PDA

View Full Version : Преглед на пистов ремък на автоматик

кученцетоОгиитаткоДоги
12-10-2015, 18:07
Колеги,някой знае ли как мога да огледам целия пистов ремък на автоматик без да го свалям?

П.С. Скоростната кутия е 4 степенна,ако това има значение.

mirchozo
12-10-2015, 18:16
Оставаш на свободна и въртиш вала на ръка, или снимаш с високоскоростна камера и после гледаш записа на забавен кадър :devil:

кученцетоОгиитаткоДоги
12-10-2015, 18:36
За първото надявам се да е серизоно,за второто ясно че е майтап:)

Бобби
13-10-2015, 00:33
Първо гледаш отгоре, след това дигаш колата на крик и гледаш отдолу, накрая взимаш едно огледалце и гледаш отстрани....и си ти.....:)))))
Веско, оти ни занимаваш с глупости....купи си един и го метни у багажника....като се скъса....не е фатално, само чанча на пътя ще ти е в повече.....:))

thecleaner
13-10-2015, 00:39
Колеги,някой знае ли как мога да огледам целия пистов ремък на автоматик без да го свалям?

Какъв тоя автомат бря, това от концерта на Лепа Брена на "Васил Левски".

кученцетоОгиитаткоДоги
13-10-2015, 00:41
Първо гледаш отгоре, след това дигаш колата на крик и гледаш отдолу, накрая взимаш едно огледалце и гледаш отстрани....и си ти.....:)))))
Веско, оти ни занимаваш с глупости....купи си един и го метни у багажника....като се скъса....не е фатално, само чанча на пътя ще ти е в повече.....:))

Абе батка това да не е бутни клечка пий вино:) Метни го у багажника:) Там са сменят и три ролки бре алоуу:)Всичко това на калъп при моя човек на цена ала Френдо Барези ми стъпва на вратъ 200 евро кешовица:):) Кат дадат фира обаче, та оставят на пътя и си жив зян:):) Обаче от друга страна наиш колко нови ремъци съм сменил и хвърлил:) Уж на 100 000км обаче го свалям батка,той нов може да ма кара още толкоз:) Сега хващаш ли ми мисълтъ?:):)

old alfist
13-10-2015, 00:41

Аз съм с шестстепенна, но пистовият ремък се забелязва визуално, когато отвориш капака на двигателният отсек.
Когато крайните ръбове на ремъка са напукани, трябва да се смени, заедно с ролките които го придвижват.

кученцетоОгиитаткоДоги
13-10-2015, 00:44
Какъв тоя автомат бря, това от концерта на Лепа Брена на "Васил Левски".

Не не е калашников:D

---------- Post added at 23:44 ---------- Previous post was at 23:42 ----------

Аз съм с шестстепенна, но пистовият ремък се забелязва визуално, когато отвориш капака на двигателният отсег.
Когато крайните ръбове на ремъка са напукани, трябва да се смени, заедно с ролките които го превижват.

Даде,той и моя се вижда от горе,но искам да го огледам от всякъде.Че кат цъфне джанката,ще вазирам за Монако,от там за едно курортно място в Испания на границата с Африка и змея го чака много път общо взето:):)

Бобби
13-10-2015, 01:18
Абе батка това да не е бутни клечка пий вино:) Метни го у багажника:) Там са сменят и три ролки бре алоуу:)Всичко това на калъп при моя човек на цена ала Френдо Барези ми стъпва на вратъ 200 евро кешовица:):) Кат дадат фира обаче, та оставят на пътя и си жив зян:):) Обаче от друга страна наиш колко нови ремъци съм сменил и хвърлил:) Уж на 100 000км обаче го свалям батка,той нов може да ма кара още толкоз:) Сега хващаш ли ми мисълтъ?:):)
Ако блокира ролка ще се надере от външната страна.....и ще иде много бързо....а бе я смени колата.....тая ти е трудна за обслужване:))

---------- Post added at 22:18 ---------- Previous post was at 22:16 ----------

Аз съм с шестстепенна, но пистовият ремък се забелязва визуално, когато отвориш капака на двигателният отсек.
Когато крайните ръбове на ремъка са напукани, трябва да се смени, заедно с ролките които го придвижват.

