View Full Version : Купих си Алфа 146 2.0 Ти Кажете нещо повече за този звяр
Vankata85
13-04-2007, 11:46
Купех е наскоро и искам да питам колегите сас такав мотор дали са доволни от нея.Иначе частите са скъпи вече разбрах като смених ремъци и ролки и дадох 400 лв.
Благодаря на всики колеги.
Кайете ми варвят ли добре харчат ли,често ли се развалят.
==============================
ПРОЧЕТИ ПРАВИЛАТА.
Не се пускат теми за едно и също в повече от един раздел!
Пише се на КИРИЛИЦА
nikola_n
13-04-2007, 12:17
Прочети това:
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... b68a80c374 (http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=1067&sid=396509e9f749652d6e04d0b68a80c374)
AlfaRomeo
13-04-2007, 14:44
Амм каквто да ти кажа за колата,бегачка си от всякъде моята гори 11 в града ама без да и подавам много :) Иначе със натискане 13 е зависи дори колко ти е тежък крака :) Много е стабилна по завоойте само натискаи газта,че иначе ако влизаш със спирачки в тях ще напълниш някои храсти :) И Умната как я караш защото много върви,от личен опит ти казвам :)
Vankata85
16-04-2007, 15:59
Мерси за отговора
Ако има някои от Пловдив такава кола да ми пише мойе и да СЕ ВИДИМ НА омв
Колега пиши не кирилица задължително
Vankata85
24-04-2007, 11:23
Колеги някои знае ли какжо озна4ава това " Ti" на моята алфа
Turizmo Internazionale :wink: :wink:
trustworthy
24-04-2007, 11:39
Ейй тея Ti станаха по-масови от голф 3, бе :)
Иначе сериозно, честито колега! Със здраве да си я търкаляш и да не слушаш кви глупости може да ти наговори Владу, ако случайно ти се намеси в темата 8) Виж бате Мъро може да го слушаш :)
Едит: Е преди малко видях, че вече я продаваш тая кола :shock: Защо, ако не е тайна?
Vankata85
27-04-2007, 10:53
:lol: Защото аз сам е вкарал за продаване .Никога несам харесвал Алфа ромео и не е харесвам.Иначе колата е перфектна но Алфа ако ме разбираш какво искам да кажа
trustworthy
27-04-2007, 12:21
:lol: Защото аз сам е вкарал за продаване .Никога несам харесвал Алфа ромео и не е харесвам.Иначе колата е перфектна но Алфа ако ме разбираш какво искам да кажа
Ами не те разбирам какво искаш да кажеш :) Аз не съм имал оплаквания от моята. Иначе ти много италиански коли ли си карал :?: :roll:
А би ли направил бартер на тази 'перфектна алфа' за един раздрънкам голф например? Просто ми е интересно, нищо лично, не се заяждам, нямам голф за оферта :)
Сори за офтопика може, ако искаш на лично, че да не омазваме темата :)
Иначе успех с продажбата! Дано попадне в някой ценител, който да и се радва! ;)
Купех е наскоро и искам да питам колегите сас такав мотор дали са доволни от нея.Иначе частите са скъпи вече разбрах като смених ремъци и ролки и дадох 400 лв.
Благодаря на всики колеги.
Кайете ми варвят ли добре харчат ли,често ли се развалят.
Кво ти пук, а нали е Алфа, нали я продаваш............ше изкараш за немска :wink: :wink: :wink:
Vankata85
28-04-2007, 10:36
Колега нямаш оплаквания а карал ли си немска кола например Audi A3
Golf 4 и така нататак .Да карал сам италиански Fiat bravo HGT голям боклук 5 цилиндров драгел.Много варвял ,пални глупости ,Алфите били бегачки само незнам защо на Богурище невидях нито една.Наи доволен сам от Astra GSI C20XE имам такава и сам очарован от варвене динамика издаргливост подрагка,затова че колега немиговори за италианските коли
Vankata85
28-04-2007, 10:40
Виг година на италианска кола и цената и и пробваи да си купиш немска на неините години за теяпари и ти гелая успех.
Кайи защо италианските са по евтини щото сигурно са по хубави.
Вие квото имате тва хвалите поне не лайете хората бадете реалисти.
С твоита от вас до кафето ли ходиш / то за тва и се кефиш тиолкова.
Аиде няма се заяйдам колега караи си алфа аз си фаля Други марки но не и Alfa
Vankata85
28-04-2007, 10:42
Нямам против Alfite но ме ядоса колегата.На другите колеги им се извинявам .Продалгаваите да пишете за Алфичките
А случайно да знаеш на Божурище коя кола пада под 11 сек без Нитро :?: :?: май е само една па на всичкото отгоре е Италиянска :shock: :shock: бах тоа кенеф без нитро дава 10.6 :shock: :shock: :shock: е друго си е Астрата и Голфа :twisted: :twisted:
П.С.чакам отговор на въпроса :idea:
Що пък трябва да се заяждаме с човека сега, дошъл е да пита за мнение, независимо че е малко неуместно. :) Астрата верно си върви ама всичко е въпрос на вкус :!: Аз лично Опел никога не бих си купил, виж ако е с двигател от Алфа например ... :twisted:
Vankata85
29-04-2007, 14:41
Колкото до софиския фиат Типо доколкото разбирам колегата нали за него говори за 10.6 аз знам че е сас битурбо така мисля.То маи Фиата само купето фият всичко апгреид.Но евала за фиат Типото нямам забелешки относно него много е добар евала
Vankata85
29-04-2007, 14:44
Благодаря на всики които са дали мнения.Ако някои има такава да ми кайе повече .Иначе алфата като не е гоня даде невероятен ражод градско сас 20 лв 140 км и не е светнала лампата. :Д А някои които има такава дарпал ли се е на богура какво време дава :twisted:
Колкото до софиския фиат Типо доколкото разбирам колегата нали за него говори за 10.6 аз знам че е сас битурбо така мисля.То маи Фиата само купето фият всичко апгреид.Но евала за фиат Типото нямам забелешки относно него много е добар евала
Тва Типо не върви като хората от миналата година и доколкото помня най-доброто му време е 11.4 и едно допълненние Типото е с НИТРО :idea: :idea: Говоря за на Даниел Ланчата :twisted: :twisted:
Vankata85
30-04-2007, 10:16
Не е знам за съжаление иначе сам фен на Интеграле HF Кайи твоита Ti kак варви бега ли сас какви коли си се дарпалл
Прекасвача как да го махна че ме дразни на алфата искам да е вигдам вав 9000 оборота:twisted:
Гледам, че си фен на немски машини... да ти кажа как се посмяхме с колегите, 2 седмици след като си взех 146 та, колега си взе Пасат 4 седан, 99г. по-голяма кола, по-горен клас, седнах в нея и ми увисна ченето... предните седалки едни теснички и неудобни - ужас.
Не е рекаро ... стандартен салон.
Вкарах го в Алфа та за сравнение, седя въртя се... доста по удобна е.
Другия колега пък е с нов Меган, ама и той призна след сядане в 2 те, че за шофьора е по удобна 146 та от пасата.
Пи4 ти ако ще я продаваш тази кола защо толкова се интересуваш кво наказва по пътищата,все пак ако ще убеждаваш някой да я купи май това не е на4ина.И защо си набил 400 лв излишни,тоя дето я купи така или ина4е ще ги смени.
Ина4е и аз до скоро карах вектра-2.0-нямах оплаквания,освен 4е хар4еше 13 щото много я пържих.Пък и на годинки беше.
BillyBoy`
30-04-2007, 14:30
Ванката85 нали ще я продаваш доколкото разбрах от твоите приказки какво се интерисуваш и за какво си я купил след като ще я продаваш спри да дразниш хората във нашия форум и си иди там вав вашия при немските кошници и се хвалете там колкото си искате че вашите таратаики варвели много
trustworthy
30-04-2007, 16:47
Момчето си каза, че признава нашето мнение на пристрастни алфисти, нека и ние уважим неговото и да го оставим да си продава на спокойствие колата
Vankata85
30-04-2007, 20:34
Ми вие не сте ли чували за внос на коли вкарвам коли карам ги малко докато ги продам и пак вкарвам взех е на далавера затова.И несе тревойете за продаването едва ли вав форум ще е продам .
Пак и закво сте такива злобни човек немойе да пита нещо.Смених ролките щото мелеха и едва ли някои би е купил сас мелещи и скарцащи ролки.Продавам винаги перфектни коли неми правете сметка намен моля ви
Vankata85
30-04-2007, 20:37
И какво лошо да се интересувам човек немойе си кайе мнението право се нахварляте .Някви комплекси ли имате незнам.Просто питам да кайе някои нещо повече за тези алфи но досега само един човек от Велико тарново е дал хубаво мнение,всички други само се заяйдате и акли давате
Vankata85
30-04-2007, 20:42
труствортхъ
благодаря че си ме разбрал просто си вкарвам коли за продаване това е но никога не сам вкарвал алфа Фиат браво ХГТ вкарвах и знам за тях но Алфа никога и нямам периатели сас такива и затова лубопитствам но явно тук няма да получа сведения а само заяйдания и коментари и ми даргат сметка,Като сте отворени вкарваите и продаваите щом сте наватре вав нещата
Vankata85
30-04-2007, 20:45
BillyBoy` теб пак сас какво те дразна много си нервен .По спокоино несе дразни от немските коли .И несам те карал да четеш та да се дразниш
Кви са тия ремъци и роли за 400лв ? Много евтино... иначе младеж.... това е доволно авангарден мотор (може и още, ама след 99та) и е нормално да е скъпо :)
Vankata85
01-05-2007, 15:54
Ми незнам за Алфа ще видя и ще ти кая каква марка са.
Vankata85
01-05-2007, 15:56
Как да махна ограничителя на Алфата да не е ограничава до някви обороти а да ходи до колкото е захранва :twisted:
Как да махна ограничителя на Алфата да не е ограничава до някви обороти а да ходи до колкото е захранва :twisted:
чип тунинг - обади се на Бобо ... и си мисли след 7500 оборота кво ше стане;)
Vankata85
02-05-2007, 11:00
:twisted: Самолет
чип тунинг - обади се на Бобо ... и си мисли след 7500 оборота кво ше стане;)
Ела да те повозя на мойта :twisted: :twisted:
Vankata85
02-05-2007, 14:19
с удоволствие но сам от Пловдив:frown:
trustworthy
02-05-2007, 15:06
...чип тунинг - обади се на Бобо ... и си мисли след 7500 оборота кво ше стане;)
Като при дизелите около 3000 оборота предполагам ше е :roll: 8)
Новата дизелова Вектра е с двигател на Алфа - защо ли?
Ако не вярвате и снимки ще направя.
Vankata85
03-05-2007, 09:32
Колеги благодаря че ми пишете ,мен няма да ме има една седмица отивам до Германия да вкарам некоя машинка до скоро
cvetelin
03-05-2007, 09:34
само да не се объркаш ... вземай голф и тва е истината :twisted:
Новата дизелова Вектра е с двигател на Алфа - защо ли?
Ако не вярвате и снимки ще направя.
На мен би ми било интересно да видя някоя снимка :wink:
Crusader
04-05-2007, 06:02
Тва е старо, па и до колкото знам GTI са или 115 или 150 кончета в зависимост дали са 8V или 16V, ма иначе пак си е смешно :wink:
Rado_Kesera
05-05-2007, 00:58
мяняка като я взел на сметка да ми я даде на мен за 5000 хилки и ще си имам 2? да се върне в бълагария да го офертирам :coolio:
И аз имам такава. Благодаря за поста тъкмо и аз ще науча нещо
И аз имам такава. Благодаря за поста тъкмо и аз ще науча нещо
ц , твойто е дизел....таз тук е бензин...
а иначе честито за придобивката, видях в другата тема :wink:
Колега нямаш оплаквания а карал ли си немска кола например Audi A3
Golf 4 и така нататак .Да карал сам италиански Fiat bravo HGT голям боклук 5 цилиндров драгел.Много варвял ,пални глупости ,Алфите били бегачки само незнам защо на Богурище невидях нито една.Наи доволен сам от Astra GSI C20XE имам такава и сам очарован от варвене динамика издаргливост подрагка,затова че колега немиговори за италианските коли
Ама не си карал Quadrifoglio нали??Само Golf 4 ахахахахах
И аз имам такава много бяга тва чудо, пробвах я София / Ботев град срещу Голф 3 - 115к.с. , смятай че голфа остана в миналото по магистралата :) :)
добре де пи4 като си харесваш немските не се ка4ваи на италианско никои не те кара аз ли4но нямам нищо против това 4е 90 процента карат немски коли все пак и тарговците на 4асти трябва хляб да ядат влез в един сервиз и преброи колко голфа има и попитаи кое не му е фабри4ен дефект ина4е за мен са много хубави но да я кара комшията а и ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ НЯКОИ ХОРА ИЗКАТ ДА КАРАТ КОЛИ ЗАЩТОТО НА КАРУ4КИТЕ ИМ МИНАВА МОДАТА
А бе я чакайте и аз да се запиша в тази тема. До скоро и аз бях голфаджия, но откакто се качих да пробвам TI, не съм се качвал на голфа и вчера направо го продадох за жълти стотинки на един комшия. А TI-ката я купих още в деня на пробата. Сам си прави изводите :idea:
ша ви доде акъла в главите,и аз преди 4 години карах голф,ама като се качих на 145 нямаше как да слезна,да не говориме след това за ТИ-то :twisted: :twisted:
Vankata85
11-08-2007, 10:35
Браво пичове евала ми ако има некои от вас от Пловдив пак да каге се видим да видим тея Ti как са .Иначе се радвам за вас всеки има избор да си кара каквото му е на сарце 8)
Vankata85
11-08-2007, 10:40
A и пишете за тея Ti варвят ли че моята не е нещо дето да кая че е супер барза 8.4 по каталог нищо особено от 0/100 пак дето плуете голф 3 gti16 v за 8.3 не че ме кефи селската мечета ма е по барза по лека от 146 та кайете ако дарпате голф 3 ваще са резачки
Ми аз досега с нито един Голф 3 не съм имал особени проблеми :twisted: :twisted: :twisted: естествено става въпос за сфетофарни дръпки,иначе на Божура не съм се пускал с никой :wink:
Ми аз досега с нито един Голф 3 не съм имал особени проблеми :twisted: :twisted: :twisted: естествено става въпос за сфетофарни дръпки,иначе на Божура не съм се пускал с никой :wink:
Е да ама твоята нали е с чип,а човека посочва каталожни данни,следователно става въпрос за сток мотори :lol: :lol: :lol:
Е да ама твоята нали е с чип,а човека посочва каталожни данни,следователно става въпрос за сток мотори :lol: :lol: :lol:
Да де ма като се замислиш щом Голфа ускорява за 8.3 и е доста по-лек,ако сметнеш Голфа с килограмите на ТИ или Куве мисля е ясно кое ще върви повече :idea: :idea: :idea:
Е то е ясно кое :lol: Но въпроса не беше поставен така(ако Голфа тежеше повече или Алфата беше по-лека),а при стандартни коли и реални условия :D
Е то е ясно кое :lol: Но въпроса не беше поставен така(ако Голфа тежеше повече или Алфата беше по-лека),а при стандартни коли и реални условия :D
Не знам за теб кой въпрос е по-важен, но за мен, това че Алфата се държи много по-стабилно на пътя е много по-важен от това да се дърпам. Пример- с голфа и с Алфата на един и същи завой с една и съща скорост... Алфата не го усеща, а голфа имам чувството, че ще се преобърне.
Не знам за теб кой въпрос е по-важен, но за мен, това че Алфата се държи много по-стабилно на пътя е много по-важен от това да се дърпам. Пример- с голфа и с Алфата на един и същи завой с една и съща скорост... Алфата не го усеща, а голфа имам чувството, че ще се преобърне.
Мен ли питаш :?: Виж ми подписа-там не пише ГоУф :D Мисля,че няма абсолютно никакъв смисъл да сравняваме Алфа с Голф-щом сме в тоя форум явно всички знаем кое е по-доброто :twisted: :twisted: :twisted:
Просто колегата по-горе задеде прост въпрос-коя от 2-те Ускорява по-бързо?Пък вие почнахте:"Алфата тва,Алфата онова.."Аз може и да не съм от най-големите фенове на Алфа,но предпочитам да карам по-бавна кола(щото няма кинти за по-бърза :D ),но смного др.качества,отколкото НЕЩО(щото нбезнам как да оприлича Гоуфа) дето щяло да върви повече :D :D :D
Vankata85
13-08-2007, 11:23
Kolеги благодаря ви за отговорите . Имам и друг вапрос алфата неш7то не варви като преди не бяга така добре и ходих вав боша казаха ми да идя вав сервиз на Алфа ромео ще ми кайете ли каде има вав Пловдив благодаря предварително.И да питам че снощи се дарпах сас един Fiat bravo 1.6 i варвим наравно и осещам че тапче алфата не се изрязва добре а преди след 5000 оборто полудяваше пак сега ускорява като бабичка.непрекасва варви добре но не набира добре моля савет и каде в плд да идя да се отсрани това
Vankata85
17-08-2007, 16:01
Няма ли да кайете в Пловдив сервиз на алфа ромео
Vankata85
17-08-2007, 16:01
venci-aleks
17-08-2007, 16:41
На теб не ти трябва сервиз на Алфа, продаваи и за да бъдеш " винаги доволен " си купи Голф № ........
venci-aleks
17-08-2007, 16:41
На теб не ти трябва сервиз на Алфа, продаваи и за да бъдеш " винаги доволен " си купи Голф № ........
Ела в неделя на сбирката и ще разбереш за сервизите.
Ела в неделя на сбирката и ще разбереш за сервизите.
Vankata85
17-08-2007, 18:30
В неделя от колко чеса е тая збирка и на гребната ли ще е
Vankata85
17-08-2007, 18:30
В неделя от колко чеса е тая збирка и на гребната ли ще е
Не цапайте темата със срещи. Има си тема за срещите в Пловдив.
А за 146ТИ кво друго може да се каже?... Това е от днес ... Разхода на дълъг път при положение ,че от 400км около 200 от тях съм карал с не по-малко от 160км/h ми е 8.8л/100 :rosso_spider:
Не цапайте темата със срещи. Има си тема за срещите в Пловдив.
А за 146ТИ кво друго може да се каже?... Това е от днес ... Разхода на дълъг път при положение ,че от 400км около 200 от тях съм карал с не по-малко от 160км/h ми е 8.8л/100 :rosso_spider: