси, бъркаш се....това момче не е форсирал Алфа около съдебната палата и не му е поредният ник......а пребивава в ниската земя и обеща да ме снабдява с весели цигари..:))

Susscrofa
16-09-2015, 01:06
[QUOTE=Susscrofa;1440355][QUOTE=Bobo Markov;1440352]
Суси, бъркаш се....това момче не е форсирал Алфа около съдебната палата и не му е поредният ник......а пребивава в ниската земя и обеща да ме снабдява с весели цигари..:))

Абе. Трюфели надушвам, трюфели.

italfen
16-09-2015, 10:15
кучето на 2 стотинки стана

bager
16-09-2015, 11:17
...

Започваш с неверни твърдения. Не сме демократична държава и нямаме свободни големи медии.
За тази напаст(скакалците от северна Африка) тепърва ще говорим. На теб няма да обяснявам какво е каламитет. За почти всичко, написано по темата от теб съм на същото мнение. Предстои драма, която има всички шансове да се превърне в трагедия.
Пълзят...
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1499881

...
Нещо по темата имаш ли?

Калинчо, нямам шефка.

Тук си в голяма грешка. Бъркаш човека.

BO
16-09-2015, 12:14
Баси, винаги ме е кефило като някой не може да върже две приказки, говори как другите били неграмотни, а те самите едвам се изказват и едвам пишат. А с "холанците" ме развесели много яко, честно.
кученцетоОгиитаткоДоги, кефиш мъ, щ'и звънна.

Susscrofa
16-09-2015, 14:53
Баси, винаги ме е кефило като някой не може да върже две приказки, говори как другите били неграмотни, а те самите едвам се изказват и едвам пишат. А с "холанците" ме развесели много яко, честно.
кученцетоОгиитаткоДоги, кефиш мъ, щ'и звънна.

Толкова изречения съм написал в този форум, че няма как да не хванеш пропусната буква или препинателен знак някъде, ако се разтърсиш. А и винаги отговарям бързо на минимум 2-3 човека.
Ти твоя пост сигурно си го писал около час.:picnic:

И аз "приказки не връзвам", каквото и да означава това. Аз тук пиша, не приказвам.
Щеше повече да ти тича ник ХУ, а не ВО.
Щях да ти предложа да играем на криеница, аз щях да съм СуЙО, а ти щеше да си, как?
Няма да искаш да играем.:picnic:

п.с. Много добре знаеш за каква грамотност говоря.:drive:

---------- Post added at 11:47 ---------- Previous post was at 11:45 ----------

Тук си в голяма грешка. Бъркаш човека.

Нищо не бъркам, предизвиквам го, ама го няма.
А той ми беше слабост.:picnic::picnic::picnic:

---------- Post added at 11:53 ---------- Previous post was at 11:47 ----------

Шшшшшт, искам Калинчо да дойде, "липсва" ми.:dance::dance::dance::dance:

Bobo Markov
16-09-2015, 21:04
слушай как шОми ти фаф главата
скивай как Луната наеба звездата
ти си адски бос фаф занаята
Суси ти си!

Ти си моя АМгел ти си моя бОООООК !!!!

.. и т.н. :D:drunk::drunk::drunk::Lkingsmiley:

кученцетоОгиитаткоДоги
16-09-2015, 21:23
слушай как шОми ти фаф главата
скивай как Луната наеба звездата
ти си адски бос фаф занаята
Суси ти си!

Ти си моя АМгел ти си моя бОООООК !!!!

.. и т.н. :D:drunk::drunk::drunk::Lkingsmiley:

Суси е свиркаджия.С беззъбата си уста такива свирки прави,че може да ти огъне ноктите на краката:) Офиса му е в Люлин:) през деня:) иначе между 22:00 и 06:00ч. може да го откриете на лъвов мост:)

Бобби
16-09-2015, 21:33
Момчета, Суси умее да провокира без да обижда директно....като прочетете неговите писания, и почнете да разсъждавате.....започвате да избивате комплекси....а той от това се храни....
А, дано ме разберете...
Наздраве...:drunk:

кученцетоОгиитаткоДоги
16-09-2015, 21:42
Момчета, Суси умее да провокира без да обижда директно....като прочетете неговите писания, и почнете да разсъждавате.....започвате да избивате комплекси....а той от това се храни....
А, дано ме разберете...

