Log in

View Full Version : Промлем с маншона !!!

Rado_Kesera
12-04-2007, 20:40
Здравейте от 2 седмици имам колицата и ето парвия гаф но нищо. Скъса се преден ляв маншон и искам да попитам как да го сменя. Имам го вече оригинален но моля даите инфо какво да разглобя за да го сменя. И още нещо имам едно леко хлопане пак в ляво отпред може ли да е заради маншона и изобщо от какво може да е?

cvetelin
12-04-2007, 20:44
От всичко може да е .. и аз имам някакво лопане отпред в ляво...
отидох при Сашко (Който е от РУсе сигурно го знае) той я погледна. Аз си мислех, че е тампон...да ама не ... ляв и десен носач и десен кормилен накрайник .. общо взето цялата предница. Моя съвет е някой който разбира да я види, че си е *** майката....

Поздрави :)

п.с. напиши от къде си :)

Speeder
12-04-2007, 22:04
От всичко може да е .. и аз имам някакво лопане отпред в ляво...
отидох при Сашко (Който е от РУсе сигурно го знае) той я погледна. Аз си мислех, че е тампон...да ама не ... ляв и десен носач и десен кормилен накрайник .. общо взето цялата предница. Моя съвет е някой който разбира да я види, че си е *** майката....

Поздрави :)

п.с. напиши от къде си :)

За тропането отляво четох, че може да е от шоковия тампон на амортесьора. И моята тропа леко, погледанах го тоя тампон и е станал на парцал. Купих го ама още не съм го сменил. Като го сменя ще пиша дали има разлика.

Rado_Kesera
13-04-2007, 19:51
хора моля помогнете. кажете каква е процедурата за смяна на тоя маншон за махането лесна работа ще го скъсам и готово ама за слагането?

Lucky
13-04-2007, 22:36
Виж сега, по принцип не е сложно но трябва да си го правил поне веднъж или да си виждал как става :roll: :D Кажи от къде си ,за да те пратят колегите някъде :!:

Rado_Kesera
13-04-2007, 23:48
burgas. iskam damo da pitam resiora svalq li se? ako ne se svalq moga da go napravq.

ivelin
14-04-2007, 00:00
колега,звънни ми на 0896671473 ако искаш и ше решим проблема.Не е болка за умиране

JUGiTO
23-01-2008, 22:06
какъв е ман6она ако е на карето зна4и и тракането от там идва нее мн сложно ама пи6и на какво е ман6она

viper70
23-01-2008, 22:25
хора моля помогнете. кажете каква е процедурата за смяна на тоя маншон за махането лесна работа ще го скъсам и готово ама за слагането?
ми режеш новия през средата слагаш го и с 1 губерка го зашиваш и готово :D ... майтап де
развива се гайката на полуоската, отка4а се шенкела от шарнира
изхлузва се карето от главината, след което се сваля карето, надяваш новият маншон скобите му и греста дет са полагат и сглобяваш по обратен ред

Наката
24-01-2008, 00:07
ми режеш новия през средата слагаш го и с 1 губерка го зашиваш и готово :D ... майтап де
изхлузва се карето от главината, след което се сваля карето, надяваш новият маншон скобите му и греста дет са полагат и сглобяваш по обратен ред
osven tova trqbva da se svali qbalkovidniq bolt na reikata i da se svalqt dvata bolta s koito e zahvanat amortisiuora za 6enkela za da moje da se izvarti samiq 6enkel i da se izhluzi poluvala ot 6licite na glavinata.

P.P.SAVET - pridarpai i varji amortisiuora i go zahvani posledno za6toto ima opasnost kato se ma4i6 da go zaka4i6 da skasa6 noviq man6on :D

tonov
24-01-2008, 00:10
Пуснато на: Чет 12 Апр, 2007 19:40 Заглавие: Промлем с маншона !!!

Абе колегата ако досега е карал със скъсан маншон това каре ще е на салата :roll:

JUGiTO
24-01-2008, 00:57
нали каза че и нещто ти трака пак от ляво сиг е карето штото до сега си карал с скъан маншон трябва да смениш и карето
аз на моята чисто ново го взех за 87 лева маншона за 9 лева с греста е комплект ама не знам може за по малко да го намериш аз съм от добри4 и тук няма мн магазини за италиански коли и са ск1пи4ки алфата ми е 1.7 :lol: :lol:

viper70
24-01-2008, 19:22
[quote="Rado_Kesera":38m31u94]хора моля помогнете. кажете каква е процедурата за смяна на тоя маншон за махането лесна работа ще го скъсам и готово ама за слагането?
osven tova trqbva da se svali qbalkovidniq bolt na reikata i da se svalqt dvata bolta s koito e zahvanat amortisiuora za 6enkela za da moje da se izvarti samiq 6enkel i da se izhluzi poluvala ot 6licite na glavinata.

P.P.SAVET - pridarpai i varji amortisiuora i go zahvani posledno za6toto ima opasnost kato se ma4i6 da go zaka4i6 da skasa6 noviq man6on :D[/quote:38m31u94]

ми и без да се свалят става... гаранция 4е става :idea:

svetlinst
24-01-2008, 20:17
Извинявам се за спама :? но и при мен има някакво тракане. Като вляза в завой с по-висока скорост се чува едно хлопане, което идва от към дясната гума. Хлопа само в завой, а когато карам на права или в някаой незначителен завой не се чува. Също така и като завивам бавно не се чува. Не е много силно, даже едвам се усеща, но малко ме притеснява. Ако някой може да ми каже от какво може да е или поне да ме посаветва какво да напавя или какво да проееря :roll:

Наката
25-01-2008, 01:32
Извинявам се за спама :? но и при мен има някакво тракане. Като вляза в завой с по-висока скорост се чува едно хлопане, което идва от към дясната гума. Хлопа само в завой, а когато карам на права или в някаой незначителен завой не се чува. Също така и като завивам бавно не се чува. Не е много силно, даже едвам се усеща, но малко ме притеснява. Ако някой може да ми каже от какво може да е или поне да ме посаветва какво да напавя или какво да проееря :roll:
ми много вероятно е да е карето,щом потраква,може- да се увериш ако се самняваш,спираш ,навиваш пален десен и трагваш така по сасряз ама без да преварташ гуми,ако пак потраква,няма ко да се чудиш :roll:

svetlinst
25-01-2008, 11:11
Мерси :D Още днес ще пробвам :wink: