Log in

View Full Version : Alfa Romeo 146 1.9JTD Инфо

NAS
08-04-2007, 19:49
Здравейте, решил съм да ставам алфист и съм си харесал една Aлфа 1.9JTD. Приятел от Германия ми я урежда и ми е изпратил снимки. Изглежда много добре, а и по неговите думи е така. Колата е произведена 1999г., но това което ме притеснява е ,че е навъртяла 260000 км. и леко и потраквал скоростния лост. Можете ли да ме посъветвате има ли още живот в тази кола и сериозен симптом ли е този скоростен лост?

Благодаря предварително!

trustworthy
08-04-2007, 20:09
Какво ще рече 'потраквал" :?: Иначе 260к км не са много за такъв двигател. Виж турбото как е, щото на тея километри, дори и да е сменяно, пак може да му е дошло времето

Наката
08-04-2007, 20:37
да колега виж турбото то ко е на ред :roll: ....абе аз така кола трудно бих си зел , да има проблем и да не знаеш какъв,пак що се отнася за километрите 260000 не са много ма не са и малко :wink:

cvetelin
08-04-2007, 21:17
да колега виж турбото то ко е на ред :roll: ....абе аз така кола трудно бих си зел , да има проблем и да не знаеш какъв,пак що се отнася за километрите 260000 не са много ма не са и малко :wink:

Прав си не са малко за тази година, ма за дизелов мотор са добре ...
Лично мое мнение ...

vladu
10-04-2007, 12:32
мойта е поне на 260к и си я карам ...
ако е поддържана добре (а това няма как да си сигурен) км не са мноо.

за скоростите ... не е лесно да ги преебеш ... дали пък тея 260к на са 520к.

изглеждала добре ... тва е алфа има поне 5-10 други малки проблемчета, които никога няма да видиш на снимка.

ако може да ти я вкарат с опция за "заврете си я отзад" - ДА, но иначе наистина не виждам разум в идеята ...

rtfm
10-04-2007, 14:51
Дизелова кола по снимка не се купува още повече алфа с проблем.

JORDANGT
10-04-2007, 21:08
Ако си сигурен,че приятелят ти разбира от дизелови коли и цената е добра скачай :!: Иначе може и да си гризеш ноктите. :idea:

mario_16v
11-04-2007, 15:21
все пак проучи и скоростите
иначе аз вярвам в JTDтата и мисля че няма да ти създава проблеми

vladu
11-04-2007, 17:02
той маторя си е ок ...
ма има турбина дет си заминава, дебиломерите не са мноо у ред, съединители, окачване ... изобщо мен ако ме питаш западняците кат слизат от колите не правят ремноти за последно ....

JORDANGT
11-04-2007, 20:55
той маторя си е ок ...
ма има турбина дет си заминава, дебиломерите не са мноо у ред, съединители, окачване ... изобщо мен ако ме питаш западняците кат слизат от колите не правят ремноти за последно ....
Така е ама колко от нас са си взели Алфа от магазина :?: :roll:

vladu
11-04-2007, 21:11
той маторя си е ок ...

баце и жените не си ги намирам по страниците на плейбой. просто казваме на човека, че по снимка не се виждат тея неща и че еФтиното ... излиза през ...

JORDANGT
11-04-2007, 21:21
той маторя си е ок ...

баце и жените не си ги намирам по страниците на плейбой. просто казваме на човека, че по снимка не се виждат тея неща и че еФтиното ... излиза през ...
Е така де :wink: