View Full Version : Проблем с въздуха на 1.4ТС
Здравейте!
Значи вчера сложих спортен филтър на алфата, защото нормалния цъфна от газта(за което ше ме нахулите най-вероятно-за газта де). Хубаво, тоя не мож се пръсне, ама и на газ и на бензин се дави нещо. Единственото което мога да предположа е че много въздух дърпа. Да ама тоя въздух не се ли регулира след филтъра некаде? Дайте нещо акъл!
Мерси :roll:
Извън темата:
Ей пич твоята верно ли е Limited 500 ?! Я пусни някакви снимки да се порадваме :lol:
абе то е верно, ама в момента нямам снимки. ше кача скоро...
всъщност ето една, ама е супер убита..
Как може да сложат газ на Limited 500 ?! Тая кола е за музей :screwy:
нещо май не съм светнат как се качват тия снимки...
нещо май не съм светнат как се качват тия снимки...
Как да прикача файл (снимка) в ново съобщение?
Формата Добавяне на файл се намира под основното поле за писане на съобщение. Натиснете бутона Browse... и ще видите диалогов прозорец за избор на файл. Изберете желания файл и натиснете ОК, Open, двоен клик или което е стандартната процедура за вашия компютър. Можете да добавите коментар в полето Коментар. След това натиснете бутона Прикачи файла. Ако файлът не отговоря на изискванията на форума, ще бъде игнориран без предупреждение. По описания начин можете да добавите още файлове до достигане на зададен от администраторите брой.
За съжаление квотата за общия размер на файловете е достигната. Обърнете се към администратор на форума.
Е това пише най-отгоре
Пробвай да смалиш снимките.Тук има линкове към няколко готини програмки. http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... 8%EC%EA%E8 (http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=10559&highlight=%EA%E0%EA+++%F0%E5%E4%E0%EA%F2%E8%F0%E0% EC%E5+%F1%ED%E8%EC%EA%E8)
За съжаление квотата за общия размер на файловете е достигната.
Бахххххх, верно сме натрупали един гигабайт шаренко :-)
Дигнах квотата, така че би трябвало да могат да се качват снимки вече.
снимката си е съвсем малка - 22к(от телефон). та явно не е това проблема
еми да видим дали ше стане
ура(ако можете нещо да видите:)).
Малии с готините джанти. Не мога повече :baby: Айде скоро още снимки да нащракаш :wink:
cvetelin
13-04-2007, 14:53
извинете може ли да разберем какво стана с проблема със въздуха, че и моята прави нещо такова ... :)
Ми аз моя съм го решил с облепване на спортния филтър :D . Почти целия е затворен, трябва да си поиграеш малко докато намериш оптималния вариянт, но иначе ми върви екстра. това е на газ, на бензин явно трябва по различно количество въздух, защото не върви на бенз :wink:
поснимах малко с телефона...
не знам какво толкоз имате против тая газ. мога да ви кажа че върви по-добре отколкото на бензин, даже харчи еднакво (9 извънградско, 12 градско и на двата вида горива), 20к километра без проблеми, само по некое изпукване при високи скорости(над 150 което не и се случва особено често, все пак ми се живее) :D . ама тоя филтър и да пука и да не пука трудно ше го пръсне. вече разбрах че дебитомера е заминал, ама така като съм ограничил въздуха нема ядове (само дето на бензин не я бива така) . а и финансовата страна не е маловажна, иначе щяхме да караме ГТ-та повечето от нас 8)