Да ли щи кажат директно че си ,,еди какъв си,, или индиректно,каква е разликата?Все едно и също е.И какво да разсъждавам на писанията на тоя вирус.........все едно са от ,,Под Игото,, и ще държа матура на тая тема..........Неговите писания са за мен като вестник ,,Работническо дело,, в на бабами клозета на село...........не го и чета........ами си бърша задника:):)

Bobo Markov
16-09-2015, 21:49
А, дано ме разберете...

Суси е много крива наденица - не знам с каква помия се храни то си е негова работа но мисля, че е много зле ... но поне забавлява, той е циклофреник, избиващ виртуално комплексите си чрез мазохизъм - уважавам го но ако го видя наживо едва ли ще го позная :) той сигурно и той толкова се познава :) симпатяга е но е тотален кривак :)

Бобби
16-09-2015, 21:56
:))))).....А, ние какви сме...?
:drunk:

---------- Post added at 18:56 ---------- Previous post was at 18:55 ----------

Да ли щи кажат директно че си ,,еди какъв си,, или индиректно,каква е разликата?Все едно и също е.И какво да разсъждавам на писанията на тоя вирус.........все едно са от ,,Под Игото,, и ще държа матура на тая тема..........Неговите писания са за мен като вестник ,,Работническо дело,, в на бабами клозета на село...........не го и чета........ами си бърша задника:):)
Малък...не разсъждавай.....всички четем и ходим до тоалетна....
А Наздраве....:drunk:

кученцетоОгиитаткоДоги
16-09-2015, 22:00
:))))).....А, ние какви сме...?

---------- Post added at 18:56 ---------- Previous post was at 18:55 ----------

Малък...не разсъждавай.....всички четем и ходим до тоалетна....
А Наздраве....:drunk:

Да амъ аз си подбирам четивото като ходя до тоалетна.......:):) Да не ми секне говното:):)

Наздраве:cheers:

Бобби
16-09-2015, 22:06
Да амъ аз си подбирам четивото като ходя до тоалетна.......:):) Да не ми секне говното:):)

Наздраве:cheers:
:))))...ако имаш разтройство, нема да имаш време да си избереш вестника....:))

Bobo Markov
е ако и той се кефи за мен ще е кеф да участвам в неговата игра на кеф - аз поне се кефя :):Lkingsmiley:

Bobo Markov
:))))...ако имаш разтройство, нема да имаш време да си избереш вестника....:))

затуй аз в банята си имам цяла библиотека. да видиш ти. :)

Бобби
16-09-2015, 22:13
затуй аз в банята си имам цяла библиотека. да видиш ти. :)
Копеле днес на автомивката едно цигане... хеви метъл ми сви дисковете и две флашки.....вземи за събота нещо да слушаме......да не ти пеем из пътя....:))

BO
16-09-2015, 22:15
Толкова изречения съм написал в този форум, че няма как да не хванеш пропусната буква или препинателен знак някъде, ако се разтърсиш. А и винаги отговарям бързо на минимум 2-3 човека.
Ти твоя пост сигурно си го писал около час.:picnic:

Ама и ти си достатъчно ограничен и надъхан, че дори не разбра, че моя пост не се отнася за теб.
Ма карай.
Надъханяци тотални.
Явно типичната приказка "Гузен негонен бяга" си показа значението. :)

Bobo Markov
16-09-2015, 22:17
Копеле днес на автомивката едно цигане... хеви метъл ми сви дисковете и две флашки.....вземи за събота нещо да слушаме......да не ти пеем из пътя....:))

ок утре кът се чуем ще те питам какво музика че аз слушам атмосферик дръм енд бейз и джаз :) а ти си дивак брееее само Айсидиси ти е в главата ;) чакай освен туй имам пълната дискография на Веско Маринов народния бард на който съм върл фен!!!

---------- Post added at 22:17 ---------- Previous post was at 22:15 ----------

Ама и ти си достатъчно ограничен и надъхан, че дори не разбра, че моя пост не се отнася за теб.
Ма карай.
Надъханяци тотални.

Нали съм писал Суси зОби кофти бЕло и затва греши често а освен туй и доста дечиня му се сбраха и ич не му е лесно а и с тоз федроход съвсем е заникъде - много е зле :)

Susscrofa
16-09-2015, 22:18
Суси е свиркаджия.С беззъбата си уста такива свирки прави,че може да ти огъне ноктите на краката:) Офиса му е в Люлин:) през деня:) иначе между 22:00 и 06:00ч. може да го откриете на лъвов мост:)

Когато някой разкрие истинската си същност, значи добре съм си свършил работата.:))))
В този случай имаме безкрайна простота.
Освен неук, той си е и прост и невъзпитан.
Залагам, че няма 30 години.:)))), неженен, без деца.
Има прости, но възпитани хора, има възпитани и неуки хора, но има и като нашето кучедогибогинабойкоизбирател.:)

кученцетоОгиитаткоДоги
16-09-2015, 22:21
Ма карай.
Надъханяци тотални.

Бате ати толкова смислено се изказваш,че мисля че спокойно можеш да си на нивото на Ицето Стоичков на английски:):) Само че ти на български:bounce8:

Susscrofa
16-09-2015, 22:22
Ма карай.
Надъханяци тотални.

И аз греша, в живота често, във форума по-рядко, но се случва.

Bobo Markov
16-09-2015, 22:23
Когато някой разкрие истинската си същност, значи добре съм си свършил работата.:))))
Има прости, но възпитани хора, има възпитани и неуки хора, но има и като нашето кучедогибогинабойкоизбирател.:)

баце, Оги Доги се вписа сред нас за има няма седмица а ти батко години наред риеш и па не успя - Оги Доги мое е всякакъв според твоите преценки но поне в таз дисциплина те води с години :) демек Цуцко и срещу него да тичаш па неа го стигнеш бро, майна райна :) за мен не казвай тайна :)

Susscrofa
16-09-2015, 22:26
Бате ати толкова смислено се изказваш,че мисля че спокойно можеш да си на нивото на Ицето Стоичков на английски:):) Само че ти на български:bounce8:

Мали, ти направо наду тръбата и наплюнчи ръката.

---------- Post added at 19:26 ---------- Previous post was at 19:23 ----------

баце, Оги Доги се вписа сред нас за има няма седмица а ти батко години наред риеш и па не успя - Оги Доги мое е всякакъв според твоите преценки но поне в таз дисциплина те води с години :) демек Цуцко и срещу него да тичаш па неа го стигнеш бро, майна райна :) за мен не казвай тайна :)

Хаха, сигурно е така.
Аз се мъча много тук, толкова години съм невзрачен и мразен.

Bobo Markov
16-09-2015, 22:28

я чакай те питам ти помниш ли Стоян Георгиев ? дето ревеше, че не му отговаряш на смисленостите? и те гонеше през темите кът бесен? е сега схващаш ли ?

---------- Post added at 22:28 ---------- Previous post was at 22:27 ----------

---------- Post added at 19:26 ---------- Previous post was at 19:23 ----------

Хаха, сигурно е така.
Аз се мъча много тук, толкова години съм невзрачен и мразен.

мани че и аз участвам в твоя избор :)

Susscrofa
16-09-2015, 22:29
я чакай те питам ти помниш ли Стоян Георгиев ? дето ревеше, че не му отговаряш на смисленостите? и те гонеше през темите кът бесен? е сега схващаш ли ?

---------- Post added at 22:28 ---------- Previous post was at 22:27 ----------

мани че и аз участвам в твоя избор :)

Тук помня малко хора.
Този не.

кученцетоОгиитаткоДоги
16-09-2015, 22:30

Аха.........а я си прочети постовете по на горе и виж как обиждаш хората на хърби и с мазни коси..........в други теми,че на някой му обрасъл вратъ като на коч мадурите..........:bravo:И какво.........тия ти изказвания трябва да ги приемим като божа роса,а мойте към теб простотия.Бате много ниска топка си...........Виждал съм те на снимка,дебелак със препасани ключове на Алфа Ромео на тумбака..........точно селски ерген от 92-а който се връща от концерт на Сашка Васева.И не мисля да те отразявам повече...........понеже явно това ти храни егото.

