PDA

View Full Version : Ток или някаква защита е това?

ACEHOB
11-04-2007, 21:35
Здравейте колеги. От днес и аз съм горд собственик на Алфа.
1.6TS 2000 година. Снимки ще сложа тези дни да и се порадвате. Днес обаче.. щото бързам като пуле пред майка си.. махнах касетофона "кенууд", разкачих двете буксички и тази за антената. Гледам - часовника не свети.
После забелязах че не е само той но и стрелките на таблото не се местят а също и дисплея на километража не свети.
Прегледах бушоните но не виждам видимо някой да е изгорял.
Някаква идея? Да не би да има някаква защита или нещо такова.
Не свети и плафона в купето :(

raitchev
11-04-2007, 22:21
колега погледни там където си разкачал може да си разкачил някоя букса нищо чудно всичките неща който не ти бачкат да са заедно
имах наскоро проблем и се оказа че светлени свирката и мигачите са заедно...
а забелязах че буксите нямат щипки и много лесно се разкачат при дърпане на кабел

ACEHOB
11-04-2007, 22:52
Часът е 22:54. Отивам да проверя обаче....

П.С.

23:43
БУШОН! ;) всичко е точно сега.

Sergey_gigov
11-04-2007, 23:54
ами колега честита да ти е придобивкта
и дано само това да и е проблема да няма други ;)

cvetelin
12-04-2007, 07:40
По този повод с токовете да кажа (питам) и аз нещо. Когато вземах колата всичко светеше перфектно по таблото и т.н. Обаче на тръгване към БГ видях, че задния плафон свети постояно. Махнах крушката за да не ми паднат токовете през ноща. Сутринта като тръгнах не ми работеше часовника и някой други работи. От какво може да е това? :)

ACEHOB
12-04-2007, 23:11
Аз намерих моя като гледах в книжката... напред към вратата - 3ти бушон - 20ка. Провери него...

cvetelin
13-04-2007, 14:58
Аз намерих моя като гледах в книжката... напред към вратата - 3ти бушон - 20ка. Провери него...

ще го видя ... виж не съм се сештал да прегледам книжката :>
мерси :)