View Full Version : Каране в насрещното
кученцетоОгиитаткоДоги
27-09-2015, 20:10
Колеги,всеки ден гледам по телевизията в България хора каращи в насрещното по магистралите.Някой има ли смислено обяснение за този нов вид потенциални убийци на пътя?Що за хора са?Пияни?Без книжки?Или невероятни нагляри?
Bobiuzunov
27-09-2015, 20:59
Чисто и просто са кретени без грам мозък в главите,ако се трепят сами ОК,но жалкото е че и други дават фира покрай такива лумпени.
Те нашите магистрали почти винаги са накъсани с ремонти...та законно с знаци те карат да си в насрещното платно...:))
кученцетоОгиитаткоДоги
27-09-2015, 21:30
За мен положението не е за майтап, макър да съм широко скроен човек с голямо чуство за хумор.Не ми се мисли ако на някой от нас след завой му изскочи такъв кретен, какво може да му случи.Сега се сещам че някъде чух че ставало на въпрос за някакви залози.И най-вероятно това е единственото логично обяснение, защо това се случва постоянно.Толкова ли се е обезценил човешкия живот при нас?Толкова ли ни е затъпяла нацията, че да не можеме от друго да изкараме пари?
Scrapera
27-09-2015, 21:35
Много е просто. Преди 1 месец на магистрала тракия видях МИЛИЦИОНЕРИТЕ да карат срещу мен в аварийната. Без да ползват спец. режим на движение, естествено. След като тези, които трябва да следят за спазването на закона дават такъв пример, как аджеба простака да не ги последва? :screwy:
кученцетоОгиитаткоДоги
27-09-2015, 21:41
Милиционерите са си милиционери.Може и да са забравили да включат специалния режим за движение.Аз последно това което видях е каращ в насрещното и то в лявата лента.Което е бая опасно.
dimitar_vd62
27-09-2015, 22:10
Еми кръга на изявите взе да се стеснява, вече всеки втори кара мерц,бмв, ауди, кифлите са достъпни, та почват да измислят какво ли не да си прикрият комплексите - то това като оня дето си направил селфи с ръчна граната, лека му пръст или на фона на идващ влак .
Bobiuzunov
27-09-2015, 22:12
Тука в Петрич дочух че тинейджъри с мотори вечер минават на едно кръстовище на червено за да видят дали някой ще ги блъсне,така че кретенията е пълна,но за жалост си прав това не е смешно,но няма как. :-(
dimitar_vd62
27-09-2015, 22:26
И ако го блъсне рейса кво, вечерта ще бъде ли на купона да разказва....боже, кретенията е пълна.
Bobiuzunov
27-09-2015, 22:30
Абе идиотчета какво да ти разправям?
кученцетоОгиитаткоДоги
27-09-2015, 22:41
За мен този проблем може да бъде лесно решен, като на всеки изход на магистрала да се сложи по една камера, само че наобратно за да заснеме евентуално тия кретени.После освен санкциите да ги показват и по телевизията, за да бъдат порицани от обществото.
dimitar_vd62
27-09-2015, 22:55
То па на такива знайш ли колксо им пука , те баш те това търсят, да се пише и говори за тях.Пращаш го в пандиза за 5 години с конфискация на колата.Без право на обжалване дет вика бат Съни най много си платиш за адвоката, разноските по делото + глобата.
кученцетоОгиитаткоДоги
27-09-2015, 23:19
Тука на такива на жаргон им викат ,, шофьор-призрак,, малко са случаите, и то повечето са хванати малко след табелата ,,влизането забранено,, или точно когато се е качил на магистралата, вижда че е в насрещното и тръгва да обръща.Чисто и просто са изпуснали табелата.Но закона е безпощаден и взимат книжки за бая дълго време за такова нещо.
Susscrofa
28-09-2015, 10:25
Според мен между тези, които карат в насрещното платно за движение и онези, които се "драгват" или "дрифтят" на обществени места, няма абсолютно никаква разлика.
Социопати с инфантилно поведение.:rosso_spider:
old alfist
28-09-2015, 10:50
А в Плевен има едни семейство откачалници.
Имат няколко места където колите се движат бавно и за да изкарат по някой лев, им се хвърлят отгоре на капаците, но полицията вече им знае номерата.