Какво значение има степените на скоростната кутия за пистовия ремък......:dunno:

кученцетоОгиитаткоДоги
13-10-2015, 01:22
[QUOTE=Бобби;1445304]Ако блокира ролка ще се надере от външната страна.....и ще иде много бързо....а бе я смени колата.....тая ти е трудна за обслужване:))[COLOR="Silver"]

Абе ти се с алфа я сравняваш:):) Това е колата оркестър:) Състезателна лимузина за кратки разстояния:) и дълги междуконтинентални пътувания:) С две думи нямам думи:):)

Бобби
13-10-2015, 01:32
[QUOTE=Бобби;1445304]Ако блокира ролка ще се надере от външната страна.....и ще иде много бързо....а бе я смени колата.....тая ти е трудна за обслужване:))[COLOR="Silver"]

Абе ти се с алфа я сравняваш:):) Това е колата оркестър:) Състезателна лимузина за кратки разстояния:) и дълги междуконтинентални пътувания:) С две думи нямам думи:):)
Ни, най малко я сравнявам...всеки луд с номера си...нали знаеш...:kicking:...карай смело и господ да те пази....ламарината е времена.....

old alfist
13-10-2015, 01:33
Какво значение има степените на скоростната кутия за пистовия ремък......:dunno:
Няма никакво значение степените на скоростната кутия - принципите са еднакви.
С многогодишншти бараки, които караме сме влезли в индустрията на продавачите на псевдо оригинални части и неуките майстори, представящи се като някакви виртуози, на които всичко им е ясно и ръсещи глупости с важен тон. .

кученцетоОгиитаткоДоги
13-10-2015, 01:42
[QUOTE=кученцетоОгиитаткоДоги;1445308]
Ни, най малко я сравнявам...всеки луд с номера си...нали знаеш...:kicking:...карай смело и господ да те пази....ламарината е времена.....

Начи батка,аз съм пълен атеист.......вярвам в Continental.......вече толкова години само тя ме пази:priest:

Бобби
13-10-2015, 01:44
[QUOTE=Бобби;1445310]

Начи батка,аз съм пълен атеист.......вярвам в Continental.......вече толкова години само тя ме пази:priest:
Дънлоп са по добри.....:Yoda:.ако иде реч за каучук....но за ремъци...не
знам.....за туй си харесвам верижната алфа... и тоя външният ремък не ме е еня за него...даже без него е по бърза...:))

old alfist
13-10-2015, 01:47
[QUOTE=Бобби;1445310]

Гумите на колeлото ми са с тази марка - няма грешка.

кученцетоОгиитаткоДоги
13-10-2015, 01:52
[QUOTE=кученцетоОгиитаткоДоги;1445313]
Дънлоп са по добри.....:Yoda:.ако иде реч за каучук....но за ремъци...незнам

Е Дънлопп:):) Ти ми отреза главата като холандец:):) и ма върна в пети клас:D

Бобби
13-10-2015, 01:56
[QUOTE=Бобби;1445314]

Е Дънлопп:):) Ти ми отреза главата като холандец:):) и ма върна в пети клас:D
Ще повтаряш...:)))...ае, лека нощ...:sleep:

кученцетоОгиитаткоДоги
13-10-2015, 02:02
[QUOTE=кученцетоОгиитаткоДоги;1445316]
Ще повтаряш...:)))...ае, лека нощ...:sleep:

......си припомня малко матеряла:),защото от 1-ви до 8-ми ги взимах по 2-а класа за една година:):) ай лека:flowers:

BO
13-10-2015, 09:53
За туй разумните хора карат коли без външни обслужващи ремъци.:gayfight:

кученцетоОгиитаткоДоги
15-10-2015, 01:39
Начи батки,намерих си ролки супер евтинджос:boxing: 60 еврака трите:plane: От там на сам му бия ремък Continental за 18,50 орджиналдъъ:boxing: Даже мога да премахна едната ролка с по къс ремък:punk: Сичко на сичко е половин час работа,и от там магън:plane: