PDA

View Full Version : Това е България!

кученцетоОгиитаткоДоги
15-09-2015, 23:34
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1499781

Susscrofa
15-09-2015, 23:38
Е, ти направо ни разби с тази тема.
Нихилистче, ти колко искаш да го глобят за шамар?
Или в затвора да го вкарат.
Ти запознат ли си в детайли с този случай?

кученцетоОгиитаткоДоги
15-09-2015, 23:48
Е, ти направо ни разби с тази тема.
Нихилистче, ти колко искаш да го глобят за шамар?
Или в затвора да го вкарат.
Ти запознат ли си в детайли с този случай?

Свиснки,пак не си разбрал контекста на темата.Не глобата,а именно постъпката на този ,,човечец,, Това ако беше жена ми,тоя до сега да е пътник...........

Bobo Markov
15-09-2015, 23:54
Свиснки,пак не си разбрал контекста на темата.Не глобата,а именно постъпката на този ,,човечец,, Това ако беше жена ми,тоя до сега да е пътник...........

Суси се сърди на всички понеже от години рИве да му намерим качествено бЕло но понеже е смотан все го ебават я с тебешир я с гипс и затва сипе хейт, иначе никкъв го нема никой не го е виждал и повечето от нас сме убедени, че не е точно човек ... парапитек и каквото и да има там като разновидност :)

dimitar_vd62
15-09-2015, 23:59
Коментар от линка - "Не са верни думите на Уфук Нурула. Преминавах оттам, когато се разигра тази грозна случка. Той най - нахално скочи от колата си и удари майката на детето. Имаше много възмутени хора....... Колата си беше здрава и щетите, който той посочва са измислица. След грозната му постъпка, той потегли с мръсна газ без дори да се огледа дали идва кола или има хора. Дори се опита да прегази майката(която удари), която застана пред колата му в очакване да дойде полиция. Интересно обаче защо те така и не дойдоха - може би полицията идва едва когато някой е прегазен?!?!"
Колка души защитиха жената....аз като казвам че на пет ракии сме юнаци не ми вервате.

кученцетоОгиитаткоДоги
16-09-2015, 00:12
Суси се сърди на всички понеже от години рИве да му намерим качествено бЕло но понеже е смотан все го ебават я с тебешир я с гипс и затва сипе хейт, иначе никкъв го нема никой не го е виждал и повечето от нас сме убедени, че не е точно човек ... парапитек и каквото и да има там като разновидност :)

Свинския едва ли е на тибишир...........по скоро са е закачил сериозно на халюцигенни гъби.

Bobo Markov
16-09-2015, 00:13
Свинския едва ли е на тибишир...........по скоро са е закачил сериозно на халюцигенни гъби.

няма толко кинти - зОби тебешир и гипс и някакви трици... много е зле той :(

Susscrofa
16-09-2015, 00:15
няма толко кинти - зОби тебешир и гипс и някакви трици... много е зле той :(

Няма как, семейното положение не позволява.
Но ти можеш и на физика го докарваш.:bravo:

Bobo Markov
16-09-2015, 00:18
Няма как, семейното положение не позволява.
Но ти можеш и на физика го докарваш.:bravo:

по физика у шести клас бех пръв - само дай ми стръв!

Susscrofa
16-09-2015, 00:32
по физика у шести клас бех пръв - само дай ми стръв!

Селски бек си пич, нищо лично.
Такъв си и няма как да избягаш от тази форма на съществуване.:bravo:

myato
16-09-2015, 08:55

Извинявай, не че нещо, но нали в една друга тема говорим за "толерантност". Та в този контекст, защо се възмущаваш от постъпката на този "истински бЪлгарин"?

кученцетоОгиитаткоДоги
16-09-2015, 10:44
Извинявай, не че нещо, но нали в една друга тема говорим за "толерантност". Та в този контекст, защо се възмущаваш от постъпката на този "истински бЪлгарин"?

Извинявай, ако някой напляска жена ти на пешеходна пътека, ти ще го поканиш у вас и баница ли ще му направиш?

myato
16-09-2015, 11:51
Извинявай, ако някой напляска жена ти на пешеходна пътека, ти ще го поканиш у вас и баница ли ще му направиш?

То баница чи ша има, ша има, ма някой ша е част от плънката:paddle:
Става въпрос обаче, че Уфук Нурула е типично старобългарско име и носителят му е извор на морал и ценности.:devil:
Той и камиона с измрелите "бежанци" го бяха карали "българи".
Та така.

Bobo Markov
16-09-2015, 20:47
Селски бек си пич, нищо лично.
Такъв си и няма как да избягаш от тази форма на съществуване.:bravo:

естествено че съм селтак и никога не съм го крил аз съм родом от Путкомер Софийско :) гордея са кога при Сливница дедо ми срещнал баба ми в един обоз и после двамата заедно пребили всичките сръби! а така! Гордос пръва е за мене Путкомерин са наричам!:drunk:

Susscrofa
16-09-2015, 22:32
естествено че съм селтак и никога не съм го крил аз съм родом от Путкомер Софийско :) гордея са кога при Сливница дедо ми срещнал баба ми в един обоз и после двамата заедно пребили всичките сръби! а така! Гордос пръва е за мене Путкомерин са наричам!:drunk:

С таз къса рулетка, как ги мериш?
Или носа ти е дълъг?

Bobo Markov
16-09-2015, 22:34
С таз къса рулетка, как ги мериш?
Или носа ти е дълъг?

имам голеееми ташаци :):Lkingsmiley:

dimitar_vd62
16-09-2015, 23:22
Още ли не сте почнали да пиете, народа го е казал - ако спрем пиенето ще спрем да се уважаваме.

Бобби
16-09-2015, 23:27
Още ли не сте почнали да пиете, народа го е казал - ако спрем пиенето ще спрем да се уважаваме.
...https://www.youtube.com/watch?v=eUAtrnERKMk&index=10&list=RD_sFOsI4m2fk

Kuku
16-09-2015, 23:35
Аз пЪ имам приятели у Подгумер :)

Бобби
16-09-2015, 23:42
...и аз имам...:)))
...https://www.youtube.com/watch?v=ZEHHJZB3mK4&list=RD_sFOsI4m2fk&index=3...мое ти застраховат бавареца...

dimitar_vd62
18-09-2015, 21:14
Да това е България в частност Варна, че на варненци съм и дигнал мерника в последно време. http://www.varna.utre.bg/2015/09/17/338975-otryazaha_durvo_zaradi_parkomyasto

Това не знам за къде е, ма ме напуши смях. - http://www.varna.utre.bg/2015/09/17/339061-varnenki_otkriha_che_sa_zhertvi_na_plazhen_perverz nik и ми напират едни въпроси.Ако снимам мои близки на плажа и в кадър попадне някоя по монокини тва воайорство ли е.Второ дамите се възмущават че някой е задоволявал низките си нужди гледайки циците им.Интересно какви свои нужди са задоволявали в американски еротичен сайт където са открили клиповете.Една от дамите е известна от нощния живот във Варна, работела в увесилително заведение! Няма лошо, ама "отначало не и направило впечатление, обаче като разбрала че са я гледали 30 000 души се почувствала изнасилена.":rotfl:Тва значи ли че ако са я зяпали 10 души се почувствала задоволена?

myato
18-09-2015, 21:24
Да това е България в частност Варна, че на варненци съм и дигнал мерника в последно време. http://www.varna.utre.bg/2015/09/17/338975-otryazaha_durvo_zaradi_parkomyasto

Това не знам за къде е, ма ме напуши смях. - http://www.varna.utre.bg/2015/09/17/339061-varnenki_otkriha_che_sa_zhertvi_na_plazhen_perverz nik и ми напират едни въпроси.Ако снимам мои близки на плажа и в кадър попадне някоя по монокини тва воайорство ли е.Второ дамите се възмущават че някой е задоволявал низките си нужди гледайки циците им.Интересно какви свои нужди са задоволявали в американски еротичен сайт където са открили клиповете.Една от дамите е известна от нощния живот във Варна, работела в увесилително заведение! Няма лошо, ама "отначало не и направило впечатление, обаче като разбрала че са я гледали 30 000 души се почувствала изнасилена.":rotfl:Тва значи ли че ако са я зяпали 10 души се почувствала задоволена?

Не бре, "опънали" са я безплатно:smoke:

pa4ito
23-09-2015, 19:01

Чувства се "изнасилена" щото не е получила хонорар. Виж ако го имаше, щеше да е "задоволена" и най-вероятно щеше да обяснява колко много грижи полага всеки ден, за да изглежда така и че всички само завиждат на успеха ѝ... :rotfl:

mordohy
24-09-2015, 15:27
Интересно, тия дами какво са ровили по тия сайтове?Сигурно и те са задоволявали ниски страсти.:hump:

dimitar_vd62
24-09-2015, 18:47
Ами просто са свършили паричките и са се сетили че са позирали.На Фичоза миналата година едни майчета с невръстни деца се пикоха както са се появили на тоя свят, едната даже се чекнеше по камъните че да и стигне слънцето до най-интимните гънки и някой ден ще се почувства изнасилена.На мъжете им не им пукаше и си пиеха бирата.Въобще има "дами" дето ако си махнат и монокините, то отзад погледнато не си личат даже и връвчиците, ще предизвикат по-малко интерес.Чудно що няма мъже по прашки, не че съм заинтересован, но дамите са ощетени откъм подобни гледки.Интересно каква ще е реакцията на нежния пол.С други думи не се кепази сам, за да не се почувстваш окепазен.

Bobo Markov
24-09-2015, 20:33

и аз имам :):punk: Ники Уаспаа, Колю бЕлото, Марто Ушите, Пецата, Киро Диафрагматаа, Ники Куцияяя, брат мууу ... мхм :) ко мислиш ти?

myato
24-09-2015, 20:43
И ква стана и тук? От де тръгнахме и де стигнахме?:balloon:

dimitar_vd62
24-09-2015, 20:58
По темата...

myato
24-09-2015, 21:00
По темата...

:thumbup::rotfl:

Bobo Markov
24-09-2015, 21:01
И ква стана и тук? От де тръгнахме и де стигнахме?:balloon:

всяко нещо ако тръгне стига само този дето не тръгва не стига никъде или пък онзи който като тръгне и нито знае накъде върви - стига само там дето не иска ;)

myato
24-09-2015, 21:09
всяко нещо ако тръгне стига само този дето не тръгва не стига никъде или пък онзи който като тръгне и нито знае накъде върви - стига само там дето не иска ;)

Е за това, съвета от таблото по горе :-D

ecotronic
28-09-2015, 11:46
Вижте какво мислят българските ученици за книгите, четенето, литературата, родните писатели и исторически личности.

1. България някога е била силна държава, а сега е като една плюнка на картата на света.

2. Далчев е много нещастен. От четене е нямал време да има любима, да се ожени, да създаде семейство и деца. Не е късно да се вземе в ръце и да оправи живота си, не да се оплаква.

3. В модерните времена, в които живеем, аз не познавам хора, които четат книги, но бих се зарадвал да се срещна с такъв, който чете.

4. Чудя се кой си купува днес книги в тази криза. Хората си дават основно парите за хероин – както млади, така и стари.

5. Книгата е нещо много хубаво, носи знания за света, за нещата, които ни заобикалят, но стихотворението ни показва, че от много четене човек може да се пристрасти, да наруши душевното си спокойствие и да влезе в психиатрия. Затова аз избирам да живея.

6. Вместо да лежа с книга и да чета и така да минават дните и нощите ми, предпочитам да се събудя в леглото с любимата, да извършим някакви действия от реалния живот и да съм спокоен, че животът ми не е минал напразно.

7. Словото е пистолетът, на който Левски натиска спусъка и пуска куршум, за да може хората да оцелеят. Затова е канализацията му за светец.

8. Левски е живял 9 години с чуждо сърце и самоличност и всяка година е сменял адреса по местоживеене. По тази причина той забравял уютния си дом и нямал време дори за физиологичните си нужди.

9. Алеко твори в областта на леката литература, в произведенията му няма насилие, покъртителни човешки драми, убийства и кръв. Повечето от тях завършват смешно и щастливо.

10. Шибил тичал по покриви и овошки като ясно слънце. Когато Рада го видяла да лежи на пътя, хукнала към него с разтворени крака.

http://www.vesti.bg/razvlechenia/lyubopitno/10-nelepi-izcepki-ot-maturite-u-nas-6043047

dimitar_vd62
28-09-2015, 13:03
Това за Рада кърти, бих помолил автора/ката на бисера да го онагледи.Шибил е ясен - нинджа.

кученцетоОгиитаткоДоги
23-10-2015, 20:26
При нас в България е номер едно,щото знаем как да купонясваме и да си правим густото:):) https://www.youtube.com/watch?v=U3yKZb8shwI Наздраве и газ:cheers:

Bobo Markov
23-10-2015, 21:42
В модерните времена, в които живеем, аз не познавам хора, които четат книги, но бих се зарадвал да се срещна с такъв, който чете.

е защо пък му е на човек да среща подобен човек?

кученцетоОгиитаткоДоги
23-10-2015, 22:09
В модерните времена, в които живеем, аз не познавам хора, които четат книги, но бих се зарадвал да се срещна с такъв, който чете.

е защо пък му е на човек да среща подобен човек?

Батка,мойта първа книга ми е подарена още като бях на четири години:) От един много велик наш български артист. На първата страница след корицата пише: ,,На моя малък приятел V. от чичо му Стефан Данаилов,, :) А първата книга към която проявих интерес когато бях на седем е ,,Основи на кумонизма,, която баба ми беше сложила в нужника на село:) Аз я взех и я прочетох за три дни:) От тогава съм твърдоглав кумонист:),макар че съм дете на прехода.Сега планирам да изчета всички издадени книги от моя духовен гуру и кумир професор Юлия Вучков:)

DiStefano
23-10-2015, 23:10
Батка,мойта първа книга ми е подарена още като бях на четири години:) От един много велик наш български артист. На първата страница след корицата пише: ,,На моя малък приятел V. от чичо му Стефан Данаилов,, :) А първата книга към която проявих интерес когато бях на седем е ,,Основи на кумонизма,, която баба ми беше сложила в нужника на село:) Аз я взех и я прочетох за три дни:) От тогава съм твърдоглав кумонист:),макар че съм дете на прехода.Сега планирам да изчета всички издадени книги от моя духовен гуру и кумир професор Юлия Вучков:)

Бая запек ше е бил Вескууу :D

кученцетоОгиитаткоДоги
23-10-2015, 23:25
Бая запек ше е бил Вескууу :D

Запек в нужник на вън:):) си е равностойно на сутришна физарятка във чуждестранния легион:D