Обикновено изберат фирмени коли.
alfa racer GTA
28-09-2015, 11:19
Еми кръга на изявите взе да се стеснява, вече всеки втори кара мерц,бмв, ауди, кифлите са достъпни, та почват да измислят какво ли не да си прикрият комплексите - то това като оня дето си направил селфи с ръчна граната, лека му пръст или на фона на идващ влак .
+1
А бре Огикучето доги, какво "порицание" те гони. На такива не им пука.
Единствено затвор ги оправя, а според мен трябва да има и принудителен труд от поне 3 месеца по 8 часа дневно. НО на центъра на съответния град с жилетка със светло отразителна оранжева жилетка с надпис "поправителен отряд". И тогава всичко ще си дойде на мястото.
Ако не иска да работи, защото и това ще го има 1 ден принудителен труд да се заменя за 3 дни наказание "лишаване от свобода" .
Лошото е че сме подписали конвенции с които се отказваме от наказанието "принудителен труд" и сега дори и да ти го наложат като "обществено полезен труд" или "труд в полза на обществото" като пробационна мярка(наказание) то е доброволно, тоест ако не искаш ти го заменят с лишаване от свобода, обикновено условно ...
Докато няма "копай градинките пред целия град, докато ти дойде акъла" няма да има оправия.Има вече и много богати хора, които за едни 1500-2000 лв " ги боли фара" ...
dimitar_vd62
28-09-2015, 12:58
Е ми така е ма проблема не е само в законите и конвенциите ми и в нас, щото навремето ако бях направил подобно нещо баща ми щеше да ми скрие книжката и да ме спука от бой, ся за едни 20 кинта глоба търсят адвокати да отърват синчето и всички да видят кой е тати.То къв смисъл щот в тая държава всеки е човек на някой.
кученцетоОгиитаткоДоги
28-09-2015, 14:24
Напротив,тези лица трябва да се показват по телевизията и да им се казват имената за да се знаят кои са.Пък който иска да им се радва,явно до там му стига акъла и той е същия кретен.Ето го поредния http://trafficnews.bg/news.php?id=28259 Изгледайте клипа Вижте го само как ънка и пънка по телефона,няма съмнение че е бил той и лъже като пазарджишка циганка! Нека да се знаят имената и колите им.Всеки един от нас може да стане жертва на тоя.
Преди време имаше един грузинец мисля беше, дето правеше такива простотии с една 5-ца в града. Е, утрепа се....
Преди време имаше един грузинец мисля беше, дето правеше такива простотии с една 5-ца в града. Е, утрепа се....
Поне да не разказваш грешно нещата.
Е, утрепаха го.
dimitar_vd62
28-09-2015, 18:58
Щял да бъде привикан в полицията да дава обяснения/Зендера/...тъй като няма закони в тая държава или полицията е пиклива приветствам този дето публично ще му забие един 9 мм в челото.Или някой тираджия от тези дето завиват болтовете до 27 с пръсти да го насмете на някое кръстовище и да го влачи до следващото кръгово.Бахти смешната държава.
Поне да не разказваш грешно нещата.
Е, утрепаха го.
Ок, сбъркал съм, но това не ми променя мнението, че е кретен! Пардон, беше кретен...
Ок, сбъркал съм, но това не ми променя мнението, че е кретен! Пардон, беше кретен...
Щеше да стане гениален пилот ако се беше родил в нормална държава...Но съм съгласен с теб че не само правеше идиотщини, а и даваше пример като качваше клипчета. То всъщност един от от тези, които взимаха пример от него го утрепа....
Щеше да стане гениален пилот ако се беше родил в нормална държава...Но съм съгласен с теб че не само правеше идиотщини, а и даваше пример като качваше клипчета. То всъщност един от от тези, които взимаха пример от него го утрепа....
Да сетих се и аз, че беше си дал колата на някакво френдче. Ама не може да няма поне една писта в Грузия, на която да правят каквото им душа сака...
Bobo Markov
02-10-2015, 00:18
понеже сте и всеки от вас поотделно ама адски зле нямате и представа какво пишете тука а именно:
Когато се движите с голяма скорост вие пестите време и остарявате по-бавно понеже сте зле... ако обаче се движите с голяма скорост в насрещното платно вие всъщност се движите срещу времето и го връщате назад за себе си фактически се подмладявате - значи според теорията на Айнщайн ако и когато и колкото по-бързо се движите в насрещното вие си извоювате по един ден повече живот за всеки изминати сто метра на максимална скорост - това е научно доказан факт!
