View Full Version : ABS проблем
Furious 155
28-09-2015, 23:45
Колеги, някой имал ли е следното поведени на ABS системата - първо влизане в колата за деня. Даване на контакт и абс лампата не гасне след няколко секунди. Реално абс-а дава грешка и не работи. Пали се колата и грешката и лампата стоят. Гася. Пак контакт, лампата светва и угасва както е редно, паля и карам без проблеми. АБС работи.
Идея къде да се заровя в системата?
Furious 155
29-09-2015, 14:09
След преглед с Visa на абс-а, с помощта на приятел, се оказаха записани грешки за датчици отпред и отзад отляво... проблеми с тях засега няма, та ще огледам нещата за контактни проблеми...
На мен ми се е случвало да запаля сутрин, абс гасне, като загрее колата светва и така 1-2 седмици и спира...
Furious 155
30-10-2015, 10:34
На мен ми се е случвало да запаля сутрин, абс гасне, като загрее колата светва и така 1-2 седмици и спира...
При мен е обратното - сутрин на студено не угасва, т.е. абс-а не работи. След няколко минути ако угася и запаля, загасва и заработва. Понякога в движение светва пак сигналната лампа... има някаква лудост.
Засега само съм пренаместил куплунзите, но няма положителен ефект.
mimouzunov
30-10-2015, 15:53
При мен е обратното - сутрин на студено не угасва, т.е. абс-а не работи. След няколко минути ако угася и запаля, загасва и заработва. Понякога в движение светва пак сигналната лампа... има някаква лудост.
Засега само съм пренаместил куплунзите, но няма положителен ефект.
Еми преди да запалиш... мултицета и почваш един по един да гледаш какво съпротивление имат...