Bobo Markov
16-09-2015, 22:32
Тук помня малко хора.
Този не.

жалко, добри мнения имаше това момче

Susscrofa
16-09-2015, 22:34
жалко, добри мнения имаше това момче

Щом не го помня, едва ли.

Бобби
16-09-2015, 22:36
А бе стана дума за Бургас и морето.....:drunk:

---------- Post added at 19:36 ---------- Previous post was at 19:35 ----------

Аз ще ти подскажа...дълъг, красив и навит....върни се на темите с Черито..:))

Bobo Markov
16-09-2015, 22:38

къса памет имаш не друу :) а и след раждането на близнаците съвсем окъсе :)
Най-много ме е я д за теб, че някога беше класа но с годините всички се променихме а ти си остана същия... и сега пак дразниш но не е като преди ееее ... замислиса за няккъв ъпрейд в отношенията или де да знам вложи интелект или поне си дай гъзъ да го видим :)

---------- Post added at 22:38 ---------- Previous post was at 22:37 ----------

А бе стана дума за Бургас и морето.....:drunk:

---------- Post added at 19:36 ---------- Previous post was at 19:35 ----------

Аз ще ти подскажа...дълъг, красив и навит....върни се на темите с Черито..:))

кой тоя дълъг че и красив това съм само аз! нали? или не? аз съм бре нема кой друг да е :):):):pp:

Susscrofa
16-09-2015, 22:40
Най-много ме е я д за теб, че някога беше класа но с годините всички се променихме а ти си остана същия... и сега пак дразниш но не е като преди ееее ... замислиса за няккъв ъпрейд в отношенията или де да знам вложи интелект или поне си дай гъзъ да го видим :)

кой тоя дълъг че и красив това съм само аз! нали? или не? аз съм бре нема кой друг да е :):):):pp:

Евтина провокация.
На теб какво ти се случи за това време?
Кат гледам колко си активен, едва ли съм загубил форма.

Бобби
16-09-2015, 22:41

:))))))))).....ония византиеца беше дълъг, ама не красив...ти си...:)))

Susscrofa
16-09-2015, 22:43
"Някога беше класа".
Абе ти си ужасен мазник.
Сега подмазваш ли ми се?

Bobo Markov
16-09-2015, 22:45
Евтина провокация.
На теб какво ти се случи за това време?
Кат гледам колко си активен, едва ли съм загубил форма.

загубеняк си ти бро - казва се изгубил а не загубил :)

---------- Post added at 22:44 ---------- Previous post was at 22:44 ----------

"Някога беше класа".
Абе ти си ужасен мазник.
Сега подмазваш ли ми се?

оООООО върза се а? ела пиле, ела :):)

---------- Post added at 22:45 ---------- Previous post was at 22:44 ----------

:))))))))).....ония византиеца беше дълъг, ама не красив...ти си...:)))

лелйййй обичам ва!:drunk:

Susscrofa
16-09-2015, 22:48
загубеняк си ти бро - казва се изгубил а не загубил :)

---------- Post added at 22:44 ---------- Previous post was at 22:44 ----------

оООООО върза се а? ела пиле, ела :):)

---------- Post added at 22:45 ---------- Previous post was at 22:44 ----------

лелйййй обичам ва!:drunk:

Тоз пък на лексика ще ме учи.
На теб да се вържа.
За какво?
Викни онзи доги, че заспивам от скука.

Bobo Markov
16-09-2015, 22:51
Тоз пък на лексика ще ме учи.
На теб да се вържа.
За какво?
Викни онзи доги, че заспивам от скука.

СкукЦо си ти :) дай малко газ раздай хейт кво се гърчиш с тия умилквания викни този онзи:) Оправяй са сам както си си свикнал (тука залегни на лексиката) ;)

Susscrofa
16-09-2015, 22:53
СкукЦо си ти :) дай малко газ раздай хейт кво се гърчиш с тия умилквания викни този онзи:) Оправяй са сам както си си свикнал (тука залегни на лексиката) ;)

Тук или тука?
Остави ме мен, аз съм се раздавал достатъчно.

Bobo Markov
16-09-2015, 22:55
Тук или тука?
Остави ме мен, аз съм се раздавал достатъчно.

бягаш ли? отказа ли са?

Бобби
16-09-2015, 22:56
Тук , там, тук там.....кефите бе тиняци...:drunk:
Ще се прави второ блато май..:)))
п.п....да му мислят модераторите....

Susscrofa
16-09-2015, 22:58
бягаш ли? отказа ли са?

Хаха, ама ти се бориш ли сега.
Дай поне тема, това сега е раздумка с провинциалист.
Не бягаме с теб в една пътека.

Bobo Markov
16-09-2015, 23:01
Хаха, ама ти се бориш ли сега.
Дай поне тема, това сега е раздумка с провинциалист.
Не бягаме с теб в една пътека.

естествено че не бягаме ти бягаш а аз съм зад теб :):)

---------- Post added at 23:01 ---------- Previous post was at 23:00 ----------

Тук , там, тук там.....кефите бе тиняци...:drunk:
Ще се прави второ блато май..:)))
п.п....да му мислят модераторите....

каквото и да е поне има фън за разтуха малко :):drunk:

Бобби
16-09-2015, 23:03

---------- Post added at 23:01 ---------- Previous post was at 23:00 ----------

каквото и да е поне има фън за разтуха малко :):drunk:
Добра позиция си заел......зад навита опашка...:))

Susscrofa
16-09-2015, 23:03

Абе усещам аз, че си цветен лъч в левия небосклон, ама какво да те правя.
Ти някога тук пускал ли си тема, освен за напиване?

Bobo Markov
16-09-2015, 23:04
Абе усещам аз, че си цветен лъч в левия небосклон, ама какво да те правя.
Ти някога тук пускал ли си тема, освен за напиване?

някога пуснах една тема за ебане :( много ме е срам ама ...

Susscrofa
16-09-2015, 23:05
Добра позиция си заел......зад навита опашка...:))

И ти ли си на лафа: "дупе пол нЕма"?

---------- Post added at 20:05 ---------- Previous post was at 20:04 ----------

Изпростяваш.

Bobo Markov
16-09-2015, 23:07
И ти ли си на лафа: "дупе пол нЕма"?

---------- Post added at 20:05 ---------- Previous post was at 20:04 ----------

Изпростяваш.

е факт - поне съм искрен:Lkingsmiley:

Бобби
16-09-2015, 23:07
Копелета....моите уважения с това парче....

https://www.youtube.com/watch?v=cpbSI2qGEDU...е това е блатото през зимата...а според преданията иде тежка зима...

Bobo Markov
16-09-2015, 23:15
Копелета....моите уважения с това парче....

https://www.youtube.com/watch?v=cpbSI2qGEDU...е това е блатото през зимата...а според преданията иде тежка зима...

оОООО Луна Лунааааа аз на мойта френдка Луна някога и правих интериора рисувах и една стена "изкуствен мрамор" (тва е вид мазилка(фреско)) за малко да я ударя с един накиснат в помията от боите моп (парцал (тва за Цуци, че той си няма )) Луна аз съм отраснал с нейната поетика и патос тя ма научи на секс и на тънкия усет да усещам нещата от живота :(

---------- Post added at 23:15 ---------- Previous post was at 23:13 ----------

Според прогнозите идва много тежка зима заради феномено Ел Ниньо т.е. затягайте кубинките, сменети дограмътъ и си купете някое кюмбе "Сиганска Либов" че иде бая студ откъм индийския океан :(

Бобби
16-09-2015, 23:18
Ей го моя човек Бобо...в зародиш......https://www.youtube.com/watch?v=_sFOsI4m2fk&list=RD_sFOsI4m2fk#t=50...
Суси...... да играл съм си в задният двор бате......какво да направя, като тебе не те пускаха..:))

koolio
17-09-2015, 21:24

Верно, потвърждавам, помня я!
Даже и аз писах - аз вчера ебах, много е хубаво, опитайте и вие!

Bobo Markov
17-09-2015, 21:45
Верно, потвърждавам, помня я!
Даже и аз писах - аз вчера ебах, много е хубаво, опитайте и вие!
а така!

Susscrofa
17-09-2015, 22:52
Хаха, е сега сте две бичмета.
Тоз го помня.