Ако или когато започне да ви настига Криза на средната възраст ... моя съвет е - карайте в насрещното и то с колкото можете повече!
понеже сте и всеки от вас поотделно ама адски зле нямате и представа какво пишете тука а именно:
Когато се движите с голяма скорост вие пестите време и остарявате по-бавно понеже сте зле... ако обаче се движите с голяма скорост в насрещното платно вие всъщност се движите срещу времето и го връщате назад за себе си фактически се подмладявате - значи според теорията на Айнщайн ако и когато и колкото по-бързо се движите в насрещното вие си извоювате по един ден повече живот за всеки изминати сто метра на максимална скорост - това е научно доказан факт!
Ако или когато започне да ви настига Криза на средната възраст ... моя съвет е - карайте в насрещното и то с колкото можете повече!
Всичко това е точно така, но пропускаш 2 факта, които обезсмислят цялата работа и я правят невалидна. 1-ият факт, според чичо ти Алберт е, че наблюдателят променя всичко. Демек ти, като участник, изменяш цялата система и ползата ти отива по дяволите. 2-ият факт е, че скоростта с която трябва да се движиш, трябва да > "c". Тъ, ако успееш да избегнеш тези 2 факта, всичко ще е оки и ти ще си хепи ... ;)
Какви научни открития се правят само :)
Bobo Markov
02-10-2015, 20:45
Всичко това е точно така, но пропускаш 2 факта, които обезсмислят цялата работа и я правят невалидна. 1-ият факт, според чичо ти Алберт е, че наблюдателят променя всичко. Демек ти, като участник, изменяш цялата система и ползата ти отива по дяволите. 2-ият факт е, че скоростта с която трябва да се движиш, трябва да > "c". Тъ, ако успееш да избегнеш тези 2 факта, всичко ще е оки и ти ще си хепи ... ;)
много си зле! и това е научен факт :)
значи наблюдателят съм аз бре и нещата опират до това, че и действащия и наблюдателя са едно и също алооо това се вика Теоргия на Хотносителностъ - много си зле (извинявай за таФтологията) ти си толко зле, че не знаеш кво ще стане ако са движиш със скоростта на светлината и си пуснеш фаровете на дълги - айде мисли и помисли доста и после ми опониргай :) алоооо :):):)
---------- Post added at 20:45 ---------- Previous post was at 20:45 ----------
Какви научни открития се правят само :)
къде тва?
Scrapera
03-10-2015, 22:44
https://www.youtube.com/watch?v=sqhL_Ms6vuY
Ето какво се случва в по-белите държави. А дали червената фабия не е с български номера??? 00:20 .
Е...тия дни край Стара Загора на магистралата поставихме "рекорд"....няколко автомобила, предвождани от ТИР в насрещното ...:dunno:
много си зле! и това е научен факт :)
значи наблюдателят съм аз бре и нещата опират до това, че и действащия и наблюдателя са едно и също алооо това се вика Теоргия на Хотносителностъ - много си зле (извинявай за таФтологията) ти си толко зле, че не знаеш кво ще стане ако са движиш със скоростта на светлината и си пуснеш фаровете на дълги - айде мисли и помисли доста и после ми опониргай :) алоооо :):):)...
Ам тъй де, ама ти не си вденАл - кат се движиш с голяма скорост в насрещното, ти не си "участник", а само "наблюдател" на събитията, щото не моеш реагира и те се случват, без да имаш право на глас ... ;)
ecotronic
05-10-2015, 15:17
Ам тъй де, ама ти не си вденАл - кат се движиш с голяма скорост в насрещното, ти не си "участник", а само "наблюдател" на събитията, щото не моеш реагира и те се случват, без да имаш право на глас ... ;)
А ако няма никакви наблюдатели пък, возилото може да е и в състояние на суперпозиция. Т. е - да се движи едновременно и в своето и в насрещното платно :)
А ако няма никакви наблюдатели пък, возилото може да е и в състояние на суперпозиция. Т. е - да се движи едновременно и в своето и в насрещното платно :)
Това ако нямаш външни наблюдатели на място, които ще спорят след това. Иначе за тебе като "наблюдател" всичко е ясно... :)
ecotronic
05-10-2015, 15:58
Е...тия дни край Стара Загора на магистралата поставихме "рекорд"....няколко автомобила, предвождани от ТИР в насрещното ...:dunno:
Говори се, че перничани се готвели вместо ТИР да ползват танк :)