PDA

View Full Version : Някой гледал ли е тази

ludkanar
30-10-2015, 13:32
http://www.cars.bg/c1341333 хвана ми окото и да питам дали някой е ходил да я гледа

Бобби
01-11-2015, 19:50
А тази някой гледал ли я...?...хвана ми окото:))

кученцетоОгиитаткоДоги
01-11-2015, 20:07
А тази някой гледал ли я...?...хвана ми окото:))

Мания тая кукумявка:) Аз ти говора за полу-финал на шампионска лига Байрен Мюнхен-Реал Мадрит148910 На върхъ на атаката за белия балет Мюсют Озил:boxing:

Бобби
01-11-2015, 20:17
Мания тая кукумявка:) Аз ти говора за полу-финал на шампионска лига Байрен Мюнхен-Реал Мадрит148910 На върхъ на атаката за белия балет Мюсют Озил:boxing:
Ей на тая и е вирната заднцита като на 155 ца...:))

кученцетоОгиитаткоДоги
01-11-2015, 21:28
Ей на тая и е вирната заднцита като на 155 ца...:))

Шъ я напраа на пияна вишна:)

dimitar_vd62
01-11-2015, 21:45
Мислим си че тва дет ше го прайш на вишна ще иска бенве поне за 100к евра....та не знам на кой ще му е въртоглаво.

кученцетоОгиитаткоДоги
01-11-2015, 21:52
Мислим си че тва дет ше го прайш на вишна ще иска бенве поне за 100к евра....та не знам на кой ще му е въртоглаво.

Така е Митак,хората са го казали: ,,Всяко нещо си има цена......,,

dimitar_vd62
01-11-2015, 22:09
Пари за таквиз не давам.Първо пробвам след туй казвам че не ми аресва и чао....

кученцетоОгиитаткоДоги
01-11-2015, 22:19

Стига бе,недей да мислиш като турчин:) Животът е прекалено кратък,че да мисля за бъдещето...........

Моя мисъл:)

vovata
02-11-2015, 10:46

Имате право да върнете стока ако тя не отговаря на описанието или рекламата
- Задължително си пазете касовата бележка и всички документи към стоката. Ако се налага да оставите някой от тях в магазина задължително си направете копие.
- Ако дефектирала, гаранционна стока не бъде отремонтирана в срок от 30 дни имате право да поискате замяна с нова или връщане на парите. :bg:

dimitar_vd62
02-11-2015, 20:02
Бе аз от 30 години и слагам кълъпа да са упрай ма не се управя....па и не ща друга стока че тамън съм и свикнал.

ludkanar
10-11-2015, 07:24
Е благодаря все пак,като гледам немога да се оплача.Колеги вашите мнения бяха решителни,можете да откажете всеки.Номер 1 сте да дрънкате глупости.И да кажа за други колеги които се нуждаят от някакъв вид помощ да не се надяват,тук може да ти помогнат само определени хора които за съжаление не влизат във форума.Защо си отговорете сами.Приятен ден.

Бобби
10-11-2015, 08:08
Хайде да не правим определения за хора, който не познаваме, и да не се правим на ощипана мома, че темата ни се е провалила.....
Не си от вчера в форума.....ето къде може да попиташ за сгледа на нови булки....:smoke:
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=70572

ludkanar
10-11-2015, 18:38
А вие като не сте от вчера,дали ми дадохте адекватен отговор?

Бобби
10-11-2015, 23:52
Прояви малко чувство за хумор...нали се сещаш, че ако си ми приятел, дори и добър...няма да те викна да ми оглеждаш новото гадже...оти ще откриеш, че има цеолит...:))....та така и с колите....
Не се засягай виртуално....

кученцетоОгиитаткоДоги
11-11-2015, 02:29

Начи батка проблема е в твоя телевизор:throw: Тука разбираме само от такива бутилки които не са таркалят,или такива с черен етикет:) Мое ти даден за сичко друго акъл ма не и за коли,понеже ние първо не мое си опраим наще:):) И всъщност ние не сме от вчера,а от завчера:)

---------- Post added at 03:29 ---------- Previous post was at 03:22 ----------

Прояви малко чувство за хумор...нали се сещаш, че ако си ми приятел, дори и добър...няма да те викна да ми оглеждаш новото гадже...оти ще откриеш, че има цеолит...:))....та така и с колите....
Не се засягай виртуално....

Тебе па специЯлно ша та викам да ми оглеждаш новата-стара кола.След саапа мисля да си зимам а4-ка фейслифт:smartass: пък знам че ти си аудигуру и да не са цакна да зема нещо с целоолит:punk: